Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
trouble
senior tag
Van valaki itt akinek működik az időjárás app(frissít, frissül magától)? Stsble 8.5.
Az összefoglalóban leírtakat megcsiáltam,de cssk akkor frissít amikor megnyitom? Bár lehet, hogy ez Xiaomi betegség, a redmi3 is ilyen?
Köszi -
Melorin
addikt
Miért kell felidegesedni? Mert random felugrik és ilyenkor csak a home gomb megnyomásával lehet eltüntetni. Tök jó amikor épp benne vagyok valamiben...
Valaki megírhatná végre, hogy mi a megoldás, mert már 2 hete sz.pok vele.
Távolítsam el a Mi fiókomból a telefonszámomat és vegyem fel újra? -
James67
aktív tag
Pénteken voltam a Media Marktban és meglepetésemre Redmi 3 note 62000 a Note 4 pedig 52000....

-
Upo
addikt
válasz
Melorin
üzenetére
Ezen amúgy mit kell felidegesedni?
Én megcsináltam első alkalommal a hitelesítést (még redmi 1s-en), és azóta se kellett. Azután ha kicseréled a sim kártyát akkor kéri újra. Meg talán készülékcserénél, hogy a másik készülékhez kösse a sim kártyát. Vagy ki kell kapcsolni a készülékkeresést, bár szerintem praktikus dolog. -
vadkörte
addikt
válasz
Sequadon
üzenetére
Kaposvári Xiaomi szervizes??? Nofene. Ez érdekesen hangzik (csak mert kaposvári vagyok)
Srácok, az Ipaky tokkal mekkora esélyem van, hogy felemelgeti a telefonról a 2,5D védőüveget?
16-án indulok horvátba, addigra nincs az a csájanai tok/kijelzővédő ami ideérne, az Ipaky-t meg meg tudom venni EuStock-ról. Mellette meg berendelek, valami normálisabb 3D üveget, és/vagy sima védőfóliát és megjön amikor megjön. -
Sequadon
tag
Én is ma rendeltem volna eustock-ról, de elfogyott. Elvileg pénteken lesz (legalábbis az ezüst), de én helyette inkább mibilszerviz-nél érdeklődtem. Ma délután már megyek is átvenni Budapesten. Garancia ugyanaz a WayteQ mint eustock-nál, de van +1 év szervizgarancia (Kaposváron). Engem meggyőzött.
-
MrChef
aktív tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Nekem a megadott telefonon mondták múlt hét kedden.
-
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
Gondos keresési metódusom alapján (legalább 4*-os visszajelzés, ingyenes szállítás, sok megrendelő, 2-6 dolcsi között, és a mi telónkra való) a következő telefontokokat találtam még érdemesnek megvásárolni. Kettőt megrendelek, aztán beszámolok róla, milyenek.
ablakos tok"őrült lovas" bőrtok
hogy ez mit jelent, mindenkinek a fantáziájára bízom -
vottokar
senior tag
Csak nem dollár árfolyam emelés lesz? Hirtelen minden épeszű árazású boltból kifogyott..

-
Töltési anomáliát tapasztalt már valaki? Nagyon egyszerű! Megszakad a töltés egy pillanatra, mozgatom a kábelt, de semmi aztán ahogy cipelem végül néha csak meg-megszakad, de semmi logika benne. Két kábellel is.
-
Land
veterán
Üdv!
Egész jó véleményeket olvasok a telefonról és lehet venni fogok egyet.
A Mate 8-amat cserélném le erre, melyre szinte csak hivatalos romok vannak rá és sajnos egy idő után eléggé be szokott lassulni, így megválnék tőle.
Lenne néhány kérdésem a telefonról.
1. A fekete színű tetszik. A festése mennyire tűnik időtállónak?
2. Ahogy látom vannak rá elég jó főzött ROM-ok. Pl hivatalosan RR és Lineage is. Eléggé szimpatikus nekem, főleg ha pörög és gyors velük a telefon. (Ez nem kérdés
)
3. Maga a Snapi 625 mennyire elegendő a szokásos dolgokra? Képes besokallni?
4. Érdemes 4/64-es verziót keresnek vagy teljesen elég a népszerűbb 3/32-es? Főleg a RAM miatt érdekel, maga a tárhely nekem elég lenne. Ha nem, akkor SD kártyát raknék bele.
5. Jelenleg hol érdemes megvenni magyar garanciával? Eustock-ból venném, de ha jól tudom ott jelenleg nincs.
Köszi! -
education
tag
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Koszonom , igy sikerult.
Ilyet en meg nem lattam (LG G3 at hasznaltam 3 evig).Nem egy baratsagos dolog.
-
crok
Topikgazda
válasz
johnsmithnex
üzenetére
"Promoted apps" a neve és igen, így kapcsolható ki..
-
vadkörte
addikt
válasz
education
üzenetére
"Ez egy reklam, amit en nem kertem es ez a szoftverben benne van alapbol?"
Biztosan nincs benne, legalábbis én az elmúlt ~2 hétben, nem találkoztam vele.Mit ajánl? Az ajánlott appok hgyártója azonos? Ha igen telepítettél tőle valamit? Sima ikon törlésre nem reagálnak, vagy visszajönnek?
-
johnsmithnex
tag
1. gen-es Xbox one kontrollert miui-n tudom használni valahogy?
-
education
tag
Sziasztok!
A kepen az also sorban megjelent ikonok: "Ajanlott alkalmazasok " neven futnak. Google play-es alkalmazasok linkjet, ikonjat teszi ide a telefon szoftvere.
-El tudom tuntetni valahogyan?
-Ez egy reklam, amit en nem kertem es ez a szoftverben benne van alapbol?Szoftver: MIUI Global 8.5 Stabil 8.5.4.0
-
juve600
nagyúr
válasz
johnsmithnex
üzenetére
gboardra helyett Swiftkey
-
juve600
nagyúr
LineageOS 15 OREO-t próbálta már valaki ?
-
johnsmithnex
tag
válasz
juve600
üzenetére
Próbáltam, pár napig fent volt. Nekem lassabb volt minden. Az appokat lassabban nyitotta meg, a gboardra is mindig várni kellett hogy előjöjjön. Valahogy a miui nekem simábban fut. Meg a Gcamera is lassabb mint a miui kamerája. Lasabban fókuszál, gombnyomás után még 1-2 mp eltelik mire exponál, miuinál nyomom és csinálja.
Nexus 5-öm volt 3 évig. Hiányzik a steril droid. Ki akarok próbálni a többi romot is majd. Lineage, aosp meg adok még egy esélyt az RR-nek is. -
MrChef
aktív tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
A GlobalStore-ban van még bőven, legalábbis fekete színű. Én is tőlük vettem.
-
kelly416
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Köszi, de ez a telefon szolgál a zsebemben hónapok óta. A z3c-vel kapcsolatban vesztek homályba a tapasztalataim, ezért írtam, hogy "látatlanban".

-
juve600
nagyúr
válasz
johnsmithnex
üzenetére
próbáltad az RR-t ?
gördülékenyebb mint a MIUI -
bajtokarpi
őstag
-
ati888
senior tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Én a nyírbátori boltban vettem egyet szombaton, mert meghalt a Moto Z-m. Volt még egy vagy két darab, viszont drágábban van kirakva, mint a honlapon. Ott kell online megrendelni és beírni, hogy melyik boltban veszed át, akkor bruttó 49900 az ára.
Amúgy a honlapon lenyitod a boltok listáját és mutatja hol van még belőle (nem tudom honnan írtál)
Ati
-
Departed
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
FB oldaluk szerint elvileg jövőhéten lesz új szállítmány Eustock-nak. Azt még várd meg esetleg.

-
Departed
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Eustock-tól is megvettük az összes Xiaomi telót. Terjed a jó tapaszalat, nő a kereslet.

-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Ma szerettem volna venni egy készüléket a Firstphone-nál, de nem volt nekik :-(. Érdeklődnék amúgy, hogy van velük tapasztalat (megbízhatóság, korrektség stb.)?
Köszönöm
-
Itt láthatod, hogy az opengapps csomagok miben különböznek egymástól.
A pico a legjobban kiherélt opangapps csomag.
Szerintem problémádat megoldja a nano vagy a micro csomag feltelepítése.
A rendszert nem szükséges újratenned, csak a fenti csomago(ka)t telepítsd fel TWRP-ből.
Utána Wipe/Cache, majd Reboot. -
Upo
addikt
Open camera tud sd-re menteni, a beállítások - további kamera beállítások alatt kapcsold be a Storage Access Framework használatát.
A Messenger/facebook lite alatti nem megnyitást nekem is csinálja. Amikor megvettem a telót akkor még jó volt, aztán néhány rom frissítést követően egyszer csak észrevettem hogy nem működik (nem tudom melyiktől jött elő, ritkán használom). Global romon, eu romon nem működik, viszont a CN developer romon tökéletes. Tehát valamit elcsűrtek a global rommal, illetve az eu romon is elkövették ugyanezt a hibát, pedig az CN romból készült elvileg. Bármikor elő tudom hozni a hibát. Most CN romot használok (angol menüvel), a messenger lite tökéletesen működik. Dobok egy dirty flash-t mondjuk az eu romra, és a messenger lite alatt blokkolt minden, ahogy írod. Bármit állíthatok, nem jó. Flash vissza a kínai romra, és már működik is. Jogosultsákok, beállítások ugyanazok, nem csinálok wipe-ot, és ha végignézem, akkor is ugyanott állnak a kapcsolók, beállítások.
Az app-on hiába csinálok clear data-t, nem javul meg. De jó lenne megoldást találni rá, mert asszony redmi2-jén is ugyanez van, az ráadásul teljesen tiszta telepítés volt (full wipe+fastboot), redmi 1s-ről lett költöztetve a rendszer (amin meg működik). Azon ha jól rémlik a legutolsó MIUIHU rom van.
Neten is írják ezt a problémát sokan, de megoldást még nem találtam. Working/not working videóim is vannak, nemsokára lesz kicsit több időm akkor elkezdek házalni vele fórumokon. [link] [link] -
PNP
őstag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy felraktam RR-t és pico gapps-t, és most nem működik a mikrofon, pontosabban a beszédfelismerés. Azt hittem ez alap google szolgáltatás, de ezek szerint kimaradt a pico-ból. Mit töltsek még le play-ből hozzá?
-
Upo
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Minél újabb az android verzió, annál kevesebbet ad át az android a user appoknak, a Google egyre jobban korlátozza. Próbálnak a szoftver gyártók workaround-okat kitalálni, de mindent nem lehet. Ha van root akkor próbáld meg a gsam root companion-t, az rendszer alkalmazássá teszi magát, ezért megkapja azokat a dolgokat is amit felhasználói programként nem fog. Nekem azzal jobban működött (még redmi2-n), de a note 4-re nem raktam fel.
-
Upo
addikt
válasz
juve600
üzenetére
Próbálgatom, de mindig miui marad a végén. Nekem többet ér a jogosultságok/szolgáltatások részletes korlátozhatósága/engedélyezhetősége (amivel sokaknak inkább meggyűlik a baja, de ez nem a rendszer hibája, hanem az elbeszerentett alap beállítások). Ezt még mindig nem lehet így szabályozni a többi rom alatt, a közelében nincsenek a miuinak. Van néhány kedvelt app-om, amiknek az ingyenes változatát használom, mert a pro-t az árához mérten adott többletekért drágának találom (a normális áron kínáltakat megvettem). Miui alatt szépen be lehet állítani, hogy békén hagyjanak, felugró ablakok, net elérés, háttérben futás/bezárás stb. Ezeket custom romon nem lehet ennyire beszabályozni (1x beállítod és utána elfelejtheted), úgyhogy amikor már felidegesítenek a felbukkanók akkor megyek vissza miui-ra. Launchert se cserélgetek, használom amit a rom kínál. Régen nem ilyen voltam, görcsösen ragaszkodtam a berögzült dolgaimhoz. Aztán rájöttem, hogy jobban járok, ha próbálom inkább a gyári rendszert adaptálni az igényeimhez. Bővíti a látókörömet is, több mindenre ad rálátást, és a saját rendszer ad egy olyan integrált komplex környezetet, ami hatékonnyá teheti a használatot. A MIUI ebben különösen jó, élvezettel használom, pl. egy nova launcherrel közel sem olyan élmény mint gyárival (pedig azt is megvettem). Ráadásul CN romon vagyok, a global vagy az EU nekem túlgyomlált, kigyomláltak olyan kínai xiaomi appokat amit használok (illetve aktív közreműködés nélkül a dolgok csak egyszerűen jól működnek, mert nincsenek kigyomlálva a komponensek). Vettem pl. Mi Cloud tárhely bővítést is, ami jól jött. De vannak olyanok amiket kínán kívülről nem lehet használni, pedig az sem lehetetlen hogy ha lehetne akkor fizetnék érte. És ez a háttér miui nélkül nem működik. Ezért én azt mondom, hogy a MIUI jobb mint egy akármilyen aosp/lineage/RR/stb. rom.
Látod, ahány ember, annyi vélemény.
-
moltam
tag
Sziasztok!
Lineage OS vagy RR ROM alatt működik a gombok világítása?
-
Fulár
senior tag
Redcordoba:Igen,tud!
Lenne két kérdésem:1,Ha feldobok egy mâsik kernelt(pl.Faust)azzak nyerek bármit?
2,Modósítottam a Buildprop-ot,hogy működésre bírjam a camera 2apit és a módosított Google kamerát.Működik is.De ha feldobom a heti Romot(Eu.Dev)akkor modósítás elveszik és újra neki kell állni vagy marad ahogy van? -
Buckey
őstag
válasz
picimitch
üzenetére
Az előző telefonomnál (Lenovo P70) is volt ilyen jelenség, hogy térerő max., de úgy jelezte, hogy ki vagyok kapcsolva (a saját kártya). Telefon és SIM csere után 3 hete volt ilyen. Jelentettem, majd kivizsgálják. Persze azóta sem jelentkeztek, hogy megoldották, vagy sem. Mivel 2 kártyát használok, de csak az egyiken, a sajáton volt ilyen, a cégesen nem. Szóval a Telekom rendszere a hibás szerintem, nem a SIM és a készülék.
Szerintem reklamálj. -
picimitch
tag
Egy sim cserére elküldöm, biztos ami biztos. Két éves és pár hónapos sim van nála jelenleg.
Dißnäëß: Egyáltalán nem torrentezik, de hívásbeállításoknál a preferált hálózattípust hiába lockoltam 3G-re vagy 2G-re akár, nem indított hívást. Természetesen el lehet lenni 3G-vel is, a mi környékünkön vállalható, mindenesetre megnézzük a sim cserét, illetve valamelyik linkelt hozzászólásnál lévő beállítást. Délután talán okosabb leszek majd.
-
Feri1977
senior tag
Majd írjatok kérlek a kérdésemre + a viber probléma még mindig nem oldódott meg. Minden be van kapcsolva értesítés led stb. De nem jelez bal oldalt fent se ikonnal hogy üzenetem van se a led nem világít :-(
-
Dißnäëß
nagyúr
Ez szokott néha megoldást adni, de ritkán derül ki a halandó ember számára, miért, tekintettel arra, hogy nem újulnak meg percenként a SIM-eken lévő certificate-ek
tehát más lesz a megoldás kulcsa technikailag egy SIM cserénél. Valszeg az első feljelentkezésnél, hálózatra lépésnél történik meg egy olyan paramétercsere készülék és a hálózat között a "szűz" SIM-el, ami miatt utána máshogy viselkedik a teló a hálózaton és jó. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
vargalex
üzenetére
A javaslattal nincs baj, mert a 3G-re lock-olás nem azt jelenti, hogy csak 3G-t használ a telefon, hanem 2G+3G-t egyaránt. Magyarul egy ilyen lock-olt állapotban ugyanúgy lemegy 2G-re és lesz hanghívása. Nete már kevésbé (ha nincs 3G, vagy nem elég erős) viszont a netes élménybe egy pillanatnyi szakadás nem is rondít bele úgy a bufferek miatt, mint a full realtime hanghívásba.
-
riki
senior tag
válasz
picimitch
üzenetére
Szia. Mikor cseréltél simet ? Én bemennék a szolgáltatóhoz ,ha 1 évnél régebbi a sim,cserére.Nekem a vodánál volt kellemetlen tapasztalatom ,hogy hülyének néznek ,hogy a dobálja a hálózatot a ks 20 .Elmagyarázták,hogy szar a teló. Mondom a leírás írja mely típusú sim kell bele. 1 óra ! vívás után cseréltek,és lás csodát, 2 évig míg aktívan használtam, egyszer nem dobta el utána a hálózatot.

-
trebrona
nagyúr
-
vargalex
félisten
válasz
Dißnäëß
üzenetére
A javaslattal akkor lehet baj, ha olyan helyen van, ahol nincs 3G lefedettsége a Telekomnak. Mert ugye akkor 2G-re fog visszakapcsolni.
Az én készülékem egy Note 4x (így nincs B20) és bizony édesanyámnál Sárospatakon házon belül már csak EDGE van.
Egyébként én szintén Telekomos vagyok, de soha nem tapasztaltam a kolléga által írt problémát. -
Feri1977
senior tag
Egy kérdésem lenne még. Most 6.0 van rajta. Láttam, hogy 7.0 van sok ember telefonján ezen már. Ha a rendszer frissítéseknel frissítem, akkor frissül erre? Mert csak a miui felületet írja mint frissítés ha ramegyek a frissítésre, a 7.0 frissítést nem írja ott benne az infójaba
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
picimitch
üzenetére
Feltételezhetően hugod nem torrentezik 4G-n, így ha 3G-re lock-olja a telefont, nézzétek meg úgy, hogy viselkedik. (Magyarul 2G+3G-t használ csak, LTE-t nem). Félmegoldás, de a max térerő semmit nem jelent a mai világban, ha az LTE frekiken jó a térerő, közel a cella, mittomén, míg a 3G gyenge - csak ugye a teló azt a térerőt jelzi mindig, amin éppen van, nyugalmi állapotban pedig ha van 4G, azon csücsül (hanghívás meg levált 3G-re, legalábbis régen így volt, VoLTE nemtom, automatikusan aktív-e Telekomnál és megy-e mostmár).
Élményben az LTE hiánya semmit nem jelent, 3G-be befér minden, ami Instagram, Facebook és társai.
Ettől függetlenül hardware hiba is lehet, vagy a közelben zavartatás, vagy bármi. De leginkább készülék. Annak járj utána, hogy egy másik ROM (lehet gyári, újabb verziós, vagy nem tudom ...) gar bukással jár-e, mert ezt meg én nem tudom. Ha nem jár azzal, akkor legyél szíves feltenni neki egy újabbat és abbahagyni a sírást, mert mint írtam, 99.9%, hogy a készülékben a hiba, ahogy viselkedik a hálózaton.
Ha továbbra is fáj a fogad minderre, lehet gariztatni. Gondolom, annak sem örülnél, de itt úgy látom, egy olyan útkereszteződés előtt állsz, hogy bármerre is indulj el, mindenképpen sírás a vége, inkább azt kell mérlegelned, hol pityeregsz kevesebbet majd, ROM "főzéssel" vagy egy többnapos-többhetes (forrástól függően) gariztatással.

Tehát előrébb most sem vagy, de érzésem szerint nem is nagyon leszel, hacsak be nem hajtasz az egyik utcába a két - Számodra - kellemetlen közül.
És hogy vigasztaljalak, a szolgáltatód pont tojni fog az általuk nemforgalmazott, így nemtámogatott kínai "noname" készülékedre. (Halkan, előre szólok, de egy próbát megér). Bármelyik szolgáltató is legyen ez..
-
picimitch
tag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Köszönöm a választ. Úgy érzem sokkal nem vagyok előrébb a megoldásban sajnos. Mint ahogy írtam, nem az enyém a telefon, a húgom nem biztos, hogy örülne a bootloader nyitásnak és főzött romozásnak (garanciavesztés esélye stb) mivel szinte új a telefon. Ettől függetlenül nagyon csalódott, és szeretnék segíteni az ügyben. Főleg, mivel én beszéltem rá a készülékre, a remek ár-érték aránya miatt.
Ha más is járt így telekomnál, és tudja a mit lehetne tenni, ne tartsa magában. Köszönöm szépen. -
Simba86
senior tag
-
válasz
redcordoba
üzenetére
Hali!
Röviden,tömören: Igen!
-
redcordoba
csendes tag
üdv!
tud ez a telefon OTG-t?
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
picimitch
üzenetére
Minden hálózatnak vannak ún. optimális paraméterei, melyet a függetlenített telókon érdemes leküldetni a telóra a szolgáltató által. Ennek menetéről az üfszolgálat tud mondani valamit - ha hajlandó - így a gyári default helyett valamivel jobban használja a telefon a hálózatot.
A hiba viszont legtöbbször az a jelenség, amikor 4G-n pihen a teló és ha beérkező hívást fogadna, nem kapja meg a parancsot, hogy menjen le 3G-re (hívás ugye 3G-n történik), vagy ha megkapja a parancsot, nem kezd vele semmit. Firmware és hálózat függő sajnos, a Huawei P8 Lite-ok az elsők között voltak, amik tömegesen kezdtek el ilyet csinálni és ezzel nagyon nem lehet mit kezdeni.
Nálam a Redmi Note2 csinált olyanokat, hogy ha wifin voltam, kisípolt az engem hívó félnél, hiába voltam 3G-4G layer-ekben jó térerőn, míg ha wifi off volt, mindig bejött a hívás rendesen. Ez a jelenség is csak saccra/érzésre 10-ből 1x fordult elő, de akkor bosszantott és vki adott tippet, hogy wifit kapcsoljam ki, 1 hétig így voltam wifi nélkül (csak mobilnet) és mindig betaláltak a hívások.
Kicsit összetett ez a mobil világ, de legritkább, hogy a szolgáltató a ludas. Sajnos Kína nem mindig tartja be a hálózatokra és az azon használt rádiós protokollokra vonatkozó szabványokat, vagy itt-ott eltérően értelmezi őket.
Próbálj ki egy másik firmware-t, én 3GB/32GB-s Note 4-el vagyok Telekomos és kifogástalan (wifin is).
(Android 7.0 NRD90M, MIUI Global 8.5 Stable, 8.5.4.0(NCFMIED)Fenti dolgok nem kamuk, szolgáltatónál dolgoztam ... (többet ne kérdezzetek)
... nem a rádiós részlegen, de meséltek a szakik, mik vannak, néha a fejüket fogták 1-2 készülék viselkedésétől. Hatalmasat szór a piac és a hardverben (azaz firmware-ben) nagyot bakizók között mindenféle márka van, nem márka, hanem inkább modellfüggő. (1 széria szifon ex-csúcsmodellel is gondok vannak, akárcsak egy őt megelőző Samu csúcsmodellel). Ezért jó az olyan teló (pl. Redmi Note 4) amire sokféle gyári, vagy kicsit, esetleg jobban főzött ROM is felmegy, mert van miből válogatni, melyik hoz optimális élményt. Melyik hogy vezérli a hardverét.. -
pprod94
aktív tag
Van új 5.0-s Faust kernel, ha valaki használja.

-
picimitch
tag
Sziasztok!
Húgom kb egy hónapja vett egy EU-s note 4-et emagról. Egyre gyakoribb probléma, hogy nem tud hívást fogadni/indítani (nincs mobilhálózat/szolgáltatás asszem ilyesmi a hibaüzenet nála hívás indításakor). Ha őt hívnám nagy csend, majd pittyenés, és hívás vége.
Térerő amúgy maxon, sms-el semmi probléma, azonnal tud küldeni/fogadni. Tegnap délelőtt frissített fel a legújabb EMUI/Nougat rendszerre. Azóta még rosszabb talán a helyzet, bár előtte is volt már ilyen gondja.
Factory reset, preferált hálózattípus 2G-3G-4G váltogatása, sim kártya ki-be nem segítettek.
Valakinek van vmi ötlete, vagy vissza kell esetleg küldeni a telefont? Előre is köszi a segítséget. -
Melorin
addikt
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Én péntek éjjel töltöttem utoljára, most 48%. 4 óra SOT. Nekem ez az első telóm amivel ilyesmit lehet művelni

-
juve600
nagyúr
jön az új rom
ezzel elismerik hogy nem a legjobb a MIUI ? -
válasz
johnsmithnex
üzenetére
Megpróbálom köszi!

-
johnsmithnex
tag
Miui alatt megoldható a stock droidhoz hasonló értesítési rendszer?
Gondolok itt a fentisávban a minimalista ikonokra, a kibontható értesítésekre.
A másik ami zavar, hogy pl a messenger chatfej-t minek rakja be, mint értesítést? Ezt ki lehet kapcsolni valahogy? -
Tomi0703
addikt
Hali!
Ezt az üvegfóliát rendelte már valaki? Ugyanolyan jó mint a téma összefoglalóban linkelt? Az eladót ismerem, korrekt (de szerintem mindenki ismeri aki kintről rendel fóliát stb.)

-
-
jimmy5
aktív tag
sziasztok
Próbálta már valaki a LOS15 OREO-t ?
Használható ? -
johnsmithnex
tag
1 hétig szenvedtem én is, de utána jártam külföldi fórumokon és ami nekem bevált az a következő:
PC-n:
Win10
Start-Gépház-Hálózat és internet-Proxy:kézi proxy beállításide be kell írni egy kínai proxy címét amit a következő oldalon találtok:
[link]majd rányomni a mentésre
így kell elindítani a kód kérési folyamatot
én a kódot nem kaptam még meg, de 2 napra rá már engedélyezte a program és ki is van már nyitva a bootloader
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

crok