- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Skatorius
üzenetére
Nem, nincs season pass, minden DLC ingyenes.
Req pakkokat lehet nyitni, amiket a játékban kapsz meg, és kaphatsz belőle skineket, meg Warzone módba fegyvereket. Ezek természetesen alapból megszerezhetőek amúgy a játékban is.
Ha külön nem akarsz ezzel foglalkozni, én szívesen elfogadnám, mert őrült módjára nyitogatom a csomagokat, meg fizetek értük.

(of course nem kuncsorgás ez, mert nagyon sok olyan játékos van aki nem foglalkozik ilyenekkel, csak játszik)
-
zkas90
senior tag
-
zkas90
senior tag
válasz
Skatorius
üzenetére
28 $-ért beszerezhető a GoW UE ami mellé megkapja 31ig az összeset.
Tehát ha idén tervezed eladni, akkor pár $-nál (3-5) ne remélj többet darabjáért.Jövőre fentebb mehet az ára, de ebben a fórumban is már 3 ember felajánlotta ingyen az összeset.
Ebből kiindulva igazából akinek megvan a GoW UE, az x360-on már végigtolta őket, tehát nem kell neki még egy példányban. Szóval sok kód van a zinterneten. Aminek köszönhetően nem fog fentebb menni az áruk jelentősen.tl;dr: 5$ darabjáért jó árnak számít sztem
edit: g2a-n 5-10 dodó között adják őket, de szerintem butuska aki most megveszi annyiért.
-
zkas90
senior tag
válasz
Skatorius
üzenetére
Nekem anno a gamertechben azt mondták, hogy 1 év garancia van az xbox one-ra.
Az 1 hónapos PS4 + GTA V + extra joy kombómért (1 éve) akartak adni 80 ezer forintot, mert hogy ők sem tudják drágábban tovább adni.Mosolyogtam egy jót és eljöttem inkább.
(#60867) Buster17
- Rég játszottam vele, de a hud beállításoknál kell a metrikusra állítani a 'units' menüpontot. Legalábbis így rémlik.(#60868) misiizsai
- Szerintem működnie kellene a dolognak, viszont én senkitől nem ismerek ilyen történetet. Tehát ne vedd fixnek a tippemet, sőt. Viszont ha már úgyis a barátod accán van a teljes játék, akkor vegyétek oda a dlc-t is. Magában úgysem érsz vele semmit. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
Something_
őstag
válasz
Skatorius
üzenetére
Nyilván a szar gumi pár hét alatt kijön, a szar akku megy 1 év után..
Akkor meg vehetsz 15k-ért új kontrollert vagy kínai fos akkut.Munez: Titanfall nekem nem cseszte szét az analógot, mert ott be lehetett állítani a futást állandóra. CoD-nál nem lehet beállítani, ott nyomni kell az analógot. Hiányolom is.
Te CoDozol? Tolhatnánk, úgyis rég dumáltunk, habár én csak éjfél körül tudom nyomni. -
adalbert1
veterán
válasz
Skatorius
üzenetére
Az nem csak a konzolbeszámításos extra kedvezménnyel volt annyi? Mert a honlapjukon/facebookon úgy reklámozták 79999-ért. Azt kicsit nehezen hiszem, hogy csak úgy 50k-t elengedtek volna az eredeti árból...
Ja, tegnap megvolt a gép első fagyása is a Forza Horizon 2 alatt - igaz, pontosítanom kell, mert a gép nem fagyott le, csak a játék, de ki lehetett lépni belőle és újraindítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Túra és kirándulás topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Napelem
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy újabb szakértő eladó.
Vagy, a rendeléstől számítva mennyi idő alatt ért le?
És a kupon se jó már.

), teljesen ujat kaptam. Kontrollernél mindenképpen ujat kapsz, gépnél probléma függő.
l.skywalker
IntelKiller7