Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
GG
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gratuálok a nyerteseknek! És köszönjük a felajánlásokat!
-
consono
nagyúr
válasz
persil
üzenetére
na, menő! A NAT meg upnp az fogósabb, lehet hogy eddig IPv4-es címed volt, most meg IPv6-os van, vagy vice versa. Vagy "csak" a Digi állított át valamit.
Nekem bő egy hete full fél perces áramtalanítás kellett a routeren, hogy be tudjak lépni az Xboxon az accountomba, bármit is csináltam, úgy, hogy a network teszt azt mutatta a konzolon, hogy minden szuperzöld... Ja közben minden gép és telefon a családban tökéletesen kiáltott a netre , működött :/ -
l.skywalker
Topikgazda
Sherkulás
Nyereményjáték
Eredményhirdetés
a
Wolfenstein: Youngblood Deluxe Edition Xbox One kódotnyerte:
Dzsuri89
Gratulálunk! 
-
persil
nagyúr
válasz
persil
üzenetére
Egy-egy felisten vagytok I.skywalker es consono, vagy ketten egy egesz, ahogy jobban tetszik!
Talaltam egyik fiok aljan egy masik kabelt, ami tenyleg gigabites es most mar azt is irja a net teszt, meg ez a digis szemetseg, amit kell!
~900-1000mbit. Valami pakolasnal cserelodhetett ki.
Mindegy, ezer hala nektek.A nat-ra/upnp-re nincs valami spell-etek veletlen?
-
consono
nagyúr
válasz
persil
üzenetére
Próbáld meg esetleg a TV kábelével felcserélni a boxét, hátha az tudja a gigát... De ez csak vajákolás
Sajnos Xbox oldalon nem lehet force-olni a sebességet, így bármi és akármi is lehet a baj. Esetleg egy network resetet is meg lehet próbálni az Xboxon, bajt nem csinál és hátha használ. -
persil
nagyúr
válasz
consono
üzenetére
Ez a kabeles megoldas azert hangzik egeszen varazslatosnak, mert amiota ez a net van bekotve, azota ez a kabel van benne es csak mostanaban tunt fel, hogy rohadt lassu.
Elromlott a kabel?! 
Veszek egyet reggel, aztan meglatjuk, kivancsiva tettetek.
Ezt a moderate nat-ot, meg a upnp-t meg egy feloraja kezdte el, nem is ertem.
-
consono
nagyúr
válasz
persil
üzenetére
Biztos, hogy ez a baj, a gigás interface is 100 megán megy... Mindjárt előtúrom a jelszót és megnézem lehet e állítani! (Itt is Digi van)
Eh, dehogy lehet állítani, legalább is a router oldaláról nem...
Skywalker kollégának igaza lehet, hogy a kábel lehet a gond, gépet nem tudsz rádugni ugyan erre a drótra, hogy azzal is csak 100 megát mutat e?
-
persil
nagyúr
Valaki, aki ert a netes beallitasokhoz(Marmint tenyleg ert hozza. Ha ketszer lattal mar modemet kozelrol, akkor nem fog erdekelni a velemenyed, le se ird.), az segitsen mar nekem kerem.
Az istennek nem akar 100mbit fole menni a box es a sajat kis network speed tesztjeben is ~100mbit-et ir(de soha nem tobbet 100-nal), pedig gigabites netem van. Fontos: nem az actual jatekletoltesrol beszelek, hanem a "test network speed" menupontrol.
A router-en ket port van, az egyik '56-bol maradt rank, abba a tv van dugva, a masik pedig gigabit ethernet, ebben lakik a box.
Viszont, ami gyanuska, az ez:
Mit nezek be...? Miert irja azt, hogy mindketto 100mbit es miert teszteli a box is 100 alatt, kivetel nelkul mindig?
A NAT meg csak ugy moderate lett, alatta meg buszken irja, hogy UPnP not succesful. De erre vonatkozo beallitas meg nincs is egyaltalan ennek a digis reteknek az "oldalan".
Van valami otletetek?
-
parandroid
félisten
válasz
Damien.
üzenetére
Nézz róla review-kat. BT eszköznél az akku mindig jó kérdés, nekem még sose merült le, igaz, töltőre szoktam dugni, ha nem használom. Működik bedugott usb-vel is amúgy. Hangja teljesen jó, meg működik az atmos appal is. Review-k is jókat írnak róla. Olvass bele néhány normálisabb tesztbe (nagyobb magazinoknál), érdemes.
p
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nincsnév007
üzenetére
Szinte biztosan.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem a PS4 fiókodba jelentkezett be, hanem az Activision fiókodba, ami persze lehet ugyanaz mint PS4 meg Xbox is.
-
nincsnév007
addikt
Letöltöttem a warzont az hogy lehet hogy magától a ps4-es felhasználómba jelentkezett be egyből az xbox?
-
30z.Samu
titán
Végigvittem az első Crash Bandicoot story-ját. Maga a játék tetszik, van benne kihívás rendesen, amit kellőképpen megnehezít a gyér hitbox plusz a lekerekített szögeknek hála tök simán lecsúszik azokról a platformokról, amikre éppen hogy ugyan, de felugrottam. Ha nem haltam meg az utóbbi miatt vagy ötvenszer, akkor egyszer sem.
Huszadik után már nem volt őszinte a mosolyom. Arról nem is beszélve, hogy én tisztán látom, hogy valamit átugrottam vagy elugrottam onnan, de kapom a hitet és die vagy Óbuda megvéd. De hát ettől "szép" ez a játék, ez adja meg a báját. Vagy nem tudom, de összességében örülök, hogy végigvittem és ettől függetlenül nincs keserű szájíz. Azzal a lendülettel kezdtem neki a második résznek is, kíváncsi leszek hogy az nehezebb lesz-e. -
Damien.
tag
válasz
parandroid
üzenetére
És az aksija mennyit bír annak? Meg tegyük fel játék közben lemerül akkor tudom folytatni kábelesen amíg tölti? Hangzása is korrekt? Mélyek stb.
-
Roxbury
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Xbox Wireless Headset. Én ebben is járok futni, de komolyan (igaz ott a mikrofont érdemes kikapcsolni, mert a szél behallatszik különben). Nagyon szépen szól. Plusz piros pont, hogy a bal oldali tekerővel könnyen tudom állítani a játék és a haverokkal való beszélgetés hangerejének balanszát. Plusz egyszerre tudok csatlakozni a boxra, hallva a játékot, plusz közben messengeren beszélgetni, vagy telefonon akárkivel. Úgy tudom ezt a vezetékes nem tudja. Most is ezt venném az teljesen biztos.
-
Golyo69
senior tag
válasz
hitvanyalak
üzenetére
Nem hiszem hogy van olcsóbb. Legalábbis ha van is nem sokkal, de akkor mar inkabb ez.
-
Damien.
tag
Sziasztok!
Series X géphez tervezek venni új fülest(headsetet). Van egy több éves hyper x cloud2-m. Hangzásba teljesen elégedett vagyok vele, de már régi, ezáltal vannak bajai. Szétjött a bőr fülpárna, stb. A lényeg hogy ilyesmi kategóriát szeretnék vagy jobbat kicsit. Ez a füles most kb 30körül mozog. Max 50ig mennék el, de akkor legyen is jobb a hyperx cloud 2nél. Mit ajánlanátok? Inkább zsinórost vennék, sajnos nincs tapasztalat a vezeték nélküli fülesekkel, igy azt nem is néztem. Ha valakinek van valami jó füles ötlete akkor várom szívesen az ajánlást. Köszönöm elöre is! -
parandroid
félisten
válasz
üzenetére
Amúgy találkoztam már olyannal, hogy valamit monóra állítva az egyik oldal elhallgatott, de ez valamikor 20+ éve történt, és már akkoriban is bicskanyitogató barbarizmusnak számított. Szóval egy kellően rosszul megtervezett rendszer bármire képes lehet manapság is.
Norb: Jóvan, ez övön aluli volt…
p
-
Norb79
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Az egy fülü manó a monó! Bocs!
-
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, màr felhomàlyosítottak róla.
-
persil
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére

-
NoMagix
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez egy jó ajánlat, főleg annak aki szereti a focit!
-
Steve1207
veterán
válasz
mrThomi
üzenetére
Ja ez amúgy +1, nem említett semmi valótlant aki említette, jóval több tesztben is látni dopokat. Nyillván nem azonos a felbontás mindig és a minőség se, de zavaró a frame esés. Ezen még csiszolhatnának, hogy kezdésre is így legyen. Legionban egy jó év után még mindig olyan tearing van... kenyeret lehetne szelni azokkal a "vágásokkal"

(#71962) Fizzie: ja az lehet kicsit kivehetetlen volt, igen, mindkettőre ki(kellene)dobnia ilyenkor, kb alapelv

-
l.skywalker
Topikgazda
Akciós Xbox Series S 512 GB Konzol + FIFA 22 + Fehér kontroller Játék konzolok (notebook.hu)
• Xbox Series S játékkonzol 512 GB
• 2 db Xbox Series kontroller (fehér)
• FIFA 22 játékszoftver letöltőkód formájában129.900.- HUF
-
persil
nagyúr
válasz
üzenetére
Ilyenkor mindketto szol, csak ugyanugy. Nem hallasz mast jobb es bal oldalrol, de attol meg szol mindketto.
Szrk.: SZERINTEM. Na, igy teljes. Kulonben semmi ertelme nem lenne, epp azert, mert nem tudni ki-melyik fulere nem hall. Ugye a mono nem azert mono, mert egy darab hangszorobol jon a hang, hanem egy iranybol. De az lehet 10 hangszoron is egyszerre.
-
törölt tag
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass
az ismert decemberi játékok sora kiegészült, dec 2-án az előfizetésben elérhető lesz a Lawn Mowing Simulator. [link]
Jelenleg így néz ki a december:
Lawn Mowing Simulator - December 2
Halo Infinite - December 8
Among Us - December 14
The Gunk - December 16 -
Steve1207
veterán
válasz
üzenetére
A teljes hangkép megmarad, nem némítja egyik csatornát se szerintem, hogy így megmaradjon a teljes hangkép. Én még nem láttam olyan mono opciót semmilyen eszközön, szoftveren, ahol levágták volna az egyiket a "semmibe" az elmúlt 15 évben és azt titulálták volna mononak.
-
törölt tag
válasz
hitvanyalak
üzenetére
Settingsben van opció mono hangzàsra bàrmilyen fej és fülhallgatóra.
Szerk. Azt sajnos nem tudom hogy melyik oldalt némítja. -
-
Golyo69
senior tag
válasz
batai15
üzenetére
Pontosan ezért vettem en is.
Nalam speciel nem kapcsolt ki az eddigi füles ha összekotottem a joyyal de akartam egy vezetéknelkulit. Mert így azért egyszerűbb.
Ar/ertekben sztem BB ez a füles es a hangja is egész jo. Ennyi pénzért sztem nincs jobb.
Nekem megérte. Persze a régebbi is megvan tartaléknak :)
-
batai15
félisten
a sima razer kaira 27k most black friday keretében.
SERIES X-el teljeskörűen működik? mert az xbox wirelesstől majd 10kval olcsóbb. -
Elderath
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
jó lenne, mert gyalázat a mostani
-
RudY
addikt
[link]
Görgess lejjebb a 3,5 mm-es audiocsatlakozó szabványai részhez, az alábbin kívül részletezik az okát.Ha OMTP szabványú headsetet használ, valószínűleg problémákat tapasztal majd a játék hangjával vagy a csevegéssel kapcsolatban. Kapható azonban olyan adapter, amellyel az OMTP szabványt használó headset vagy fülhallgató CTIA szabványú készülékekhez is csatlakoztatható. Ezek az adapterek számos elektronikai áruházban megvásárolhatók.
-
zeee
senior tag
erre valaki? Mi lehet a gond? telóba dugva a 3.5 jack tökéletes a hanghívás. Kontrollerbe meg nem érzékeli a mikrofont

Az esetleg nem lehet gond, hogy a kábel képen a pici jack ami a fülesbe megy, azon 3 helyen osztja el a csatlakozást, mig a 3.5 jacken már csak kettő helyen?
-
NoOne1976
őstag
válasz
banderasz77
üzenetére
Oda csak személyesen tudsz barangolni. Nagynénis utazások nincsennek.
-
banderasz77
addikt
Ha valaki törökbe szokott barangolni tudna segíteni?
Vadászok egy címet, de csak ott rentábilis állandóan. -
mrThomi
addikt
Köszönöm akik viszább válaszoltak a kérdéseimre, ( kábel, cyberpunk)de atcseréltem a gépet egy ps 5-re. Nekem az az ökoszisztéma jobban tetszik, és játékteszteket elnézve sajnos sok az fps drop az SX-en.
További jó hasznalatot
-
frankdelgado
őstag
válasz
batai15
üzenetére
Én nézegettem a drótjavesztett fejkészleteket és ár-érték arányban az egyik legjobbnak tűnik tekintettel arra, hogy tud blútúszt is. Ami még elérhető ilyen tudással, az a Razer Kaira pro, de az majd 2x ennyibe kerül. Abből Spéci HALO-s is készült, de idehaza még nem láttam sehol. Ha nem kell blútúsz [link] ez most elég baráti és nem mondanak rosszat róla.
-
frankdelgado
őstag
Nekem series x gépem van és mellette van egy ps4 pro is. Abba beletoltam egy ssd-t és eléggé érezni a különbséget. Nyílván az döntm h mit szerenél játszani. Series S költséghatékony megoldás, veszel hozzá gamepass ultiMáté-t (én egy évet vettem 17 makiért) és az tutira lefedi az érdeklődési körödet, max akcijósan még megveszed, ami kell. Vanna jó nepperek, akik ilyen "teherautóról leesett " kódokat adnak fél, meg negyed áron. Ugyanakkor, ha nem a multi móka, v az autóverseny izgat, hanem a sztorialapú játékok, akkor a ps exklúzívok a neked valók, mert azért valljuk be, ebben a micro nemigen vakít. Ráadásul ha ott előfizetsz a ps plus-ra és van ps-ös haver, aki egyszer bejelentkezik az accountoddal, akkor megkapot a ps plus kolleksönt és abban benne vannak a legjobb játékok-ingyé. A többi meg megveszed lemezesen szinte már gombokért.
-
Andris837
senior tag
Farming Simulator 22-höz van magyar felirat Xbox-on? Ugye a 19-hez nem volt (vagy csak én vagyok béna és nem tudom beállítani)..
-
batai15
félisten
Sziasztok ! Egy ideje nagyon nézegetem az Xbox wireless fülest.
Mivel halozok és warzonet is játszom billentyűzettel és egérrel ezzel nem lenne idegesítő ha játék közben ki kapcsol a gamepad és elmegy a hang.
Szóval az lenne a kérésem hogy éri az árát ? Vagy van valami olcsóbb alternatíva? -
l.skywalker
Topikgazda
Igazából a nagy kérdés ebben az esetben, hogy milyen játékokkal játszol/szeretnél játszani. A PS4 egy előző generációs architektúra, mondhatni elavult, de a Playstation exkluzív játékvonalba érdemes egyszer az életben belekóstolni.
A Series S viszont már aktuális generációs gép, így sok játék van amit jobban futtat mint egy PS4 Pro vagy egy Xbox One X. Magasabb fps, minőségibb textúrák, gyorsabb betöltési idők stb.
De a topikban nagyon sokan jöttek PS4-ről, szóval lesz aki erről első kézből is be fog tudni számolni.
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Ps4 pro ellenében jobb döntés lehet a series s?
A napokban szeretnék venni egy konzolt a brutális pc árak végett és eközött a két gép közt vacillálok. Van itt olyan kolléga akinek van összehasonlítási alapja a két gépet illetően?Köszi előre is.
-
30z.Samu
titán
válasz
szimszonos
üzenetére
A Series S-nek konkrétan semmi hangja nincs.
-
AMD Power
titán
válasz
szimszonos
üzenetére
Nem volt zavaró... de szerintem hangosabb volt mint a One X. PUBG alatt meg szinte visított a gép. Mondjuk ott a One X is..
-
vg
veterán
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Jó kis pack.
a gép 190
kontroller 20
füles 20
játék 20
gamepass 12
szóval ez miért nem jó ár? esetleg tudsz ennyiért venni használt 2070 kártyát...
-
persil
nagyúr
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Hat egész százalék...?

Ez is csak azert "erheti meg", mert nem konnyu gepet talalni. Aki viszont ki tudja varni, amig megkapja a megrendelt gepet, sokkal jobban jarhat. -
ρσгτσ
addikt
válasz
szimszonos
üzenetére
OS -nek nálam sem volt szinte semmi hangja. Főleg OX -hez képest. Szóval nála biztosan valami más probléma volt.
-
-
szimszonos
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Akkor neked már volt valami baja a one s-nek mert a one x gyárilag is hangosabb,és nem véletlenül jelezték sokan hogy igényli 1-2 év múlva a pasztázást.Nekem semmi hangja nem volt egy játék alatt sem a One S-nek 2 év alatt.Sokkal jobb a szellőzés kialakítás is.Series S-hez hasonló ami köztudottan csendes kis masina,megkockáztatom a series x-nél is halkabb a series s.
-
Marcus88
tag
Üdv.
Nem vagyok jártas az xbox terén ezért kérdezném tőletek,hogy:
Ha sz.gépen megcsinálom a havernak a profilt így akkor az jó lesz?
[link]
Jövőhéten érkezik neki a series s gép és akkor már csak bejelentkeznénk a beüzemelés után. -
minilego
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gratula
-
l.skywalker
Topikgazda
Sherkulás
Nyereményjáték
EREDMÉNYHÍRDETÉSA
STAR WARS Battlefront II: Celebration Edition Xbox One kódot
nyerte:
Helga0203
Gratulálunk! 
-
MésziGab
tag
Sziasztok
Xbox Series X támogatja a billentyűzetet és az egeret?
Köszönöm
-
AMD Power
titán
válasz
szimszonos
üzenetére
Nekem a One S volt a hangosabb.... a One X volt a halkabb. Volt alkalmam is egymás mellett tesztelni a két gépet. Viszont a Series X egy álom ilyen téren.
-
szimszonos
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Nekem is kb 4 éve ugyanez az FH3 bundle volt az első xbox one gépem.Sajnáltam is mikor eladtam,2 évig használtam és min. 2-3 ezer órát belepakoltam,és olyan csendes volt hogy ha odahajoltam felé akkor is fülelnem kellett hogy halljam a hangját játék közben.Kb mint a mostani Series S-em.Miután eladtam a One S-et vettem egy One X-et amit már rohadt hangosnak találtam ehhez képest,lecseréltem egy másik újabb One X-re,majd azt is egy szinte vadiújra de egyiknek sem tudtam elviselni a zúgását.FH4,GoW4,AC Odyssey alatt már 30perc után már játék közben hallottam a venti zúgását ami engem idegesített a hangtalan One S után. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Képregény topik
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS2 slim (freemcboot) + guitar hero gitár
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Playstation 5 lemezes eladó!
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gratulálunk! 
Mindegy, ezer hala nektek.

IntelKiller7