Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
-
cyberkind
félisten
válasz
FuRiONight
üzenetére
Üres, ennyi az egész, ha nem lenne a címben hogy Star Wars, akkor kiadni se kellett volna, nálam is itt pihen dobozosan, de már elő se vettem 2 hete, van benne pár órám.
-
L_YKing
addikt
válasz
FuRiONight
üzenetére
Nem is lepodok meg... Nagyon ures a jatek... Gyakorlatilag nincs ertelme. De lehet csak en tettem magasra a lecet.

-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Én is csatlakozok hamarosan:
Ezt rendeltem meg:
Xbox one 500gb, fifa16, sw battlefront. 300e volt, hétvégén veszem át a bécsi mm-ben. -
FuRiONight
addikt
Azért durva, h közel 2 hét után fele annyian se tolják SW: BF-et. Nagyon gyorsan ki fog múlni ez a game..
-
MTMan
tag
Ingyenes a Max: The Curse of Brotherhood a storeban.
-
Buster17
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Kösz a spoilert srácok
-
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Azért élte túl, mert qvajó a páncélja plusz Cortana megvédte.
Az 5 sztorija érzetre rövidebb, pörgősebb, és sztem nem olyan tartalmas. -
Helmoras
őstag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Nem is keves... nincs benne a porshe dlc, a storm island sem, meg wgy eakas auto...
-
ImpersonatoR
addikt
Letoltam a Halo 4 et is mert nekem eddig total kimaradt a szeria. Sokan szidtak de nekem tetszett szerintem jol meg van csinalva.
Csak a legveget nem igazan ertettem, hogy maradt eletben amikor kozvetlen kozelrol felrobbantotta a nuke ot
Az 5 van olyan jo storyra es hosszusagra mint a 4? -
JackFeryll
őstag
Hehe Forza Horizon 2 Ultimate Edition-t vettem de most látom, hogy így is hiányoznak azért DLC-k
... -
bulikavagyok
nagyúr
-
zkas90
senior tag
válasz
Skatorius
üzenetére
28 $-ért beszerezhető a GoW UE ami mellé megkapja 31ig az összeset.
Tehát ha idén tervezed eladni, akkor pár $-nál (3-5) ne remélj többet darabjáért.Jövőre fentebb mehet az ára, de ebben a fórumban is már 3 ember felajánlotta ingyen az összeset.
Ebből kiindulva igazából akinek megvan a GoW UE, az x360-on már végigtolta őket, tehát nem kell neki még egy példányban. Szóval sok kód van a zinterneten. Aminek köszönhetően nem fog fentebb menni az áruk jelentősen.tl;dr: 5$ darabjáért jó árnak számít sztem
edit: g2a-n 5-10 dodó között adják őket, de szerintem butuska aki most megveszi annyiért.
-
Skatorius
tag
Azt szeretném még kérdezni,hogy megjelenéskor én még megvettem a gears of war ultimate edition-t és kijátszás után eladtam,de tegnap kaptam két kódot (gow3 és gow judgement),viszont ezek nekem már megvannak,szerintetek mennyiért lehet eladni?
-
Skatorius
tag
-
zkas90
senior tag
válasz
Skatorius
üzenetére
Nekem anno a gamertechben azt mondták, hogy 1 év garancia van az xbox one-ra.
Az 1 hónapos PS4 + GTA V + extra joy kombómért (1 éve) akartak adni 80 ezer forintot, mert hogy ők sem tudják drágábban tovább adni.Mosolyogtam egy jót és eljöttem inkább.
(#60867) Buster17
- Rég játszottam vele, de a hud beállításoknál kell a metrikusra állítani a 'units' menüpontot. Legalábbis így rémlik.(#60868) misiizsai
- Szerintem működnie kellene a dolognak, viszont én senkitől nem ismerek ilyen történetet. Tehát ne vedd fixnek a tippemet, sőt. Viszont ha már úgyis a barátod accán van a teljes játék, akkor vegyétek oda a dlc-t is. Magában úgysem érsz vele semmit. -
misiizsai
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem amibe tanácstalan vagyok.Az Xbox Oneon rajta van barátom profilja amivel megvette a Forza Horizon 2-t régen.Saját profilomra megveszem a Porsche DLC-t az fog menni így is vagy csak akkor menne ha barátom fiókjára lenne megvéve a DLC? -
Buster17
addikt
Forza 5 ben hol tudom az mph-t kmh-ra állítani?
Tegnap megvettem a goty-t 20euroért a libroban

Ez szerintem jó ár. Használtan alig van olcsóbb -
Skatorius
tag
Sziasztok!
A Gamerteches csávó azt írja,hogy a forza 6-os joy-ra hivatalosan 2 év garanciát ad a Microsoft. Ez mennyire igaz? Szerintem eléggé kamu szaga van....
-
Gears 2 müködik a többi nem....
-
bulikavagyok
nagyúr
Sajnos tényleg streameli a videót, nem is értem miért nem tölti le a gépre?!
Előfordult már, h emiatt nem tudtam edzeni. 10 különböző edzés van maximum amit csinálni szoktam, ennyi simán elférne a merevlemezen.
A bicaj is nagy kedvencem, évente több ezer kilométert tekerek..gulb: A födém bírja még, alattam egyébként egy iroda van, így általában nem zavarok senkit.

-
Szasztok! Tegnap megküldték a gears judgment és gears 3 kódokat , de se bixon se telefonon , se magyar , se usa région nem tudom aktiválni . Valami probléma adódott szöveg miatt... ötlet ?
-
Blaise
veterán
Szeretnék venni egy Kinect tartót a TV-re (Sony 55W805C). Melyiket javasoljátok a sok közül?
-
gulb
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Remeljuk jo a fodem es nem szakadsz le
)) -
Def26
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Kiváló erre a fitnesz. Az a bajom az xbox one -.os játékkal, hogy mindig streameli a videókat. Mobilnettel szopós a napi 2x edzés (asszony + én).
Egyébként nekem a biciklizés jött be mint sport, 30 felett de vigyázni kell ezzel is, mert könnyen az urológián köt ki az ember.

-
Zalaym
tag
Köszi mindenkinek!

-
MeghaL0L
addikt
válasz
Zalaym
üzenetére
Sajnos egy nagy nem a válasz minden kérdésedre!

Esetleg olyan címekkel tudsz játszani ami xbox 360-on van és jött a visszafelé kompatibilitás program keretei között one-ra. ( Pl: DiRT 3) De ha van egy cím (pl: COD BO3) ami mindkét konzolra megjelent azzal már nem tudsz multizni egy 360-as kolléga ellen.PS4-es és PC-s játékosok ellen meg pláne nem tudsz.
-
Zalaym
tag
Sziasztok!
Abszolut tapasztalatlan vagyok konzolok terén és most gondolkodom egy One vásárlásán. Az lenne a kérésem, hogy multiban tudok-e olyan barátokkal játszani (fifa, vagy valami verekedős), akiknek 360-uk van? Lehet buta kérdés, de nem tudom mi alapján működnek a szerverek. Arra van lehetőség, hogy multiplatformos játékot olyan ismerőssel játszak akinek ps4-e van?
Előre is kössz a válaszokat!

-
Döglött Róka
veterán
Valaki szokott Mortalozni itt?
-
zkas90
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Megnéznélek ugrálni a kinect előtt
Főleg ha a 195 centid mellé még van ott 90-100 kiló is.VIDEÓT!!!!

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
retesz147
üzenetére
Korábban felmerült már ez a kérdés, itt a válasz. Ettől függetlenül nem garantálom Neked, h két embernek elég lesz ennyi hely..
-
Bishi
tag
válasz
retesz147
üzenetére
Pár játéknak elég. Szerintem de határeset nagyon. Nekem 180 cm távolságra 2en lehet játszani. Még nincs sok tapasztalatom benne, de Kinect sport rivals és Just dance 2016-al lehet. De kb ebből a távolságból épp befér egy felnyújtott kezű 175 cm körüli ember végig. Ha gyerekeknek kell, akkor ők jobban beleférnek, ott nem gond, de felnőttnél én ezt a távolságot venném gyakorlatilag minimálisnak.
UI: bocsi, most nézem a képet, miszerint az említett távolságod az a játéktér minimuma. Akkor az elég lesz szerintem felnőtteknek is..
-
retesz147
addikt
Esetleg a 3. kérdéssel (kinekt) nincs valakinek tapasztalata?
köszi!
-
RichieTri
senior tag
singaoúri online store-ban 11K-ra jön ki a SW: BF
-
-ZeeZee-
senior tag
Valószínűleg kevertem valamivel (közben az enyémet is törölték), de én úgy emlékszem, hogy egy akcióra hívta fel a figyelmet. Ha nem akkor sorry.
Viszont mióta törölték a hsz-t, azóta nem látom, hogy érkezett új hsz...

-
Jovanny2
őstag
válasz
EmThor
üzenetére
Szerintem elsőre sem volt véletlen, hogy törölték. Véleményed lehet, de ez egy One topik, miért kell PS "innovációs" képet bedobni? A Facebookos óvodás-csoportban nyerő a másik csapat húzása, de itt sosem volt az. Onnan sírva menekül az ember pár nap után, ide meg többször visszanéz naponta. Vajon miért?

-
EmThor
addikt
Flame keltesert kaptam a figyelmeztetést, az innovációs ps összehasonlítókep miatt. Pedig azt hittem véleménye lehet az embernek, úgy látszik puhulunk.
-
DeathBat666
aktív tag
Sziasztok, fura kérdés lesz, de nincs olyan hely Pesten, ahol kontrollert lehet kölcsönözni?

Csak mert másfél hete műtötték a térdemet és itt lakok a suli mellett, mindig jönnek át, péntekig kéne még egy joystick fifa-hoz. Majd karácsonyra tervezek venni egyet, de most még nincs pénzem rá. -
pzstm
titán
elnézést ha már volt...végem van

-
Bishi
tag
válasz
papi20
üzenetére
Én is külön kaptam meg a Gears of War kódokat.
Ami érdekes lehet többeknek, hogy holiday bundlet vettem, 3 hete kb. Játszottam egyből GoW-val, nem jött kód azóta sem. Valaki említette, hogy multizott vele, és egyből jött. Kipróbáltam vasárnap, és hétfőn jöttek a kódok. Addig meg hetekig nem. Érdekes egybeesés.

-
Helmoras
őstag
válasz
appleGjuice
üzenetére
Koszi! Megis vettem

-
Blaise
veterán
válasz
appleGjuice
üzenetére
Battlefront szép kis esés, szerintem nyáron EA Access és ingyen lesz.
-
-
appleGjuice
tag
válasz
Helmoras
üzenetére
Divinity: Original Sin
Most jött el az ideje annak, hogy behúzzam a battlefrontot.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
nokia párti
üzenetére
2 hete van meg a box de azóta a ps szinte be se volt kapcsolva

-
kovsol
titán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Mondjuk én PS mellé akarok egy xbox one -t is, ha már itt figyel egy xbox classik és egy xbox 360 is nálam. Viszont azt látom, hogy most is hiába itt az ünnepi szezon egyszerűen nincs egy értelmes One akció sehol, míg a PS4 -t nyomják ezerrel. Így nem csoda, hogy több fogy a PS-ből. (mondom ezt úgy, hogy szerintem régebb óta tolom xboxon a játékot, mint a topic többsége)
-
Buster17
addikt
Futok még egy kört a szolgáltatómmal, ha megint nem sikerül akkor váltok tmobilra...
Na de a tmobil csak egy simkártyát ad meg egy wifis routert de én ebbe a simkártyás dologban nem bízok... Mostani net telefonkábelről jön (vagy honnan) és a mobilos térerejük gyenge annyira hogy ha kimegyel az utcára ahol már nincs wifi jel átáll a telefonom hálózatra akkor rohadt lassú nem olyan mint a benti net ami "hasít" a 8 megájával...
És ettől félek hogy a tmobilos net ami hálózatos annak se lesz jó térereje és lassú lesz, de 20megát adnak nem 8at ugyanannyiért. Meg nem tudom az xbox mennyire szereti az ilyen simkártyás routereket.
Valami ötlet?
-
Bazsi1987
őstag
Nekem van most mindkettőm mindkettő nagyon jó gép meg van mindkettő előnye és amíg van harc a két gyártó között az nekünk jó csak
főleg az One tulajoknak jó most hogy a ps-ből adtak el többet.....
-
zkas90
senior tag
-
EmThor
addikt
Heti akció
Battlefront 14e
Divinity 9eszerk
és miért kellett törölni?
[moderálva]
Flame keltés miatt.
[ Módosította: Qru ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Jézusom tényleg. Na látod ez van ha 3. napja keveset alszik az ember. Bocsi, tényleg.
.
(most gyógyultam meg amúgy) -
ImpersonatoR
addikt
Együtt toltuk de ne zavarjon

Jobban vagy mar egyebeként? Nem kell új topicgazdat keresni ?
Igen AA -n én is meglepődtem amikor előszór megláttam.
Próbáltam rajta fogast találni de jól megcsináltak. Open world játékhoz képest szerintem igencsak rendben van.
Csak sajnos harc alatt nem sikerült neki tartani a 30 fps t ami marha zavaró tud lenni.Meg nem töltött sokat többre számítottam.
-
eagleberg
aktív tag
válasz
üzenetére
Szerintem ha mostanában nem akarsz új onet venni, akkor a játékokat hagyd rajta a gépen, de a profilodat törölt le. Vagyis a profilod ne add el neki. Az új tulajnak hozz létre egy új (üres) fiókot, majd beállítja magának azt vagy feltesz másikat ha akar. Ha regisztráltad a géped az xbox.com-on, akkor onnan is törölheted az eladandó géped. Az új tulaj addig fog tudni játszani a játékaiddal, amíg le nem törli, vagy te nem veszel egy új xbox-ot és azon beállítod a régi accountodat és hogy ez a te home xboxod. Vagyis ha később veszel mégis gépet, akkor a játékaid megmaradnak és újra le tudod majd tölteni őket. Ha csak forzád van, semmi más, és az accountot is csak az xbox-nak csináltad, akkor esetleg hagy rajta. Max ez az egy játék veszik. Az meg mondjuk később már úgysem ér semmit, mert jön gondolom a forza 7? De ha több játékod is van én nem adnám oda "örökbe", accountostul.
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Ha anno le lett töltve a Gow 2 360-ra akkor hogyan tudok játszani onon? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- Interactive Brokers társalgó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- További aktív témák...
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- FIFA 16 Playstation 4
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

))

Főleg ha a 195 centid mellé még van ott 90-100 kiló is.

(most gyógyultam meg amúgy)
l.skywalker
IntelKiller7