Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én alzanal rendeltem elő első nap reggel. E-mail most jött hogy holnap reggel lehet átvenni . Valahogy túlélem azt a plusz egy napot
viszont haver első napos edigital rendeléséről semmi hír.... -
Bogyi007
veterán
No akkor innentől jönnek a futároktól érkező státuszjelzések.

-
pzstm
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Asszonynak

-
kory24
őstag
Tehát akkor a Venom VS2851 akksi nem lesz jó bele

Akkor vagy vegyek hozzá egy ilyet: Venom VS2880
Vagy pedig tölthető akkumulátort, pl ezt: GP ReCyko 2700 (AA) + töltőt
Utóbbi megoldástól azért félek, mert nemtudom az akksik cserélésekor a sok le és visszatételétől nem-e kopik ki az elemtartó? Nem fog idővel kiesni?

-
NoMagix
addikt
Lassan ugyan úgy izgulok a mai gépekért és kiszállításokért, mintha az enyém is ott lenne, pedig nem rendeltem semmit!
Ez az igazi hájp! Köszönöm fiúk!
-
Bird
addikt
I <3 Alsónémedi.
-
Gergőke88
addikt
Milyen tv ajánlott, ahol a 4K és a 120hz is tökéletesen megy?
Lg oled lenne a cél... -
JenciHUN
aktív tag
válasz
kory24
üzenetére
Amazonon ezt találtam a régi venom aksi kommentjei alatt:
Will this product be compatible with the new xbox series x due out later this year?
A: Hi,
The battery on the new Xbox Series X is slightly smaller so these won't be compatible - keep an eye out though as we're working on our next generation line!
Sarah
Customer Services -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Kimentél a depóba? Nem mondod.

-
JenciHUN
aktív tag
MM-nél “Raktáron” státusz, úgy néz ki tényleg van bőven akkor

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Na kinek jött már meg?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én kimentem éjjel Alsónémedibe, kicsit hideg a GLS raktár, de már megy a Valhalla. ;D -
kory24
őstag
Aki ma kapja meg új konzolt és rendelkezik előző genhez való venom akksival írja majd meg légyszi kompatibilis-e újjal :)
Köszi
-
Takashi
aktív tag
Valaki - akár privátban - leírná ennek a Goldról GPU-ra váltás folyamatát? Ha van x ideig Goldom és megveszem a promóciós GPU-t, akkor az kitolja annyival? Nem valami kevesebbre számítja át a Goldot? Előre is köszi a választ.
-
Remiel
őstag
Az én munkám úgyis az, hogy plázázok, majd benézek 1-2 MM-be kíváncsi leszek lesz e sor, illetve lesz e készlet
-
Scarletiel
őstag
válasz
craftsman01
üzenetére
Végül ott adtam le. Köszönöm!
-
craftsman01
senior tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Kv.De a napokban biztos nem kapsz. 1-2 hét esetleg.
-
batai15
félisten
Enis médiába adtam le a rendelést, meglátjuk.
Másik , pont a médiába nem kapni ezt a venom dokkoló+akku szettet .ha mégis kapnék boxot ,akkor például sima aa tölthető elemek is jók lesznek ? -
Scarletiel
őstag
Nna tolódik pár dolog mert meg kell lepnem magam karácsonyra. Honnan érdemes series x-et rendelni, hogy a napokba megkapjam?
-
pzstm
titán
-
Steve1207
veterán
válasz
üzenetére
Miatta vettem box-ot

Milyen szépen körbe van rendezve a terem!
NBA 2K21 - next-gen gameplay on Xbox Series X - szerintem szép, kicsit akadoznak a mozgások, de amikor folyamatos kb olyan már, mint egy meccs.
-
törölt tag
Jó làtni, mikor ilyet csinàlnak az Xboxnàl.
-
Solten
őstag
Szoval holnap mindenki megkapja a One X-et?
-
Madwe
nagyúr
[link] valhalla xsx livestream, 1080@60ban
-
Jovanny2
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én is így vagyok vele, bár 1 hónapos előrendelésem van. Thanks, Edigital.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Milyen rossz ugy forumozni itt, hogy meg egy jo ideig biztos nem lesz a tulajdonomban az uj konzol
-
rdt89
addikt
1 óra hosszája kb. leadtam a Media-ba személyes átvétellel a konzolra a rendelést. Nem számítok rá, hogy holnap átvehetem, de még a héten se, de nagyon nem írta, hogy készlethiány lenne, remélem nem lesz ha igen így jártam.

-
Madwe
nagyúr
válasz
kazuma921
üzenetére
Azért ez egy hosszabb (ok, hívjuk remastered) dlc, egy remaster és egy időleges konzol exklúzív (azt hiszem) de pcre jön rögtön, nem? Annyira nem erős, ugyanakkor a ma kijött promóban a következő 1 év erős lesz.
de azt is hozzátenném, h a launchok sose voltak erősek, ps4re emlékszem, ott volt egy killzone meg a knack
s h merted kihagyni az évezred játékát, a bugsnax-et?

-
kazuma921
aktív tag
válasz
Csokifalo
üzenetére
Durván off és mehet felőlem a háború is (az ezzel kapcsolatos, külön kijelölt konzolháborús topikban!
) de Playstation fronton mi a gond a nyitócímekkel? Hoztak egy kb. 20 órás kiegészítőcsomagot (Miles Morales), a Demons Souls Remaster úgy néz ki mint egy zsír új játék, és még egy GodFall-t is leszerződtettek. Xbox fronton a medve segge alatt reklámozott Gears Tacticsen kívül csak pár indie cím van. Engem nem zavar egyébként egyáltalán, de szerintem a Playstationnél semmi gond nincs a nyitócímekkel, még úgy se, hogy engem személy szerint a 3 közül csak a GodFall érdekel.
-
Steve1207
veterán
Szerintem olyan 1,5-2e.
(#18537) prokxy: úúú, nem figyeltem ennyire, de már láttam ezt a képet
A River City Girls állat lesz, imádom az animés beütésű dolgokat. Viszont a Destiny 2 az nem ingyenes? Ez a bigyó ez micsoda? Vagy miért van egy fizetős plusz "dlc"-je, már ha ez dlc jellegű. Nem ismerem a vonalat, csak ilyen káosz nekem ez a rész. -
Csokifalo
senior tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
amúgy ha bele gondolunk, tök mindegy hogy Sony vagy MS, azért covid ide vagy oda, 7 év alatt ami a két konzolgen között van, össszehozhattak volna legalább 1 db nyitó játékot az új konzol mellé, mert az oké hogy a régi játékok szebbek lesznek meg gyorsan töltődnek stb, de azért jó lenne legalább EGY játék mellé, amivel elő lehet csalni azt a nextgen értzést na... és ebben ugyanúgy ludas a Sony mint az MS
-
3L1T3
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Tippelj aztán bólogatok!
-
prokxy
veterán
-
Vasy09
őstag
Euronics-tól rendelt valaki XSX-et? Én szombaton rendeltem, eddig az volt, hogy befogadott, most estére meg pénzügyi tevékenységre vár az állapot!? Ez vajon mit jelenthet?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Azt amúgy lehet tudni, hogy kb. hány gép van az első magyarországi körben? Vagy mondjuk a KV-nál? Csak kíváncsiságból, hogy ezzel leterheljük egész napra a GLS-t vagy csak egy szállítmány a sok közül?

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
icemad
üzenetére
A PS5 kontrollere szerintem is érdekes lehet.

Nekem szerintem az lesz a legnagyobb ugrás, hogy a töltési idők drasztikusan rövidülnek, ez a casual játékosoknak is kedvez, akik csak fél-1 órára ülnek le, mert több lesz a nettó játékidő.
Emlékszem, az RDR2-t be is húztam valami sale-ben, de mikor újratöltöttem egy küldetést, annyira lassan töltött, hogy gyorsan el is ment a kedvem az egésztől.
Most majd teszek még egy próbát. -
Oistrakh1
tag
Elvesztettem én is a gamepass ultimate szüzességem
2023 februárig lesz egyenlőre
Ha gondoljátok vegyetek fel gamelni ,ami sokat fog pörögni nálam az a cold war, nba 2k21,halo,gears. Gamertagem: xXOistrakhXx -
Asbee
veterán
Még nekem sem indult el a csomagom, kíváncsi leszek. Bár volt már ilyen, aztán reggel jött az sms.
-
Zoleee83
addikt
Köszönöm.

-
3L1T3
addikt
válasz
Bluverkill
üzenetére
-
Zoleee83
addikt
Hülye kérdés: Attól hogy bankkártyás fizetés volt jelölve, tudok futárnál kp-val fizetni?
Direkt elmentem egy automatához meló után. Most már inkább kp adnám oda neki. -
hyggelig
senior tag
válasz
Bluverkill
üzenetére
Már értem, miért lett csak egy doboz a gép. Ezt könnyebb drónokkal megcsinálni
-
Zoleee83
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igazad van, nem is tudom miért neked ment a válasz. Talán csak hozzaszoktam a TG titulusodhoz anno.

-
AMD Power
titán
válasz
Bluverkill
üzenetére
De király az a bazi nagy Xbox logó az égen!
-
AMD Power
titán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Ha most rendelsz? Holnapra nem hinném!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Adobe Photoshop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kicsit bugos, mert az illusztráció azt mutatja hogy még nem érkezett meg a depóba, de a részletes leírás már előrébb haladt.
viszont haver első napos edigital rendeléséről semmi hír....