- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-03-26 09:32 Téma összefoglaló
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
-
ndomokos
tag
-
Steve1207
veterán
Amazon vagy ali-n is lehet próbálkozni, csak nézd meg a méretét. De, ha amazonon se a minőségit rendelnéd, akkor inkább vegyél 2-3 alisat potom áron, aztán elvagy vele. Az emagon találhatóak többsége is kb az ali kategória a legtöbbször, csak drágán mérik.
Ezer éve anno néztük egyébként, hogy melyik jó rá (valamelyik SteelSeries-re szánt párnánál írták talán, talán a 7X-nél, hogy MS-re is jó volt, azt meg rengeteg helyen megjelölik). De keress utána itt, valahol ott lesz úgy 2 évről.Szerk.: meg is van, Arctis 7, itt a reddites kibeszélője [link]
-
koncsik
MODERÁTOR
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l4cz
csendes tag
-
PiszokAlfréd
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
surgyi
senior tag
-
Golyo69
senior tag
-
Stylerr
addikt
-
Bad Pritt
félisten
-
SaGa59
őstag
Megy az S-en is, csak rá kellett tenni egy frissebb firmware-t a monitorra. Az eredetivel nem működött, a legújabbal (reddites fórumok szerint már a 02-vel is), csont nélkül megy, ráadásul úgy, hogy a VRR is aktív a FreeSync-kel együtt. A box saját HDMI kábelével. Mondjuk közben rendeltem két 2.1-es HDMI kábelt, a fiókban elférnek, jó lesz tartaléknak.
Az eredeti FW−rel, ha nem álltam rá a Box beállításainál, hogy automata helyett HDMI alapon próbálja összeszedni az adatokat, akkor a 1440p felbontás meg se jelent, csak a 720, 1080 és a 4k, ha bejelöltem a 4k módot, de mindig visszaugrott 60Hz-re. Az új FW egyből hozta a 1440p-t a listában a 120Hz-cel együtt, és a FreeSync is megy.
Köszí mindenkinek, aki hozzászólt. -
[Ixub]
tag
-
Steve1207
veterán
-
viperabácsi
addikt
Nálam is kb ugyan ez a gond. 73" születésű vagyok , eddigi életemben csak PC volt és legtöbb FPS multi haverokkal. Egérrel is kellett gyakorolni a célzást , de az már rögzült. Nem hiszem hogy kb 30 év egerezés után van még 30 évem megtanulni kontival FPS-ezni.
Nem hiszem , hogy akkora gond lenne beletenni minden FPS-be a bill+egér támogatást. Szerintem nagy tábort veszítenek azok a játék készítők akik ki hagyják ezt a ziccert.l.skywalker #78424 Én is azt látom ,hogy mindkét tábor csalónak titulálja azokat a játékosokat is akik mondjuk , mint én konzolon egér bill-el játszom. Ha jó az irányítás és be van lőve az egér DPI-je ( nagyon fontos ) akkor én pl nagyon tudok fejezni akár csípőből is. Ezt a KONTISOK 100% csalásnak látják.
Mit értesz a " csalás mikéntje más " kijelentésed alatt? -
l.skywalker
Topikgazda
-
viperabácsi
addikt
-
Menni
csendes tag
-
30z.Samu
titán
-
AMD Power
titán
-
Bad Pritt
félisten
-
bulikavagyok
nagyúr
-
pulyka jocó
senior tag
-
Hubba12
senior tag
-
Hubba12
senior tag
-
Hubba12
senior tag
-
bigdady
nagyúr
-
hitvanyalak
senior tag
-
batai15
félisten
-
l.skywalker
Topikgazda
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
30z.Samu
titán
-
viperabácsi
addikt
-
rdt89
addikt
-
Döglött Róka
veterán
-
duckload
aktív tag
-
thedivision2
aktív tag
-
dunc
nagyúr
-
zozika84
őstag
-
ρσгτσ
addikt
-
.LnB
titán
-
Dawide@axele
aktív tag
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
Steve1207
veterán
-
mcwolf79
veterán
-
Oistrakh1
tag
-
mcwolf79
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Hogy érted? Nem adott már tokent?
-
30z.Samu
titán
-
.LnB
titán
Repülés közben megnyomod az LS-t, akkor fent a bar-on, meg lehet állítani a játékmenetet (Pause gomb). Aztán a kameránál ugyan azon a bar-on, át tudsz váltani "drón" módba, és nézelődni. Úgy meg tudod keresni hol laksz.
Más:
Visszatérve erre a Pilot Assistant dologra. Mindig belenyúl, de az Eiffel-torony alatt simán engedett átrepülni.
-
ρσгτσ
addikt
-
30z.Samu
titán
-
.LnB
titán
-
ρσгτσ
addikt
Most szedem le éppen a PES 2021 -et, kipróbálom milyen.
Őszintén megmondom engem zavar, ha nem valós csapatokat és játékosokat látok. Teljesen mindegy, hogy milyen a játékmenet. Inkább nem játszom semmivel.
Kíváncsi vagyok ezen a téren mi a helyzet a játékkal. Utóbbi években nem nagyon próbáltam. -
Steve1207
veterán
+1, még talán értelmesebb is ez a megoldás, mint megvenni egy játékot, ahol kb egy csapattal tolod mindig solo-ban, ha nem az ilyen online saját team mókával szöszöl az ember.
Baromi jó, hogy teljes crossplay lesz az egész. Nekem minden ismerősöm más céleszközön játszik, így kb a webes online vackokon kívül nem tudunk semmit játszani régóta)...
Amúgy ebben a formában mi történik a licencekkel, ha külön kell megvenni/megszerezni xy dolgot? Nem lehet, hogy így tudják a hivatalos neveket is használni majd?
-
30z.Samu
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
30z.Samu
titán
-
balazs025
senior tag
-
NoMagix
addikt
-
Hunt3r22
őstag
-
balazs025
senior tag
-
Hunt3r22
őstag
Sok sikert a szervízhez. Most valahogy nincsennek a helyzet magaslatán az Msnél. 3 nap alatt, több hívás és email kellett, hogy egyáltalán matricát megkapjam a szállításhoz.
Ha a hibàt bejelented legyél határozott, készíts videót és küldd el nekik. Nem tudom, hogy olvastad-e az én történetemet.. nekem hardveres problémám volt és ugyanabban az állapotban visszaküldték.
-
bazccka
tag
-
toompa
őstag
-
Madoc
veterán
-
lastmohican2
tag
-
FollowTheORI
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
30z.Samu
titán
-
captainjack9
csendes tag
-
vg
veterán
-
prokxy
veterán
-
sith7
félisten
Pedig tényleg nem ördögtől való dolog ez az fps kontroller - el
Fiam 3 év pc SW: BF után fél éve leült az xbox elé, aztán amikor 0/20 , 1/18, 4/25 - K/D -s köröket tolt, hónapokig elő se vette a játékot, visszaült pc elé.
Aztán jött a GTA 5, szigorúan csak free roam, és valahogy megkedvelte a kontrollert, most 2 hónapja újra megpróbálta.
Tegnap este mutatta a statját, 770 lejátszott csata, 60 % wr, és 1,9 K/D ... párszor már le is csíterezték
Néha én is látom, hogyan játszik, hát én is csak pislogok ...
-
zozek
tag
-
Lifer092
senior tag
Én megvettem anno a BO4-et boxra, inkább hagyjuk.
Megjelenésekor az MW-t, egy ideig jó volt de számomra már élvezhetetlen a multija, így tegnap meg is váltam tőle. Így a CW-t már nem vettem meg, de ahogy olvastam pár helyen sokat nem is buktam vele. BO4-ben "tetszett" hogy teljesen szabad volt a matchmake és az enemybe összedobott 900+ rangúval, én meg ott voltam alsógatyában, lyukas zoknival, 3 óra játékidővel. Abban a körben szerzett k/d arányomat inkább meg sem említem... Annyit mondok hogy a /d több volt...
-
CharlieDrop
veterán
-
30z.Samu
titán
-
Edgar2621
őstag
A COD-ot nem a minősége miatt hanyagoltam, arról azért jókat is hall az ember, hanem azért mert valahol az Unreal Tournament és Quake után lemaradtam és aztán megmaradt ilyen néhai kampányos bumm-bummnak nálam az fps (néha belenézek egy multi meccsbe, de szegény csapatom nem sokat profitál belőlem, pedig lelkes vagyok). A Fifa viszont minden ízében lehúzás, főleg innen Magyarországról csodálatos játszani a delay miatt (ami hoz magával olyan fincsiségeket is, mint a meccsről meccsre változó játékmenet, minek ide Dark Souls
). -
batai15
félisten
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
-
dom1n0
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Star Citizen
- Xbox Series X|S
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Akkor nem bajlódok vele tovább. Remélem, h javítják majd.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
l.skywalker
IntelKiller7