Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Valaki tudja a módját annak, hogy én állíthassak össze egy az Open Gapp-hoz hasonló "pakkot" azokból az alkalmazásokból amiket én szeretnék, és ezt flashelhető formában mentsem el?
ROM cserélgetéshez kiváló lenne. -
bree96
csendes tag
Huawei P9 Lite vs Xiaomi Redmi Note 4X
Sziasztok!
Kevés hozzáértéssel próbáltam a lehető legjobban felmérni a helyzetet fórumot olvasva, de a sok Xioami verzió között már én sem tudok kiigazodni...
10k-ért hozzák jutottam egy Huaweihez, de még nem tudom mennyire lesz elég ez használatban. Jó lenne ha gördülékenyen tudnék használni több alkalmazást egyszerre, nem fél napot bírna az aksi és a fénykép/videó minőség is döntő. Honnan célszerű megvenni ezeket a kínai csodákat? Xioaminál az lejött, hogy mtk-sat valószínűleg nem érdemes rendelni. (Vagy de???) Mit ajánlanátok ilyen helyzetben?
-
arcsin
senior tag
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
4/64 es global note4, geekbuyinról. Most barátkozom ezzel, a tv irányító okés, viszont frissítettem a rendszert, meg az appot is, azóta csak 6db tvbox gyártó van, ami azért rossz mert mostanra tudtam meg mi is a márkája a boxunknak.
Öhm nooormális hogy 1.9gb Ram szabad? No recent apps....
-
Departed
őstag
Legalább tuti nem követed el azt a hibát hogy rajta hagyod a homálymatricát.

Számomra is felesleges néhány app, bedobáltam őket közös mappába, elraktam egy eldugott szegletbe és vidámság van.
Köszi a fülesgondra válaszolóknak, munkába induláskor akkor továbbra is rutin lesz hogy wifi ki, füleskapcsoló be.

-
-
arcsin
senior tag
Ma megjött a kicsike fél nappal előbb mint vártam. Ez az opálos izé nem egészen rajta hagyható módon néz ki.

Sürgősségben veszek rá glasst itthon ezeröté kereteset. Nem rossz, csak tele van szemetelve számomra haszontalan appokkal. Első benyomásra okés, pörgős eléggé. Valamiért nem tudom megváltoztatni az MI accountot amivel be van lépve, de ez mindegy.
-
Upo
addikt
Mindegyik máshogy próbálja elmagyarázni a qualcomm és a mediatek közti különbséget. De legalább odaírja, hogy ha bármi kétség van akkor contact. A fényképei is jók, ott a lényeg, bal oldalon a mediatek, jobb oldalon a qualcomm. Az a baj, hogy az átlag amerikaitól ilyent nem lehet elvárni hogy qc-s vagy mtk-s telefont vásárolt, az már magas, ezért próbálnak minden mást (de láthatóan helyenként még az is magas).
A dobozon levő cimkén elvileg rajta van hogy mediatek helio vagy qualcomm snapdragon, de talán a legegyszerűbb az about menüben mit ír a cpu-hoz. Ha Octa-core ... akkor qualcomm, ha Deca-core ... akkor mediatek. Elég lenne ennyit beírnia a kínainak is. -
vadkörte
addikt
Látszik, hogy nem high-end eszközzel készültek, de szerintem vállalhatóak. Egy (családi) kirándulás emlékképeinek a rögzítésére pont megfelel. Ha nem tetszik a minőség, le kell méretezni ~8MP-re és tolni rá 15-25%-os unsharp mask-ot, fácséra meg elég a hosszabbik oldalán fHD felbontás. Nagyítatni 8MP-ből is simán lehet akár A/3-as méretet is.
(egy fotóklubos kiállításra nemrég kb. 6MP méretből lett 70x100cm nyomtatva, súlyosbítva, hogy egy ócska mobillal készült (nagyon belépő Samu) ~1,5m-ről nézve nem voltak vállalhatatlanok, ekkora képeket meg nem 30cm-ről nézünk
)Amúgy meg az élményeket gyűjtsük, ne a képeket.

Fotóztam már végig kirándulást. Kép az van dögivel, de semmi sem maradt meg magából az élményből. Pedig Rab igazi "pofánverés" volt. -
csemeteim
tag
Sziasztok
Hogyan tudom a mappaba rakott appokat kirakni.Csak egyessével vagy van valami más mód is.
Köszi -
-
benjan
csendes tag
Sziasztok! Van egy Kínából rendelt Note 4 telefonom. Nem tudom mi történt vele, de tegnap óta nem bootol be, semmit nem tudok vele csinálni, kivéve fastboot mód, oda belép. Próbáltam itt keresgélni, hogyan lehet újra telepíteni, de nem igazán boldogultam. Tudnátok segíteni.Köszönöm.
-
kelly416
veterán
válasz
Melorin
üzenetére
Szeretem az ilyen örök igazságokat.
Használd egészséggel a gyári matt fóliát sokáig.
Én tudom, hogy nem dobálom a telefont, nem szoktam elejteni, nem homokbányában dolgozom, le mertem venni első pillanatban. És még egyszer hozzá teszem, csak leírtam, hogy lássa, van ilyen tapasztalat is.Departed:
Nekem van egy xiaomi fülesem a xiaomi telefonomhoz, amikor megérkezett, kipróbáltam, konstatáltam, ezt is megvettem, mert olcsó volt, de használni nem igazán fogom, és azóta is a fiókban pihen. Sajna hiába van, segíteni mégsem tudok.V.Stryker:
A waze-el is van pár embernek panasza más fórumokon is, de a hálózat eldobálása nem azért van, mert nem dual aktív a telefon? Tehát ha az egyik kártyán telefonálsz, a másik leszáll a hálózatról? Mert így egyértelműen megszakad a mobilneted a másik kártyával.MrChef:
Összefoglaló... -
Upo
addikt
válasz
adathor
üzenetére
Hát ez azért nem egy cameraphone... Írtuk is sokszor, ez kb. ennyit tud, minden vásárlási tanács kérésnél benne van a válaszban, hogy ha nem számít a kamera minőség akkor nyugodtan vehető.
Sokan vannak abban a tévedésben, hogy a megapixel, hd/fullhd a minőséget határozza meg. Azt gondolják, hogy a több az jobb minőség. Pedig ez tévedés, ezek a számok/kifejezések gyakorlatilag csak a kép szélességét-magasságát adják meg, a minőség az egy másik kérdés. Hiába veszel fel full hd-ben, attól nem lesz a vidó jó minőségű. Attól csak 1920 pixel lesz a szélessége és 1080 pixel a magassága. Aminőség ezen belül meg olyan amilyen, ez a készülék nem a jó kameráról híres.
Egy olyan hasonlatot tudok felhozni erre, hogy ez olyan, mintha az étteremben kapott étel minőségét a tányér mérete határozná meg, minél nagyobb tányéron kapjuk, annál jobb minőségű. A tányér méretét feletethetjük meg a felbontásnak/megapixelnek.
Ebben az esetben jól tudjuk, hogy fél méteres tányérban is lehet moslékot kapni, és húsz centis tányérban meg akár egy felemelő mesterművet, hiszen semmi köze a tányér méretének az étel minőségéhez, azt a bele kerülő ételben kell keresni.Ezért nem értem, hogy miért tartja még mindig magát ez a megapixel hajsza a fejekben, amit összekapcsolnak a minőséggel. Pedig némelyik tucat megapixeles képnél jobb minőségü a tizenéve Canon Powershot A10 1 megapixeles gépemmel készített néhány képem is. Nem a felbontáson múlik!
A megfelelő "beállítás" rá egy Galaxy S8, Huawei P10 vagy hasonló készülék, esetleg egy tizenpár ezres kompakt fényképező megvásárlása.

-
MrChef
aktív tag
válasz
Jamboo529
üzenetére
Eléggé védőüveg-és tokfetisisztavagyok, ezért szakmai kérdésem, hogy mennyire helytálló ennek az eladónak a meghatározása a Note 4 normál és global közötti különbségre?
Azaz bármely tok (keresése) esetén figyelni kell erre? -
V.Stryker
nagyúr
Tapasztalta más is, hogy ha egy pillanatra megszakad a 4G, mert pl a másik SIM-en telefonálok, akkor a waze nincs hálózatot ír ki ,addig amíg magát a waze-t újra nem indítom? Illetve a másik dolog, hogy nagyon nehezen talál az eddigiekhez képest műholdat, után viszont már ok. Most arra jöttem rá, hogy ha a gps-t egy pillanatra kikapcsolom, majd vissza, akkor egyből megtalálja magát.
Ezekkel a waze-s mizériákkal találkozott más is?
-
tachikoma
aktív tag
Sajnos az összefoglaló (és az abban linkelt oldalak) elolvasása után sem egyértelmű nekem: global stable rom-ot sem tudok felrakni bl nyitás nélkül, a gyári recovery-vel? (ha mondjuk vissza szeretnék menni 8.5.4.0-ról 8.2.10.0-ra?)
Az elején jól működött, de később, pár nap használat után előjött nekem is a GPS mizéria, plusz nem működik rendesen a profile scheduler sem (nem tud csengési módot visszaváltani normálra), és szerintem még kicsit jobban is merül az akksi... -
helixP
nagyúr
Egy korábbi kérdéssel jövök újra. Van arra lehetőség, hogy az értesítések kapásból "kibontva" jelenjenek meg az értesítő sávon MIUI alatt ilyen módon?
Köszi előre is. -
MrChef
aktív tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Jónak tűnik, csak nekem kell céges számla, és kérdés, milyet adnak.
A GlobalStore milyen lehet?
A korábbi években kínai webáruházakból rendeltem mindenfélét (Minideal, Tinydeal, két tablet és két telefon), de most, hogy ugyanazon az áron van Magyarországon is és itteni garanciával, már nem kérdés. -
adathor
csendes tag
Sziasztok!
Savaria karneválon full hd-ben vettem fel videót de nagyon gyenge minőségben sikerült...
Tudtok valami beállítást rá? -
kelly416
veterán
válasz
Melorin
üzenetére
A gyárilag sérülékeny üveg nálam nagyon szép, pedig mióta kapható a 4/64-es, azóta van nekem ez a telefonom. Van rajta 2-3 hajszálkarc, amit bizonyos fényviszonyok között nagyon figyelve észre lehet venni, másképp nem. Ujjal, körömmel sem érezhető. Üveg volt rajta 1 órát, a gyári fólia semmit. Nem bíztatok én senkit, hogy védelem nélkül használja, de a pontos információkhoz ez a taoasztalat is hozzá tartozik.
-
Departed
őstag
válasz
Melorin
üzenetére
Most azért mert te kínoztad magad egy hétig az azonnal leveendő első használatig szánt homálymatricán keresztül nézéssel, más javasolhatja a leszedést.

Mondjuk nekem egyszerű volt mert Redmi 3 is övre rakható tokban volt ennek meg egyből a telefon átvétellel egyidőben megvettem egy ugyanolyat csak 5 helyett 5.5 inch-esnek valót, abban vidáman elvan.

-
micafighter
nagyúr
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Az IPs problémára megoldás a VPN. Ha közbe tullépted az SMS korlátot akkor várni kell
Nem tudom mennyi pontosan, elöször én is túlléptem, de másnap (13 órával késöbb az sms korlát tullépése után) próbálkoztam és akkor már engedett elsöre, és 20 perccel késöbb küldték, hogy engedély megadva 
-
tboy72
aktív tag
Visszaraktam a 6.0 Androidos MIUI-t és minden rendben működik ismét!
Wifi hotspot, GPS minden frankó!Legközelebb akkor frissítek, ha már mindenki bólogat!

Ja, a bl nyitásra az engedély nem jött meg sms-ben de simán nyitottam így is...
Ki érti ezeket?
-
embe
nagyúr
Kéztől venném, azon MIUI 9-es rom van. Az milyen, valami dev. rom? Ha az akkor gondolom a bootloader már nyitva van, így ha vissza kell rakni a stock romot, akkor az megoldható.
Igen a factory reset mindig, inden telónál ajánlott komoly frissítés után, főverzió váltásnál meg szinte "köztelező".
Én még az androidos Himedia Q10pro médiaplayernél is megcsináltam. -
zodo
nagyúr
Nálam az eustock-tól vásárolt global-on
alapesetben:
Android 6.0.1 MMB29M, MIUI Global 8.2 Stabil 8.2.10.0 (MCFMIDL)
Frissítve:
Android 7.0 NRD90M, MIUI Global 8.5 Stabil 8.5.4.0 (NCFMIED)Frissítéssel sincs gond szerintem (bár többeknek akadt) a hétköznapi használat során.
Nekem pl a gps test nem talált jelet de kimentem a 10 emeletes panel ház közepéről a szabadba és máris -+ 5 méteres pontossággal megtalálta a jelet cirka 20 mp belül.
Van aki ajánlja a frissítés utáni gyári alapbeállítások elvégzését, én nem tettem csak újraindítottam a telefont és még sincs különösebb problémám. -
embe
nagyúr
Köszi Urak az infót!
6.0.1 android verzió van hozzá ugye? Stock romra gondolok. -
Toth_Jani
őstag
Nekem 2 hete van meg amikor megkaptam akkor jött ki a frissítés is így azt rögtön ráengedtem és úgy raktam fel az alkalmazásokat, tartva attól hogy az OTP kiakadna ha verziót vált az Android.
Amire használom Net, Face, letöltött zene és videó, és 3-4 leginkább Arcade jellegű játék.
A GPS-t nem igazán volt lehetőségem tesztelni, ahol eddig voltam oda csukott szemmel is eltalálok, így nem bohóckodom vele, de azért teszteltem jónak tűnik az IGO Szülinapp is pontos rajta.
Nálam a mobil alszik éjjel az ébresztés kapcsolja be (és engem is), eddig problémát nem tapasztaltam, telefonként jó, a WIFI erős, és 5 óra kijelzőidővel elég minden Vasárnap tölteni. -
Jamboo529
senior tag
Egy hete nyúzom. Nekem tökéletesen bevált, pedig kicsit ódzkodtam tőle. Simán ajánlom viszont bárkinek. Ekkora tepsi és három napot röhögve elvan folyamatos wifi, mobilnet (2sim), és költözködés alatti sok nyomkodással együtt is.
Én ilyen tokot rendeltem rá, nagyon bejött. (A navy kéket.
)Viszont a tempered glass még nem jött meg, és már nagyon szívesen lenyúznám róla azt a gyári opálos fóliát.
Ötlet valakinek, hogy s.o.s. szállítási határidővel honnan szerezhetnék rá üveget? -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy ilyen teló vásárlásán gondolkodom.
A fiamnak venném.
Nem lenne mókolva, csak a stock rommal használva. Kérdésem, hogy mennyire stabil, vagy bugus a hivatalos rom?Felhasználási terület: Net, közösségi oldalak, zenehallgatás, kamera, illetve navi.
-
guftabi96
addikt
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Én az Avast vpn-jével csináltam, azzal elsőre működött.
-
crok
Topikgazda
válasz
johnsmithnex
üzenetére
-
johnsmithnex
tag
Sziasztok!
Bootloadert szeretnék nyitni, hogy ki tudjak próbálni más rom-okat.
A leírás alapján haladok amit az összefoglalóban találtam.
Olyan problémába ütköztem, hogy engedélykéréskor a telefonra kapott kód beírása utána ezt írja :您所在的IP申请次数超标 (A túllépett IP-kérelmek száma)Próbáltam többször is, de semmi. Kértem, hogy küldje újra a kódot de semmi.
Valaki járt már így?
Mi lehet a megoldás?Előre is köszönöm!
-
Már tudom hogyan lehet óriási sot-ot elérni, de ehhez rengeteget kell nyomkodni bakker. Legépeltem rajta egy logout cikket chrome-ba. 40% volt a kijelző akkuhasználata.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Akkor vedd az eustocktól, 49900 Ft. Ott is van magyar gari, a WayteQ szervizében. Amúgy 2013 óta használok kínai telókat, de még nem kellett garanciáztatnom. Kopp-kopp!
Én most a spemall magyar raktárából vettem, 47400 Ft volt a fekete két év EU garral. Csütörtökön fizettem, pénteken adtak át a DPD-nek, hétfőre várom. -
helixP
nagyúr
válasz
redcordoba
üzenetére
Bocs, elírtam. A GPS-re panaszkodnak többen a frissítés óta. Kamera maradt olyan, amilyen.

-
arcsin
senior tag
válasz
regener
üzenetére
Jó, akkor picit várakozom.

A lényeg hogy amíg nem kezdődik az egyetem mindenképpen a végére érek a Lineagenek belakással együtt. (szept 12).Viszont ebben a cikkben nem igazán értem azt a részt hogy
Figyelem! Ha MIUI-ról térünk át CM alapú rendzserre (pl Lineage OS) ajánlott ez a firmware telepítése, mielőtt az új rendszert feltesszük
Ha nem teszem fel akkor mi nem fog történni?
Vagy ha felteszem mi lesz jobb? Én felrakom szívesen, csak pld a lineagewiki-n az installációs kézikönyvben nincs ilyesmi. -
2,5hónapos a telóm,de 1-2 apró mikrokarcot leszámítva hibátlan az eleje,azt az 1-2 mikrokarcot is csak erősfényben bizonyos szögből lehet látni ha keresi az ember,amúgy nem lehet látni.Nincs rajta se fólia,se üveg,nem is óvom túlságosan.
Elég jól bírja a használatot,nem karcolódik jobban mint más hivatalosan GG4-es telóm ezelőtt,azok is összeszedtek 1-2 apró karcot ennyi idő alatt.
Persze az extra védelem sosem árt,de nem kell tartani attól hogy nélküle hamar karcos lesz a teló. -
kerobi
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
A szürke nemcsak, hogy szebb, az ujelnyomat sem latszik meg
-
HartgeH3-2.8
addikt
Pont azon gondolkoztam a fekete brutálisan gyönyörű, engem az fogott meg legjobban. Elképesztően szép, viszont a szürke előlapja is fekete, ergo úgy sem látszik tokban, hogy melyik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A gari engem izgat, mert sajnos nem értek hozzá, ezért kénytelen vagyok utána nézni, de úgy látom a gari megléte, helye, intézési módja csak az én nyűgöm itt
Spemall
Our center of guarantee in Hungary is below:
Szervizes ügyintéző: Zoli
Telefonos elérhetőség, szerviz központ nincs (email hihetetlen , de van)
A termék leadásának lehetősége: (előre egyeztetett helyszínen / csomagküldés)
Buszmegállóba?! WTFEz így sok minden csak nem épp a bizalmat erősíti egy hivatalos szervizzel kapcsolatban.
-
m93
csendes tag
Sziasztok!
Az EU Stock-nál kapható IPAKY tokkal van valakinek tapasztalata?
linkÜvegfólia nélkül mennyire karcolódik? Kicsit sok idő amíg megjön Kínából..
Olvastam, hogy az új ROM-mal vannak gondok, amivel megkapom a boltból az stabil?
Köszi a válaszokat!
-
arcsin
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Én 4/64-es verzióra szánam rá magam Geekbuyingon akciós éppen pont. Nem fekete mint szerettem volna, hanem szürke, Global verziós, 211 dollárnál megállt olasz raktárból, Express DHL-lel. Csütörtök este rendeltem, pénteken már Triesztet is elhagyta. Hétfőre várom. Gari annyira nem izgat fel, mert kb első nap LineageOS-t teszek rá, ha meg cserélni kell valamit jóeséllyel kicserélem én.
-
guftabi96
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
A HU Warehouse opció elég árulkodó

Onnan kuponnal, 2 év eu garival 176 dollár körül jön ki, ami olyan 45k -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Nem offense: Miből tudjuk biztosan, hogy azok rendelkeznek hazai raktárral? About US és egyéb szekcióban nyoma nincs ennek. Szállítási időből?

Szerk: Jól látom, hogy ez most átszámítva 42k és free shipping?

[link] Mindent bepipálva tax hungary meg a fekete változat úgy már € 166.95
-
arcsin
senior tag
Ha a DHL is úgy akarja akkor hétfő este itt is van a készülék.
Mostmár egyre biztosabb ez a tok:
360 fokos
Ilyennel gondolom nem sokaknak van tapasztalata, de legalább TUTI befér alá a glass. Tokkal eléggé levagyok maradva ugye a gyors készülék posta miatt. Azt sajnos valahonnan itthonról kell gyorsan alis ár minimum 2x-eséért beszereznem. Ötletek valakinek? /Hardveraprón kb mindenki Helio-sra hirdet mert benézte
/Viccen kívül: https://www.aliexpress.com/item/for-Xiaomi-Redmi-Note-4X-32GB-Case-4-X-Cute-3D-Rabbit-Doll-Plush-Cover-Hairy/32825254378.html
Gondoljatok bele, puhára esik
-
helixP
nagyúr
válasz
redcordoba
üzenetére
Teljesen jó, bár többen panaszkodnak a Nougat frissítés után a kamerára.
Tsabeekaa: Linage 14 is nagyon jó

-
tsabeekaa
aktív tag
Melyik most a leghasználhatóbb nem MIUI rom?
-
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
Elég hamar lenne szükségem egy ilyen telóra, de a korábbi, bevált boltban csak hetek múlva lesz.
Melyik egyéb boltot javasoljátok az alábbiak közül? GSM Palota, Easy Shop, Global Store, Jemila GSM...
(úgy tűnik, hirtelen megérkezett pár db Magyarországra) -
helixP
nagyúr
válasz
redcordoba
üzenetére
-
memoril
aktív tag
Eladtam nem rég egy ilyen telefont és ha ujbol vennék egy ilyet akkor ha azt ki szeretném nyitni akkor újbol meg kell kérjem az engedélyt vagy az email cimemmel már engedélyezi simán ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Formula-1
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.27
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Használd egészséggel a gyári matt fóliát sokáig.

Vagy ha felteszem mi lesz jobb? Én felrakom szívesen, csak pld a lineagewiki-n az

/