Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Pont azon gondolkoztam a fekete brutálisan gyönyörű, engem az fogott meg legjobban. Elképesztően szép, viszont a szürke előlapja is fekete, ergo úgy sem látszik tokban, hogy melyik
A gari engem izgat, mert sajnos nem értek hozzá, ezért kénytelen vagyok utána nézni, de úgy látom a gari megléte, helye, intézési módja csak az én nyűgöm ittSpemall
Our center of guarantee in Hungary is below:
Szervizes ügyintéző: Zoli
Telefonos elérhetőség, szerviz központ nincs (email hihetetlen , de van)
A termék leadásának lehetősége: (előre egyeztetett helyszínen / csomagküldés)
Buszmegállóba?! WTFEz így sok minden csak nem épp a bizalmat erősíti egy hivatalos szervizzel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
-
Departed
őstag
Legalább tuti nem követed el azt a hibát hogy rajta hagyod a homálymatricát.
Számomra is felesleges néhány app, bedobáltam őket közös mappába, elraktam egy eldugott szegletbe és vidámság van.
Köszi a fülesgondra válaszolóknak, munkába induláskor akkor továbbra is rutin lesz hogy wifi ki, füleskapcsoló be.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
vadkörte
addikt
Akkor vagy visszazárták, vagy valóban lock-olt. Azt mondjuk nem értem, hogy került rá MiAccount... Az MiAccount/Fiókbiztonságnál ír egy e-mail címet, ha az nem a Tiéd, az cinkes. Ha a Tiéd, akkor Te vagy a hunyó.
Nincsenek dobverő ujjaim, de nekem ha normálisan odaérintem egyből beveszi. Akkor téveszt, ha nagyon ferdén, vagy részlegesen érintem hozzá.
Mondjuk, ha nagyon problémásak a pici ujjaid, íme a megoldás.(#9207) guftabi96:
Melyikre gondosz, mert az 5-ből 4 képen biztosan templom van?[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
micafighter
nagyúr
Ahogy elöttem irták már, nekem se volt semmi jelzés a gyári matt fólián.
(#9187) Departed: az a homálymatrica az egy matt folia Lehet ilyen mattot is venni telefonhoz, és közhiedelemmel ellentétben vannak elönyei az üveggel és a sima ("clear") foliákkal szemben, például nem tükröződik, illetve sokkal nehezebben maszatolódik a kezünktöl és arcunktól (telefonáláskor pl), és legakaritani is sokkal könnyebb. Viszont a tapintása egész más mint az üvegé vagy sima fóliájé.
Én is üveg párti vagyok, már berendeltem 3 különbözö üveget hogy biztos legyen jó és legyen tartalék is, de ettöl még a matt fólia nem ördögtöl való és vannak elönyei az üveggel szemben Én is vettem régebben a telefonomra, úgyhogy örültem hogy ehhez kaptam egy használhatót ingyen gyárilag, amig megjön az üveg
[ Szerkesztve ]
-
MrChef
aktív tag
Vicces, mert én is ezt az egy értelmes üzletet találtam (a többi messze van, vagy megrendelésre, vagy túl drága) és olvastam is a kérdésedet. :-) Én is felhívtam őket, szerintük Európában forgalmazott telefonokhoz jó ez a termék, tehát az EU version-höz is. Lutri, mert nem lehet kibontani a csomagot, csak ha megvetted. Akkor pedig vagy jó, vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Simba86
senior tag
az Redmi 4X és nem Redmi note 4X
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Simba86
senior tag
nem kell, elég a megnevezésre
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Simba86
senior tag
ekkor már user error... vagy értő olvasás hiánya, amelyet már általánosban is felvettek a tananyagba (öcsém ált.sulis, szóval tudom, hogy így van )
-
Simba86
senior tag
ez nem zárja ki, amit mondtam
user error, értő olvasás hiánya teljesen mindegy, hányan nézik be, attól még azok, akik ezt benézik, még nem lesznek felmenthetőekSiemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
micafighter
nagyúr
Én olyan gondban voltam hogy a telon nem volt rajta a lazyflasher, nélküle pedig a system nem bootolt be már, recovery alol pedig csak sideload megy, a push nem. System alol persze egyszerübb az adb push. Pushoz én a note 4en a /storage/emulated/0 -t használom amugy.
[ Szerkesztve ]
-
vigyori78
őstag
válasz arcsin #10581 üzenetére
Igaz ez csak alul felül alu, de legalább védi hátul is.
-
vipviform
senior tag
-
crok
Topikgazda
válasz arcsin #19362 üzenetére
Hát gondolom, hogyha az XDA-n ott van már az unofficial thread Okt. 17 óta és az utolsó build-et Dec. 7-n tették össze akkor nem lehet messze az official ( :
-
crok
Topikgazda
válasz arcsin #19365 üzenetére
Abhisek nyitotta, azzal nem lesz gond, erre mérget vehetsz ( : Egy ROM próba meg max egy óra és ha tetszik megtartod vagy csinálsz mentést és visszatérsz arra a backup-ra amivel kezdtél.
-
dethroner
veterán
válasz arcsin #19939 üzenetére
Volt rajta egy fólia gyárilag, ami egyrészt buborékosan volt rajta, másrészt torzította is picit a színeket, és felül volt egy kis fül rajta. Eddig az összes általam rendelt telón volt ilyen, na mondom ez csak a képernyővédő fóliát védő fólia. Lekaptam róla és akkor döbbentem rá hogy nincs másik fólia alatta és a dobozba sem volt hozzá csomagolva. Ne már gyerekek, több ezer embernek adnak munkát, több milliárd dollárt forgalmaznak, eladnak sok 100 millió terméket, de egy rohadt fóliát nem adnak hozzá alapból? És a wifi-vel is mókolni kell, mert valós használatban a 72Mbps vonalsebesség 2 helyiséggel odébb már a használhatóság határát súrolja. Szép a ketyere, meg gyors és minden, de azért pár órával a kézhezvételtől számítva két ilyen "hiba" Na mindegy.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Buckey
őstag
válasz arcsin #20086 üzenetére
Szia!
Megkérdezhetem, hogy neked mennyire merül, illetve mennyi a SOT?
Mert én pár napja tettem fel, de ha jól rémlik, akkor a Stable MIUI majd az AEX után a Lineage látványosan jobban merül.
Az előbb írtam, hogy mi a mai napi tapasztalatom róla.
És még a hotspotot nem is használtam, ami AEX-en 1 órás tv megosztás alatt 5%-ot merült, itt meg majdnem a dupláját. Csak itt meg a hívás hangminősége kitűnő, ami a MIUI-n, AEX-en csak jó volt.Szerk: már 65%, és csak böngésztem vele. Fényerő félig és automatán, lámpafénynél.
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz arcsin #20425 üzenetére
Én meg egy ilyent, meg egy ventis műtrhelést hozzá, legalább elhasználtam a szilveszterkor lejáró pontokat rá. Már várom hogy megjöjjön, mert ami ugyanilyen kék nekem volt, azt a kedves gyermekem valahova eltüntette (tuti akkor fog előkerülni amikor az új megjön).
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest