Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Hello!
Nova Launchert erre rá lehet tenni?
Ati
-
Valakinek megy a Gsam battery monitor pro? Megvettem, de nem jól mér. Egyedül a töltési áramor és akku hőfokot jelzi ki jól.
Appokat nem mutat mi mennyit, csak valami globális százalék van. Most épp 34 óra SOT-ot mutat 34 óra akkuidővel, utóbbi adat amúgy helyes. Global dev -
KamuMazsola
őstag
válasz
trebrona
üzenetére
Nos sikerült. Érdekessége a dolognak, hogy a viber ikonját a bal felső sarokba kiraktam az értesítési sávra, ha törlöm a memóriából az alkalmazásokat a vibert leveszi az értesítési sávról, amit eddig nem vett le. A másik lehetőség, amire rájöttem, hogy ha a két simnek külön-külön hangot állítok be, akkor is van hangja az sms-nek, és a viber akkor is ugyanígy viselkedik. Szóval lehet a viber a ludas, de megpóbálom valamelyik beállítást és a vibert a memőriába "lakatolom". Lehet ezt a 8.4.5.0 frissítés megoldaná? Eddig nem frissítettem a romot, mert vannak akiknek problémájuk akadt az új rommal.
-
csemeteim
tag
Sziasztok
Hogyan lehet megoldani hogy a második asztalon is megjelenjenek az első asztal Smsei és galéria képei.
Köszönöm -
trebrona
nagyúr
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Görgesd az aljára...Látom közben meglett.

-
trebrona
nagyúr
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Beállítások=>Telepített alkalmazások=>Üzenetek=>Alkalmazás hozzáférések=>Tárhely be
Ezután lesz hangja az SMS-nek. -
válasz
tothandras80
üzenetére
Nekem is ez a bajom,akárhogyan próbálom,sehogy se akar tovább menni ugyanezzel az üzenettel.
Se mobilnet,se itthoni hálózat,de még 100km-rel odébb a rokonoknál sem... -
Gloob
addikt
válasz
KamuMazsola
üzenetére
A beállítások - hangok és rezgések - SMS hang. Itt nem lehet beállítani?
-
KamuMazsola
őstag
Az SMS hang problémámra nem jött válasz. Viszont amikor csináltam a Mi fiókot az csinált egy mentést, ha azt visszaállítom, mi lesz azokkal az appokkal, amiket csak utána telepítettem? Valahogy bosszant, hogy nincs hangjelzés, minden más rendben, videó is villog és hanggal is jelez, más alkalmazások is jeleznek mindent.
-
Ronam
addikt
Nézegetem most az XDA-t, és szinte minden ROM mellett Midot látok. Gondolom a Mido az ami tudja a B20-at. Meglehet oldani valahogy, hogy a Midos ROM-okat feldobjam 4X-re. Note 3-nál csak egy Radio.zip-et kellett flashelni Katen a Kenzos ROM-ra.
-
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Ja igen N a neve bocsi nem láttam. Kellemes téma amúgy, 1 év után új témám.
-
pweaver
csendes tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
-
törölt tag
válasz
csurgoi
üzenetére
ha letöltötted a romot akkor twrp-n belül mount-ot válaszd ki a letöltött zip filet,másold a telefonra amikor megvan telepitsd a telefonról instal zip menüpont alatt,és működni fog hidd el.Elötte érdemes egy wipet csinálni.A lényeg hogy a telefonodhoz megfelelő romot tedd fel.Ha B20-as telefonod van akkor a fent linkelt rom jó hozzá teljesen gyári rendszered lessz.
-
tothandras80
tag
Nekem sehogyan sem sikerül bootloader nyitáshoz kódot kérnem. Próbáltam itthoni IP-ről, másik internet elérésről, VPN-nel, mindig a végén hibaüzenetet kapok. Vagyis sok próbálkozás az IP címről... Feladom
-
törölt tag
-
guftabi96
addikt
Igen, lehet.
Van official Resurrection Remix, Lineage, AOSP Extended stb.
XDA-n érdemes szétnézni -
csurgoi
aktív tag
válasz
csurgoi
üzenetére
Lécci valaki segítsen!

A lazyflashet sikerült feltennem, ha jól gondolom, akkor egy sd kártyára rámásolva a twrp-be a telepítés menü alatt kell telepíteni.
Amit még egy videóban láttam az a DM verify kikapcsolása, de az általam telepített twrp-be 3.0.2-be a "Haladó" beállításokban nincs ilyen menüpont -
-
ati888
senior tag
Hello!
Új telefon, 7.0, Miui 9. Két kérdésem lenne.
Az időjárás app nem működik, hogy tudnám beállítani? Vagy ha nincs rá szükségem, akkor, hogy tudom a főképernyőről eltüntetni úgy, hogy az óra maradjon?
A másik, hogy miért más méretűek az ikonok?
Még valami, sima pucér Androidot lehetne rátenni?
Köszönöm
Ati
-
iff
senior tag
Regisztráltam a mi fiókot, ha az eszközkeresés ki van kapcsolva, akkor sim cserénél nem lesz gond? Igazából csak témák letöltése miatt reggeltem. Illetve, ha be van kapcsolva, de kijelentkezek az nem elég, ki is kell kapcsolni? Bocsi a kérdésért, de szeretném tudni.
-
csurgoi
aktív tag
Azt hiszem q..va nagy kánya van

Bootloadert nyitottam, ez a leírás szerint:
[link]
majd telepítettem a twrp-t.
Miután minden rendben lefutott és bejött a twrp nyítóképernyő a rendszert ujraindítottam, de a logón kivül más nem akar bejönni.
Többszöri ujraindítás után is csak a logóig jut el a rendszer a twrp-be szerettem volna egy gyári visszaállítást csinálni, de azt írja ki ( ha jól emlékszem)hogy nincs telepített operációs rendszer.
Mi van ilyenkor?
Valaki? -
VMatteo
őstag
válasz
kelly416
üzenetére
Sziasztok!
Sony z3c-ről jó váltás lenne ez a Xiaomi? Fényképezője milyen képeket csinál? Akkuja jól bírja? Van valami típushiba (kijelző felválás, ilyesmi)? E között, meg a Huawei p9 lite 2017 között vacilálok, és nem tudom melyik lenne a jó választás. Alapvetően a Xiaomi márkát imádom, akkubank, füles, tablet (Mi Pad3) is van a családban, szóval emiatt nem aggódok. Garanciális szervizük van itthon?
Tudnátok segíteni ebben a kérdésben, hogy merre billenjen a mérleg nyelve?
Köszönöm előre is ha tudtok segíteni.
-
KamuMazsola
őstag
Az SMS hangját valahogy kikapcsoltam. Hiába állítom be az értesítéseknél, hogy rétegben, legyen hang és fényjelzés is, valahogy hangot nem ad. Van valakinek tippje, hogy mit rontottam el? Valószínűleg amikor bekapcsoltam a fejlesztői eszközöket akkor szűnt meg a hangja.
Gyári 8.2.10 -
vigyori78
őstag
Sziasztok!
Telefon Unlock után / root nem lesz / frissítésekkel stb.. nem lesz gond, ugyan úgy megkapom őket ?
Gyári Global Dev-en vagyok, csak tiszta telepítés miatt lenne unlock. -
Feri1977
senior tag
Sziasztok. Most vettem egy ilyen telot. Az normális hogy nincs értesítő led a telefonon?! Mindenbe fullos a telo és nincs rajta ilyen alap dolog?! Ez vicc most vettem észre. +a viber fent bal oldalt fent mint minden idaigi telefonomon írta ha van üzenetem ez nem jelez fent semmit!
-
nonee
aktív tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
szia!mi a jo rootban?
-
mediumgecso
őstag
válasz
redcordoba
üzenetére
Nincs mit

Pedig nem nagy ördöngösség....és nem utolsó sorban megéri -
aasgier
tag
Üdv !
Kérdés:
Amikor a Wifi be van kapcsolva a hálózat 4G-t jelez ,ha kikapcsolom csak H+-t ,van 4g a városban ,mert egy másik telefonnal kipróbáltam . Egy kártya ,új sim. Lehet ,hogy valami beállítási hiba ,hogy nem marad 4g-n .
Köszi a választ. -
redcordoba
csendes tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
köszönöm.
nincs rootolva, illetve ennyire nem akarok a készülékbe belenyúlkálni...
-
kelly416
veterán
Az a jó. Ameddig Te nem bántod, nem változik vagy tűnik el. Régebb utáltam mindig beállítani a képeket, ma meg 400 feletti telefonszámmal nagyon sokszor kép alapján keresek a szememmel és pörgetem csak a híváslistát vagy a névsort. Bár az utóbbinál azért oda szoktam ugranina kezdőbetűre.

-
fuzzyka
tag
Sziasztok.
Próbáltam visszakeresni de nem találtam választ. Frissítettem miui 9-re és azóta eltűntek az értesítési ikonok az értesítési sávból... Ugyanakkor ha legördítem ott már jelen vannak. Ez egy állandó hiba vagy csak én nem találom a megoldást? Előre is köszönöm.
-
Hary50
csendes tag
-
mediumgecso
őstag
válasz
redcordoba
üzenetére
Szia!
Én ez alapján csináltam (Nekem nyitott BL és root-om is van):
Google Camera + API2 aktiválás
A lényeg:
1. A build.prop fájlba ezt beírni a végére: persist.camera.HAL3.enabled=1 , majd elmented és reboot.
Ezzel csináld: BuildProp Editor (Ha belépsz az editorba, automatice a build.prop-ot nyitja meg)
2. A moddolt Google Camerát innen töltsd le, majd telepítsd.
3. Láss csodát, működik
-
Hary50
csendes tag
Sziasztok fórumozók!
Korábban téma volt a fórumon, hogy túl apró betűk és számok vannak a felső részen. És a kérdés az volt, hogy lehet-e rotolás nélkül növelni a kiirást. Nos lehet mert vannak olyan témák amelyeknek nagyobb az óra, kiirás stb. Pl. van 1 olyan téma, hogy "Buttons mod" amelynél alapból nagyobb a szám és betüi. De ha bemész a beállitásokhoz ott a betű méret növelésével még növelhető a kiirás. Ugyanakkor ha pl. nem tetszik ez a téma úgy is megoldható, hogy a kedvenc témádat szerkeszted ( mert, hogy a témák szerkeszthetőek ) és ott csak a "Buttons mod" téma állapot sorát adod hozzá a kedvenc vagy általad használt témához. Véleményem szerint ezt meglehetne emliteni az összefoglalóban is, mert sók olyan fórum társamnak lehet fontos info akik nem akarják a telefont rootolni de viszont szivesen növelné a kiirást mert valoban nagyon apró a gyári.
-
kelly416
veterán
válasz
vadkörte
üzenetére
Értelek. Nekem is volt bajom ilyen üveggel, 2 napot bírt ki talán a telefonon, kivágtam a kukába. Az összefoglalóban van egy tok linkje, Duliee nyilatkozik róla, nekem olyan tokkal tökéletesen passzolt az üveg.
De ez a megoldás szerintem félresikerült, én ilyen üveget se venni, se ajánlani nem fogok senkinek jó szívvel.
-
redcordoba
csendes tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
google camerára hogyan lehet váltani?
-
zodo
nagyúr
Névjegyek fotóit hol és hogyan tárolja a készülék?
Saját fotóból szerkesztettem amit hozzárendeltem az adott névjegyhez.
Töröltem ezt a képet az sd kártyáról de még mindig ugyanez a kép látható a névjegy alatt. -
-
SANKADI
aktív tag
Sziasztok !
Rendeltem én is egy ilyen telefont (XRN 4) az eu stock-tól. Nagyon meg vagyok eddig elégedve. Amit nagyon elrontottam, hogy lehet ugyanitt nagyon jó áron nagyon jó tokot is rendelni, és eljött volna egy postaköltséggel.
[link]
Sajnos utólag vettem észre, már meg volt rendelve az Aliexpressen egy általam választott
[link]
Ez lenne a kérdésem, ilyet rendelt már valaki? És mennyire használható? Jónak látszik, de sokkal robusztusabb, mint az EU STOCK-os.
Ami még nagyon tetszik, és jelenleg is ilyen típust használok, az ilyen:
[link]
Nagy előnye, hogy összecsukva nagyon jól védi az üveget, viszont ha nyitva ejtem.... na akkor nem véd. Eddigi gyakorlat, hogy nagyon j ó a fogása, nem ejtettem le eddig, igaz csak egy 4.7"-os telefont használtam ilyen flip rendszerű bőrtokban. -
Tailor21
csendes tag
A wifi hotspot a 8.2.10 vissza rakása után 2 laptop, 2 asztali, 4 teló hibátlanul csatlakozik. Tesztnek 4K videók mentek minden eszközön.
A bonyolítás kedvéért 2db Tenda A301 range extendert is hozzá rendeltem. 
Lehet e olyan, hogy működik az adatkapcsolat és közben wifin képernyőmegosztás (wifi direkt) ? Kettő együtt nem megy. Pedig jó lenne a mytv és a kábeltvgo alkalmazás előnyeit tv-n kivetíteni.
-
juve600
nagyúr
üdv
egy tök sima FEKETE téma MIUI-ra ???
-
eltibi
csendes tag
-
Departed
őstag
Na az egész jó hogy már nem csak egyre több és több helyen de egyre több helyen jóárasan lehet kapni a Xiaomi telókat. Hajrá, lássák csak egyre többen hogy normális áron is lehet remek mobilt venni (amit méghozzá nem kell állandóan a töltőre dugni), a samsung és társai meg lehúzhatja a rolót.

-
válasz
Kolondrum
üzenetére
Elhiszem,én is láttam már sok érdekes dolgot.

Én csak azért gondolok a telóra (vagyis inkább a szoftverre) mint ludasra,mert már túl sok hülyeséget produkált nálam.
Elhiszem,hogy sokan boldogok ezzel a telóval,irigylem is őket,de nekem több bosszúságot okozott az elmúlt 3 hónapban,mint eddig bármelyik telóm,szerencsére már nem tart sokáig ez a kapcsolat. -
Nem megmagyarázni akarom, de olyat láttam már ebben a témában ami nem logikus, hidd el. Láttam már olyat is, hogy leáll random módon a VGA ventije, el akartam adni hibásnak, de egy win7 reinstall megoldotta.
Láttam olyat, hogy bámit csatlakozott az adott routerhez ment, kivétel egy éveken át működő asztali gépet, logikus, hogy a gép a rossz és nem, a router végóráit jelezte, úgy, hogy kapott előtte resetet, szoftvert és mindent. Végül a router lett a ludas. Szóval logika nem mindig van.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Kb 30szor néztem át mindent de ez valahogy elkerülte a figyelmemet. Mégegyszer köszi!

crok