Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
A Pure CAF nincs közöttük. Nem tudom használja-e azt valaki, de megerősítették, hogy annak a fejlesztője csak elfoglalt a vizsgáival, de folytatni fogja.
-
KurtCobain
őstag
válasz
Narxis
üzenetére
Én sem követem, csak arra a telegramos channel-re vagyok feliratkozva.
Tuti, hogy az indiaiak miatt van. Én ugyanezt mondtam, ez van ha az ember egy olcsó és jó telefont vesz...
Anno, amikor még RN3P-m volt, még benne voltam a telegramos csoportokban, de egy idő után túl sok lett az indiai és átláthatatlanok lettek a csoportok. Azóta inkább be sem lépek ezekbe. De a devek is megcsókolhatják, a normális júzerekkel basznak ki a legjobban.Kíváncsi leszek, hogy még melyik rendszerek esnek ki, pont most akartam váltani AEX-ről.
-
válasz
KurtCobain
üzenetére
Nem semmi, nem követtem ezeket a dolgokat, 99%-ban Masik-ot és Mi-Globe-ot váltogattam de várható volt, hogy ez történik amikor túl olcsó egy jó telefon, megveszi a sok vérpista, pubg-vel benchmarkol aztán rászabadulnak xda-ra. Remélhetőleg ebből tanulnak.
-
cs1rk3
tag
-
KurtCobain
őstag
-
Kovbob
senior tag
válasz
ktommy91
üzenetére
Dejó. Ez belevan írva valahol az összefoglalóba és csak én voltam olyan balfasz, hogy nem vettem észre, vagy tényleg nincs beleírva?
A 360 órát azt láttam, csak azt nem hogy mikortól számlál, amiatt voltam vele úgy, hogy nem is próbálkozom addig feleslegesen, úgyse fog még menni.
Köszönöm a segítséget 
-
Kovbob
senior tag
Sziasztok!
A Bootloader nyitáshoz a 360 óra az az első próbálkozástól számítandó? Tehát eddig hiába vártam egy hetet az nem számított, csak most hogy megpróbáltam kíváncsiságból, innestől kezdve él a 360 óra várakozás? Most 360 órát írt ki, hogy megpróbáltam.
A másik, hogy USB-s controllert azt tényleg csak custom kernellel lehet használni a telefonnal, nincs rá semmi más megoldás? -
WhiteWalker
nagyúr
Van némi anomália , ugyanis az egyik mappaban több alkalmazás van és eltűnt az ikonja mikor belépek a mappába. Ha raklikkelelk az üres helyére akkor elindul az az app , tehát az alkalmazás ott van ... Az érdekesség , hogy az ikon viszont látszódik ha kilépek a mappabol.
Valami megoldás? (EU DEV , MIUI launcher) -
ktommy91
addikt
Tölthető a KangarooX r3.5. A TP nem reagál újraindítás után hiba javítva lett és javult a tejesítmény is. Letöltés: [link]
Changelog:
- Linux 4.4.176 merged
- 1000Hz timer interrupt freq for smoothness
- Added support for DTS:X Ultra SW effects
- TP doesnt respond after reboot issue fixed
- State notifier improvement
- Dynamic FPS disabled -
Miért van az,hogy ha ugye nem rootolok meg ilyesmi de fel rakok más kamera szoftvereket,csak a gyári csinál jó képeket a többi silányabbat?
-
Valaki vett már ilyen tokot?Ha igen akkor mennyire bírja a strapát,karcolódást ilyesmit?Ez a bordó színátmenetes nem is rossz,meg még van egy kettő amelyik tetszetős.
#Gabe81
A google említett cuccait elég lett volna csak letiltani,és már nem is zavart volna.
-
Gabe81
tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Ja, meg a Google általam nem használt cuccait, mint a zene meg a videok, stb.
-
Gabe81
tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Szia!
Nekem India van beállítva régiónak és idegesített, hogy a gyári zenelejátszó folyton indiai zenéket ajánlott. Töröltem. Leszedtem még a jegyzet applikációt, mert Google Keep-et használok inkább. Ilyesmiket
apróbb dolgokat. Semmi rendszert érintő, komoly appot nem piszkáltam.
Üdv, G. -
Alert89
tag
válasz
Geller72
üzenetére
Szia, volt már kibontva és elindítva a telefon? Ha igen, végül milyen nyelvet lehet választani és milyen ROM van rajta?
Ha biztos kínai, akkor a többiek leírták a választ. Ha global van rajta, szerencsés vagy, majd kiderül meddig lesz ROMal támogatva.
Ha még nem bontottad ki se kereseredj el, én azzal kezdeném, hogy megnézem milyen ROM van rajta, ajándékba így is lehet adni, csak a védőfóliát ne szedd le.
Én igaz, Romániából vettem ilyet feleségemnek és eleve global volt rajta, bontatlan csomagolás, lockolt bootloader, és néném is ilyet kapott, mikor rendelt. Igaz, a legutóbbi frissítéskor a rendszer figyelmeztetett, hogy global ROM van a kínai készüléken és ez nem oké, de minden működik, remélem nem tiltják le és frissíteni is lehet még.

Sok sikert, írj még!
-
jUUh
addikt
válasz
KurtCobain
üzenetére
Köszönjük szépen a tökéletes leírást! A hétvégén nem tudom, hogy lesz időm, de amint tudok, intézkedem.
-
jUUh
addikt
válasz
KurtCobain
üzenetére
Ezt engedelmeddel valamikor majd beleillesztem az összefoglalóba.
-
Gabe81
tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Köszi, ez rohadt jó cucc! Leszedtem végre a sok vackot amit sosem használok.
-
Akelaus
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Köszi a programot, és a leírást! Végre eltakarítottam a Google felesleges cuccait. Is.

-
Már most komolyan nem értem a messengert én litet használok már csak néha pittyen ha üzenete kapok,másnak is van ilyen?
-
baitsee23
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi!
Egy extra wipe segített rajta.Nem, mégsem. Nem tudom, mi ez.

-
-
baitsee23
őstag
A legfrissebb Eu. Dev-nél másnak is fekete marad az értesítési sáv, ha használat közben egyszer feketére váltott. A kezdő képernyőmön semmi nem látszik belőle.

-
KurtCobain
őstag
Ezt nem láttam még itt, pár napja olvastam:
MIUI 10 Global Beta Tester Wanted for Android P: Requirements, Devices and More!
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én csak globalon vagyok.
-
KurtCobain
őstag
válasz
lelkes73
üzenetére
Xiaomi ADB/Fastboot Tools
Amiket tud (és ezen a telefonon használható):
Debloater - Gyári alkalmazások eltávolítása
Enable Camera2 API - Camera2 engedélyezése (nyitott BL, és TWRP kell hozzá)
Get device properties - Az eszköz és rendszer információinak lekérdezése
Image flasher - A listában szereplő partíciókra tudsz image-eket flashelni (nyitott BL kell hozzá)
Wiper - Wipe cache/factory reset
OEM Unlocker / Locker - Redmi Note 5-nél nem használható!
Rebooter - újraindítás, újraindítás fastboot/edl/recovery módbanGyári alkalmazások eltávolítása:
Fejlesztői lehetőségek menü aktiválása:
- Beállítások - Telefonról - 7 tapicskolás a MIUI verziónUSB hibakeresés engedélyezése:
- Beállítások - További beállítások - Fejlesztői lehetőségek - USB hibakeresésCsatlakoztasd a telefont a PC-hez, és indítsd el a programot. Ha a telefon engedélyt kér, leokézod.
A programban az Options fülön kattints a Load device (ADB) lehetőségre.Nyomd meg a Debloater gombot, és válaszd ki az alkalmazásokat, amiket el szeretnél távolítani, és kattints az Uninstall gombra.
Csak saját felelősségre! Előfordulhat, hogy olyan alkalmazást távolítasz el, ami miatt mondjuk a Beállítások app crash-elni fog.
-
-
Lessz vajon mostanában valami frissítés a telóhoz?
-
lelkes73
csendes tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Köszi
-
Gabe81
tag
Sziasztok!
Pár napja váltottam egy Note 5 Pro készülékre, előtte Meizu M6 Note volt.
Eddig nagyon bejön a teló, de néhány dolgot szeretnék tőletek megtudni.
A legfontosabb, hogy néha a beszélgetés hangminősége nem a legjobb, olyan mintha a másik fél víz alól beszélne, szinte csak, nem tudok jobb szót "bugyborékolást" hallok és volt hogy az én hangom ment át így.
Két vodás kártyával használom egyébként. Van a rendszerben olyan beállítás, amivel esetleg lehet a hangminőséget javítani? Olvastam, hogy érdemes áttenni a régiót Indiára, de eddig az nem oldotta meg.A másik (és lehet hogy a kettő összefügg), hogy az előző telefonjaimhoz képest ezen kicsit gyegébb a térerő. Erre van valami megoldás esetleg?
Köszönöm előre is!
Üdv
G. -
x1port
addikt
Hát.. én akárhogy , akármivel töltöm a telefont , nem megy a gyorstöltés

-
lelkes73
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi
-
-
lelkes73
csendes tag
Sziasztok!
A gyári böngészőt hogyan tudom eltávolítani?
Stabil 10.04 gyári köszi -
Norby86
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megoldódott a probléma.
Nem a rom volt a hibás hanem a viper audio fx. Ujra telepités megoldotta a problémát. Eddig még nem kavart igy be sosem, fura. De legaláll most minden jó már. -
Elemental
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt hittem nekem válaszoltál (az ébresztőórásra), sry.
-
-
-
Elemental
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha néma módban van, akkor sem ad ki hangot, de csak ezért nem akarom némítani. Arra gondoltam, hátha van beállítás hozzá. Akkor marad a hangszóró befogása.
-
-
Elemental
addikt
Valahogy meg lehet oldani, hogy ne kerregjen, ha állítom az ébresztő órában az időt?
-
Norby86
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem az a probléma, át van állitva hogy a csengőhangot szabályozza, de nem veszi lejebb a hangerőt. Még a hang beállitasokba is bementem és ott is lejebb vettem egészen kicsi hangerőr, erre továbbra is üvölt a messenger értesités. Egyenlőre keresem a hibát, nemtudom mi okozhatja. Most raktam fel mai napon friss telepitéssel. Ment rá Magisk is amit mindig felteszek.
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére

-
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
eu-s romban lehet állítani hogy a médiát vagy a hangerőt akarod vele vezérelni
-
Mercutio_
félisten
válasz
Trailblazer
üzenetére
Akkor ez most úgy néz ki kivétel.
-
válasz
Norby86
üzenetére
Szeritem az a megoldás, hogy a hangerőszabályzó gomb alapból már nem a csengetési hangerőt állítja egy ideje. (Hanem a médiáét.)
Nyomd meg a hangerőszabályzó gombot, majd a megjelenő harang jel alatt kattints a 3 pöttyre, ott tudod szabályozni a röbbi fajta hangerőt is.
-
Norby86
őstag
Próbálta már valaki a legfrissebb 9.2.15-ös EU dev. romot? Az a problémám hogy hiába halkítom le a csengőhangot, az értesítési hangok üvöltenek a telefonon, mint ha max hangerőn lennének.
Tapasztalt valaki ilyet? -
-
szunyi777
őstag
Tudtok megoldást a 360 óra bootloader nyitásra? Olvastam, hogy van rá bypass, de az csak régebbi firmwareen működik, de ha downgradeelem akkor meg lehet edl módba kinlodni.. Valami megoldás esetleg?
-
juve600
nagyúr
RR romot próbáltátok ? [link]
-
Mercutio_
félisten
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ez azért tokok és ebay eladók esetén nem 100%, ezért kérdeztem rá attól aki az adott eladótól rendelt

-
creed33
aktív tag
Üdv!
Most jött meg Kínából a tokom. Kiváló! 800 valahány forintért szinte ingyen volt
Ajánlom mindenkinek szuper vétel.
tok -
SKyle
tag
Sziasztok Guruk!
4/64-es Global modellről van szó:
Android verzió: 8.1.0 OPM1.171019.001
MIUI Verzió: 10.2.1.0 (OEIMIXM)Külföldön vagyok, és nem kapom meg a banki sms-eket az internetbanki belépéshez való 2. szintű azonosításhoz, csak következő nap, vagy egyáltalán nem. A telefont minden nap legalább egyszer újraindítom. Valakinek van ehhez hasonló tapasztalata?
A bankot hívtam, náluk nincs technikai probléma, és a számlámhoz is hozzá van rendelve az sms értesítés szolgáltatás.
A Telekomot hívtam, azt tanácsolták, hogy próbáljam meg áttenni a SIM kártyát egy másik készülékbe, hogy lássam megérkeznek-e időben az sms-ek, de nincs másik készülék amivel ki tudnám ezt próbálni...
Valaki valamit?
-
x1port
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
A gyorstöltés az pontosan hogy látszódik ?
Én nem az eredeti töltővel töltöm de elvileg gyorstöltést kellene mutatnia.
Időben is elég sokára megy tele az akksi.. -
-
Moonwolf
senior tag
Mennyire lehetne kihasználni egy ilyet a Note 5-el?
Xiaomi Mi Power Bank 2C 20000 mAh
Na meg az olyan eszköz ami nem támogatja a QC3-at azt normál módon tölti? -
szunyi777
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Az legyen a legkevesebb!

De xda-n akkor is pro és Whyred, és ebay-en is például.
De tök mindegy is.... Csak könnyebb ezzel a névvel és kódnévvel keresni hozzá bármit is. Alkatrészt, tokot, stb...
Nekem pro
Lehet, hogy nem értitek, hogy mire is szerettem volna kilyukadni

-
Schanyee
senior tag
Sziasztok!
A havoc stabil 2 SIM kártyával is? Meghalt a céges telefonom pont amikor letelt a 360 óra várakozás és most dilemmázom hogy mehet e vagy sem ha munkára is kell használjam a telefont -
fnatic
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ujraindítás megoldotta... De akkor is furcsa 😁
-
-
fnatic
tag
Sziasztok!
Az történt, hogy egyik oldalon az összes alkalmazás ikonja láthatatlanná vált! Továbbra is tudom használni ezeket az appokat. Ha rábökök a helyükre akkor el is indulnak, tehát ott vannak, csak nem látszódnak.
Nem állítgattam semmi ilyesmit a telefonon, ill az oprendszer is érintetlen, gyári.
Találkozott már valaki ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Epic Games
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 360 órát azt láttam, csak azt nem hogy mikortól számlál, amiatt voltam vele úgy, hogy nem is próbálkozom addig feleslegesen, úgyse fog még menni.
Köszönöm a segítséget 

)
Felfüggesztik az updateokat vajon?