- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
persil
üzenetére
Most az hogy ennek a ~60 embernek egy 9-10 pontos Bethesda RPG lett a Starfield, tènyleg nem jelent sokat. Mindenki magának kell hogy eldöntse mennyit is èr. Csak azèrt raktam be mert ritka ha Xbox játék ennyire pozitív pontokat kap. Igaz van kb 30 ami ikább 7 pontot adott a játékra, azok ügyesen lemaradtak.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Mephike
üzenetére
Az űr másodlagos a játékban. A különböző bolygók felszínén, illetve a "föld" alatti területeken van a fókusz. A mellék és fő küldetések is inkább erre koncentrálnak.
Ezekben viszont több opció és sok fajta lehetőség, történet van.
Ez inkább egy több bolygón játszódó sci-fi játék.
-
Mephike
őstag
válasz
üzenetére
Nézegetem ezeket a pontszámokat és azon gondolkodom, hogy én biztos nem azt a Starfieldet töltöttem le, amit ezek pontoztak. Értem, hogy szerethető és sokak számára ez egy remek játék, de a 10/10 és a többi pontszám hogy jött ki.
Igaz még csak kb. 6-7 órám van a játékban, de nem tudom végig akarom-e vinni a főküldetést, mert időnként lehoz a játék az életről. Akarom szeretni, de azért:
- a 30fps konkrétan fáj
- az ellenfelek olyan buták, hogy az félelmetes
- a gunfight primitív, imádom amikor a csapattársam közvetlenül elém áll vagy az ellenfél nem veszi észre, hogy az arcában állok, de kiabál, hogy küzdjek meg vele
- az űrharc rémisztően egyszerű, bízom benne később jobb lesz
- olyan bugok vannak benne, hogy néha szólok a feleségemnek, hogy jöjjön nézze meg, mert ilyet nem látni minden napÉrtem én, hogy beletettek egy raklapnyi sidequestet, lehet bázist építeni, meg bányászni, remélem lesz minipet simogató is és persze több millió kisbolygó van. Nekem olyan érzésem van, hogy mindent is bele akartak tenni a fejlesztők, látom/érzem, hogy foglalkoztak a játékkal, de mintha elaprózták volna az energiájukat.
Még egyszer leírom a végére, nem akarok flamet, és megértem ha valakinek bejön ez a játék, de muszáj volt leírnom a saját véleményemet, mert kezdem úgy érezni magam, mintha egy párhuzamos világban élnék
-
beyruth82
veterán
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Eszembe nem jutott volna, hogy ilyen jelentősége van a "lockpicknek"a játekban (mert tulajdonképpen ugyan az a funkciója csak máshogy hívják).
Eddig 2 széfbe futottam bele, mindkettőt kinyitottam de csak loot volt benne.(#116686) AMD Power
Az AoEIV nem egy többszáz órás játék véletlenül?

-
i@lex
őstag
Zseni játék ez a Starfield, de a Destiny PVP 120 FPS-ből beugrani 30 FPS-be borzasztó zavaró.
Nagyon várom azt az időszakot, konzolgenerációt, ahol a 60 FPS minden grafikai beállítás mellett standard.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
beyruth82
üzenetére
Erre mindenképp érdemes. Én pont szívtam egy ilyen helyzet miatt az egyik bolygón. Mert egy ajtón kellett átjutni, de ahhoz kellett ez a cucc a zár miatt...nálam meg nem volt egy darab sem. Kerülni és máshogy bejutni nem lehetett. Ráadásul a fő történet része volt.
Előtte én teremtettem kellemetlen helyzetet, mert összebalhéztam a helyi rendefenntartókkal. Így mivel balhé volt és lövöldözés, mindenki menekült amerre látott. Lopkodni nem tudtam, az árusok nagy része is eltűnt...aztán nagy nehezen találtam az egyiknél és a pult alól adott.
Ezt direkt nem rakom spoiler -be, mert ez teljesen egyéni döntés lehet, hogy valaki ilyen helyzetbe kerül. Viszont én azt gondolom, hogy nem mindig jó a békés út.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
beyruth82
üzenetére
Csak Digipick mindig legyen nálad, mert kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ha amiatt nem tudsz haladni a küldetéssel.
Egyes árusoknál vehető, itt-ott találsz belőle dobozokban, szekrényekben. Illetve lopkodni is lehet másoktól, de az kockázatos téma. Utóbbihoz kell a megfelelő skill is.
Szerk.:
Egyébként az is jó móka, hogy egyes helyzeteket megoldhatsz dumával és konfliktussal is.A fő történet végét is, de ott én inkább valamelyik konfliktust ajánlom, mert izgalmasabb, mint kidumálni. Szerintem... -
beyruth82
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Outpost építés??? Ja, hogy te ilyeneket is tudsz?
Nem ezek nekem sem egyértelműek. Amikor ezt az opciót megláttam ki is menekültem belőle mert csak összezavart a dolog. 
Én inkább úgy csinálom ahogy javasolták itt többen. Elsőnek a sztorivonal (meg most mellekküldit is megcsinaltam egyet) és majd utána a felfedezések, bolygó bejárasok, stb. -
persil
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Teljes mertekben egyetertek, ettol fuggetlenul szeretnem szeretni es probalom is szeretni a starfield-et, mert nalam ez a setting elokelo helyen van.
De az urutazas(teljes hianya) miatt azert masszivan bekaphatjak.

-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
De ott is kevés lesz az fps
Ráadásul egyikben sem beszél a főszereplő, engem ez zavar legjobban a BG3-ban és a Starfieldben is... -
beyruth82
veterán
válasz
icemad
üzenetére
A 3 betüs rövidíteseknél amik nem voltak egyertelműek, megnéztem neten mit takarnak. Talan az ENG és GRV nem volt vilagos elsőre.
[link]
A kezdeti 14-es érték pedig adott abból lehet gazdálkodni (amíg nem fejlesztem majd a hajót gondolom).
Összetett a rendszer és lehet vele csomót taktikazni mégsincsen túlbonyolitva ahhoz képest.
A tárgyak sokasága (amik nagyrésze szemét) mar zavaróbb nekem. -
ρσгτσ
addikt
-
icemad
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ps5 topikba nézz be, ha van időd...
-
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Màr az is vmi, h jàtèkrol lehet cseverèszni, nem arrol, hogy menyi a ganepass, meg honnan vegyük😁
-
beyruth82
veterán
válasz
persil
üzenetére
3,5 óraja nyomom és nekem tetszik, hogy nagyon egyszerűen kezelhető és egyértelmű a kezelőfelület, menürendszer meg az űrhajó irányítása is. Nincs semmi túlbonyolítva. Ez hogy én dönthetem el az űrhajó melyik tulajdonságára mennyi értéket teszek és ezt menet vagy akár harc közben is állítgathatom a helyzetnek megfelelően nagyon ötletes. A 30fps kb 15 percig zavarta a szemem, aztan megszoktam. Ha előtte 60fps-en jatszol akkor kell egy kis idő amíg átáll a szem de ahogy te is irtad én is láttam sokkal rosszabbat.
-
persil
nagyúr
En is megneztem a starfield-et es ez igy nekem nagyon felemas. Egyreszt tok jo jatek, sokat javult a bethesda recept(persze a hibatlantol fenyevekre lesznek 100 ev mulva is), masfelol ez az urhajokazas annyira borzasztoan verszegeny, hogy konkretan kar volt ra energiat feccolni. 🤷
A 30 fps most egyebkent kivetelesen egesz turhetoen sikerult. Nem mondom, hogy nem utalom, de lattam mar sokkal rosszabbat is.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
A Starfield ugye jön majd Game Pass-ba?
Ha igen, akkor már megjelenés napján? -
Scholes9
nagyúr
XSX-en létezik, hogy a megfelelő megjelenítő birtokában 40 fps-sel fut a játék? Nem 30-nak érződik. Mint anno a Plague Tale Requiem
-
-
sirkope
tag
Valamit nem értek.
Van egy érvényes előfizetésem, mégis, ha rámegyek a starfieldre, átirányít az XBOX Game Pass Ultimate előfizetésre.
-
modflow
veterán
Az XboxGamepass PC-n használt Starfield hová ment?
Már játszottam eddig is vele virágbolti verzióval és most indítva csak new game -et látok. 😓😥 -
törölt tag
-
Bep
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Az, mekkora getzik az FH5-nél tényleg!!! Elmennek a bús p*ba!
Megvan az UltraPremiumDeluxGoldPlatinaExtended edisön, ami mindent IS tartalmaz, az autó csomagokat is ugye.
Erre egy jó nagy rakás kocsinál most mégis csak pengessem a dellát...
Ezek az anyjukat is 20 fillérért ....

-
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gyakorlatilag ad egy privát szervert.
-
l.skywalker
Topikgazda
GPU Perkek között van Minecraft Realms Plus három hónapos előfizetés. Én nem Minecraft-ozok, de a gyerekeim igen, de ők sem tudják mi ez, így itt kérdezem: mi ez?

Mire jó? Tudja valaki?
Mert a leírásból sem derül ki, hogy casual Minecraft játékosoknak hasznos-e. -
Pistu_
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, ahogyan azzal is hogy se drag, se drift megjelenéskor. Egy pozitívumot találtam az összes kiadott anyagban, az a multiplayer. Eszembe nem jutna a prémium pakkot előrendelni, eddig nagyon nem győztek meg.
#builtfromthegroundup my ass!
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ezer éve nem foglalkoztam a dologgal. Series S-em van. Még mindig él az a szívás, hogy rácsatlakoztatott külső ssd vagy hdd -ra csak a régi, nem Series S/X -re kijött játékokat lehet feltenni?
Vagy van valami épkézláb, nem csilliós megoldás a tárhelybővítésre? -
parandroid
félisten
-
-
homerhamm
veterán
Érdekel, hogy az NBA 2k24-ben mi foglal 161gb-ot?
Az több mint a Starfield mérete.
-
AMD Power
titán
AEO IV a jobb felső sarokban lévő ajándék panelt,hogy tudom aktiválni?
-
bilon73
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
hát, ha 2 év után az jó. 2 év alatt ennyit siómán elköltöttem a sima kintrollerekre

-
Pistu_
tag
Forza Motorsportnál csak engem zavar hogy 30 napon belül megjelenés és még egy normális, hivatalos videót nem adtak ki ahol lezavarnának egy pár körös versenyt, vagy egy multis versenyt?
-
bilon73
aktív tag
helló,
vettem egy ilyen Elite series 2 core kontrollert.
hát ezt előbb is mondhattátok volna, ég és föld a különbség az alapkontroller és eközöttmajd egyszer veszek hozzá kiegészítőket, de egyelőre ez is elég nekem.
fantasztikus.
csak ne romoljon el
. -
.LnB
titán
A Forzának van már megjelenési dátuma? Nekem a "2023 Fall" információ van még meg.
-
kaszassz
csendes tag
válasz
raziel01
üzenetére
A kontira is 2 év már a gari.
Én januárban vettem a konzolt, regisztrálás után 1 év jótállást mutatott a rendszer a kontrollerre. Mivel a konzolra is pár hónappal kevesebb gari időt írt, jeleztem a microsoftnak, akkor mondták, hogy már a kontrollerre is 2 év van. Számla alapján javították mindkettő idejét. -
ρσгτσ
addikt

PAYDAY 3 TECHNICAL OPEN BETA INFO
Steam és Xbox.
Xbox -on Insider Hub -on keresztül. -
pzstm
titán
-
ρσгτσ
addikt
Lesz Stance zokni is Starfield témában.
-
gianni85
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Diablo IV
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Spórolós topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Sony Ps5 konzol slim
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ami azért kell, mert alvással vissza tudod tölteni az életerőd.