Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Köszönöm a gyors választ.

Közben jobban utána nézve 2 éves garis, meg a használt gépek között nincs nagy ár különbség, így szvsz nem bajlódok a használttal.Esetleg azt tudod, melyik az aktuális széria számú gépek?

Vagy hol tudok ennek utána nézni? -
Ragnar95
félisten
válasz
red6t6
üzenetére
Sima verzióért is jó ár, storechecker alapján ~14k alatt nem ússza meg az ember digitálisan. Vagy bárhol máshol van ennél is jobb ajánlat?
-
gorgocska
tag
Srácok kis segítség kellene.gta v akatom fel telepíteni 66gb szabadnhely vqn a boxon,a játéknak 57 gb kell és mikor el kezdené telepíteni ezt'irja ki.
Grand theft auto v needs to reserve 2gb on your xbox.uninsrptall something else,then try again. Mi a bibi? -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Gebriel
üzenetére
"mik a leggyakoribb hibák?"
A gépnek olyan nagy bajai nem szoktak lenni. Ne legyen hangos a hűtés, működjön a Blu-Ray olvasó, nagyjából ennyi. A kontroller macerásabb. Az analóg karok ne lógjanak vagy lötyögjenek, illetve a hátsó gombok (LB, RB és az LT, RT) hajlamosak kiesni. Garanciáztatáshoz a Microsoft accountra kell beregisztrálni a szériaszámot (számla azért legyen meg, ha nem egyezik a garancia lejárati dátuma a számlán lévővel).
"És még egy kérdés, a One X mitől jobb mint a alap One?"
Több kakaó van benne, de nem generációváltás. Alapvetően 4K HDR játékra lett tervezve, régebbiek patchben kapják meg a támogatást, újabbak meg már rendre eleve úgy készülnek, hogy kihasználják a többlet teljesítményt. Nincs rá általános szabály, hogy mivel több egy ilyen játék. Lehet ez felbontás, lehet magasabb fps, lehet részletesebb grafika, stb.
-
mike1334
veterán
-
Gebriel
veterán
Sziasztok,
Gondolkodom egy XBox vásárlásán, használtan nézegettem őket.
Vissza olvasva a fórumot, azért előfordulnak a hibák a gépnél, nincs nagyon időm, se kedvem az összes ehhez kapcsolódó hsz-t végig olvasni, így a kérdésem az lenne tőletek, hogy mik a leggyakoribb hibák?
Illetve vásárlásnál, ha van még rá garancia azt, hogy tudom érvényesíteni vagy egyáltalán kell-e érvényesíti valamit, hogy jogosultságom legyen a garanciához?És még egy kérdés, a One X mitől jobb mint a alap One?
Köszi előre is a válaszokat.

-
Nem flame-t akarok kelteni, de felvetődött bennem a kérdés hogy összerakok egy gamer pc-t.. ha már xbox = win exclusive játékokról van szó.... szerintetek mennyiért lehet összerakni egy normális gamer pc-t ami hozza az X teljesitményét ?
-
red6t6
tag
Megint van itt Shadow of War. De már a simát adják annyiért, amennyiért a gold ment. Vagy az sem volt gold?
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Child of Eden, Goat Simulator & KOF SKY STAGE are coming to Xbox One Backward Compatibility today"
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Meehhh...
...remélem jön az új NFS-hez egy DLC, amiben ültetett Audis terroristák támadják meg a Fehér Házat és csak éjszakai versenyzéssel szerezhetjük vissza az atomrakéta indítókódokat, hogy megmentsük a világot és a végső csatában űrsiklóval kéne minél több pontot összedriftelni.
Nem értem miért jó ilyen retardált sztorit rittyenteni egy utcai versenyes játéknak. A Forza Horizon olyan laza és kellemes stílusban hozza az autóbuzulást, hogy nem kellenek hozzá lezuhanó helikopterek meg házakat felrobbantó bűnözők. Mondjuk én a Halálos Iramban filmeket is pont annyira tudom elviselni, mint egy kötőhártyagyulladást.
-
mike1334
veterán
A Ghost Reconnál nálam csak azt írja ki, hogy Buy, redeem a code, game hub...még nem lehet kipróbálni vagy más a gebasz? Köszi!
-
fauv
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Köszi Urak, igazából a kinect nekünk szilveszterre szokott kelleni, amikor pár pezsgő után beindul a hülyeség, elképesztő buli amint a sok " józan ember " ugrál . De így akkor marad.

-
negyven2
nagyúr
Need for Speed Payback: Official Story Trailer
Cities: Skylines - Console Edition: Snowfall, Announcement Trailer
Pluszban érkezik a Citieshez majd Season Pass is és így az összes DLC is majd szép sorban.
-
sugarforce
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Megy ki is próbáltam, bár igaz, hogy valami irdatlan szar 300 ft-os ebayes "csodával" :-D
-
Stauffenberg
nagyúr
A régi Kinect nem jó hozzá, de még a sima One-hoz készült Kinect sem, ugyanis már Kinect csatlakozó sincs a One S-en (adapterrel megoldható, az mondjuk még egyszer egy Kinect ára).
A Microsoft éppen azzal van elfoglalva, hogy kitörölje még az emlékét is annak, hogy valaha volt egy ilyen (egyébként zseniálisan jó) kiegészítője.
Ha fontos a Kinect, akkor tartsd meg a régi gépeddel együtt és mellé vegyél One S-t.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
De a Skype már/lassan megy/menni fog USB webcam-el is.
-
ldgamez
újonc
Sziasztok,
Lenne egy olyan kérdésem amire lehet Ti tudtok válaszolni. Megnéztem az Xbox One X Enhanced listát és ott egy csomó játék rendelkezik HDR támogatással. A kérdésem az lenne ezek a játékok Xbox One S-en is képesek lesznek HDR-ben futni vagy csak X-en lesz elérhető? Elsősorban olyan címekre gondolok melyekhez utólag nyúlnak hozzá pl Fallout 4. Előre is köszi ha valakinek van infója erről!
-
fauv
őstag
Üdv !
Srácok jelenleg van egy xbox 360-as gépem. Arra gondoltam, hogy kicserélem egy one s-re. A 360-as kinect-je jó hozzá, vagy ahhoz más fajta kell?
köszi előre is
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Engem a One X teljesítménye nem érint, nem fogok rá benevezni. Szóval engem az érdekel, hogy remélhetünk-e a DICE-tól némi utólagos optimalizációt a meglévő vasakra is. Ha jön az Incursions mód, oda a mostani teljesítmény marha kevés lesz.
Ez ugye az e-sportra áramvonalasított játékmód, fejlesztett netkóddal, 5v5 felállással (nyilván csökkentett méretű mapokon) és 120 Hz-es szerverekkel és 120 fps target frame rate-tel. Nem mintha engem érdekelne az e-sport (azon már vagy jó 6-8 éve túlléptem, nincs nekem erre időm), de jó látni, hogy azért az EA még érdekelt a Battlefield 1 fejlesztésében és közösségépítésben és nem az van, hogy már most tolják ezerrel a következő BF fejlesztését a régit meg lekakkantjuk.
Beszédes, hogy a Star Wars Battlefront II-höz sem adta oda az egész DICE csapatot, javarészt a Criterion és a Motiv fejlesztette, nyilván a DICE koordinációja mellett.
Szóval bizakodó vagyok.

-
oriic
HÁZIGAZDA
The Evil Within 2 tesztek:
DreamCast Guy Video Review - 9/10
Multiplayer.it - 8.5/10
SpazioGamers - 8.5/10
Every Eye - 8.2/10
The Game Machine - 8.2/10
AppTrigger - 9/10
GamesRadar - 3.5/5
IGN Italy - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10
Game Revolution - 3.5/5
Stevivor - 9/10
Twinfinite - 4/5
Windows Central - 4.5/5 -
Bishi
tag
Skacok, most 20 EU körül van külföldön a Ghost Recon Wildland Standard és a Division Gold is.
-
Madoc
veterán
válasz
sugarforce
üzenetére
Most 660 giga szabad mert most pucoltam le. De van fent 59 játék.
182 meg a ready to installba.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
frankdelgado
üzenetére
BF1 nekem is fent van április óta. Destiny2 óta nem indítottam el, de ha jönne innen egy jó squad akkor szívesen néznék vissza oda, de szólózni már nem annyira.
Annyi a bibi, hogy én inkább napközben vagyok aktív, este és hétvégén kevésbé.
Vegyetek fel, aztán haccoljon: DreYnreh
-
Jovanny2
őstag
válasz
sugarforce
üzenetére
~350 GB a szabad az 500 gigásnál. Igen, az kevés.
Viszont az X-nél lesz igazán kevés az 1TB is, ha 150-200 GB játékok lesznek... Nekem a 2TB+belső van tele, olyan 150 kisebb-nagyobb játékkal. Szerintem ezt a nagyvonalú játéktelepítést X-en el kell majd felejteni. -
Madoc
veterán
válasz
sugarforce
üzenetére
A one megy a gyerekszobába a maga 2 terás winyojával.
Nem másik véglet mert egyről beszélünk, csak nálam 1 winyo várja a sorát.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ejj de szépen megfogalmaztad, magam se csinálhattam volna jobban!

Mindazonáltal szép és jó ez így is, hát még majd az új géppel. Viszont a reklámszöveg szerint az S marad a fő platform.....
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Az a baj a frame dropokkal, hogy hatással van az input lagra is, nem mellesleg idegesítőek és az ember veszít a reszponzivitás érzéséből is.
Azért konkrét megakadásokat nem produkál a játék, de 60 fps-ről lezuhanni 25-re nem kellemes érzés. Van akit ez nem érdekel, de azt is látni kell, hogy a DICE is törekszik arra, hogy a játék 60 fps közelében maradjon, ami nem úri huncutság, hanem egy teljesítendő minimum ebben a műfajban. Nagy kár viszont, hogy a hype csendesedésével ez az elv háttérbe szorul és a DLC mapoknál már nem figyelnek a konzolok korlátaira.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Csak úgy nem tűnt fel még a dolog, de amióta olvasom, h ilyen probléma van, néha-néha árgus szemekkel lesen és valóban előfordulnak meglassulások. Mindazonáltal az összképet nem zavarják. Nagy ritkán előfordul, hogy én úgy gondolom, időben észrevettem a csipást és hasalok lefele, de a rendszer szerint meg nem , és még bekapom a heccsátot.
hozzáteszem ilyen volt bőven PC-n is a BF3-ban. Azt viszon nehezen tudom elképzelni hogy X tulaj ne legyen előnyben kissé, hiszen magasabb, vagy legalábbis stabilabb képfrissítéssel fog játszani. -
pzstm
titán
válasz
appleGjuice
üzenetére
nem tudom, magától elkezdte nekem tölteni a háttérben

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
A töltőképernyőn igen, de a játék nevében alapból nincs benne.
[link]Itt XO-n külön ez a rész is benne lesz a címben úgy tűnik.
-
pzstm
titán
AC: Origins töltődik, régi dashboardra, 4K nélkül 42,51GB
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
"The Ultimate Life and Death Fight" rész nincs benne.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
oriic
üzenetére
Azért remélem a régi gépekre is fognak még optimalizálni, mert a megjelenés óta romlott a Battlefield 1 stabilitása. Az új mapok között van nem egy, amin kényelmetlen játszani a frame dropok miatt. Inkább vegyenek el valamennyit a látványból, de rohadt zavaró tud lenni néha a ~25 fps.
-
mike1334
veterán
A Ghost reckon 5 órás próbajáték az egyjátékos is lehet? Mert ahogy nézem a leírását elvileg kell neki multi..de lehet csak lehetőség...
-
pzstm
titán
válasz
maximilian4
üzenetére
omega vagy delta vagy Te is

-
red6t6
tag
válasz
garage112
üzenetére
A coop része kifejezetten jó, főleg ha ismerősökkel vagy egy csapatban és partyban. Én idegenekkel nyomtam, úgy is összejött egyszer-kétszer jó csapat, de idióták is voltak rendesen. Ha tetszik Nektek nyomhatjuk majd együtt is, úgy is olyan régen játszottam már vele. Azt hiszem most már van PvP is benne, azt még ki sem próbáltam.
#114212: Destiny 2-ről nincs még hír?

-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem tudod véletlenül, hogy mennyi helyet foglal? Mert kipróbálnám, de akkor időben el kell kezdeni tölteni, ha nagy

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
frankdelgado
üzenetére
Mondom, most elméletileg lesz 50%-os akcióban is.Sőt már van is [link]
-
frankdelgado
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szídják ezt a játékot, pedig nekem is bejött a trial, csak idő híjján ezt már nem vettem meg. Ha van occóért vásárlási lehetóség , akkor azt jelezzétek

-
garage112
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az szuper, akkor letöltöm, hátha..

-
red6t6
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én már kimaxoltam, tudom ajánlani. Alig várom, hogy megleshessem 4k-ban az x-en

-
l.skywalker
Topikgazda

-
Akelaus
senior tag
Halihó!
Szeretném előhozni az elrejtett játékaimat a boxon, de nekem nem csinál semmit erre a gombkombinációra: LB+RB+X. Megváltozott volna?
Úgy is megpróbáltam, h direkt kitöröltem egy játékot, majd utána nyomkodtam ezeket, és semmi. Újraindítottam a boxot, ugyanúgy maradt annyi mint előtte.
-
negyven2
nagyúr
válasz
sugarforce
üzenetére
Semmivel se néz ki jobban. De nem is kell. Amitől kicsit tartók az a megújult harcrendszer. Még az, hogy 4-5 éve nem nézem már a sorozatot.
-
sugarforce
addikt
válasz
Madoc
üzenetére
Tegnap csodálkozok itt a frissítéseden, aztán én is belesétáltam ebbe. Instant on-ban lejön minden játék (legalábbis home előtt mindig lejött
) , lejött minden frissítés, kb félévente egyszer láttam update screent. Erre tegnap este bekapcsolom a gépet és az update képernyő fogad. Ráadásul a frissítés olyan lassan ment, mint írtad. Nekem sokszor még a gigás nagyobb frissítések is hamarabb lefutottak, mint ez.. 370mb letöltése után olyan lassú lett, hogy 3-4 percig tartott 1 mb letöltése. A frissítés telepítése, konfigurálása már gyors volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

lehet ez a bunti amiert kileptem 😁😁😁
IntelKiller7