Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grawens
senior tag
Hát gyerekek, kipróbáltam a Valhallát (One X) és bizony szükség lesz az új gépekre.
Valami nagyon nincs rendben, mert az egy dolog, hogy az égő fáklyák kb. 10m távolságból már szaggatva égnek, de hogy folyamatosan jelen van a V-Sync hiányából fakadó képtörés, na az már hányingerkeltő, alig bírja tartani a 30fps-t.
Ez most vagy szándékos, hogy terelje a népet az új felé, vagy csak ennyit tud a One X.
A video még feldolgozás alatt de már nézhető: [link] -
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gyerekről unboxing videó csak 2 feltétel mellett jöhet...ha jól néz ki az anyuka és ha ott van az extrák között a "hogyan készült" werkfilm is

-
kazuma921
aktív tag
Helyzetjelentés, akit érdekel: Olvastam reggel, hogy sokaknak rossz címre lett feladva a KV-s GLS-es csomag, így megváltoztattátok, ahogy én is. Nem bírtam magammal és felhívtam a GLS-t, csomagszám bemondása alapján, a jelenlegi állás szerint holnap jön a cuccom, így vélhetőleg a címmódosítás nem dob rá 1 napot a kiszállításra! Legyen így!

-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mondjuk a csecsemők is elég hasonlóan néznek ki, némelyik csúfabb, valamelyiknek van haja is, de valóban, egész hasonló.

-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hát én azért a saját gyerekemről nem tervezek unboxing videót csinálni majd és pláne nem fogom nektek közzétenni...

-
Bad Pritt
félisten
Holnap mindenki fog berakni képet a saját, full ugyanúgy kinéző dobozáról? Csak mert akkor én is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vg
veterán
válasz
soundsonic
üzenetére
Fúj de utálom az olyat.
-
soundsonic
aktív tag
Alzás rendelők megtudtak valamit? Én csak a géppel beszéltem telefonon ,de nem tudtam meg újat
-
dunc
nagyúr
válasz
Hapcimalac
üzenetére
Gond nélkül jó a 2.1 kábel.
-
Steve1207
veterán
válasz
Hapcimalac
üzenetére
Visszafelé kompatibilis, nem kell venned semmit pluszba.
-
Madoc
veterán
válasz
Hapcimalac
üzenetére
Visszafele kompatibilis mind. Jó lesz a 2.1 neked.
-
Hapcimalac
tag
Tudnatok segiteni?
Erre a tipusu tv-re fogom holnap kotni a series X-et: lg 49sj810v
Ahogy latom, csak a 2.0-as hdmi port jo hozza(lehet tevedek), de peldaul itt azt irja:
https://www.displayspecifications.com/en/model/121fae5Ez azt jelenti, hogy amit a box melle kapok 2.1-es kabel, azzal nem fog mukodni, es vennem kell egy 2.0-asat?
Koszi szepen a segitseget!!
-
i@lex
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Még véletlenül se töltsd le az xbox appot, az új kb semmire sem használható.
-
l.skywalker
Topikgazda
Day before launch to-do list:
1. Download the Xbox app
2. Take a nap
3. Breathe heavily into a paper bag
Download the app here: https://msft.it/6011pBweBLearn more about the app here:
https://support.xbox.com/en-US/help/games-apps/game-setup-and-play/all-about-the-xbox-mobile-app -
törölt tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
150$
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Közben meglett az ár? [link]
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mar csak egy ar lett volna jo. Nem tul szep, de pozitiv, hogy 5 GHz-en is megy. Kivancsi leszek a tesztjeire.
-
Steve1207
veterán
Edigitalosoknak: ha megnézitek a kiegészítőknél és SS-nél azt írják az adatlapokon, hogy várhatóan a holnapi nap folyamán érkezik be. Szerintem az SX-re is ez a helyzet, hogy most kedden érkezhet akkor egy nagyobb szállítmány.
-
hombre[EU]
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mondjuk ezt most nem ő cseszte el. Mehet vissza feladónak bontás nélkül, és kérje rendes gépet.
-
Zoleee83
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kapott hozzá game passt, meg forza 4 dlc-t ne háborogjon.

Viccen kívül biztos szarul esne, ha holnap egy ilyen kis dobozzal jönne a futár.. -
akooos
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Íííí, és nem ő szúrta el

-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
X-X nem? Akkor meg ne panaszkodjon.

Egyénként meg egy telefon, és cserélik. -
Zehman
csendes tag
Most kaptam a Notebook.hu-tól

„Kedves ***!
Köszönjük, hogy megerősítetted foglalásodat.
Bizalmadat szeretnék megköszönni egy Gears of War 4 játékkal, amelynek termékkulcsát a számlán fogod megtalálni.” -
l.skywalker
Topikgazda
Csóri XsX helyett One X-et kapott

https://www.reddit.com/r/XboxSeriesX/comments/jphi4i/so_just_got_my_all_access_series_x_preorder/ -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tetszik, csak az àràt sokallom.
-
sp8787
addikt
válasz
Jovanny2
üzenetére
Hat jahhh
"The combat -- and there is a lot of it -- is generally excellent. Valhalla carries over the same combat system from Origins and Odyssey, a straightforward iteration of the From Software-style light-and-heavy stamina-based attacking."
Ez egy olyan meretu nem is tudom mit mondjak pl. bumfordi ferdites/marhasag ,hogy az vmi elkepeszto.
-
hyggelig
senior tag
nekem már többször volt (pl ma is), hogy aznap kaptam értesítést a kézbesítésről. Nyugalom.
-
boost
veterán
Reggel sorba kell állni a MediaMarktba
A 2 méter távolságot ne felejtsétek el!
-
Zoleee83
addikt
AC Valhalla pontszámok:
Game Informer – 9,25/10
DualShockers – 9/10
GamingBolt – 9/10
GameSpot – 8/10
Wccftech – 8,5/10
IGN (amerikai) – 8/10
Destructoid – 6,5/10
PC Gamer – 92/100
GameRant – 4,5/5
VGC – 4/5
Ez alapján még inkább érdekes számomra. -
bulikavagyok
nagyúr
Akinek nincs kedve olvasni: Vikingekkel minden jobb? ► Assassin's Creed Valhalla - Videoteszt - PC Guru
Amúgy egész jól áll a Metán is (~83 pont átlag a három platformon).
-
Még One X-nél lett egy hometársam, aki One S-en használja az én fiókom szolgáltatásait. Ha meglesz a Series S fennmaradhat a home-olás, vagy neki is Series-re kell váltani? Erről még nem olvastam
-
l.skywalker
Topikgazda
-
sith7
félisten
Azért fizettük a 20k előleget, hogy 100 % legyen nov 10 - én xbox - unk

-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
árat lehagyták a srácok?

-
akooos
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hivatalos, fent van a support oldalon is. [link]
-
natë
nagyúr
15:48 és még nincs átadva, mi lesz itt kérem szépen!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Madoc
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Xbox support oldalról szedtem az idézetet tegnap.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na töltődnek az új Ladda elemek is. Hol van már a holnap reggel?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Remiel
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
az is megvan milyen oldalon tolták ki ezt magukból a pártatlan teszterek?

én csak azért is veszek egy PS5 19-én és eladom valami türelmes rajongónak, ha már ennyire szuper a boxhoz képest 100k plusszal, csak hogy érezze a törődést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lesz kép ahogy a kocsiban lesz bekötve!

Ha fizettél biztosan kapsz...

IntelKiller7