- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-03-26 09:32 Téma összefoglaló
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
-
Skynet258
veterán
Én akartam Forzázni is meg a Gran Turismo-t is szeretem, nekem tök jól kiegészítik egymást - és persze mindkét gépre van / lesz olyan játék, amit szívesen tolnék. Én emiatt vettem mindkettőt, nem gondolom, hogy egy felnőtt ember komolyan gondolhatja, hogy benne kék vagy zöld szív dobog, elférnek ezek egymás mellett a tv alatt.
Főleg adta magát a két gép, mert PC-n nem játszom, a bányászat miatt olyan áron adtam el a videókártyámat, hogy bőven kijött a PS5, de még egy fél Series X is ha úgy nézem, hülye lettem volna nem meglépni. Aki megengedheti magának az simán megveszi mindkettőt, mert mindkettő nagyon jó kis gép lett. Ok az enyém konkrétan nem mert meghalt de ez benne van a pakliban.
-
30z.Samu
titán
-
NoMagix
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
Edgar2621
őstag
-
szimszonos
őstag
Sajnos az FM7 nem volt live gold játék.Az FM 5-6 meg az FH2 igen,így azokkal ha anno behúztad őket tudsz játszani gpu előfizetéssel.Utóbbi években minden nyáron augusztus környékén kaptunk egy forza játékot live goldban.Idén és tavaly is sajnos kimaradt.Tavaly az FH3 idén az FM7 kellett volna jönni goldban ha az MS folytatta volna az adakozást.
-
ρσгτσ
addikt
-
vg
veterán
-
homerhamm
veterán
-
FollowTheORI
nagyúr
-
kory24
őstag
-
FollowTheORI
nagyúr
-
Def26
félisten
-
jeni
félisten
nálam ez úgy ment,hogy ha az XSX-re kijött az XSX kiadás akkor az tette fel.
ellenben a korábbi XOX verziót rakta fel.
azoknál a játékoknál melyek az XSX-re kijöttek azoknál alul a sarokban X/S jelöléssel jelöli meg.
ezt nekem újra telepítéssel oldotta meg. a játéklistából kiválasztva amelyiket megtartva azokat újra feltelepítette a rendszerből letöltve.
a gyakorlatosoknak lehet van ennél egyszerűbb változata. -
ρσгτσ
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Skate in super crisp 120 FPS at 1080P, or 60 FPS in native 4K*. Watch the levels come to life like never before with sharper dynamic shadows, reflections, and lens flare, plus enhanced skater textures and more."
Tehát lényegében szebb, jobb, gyorsabb.

Digital Deluxe Edition tulajoknak free az upgrade.
-
T.Peter
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
Bocs, azt hittem neked is írtam privátban.
Nos két hete vettem először Brazil feltöltőkártyákat, az első vétele után (amit a régi applikációban brazil régióra állítva be is tudtam váltani) maradt némi apróm belőle, ezután vettem még egy karit és a maradvánnyal összeadódott az értékük.
Vásárolni az egyenlegből simán tudtam Pc-n Chrome böngészőben nem kellett a hárombetűs dolog sem, csak egy Brazil címet kellett megadom. -
zozek
tag
-
Hunt3r22
őstag
-
Edgar2621
őstag
-
belan
addikt
-
belan
addikt
-
Hunt3r22
őstag
-
Zoleee83
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gduck
addikt
Ez így igaz, ezt nem nagyon lehet szépíteni! Régóta fejlesztik és ráadásul egy XOX bunde lett kiadva! Nincs mese, ezt jobban kellett volna optimalizálni vagy ha ez nem megy, akkor egyszerűen NEM kiadni előző genre. Csak ugye a pénz....
Amúgy a játék engem teljesen magával ragadt! XSX-en gyönyörűen fut, 8 óra játék alatt még szinte csak ismerkedtem a történelemmel, a várossal és a lakosokkal
-
Chaser
legenda
-
hombre[EU]
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
-
Chaser
legenda
nem lepne meg, ha a forzában több ötletet innen nyúltak volna le
voltpl star wars szekér, spéci rendőr ótó', sok hülyeség
az állatok ugyanúgy rebbentek szét mint a forzában
benne van a bugac puszta ( :
de a játék módok voltak igazán ütősek
notebookon mai napig előkapom néha
"menj a zászlóért" :d
2. részét már nem az eredeti magyar fejlesztőcsapat csinálta, grafikában jobb lett, de a feeling már a közelében sem voltszerk:
Edgar2621
látom pc-n hogy megy - illetve inkább hogy nem - erőgépeken
fejleszthették az x-re, de nagyon gyenge az a hw ilyen szintű gamehez sztem -
Chaser
legenda
azokban egy nagyon "buta" 8 magos jaguár van 2,3ghz-en, valahogy elhiszem h nem nagy élmény fejleszteni rá ilyen szintű játékot ( :
én nem védek senkit, de sejthető volt h 4 gépre nem lesz mindig egyforma az optimalizálás
ezek a cégek mind csak a pénzért csinálják, az hogy esetleg kifele azt kommunikálják mennyire szeretik a gamereket egy dolog
azt nem kommunikálhatják, hogy vegyétek tik' hülyék hadd gazduljunk meg ( :
ha csak one x-re kellett volna fejleszteni, valószínűleg az se lenne valami fényes magábangalaxys80
hozhatnál egy üveg russian standad-et, most innék, aszem' már elfogyott :d -
gyűrű
addikt
-
törölt tag
-
modflow
veterán
-
modflow
veterán
Megértelek.
Most játszottam vele kicsit PC-n. Minden gyári beállításon van, ami neki ultra beállítás, még az RTX is.
Annyi, hogy a felbontás nem 4k, hanem 2K.Így nagyon szép, minden csillog villog, tükröződik.
Ez most azt jelenti, hogy amit most látok PC-n, az még nincs Series X-en, hanem majd akkor lesz, ha jön a nextgen patch?A PC-s pedig már alapból tudja, amit tudhat, ez már nem fog változni?
-
Baltazár123
őstag
-
Steve1207
veterán
Pont ezt nézegettem, hasonlítgattam. Majd jön a patch a régiekre is, bár sokat nem kell várni tőle szerintem. A Witcher patch ciklusait amúgy érdemes megnézni One - One X vonalon, ott is hatalmas a különbség, pedig az csak félgeneráció, a jelenlegitől meg fényévekre van már az alapgép.
Más kérdés a kommunikáció meg a bemutató, ahol ez nem volt említve. Azért a OneX/PS4Pro-tól már elfogadható szintet képvisel, csak nem kell túlzásokba esni (ezeket még kb rendbe lehet rakni, hogy megfelelő legyen). Kb amúgy úgy megy erőviszonylatban, mint ahogy a vga-k is (én a pascal archihoz szoktam hasonlítani, az pc portnál kb hasonlóan teljesít), nagyobb volumenű konzol optimalizáció nincs szerintem jelenleg.Szerk.: ide szól végül (#28625) IntelKiller7, csak még itt kezdtem

-
vg
veterán
-
Zoleee83
addikt
-
mike1334
veterán
-
Golyo69
senior tag
Az MW-t is es ezt is megvettem. Nekem ez most jobban bejon mint az MW... Valahogy jobban adja nekem.
Grafika gyengebb valamivel de sztem elvezheto a jatek.
A Fifat 19 ben vettem meg utoljára de soha tobbet.
Azota csak a PES-t veszem meg mert sokkal tobb köze van a focihoz mint amit az EA SPORTS valaha is tudni fog :)
Az uj motorral jövőre meg biztos hogy brutális játékelmemy lesz a PES 22. -
Madoc
veterán
-
hadam98
senior tag
Reggel van, már látom

Csak úgy ida szúrnám, hogy a Series S 60FPS teljesítménye több mint meggyőző az új AC-nál.
Úgy tudom legkésőbb 2021-ben kész lesz az új technológia ami jelentősen megnöveli a teljesítményt a két konzolon + ugye kijavítják a hibáit a development kit-nek. -
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
Jó, azért ne azt vedd figyelembe, hogy miképpen vált egy profi versenyző. Az átlagos sofőr fele ennyire nem tud váltani, mármint nem olyan gyorsan, nem olyan pontosan stb. Nem akarok leszólni senkit, félreértés ne essék, de azért egy versenyző kicsit másképp vált egy normál autónál is szerintem.
-
törölt tag
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
prisz
senior tag
Csak annyi, hogy nem kell hozzá konzolt venned, elég egy bluetooth xbox kontroller+game pass ultimate előfizu, és idővel játszhatod az összes xbox játékot akár egy alap teljesitményü pc-n, telefonon, akár a tv-d appján, szinte mindenhol, megfelelő internet eléréssel.
-
törölt tag
-
Madwe
nagyúr
-
negyven2
nagyúr
Pedig a PS4 talán a megjelenése óta, vagy nem sokára rá már tudta azt, hogy a konzolon lévő játékokat akár a világ másik végéről is tud játszani (Playstation Remote Play a neve). Ha jól tudom akkor Sony telefonokkal és PS Vita-val működött, de talán már van Android/iOS alkalmazás is (de majd kijavítanak).
Madwe:
Igen, sima FAT One-al is működik már a Console Streaming bárhová a világba.
-
Madwe
nagyúr
-
törölt tag
-
Edgar2621
őstag
-
sp8787
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Madoc
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Formula-1
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Opel topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Pixel 7a
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Főleg adta magát a két gép, mert PC-n nem játszom, a bányászat miatt olyan áron adtam el a videókártyámat, hogy bőven kijött a PS5, de még egy fél Series X is ha úgy nézem, hülye lettem volna nem meglépni. Aki megengedheti magának az simán megveszi mindkettőt, mert mindkettő nagyon jó kis gép lett. Ok az enyém konkrétan nem mert meghalt de ez benne van a pakliban.

l.skywalker
IntelKiller7