Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Nyilván eszembe jutott ez is, azonban az instant on ezzel kilőve. Az furcsa nekem, hogy ha power savingban van, akkor is csinálja, és ugyanolyan gyorsan be is tölt, 2-3 sec! Elvileg nem így kellene, ha jól tudom ( a vinyó lekapcsolás az be van pipálva).
-
melan
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Igen!
-
birorichard
őstag
-
nOvOp
senior tag
válasz
üzenetére
Van, igen. Van 4:3, 14:9, 16:9, Nagy felirat, Szuperszéles, Szélesvásznú. Ebből a Szélesvásznút használom, elvileg az az eredeti: "A kép az eredeti 16:9 formátumú eredeti méretekben jelenik meg."
Hát, majd még próbálkozom. Köszönöm azért a segítséget mindenkinek. Ha esetleg lenne még valami a konzolon, amin lehet esetleg állítani, azt megköszönöm.
-
törölt tag
válasz
nOvOp
üzenetére
Nálam is a tv-men kimegy a képből a PS4 és az xbox is. A TV-n viszont tudtam állítani, hogy ne 16:9-ben lője ki a képet, hanem eredetin, ahogy kapja a konzoltól (az is 16:9 pedig
). Így pedig tökéletes.Tuti biztos, hogy nem lehet ezt állítani a TV-n? Testvéremnek is Phillips van és azon is van ilyen opció.
-
melan
senior tag
Sziasztok!
A gyerkőc kapott saját TV-t, így bekerült a szobájába az Xbox is. Mivel kikapcsolt állapotban cicereg a box (nem a táp!) át akartam állítani instant on-ról energy savingra... gondoltam, az megoldja. De nem!
Sőt azt vettem észre, hogyha power saving módban van, ugyanolyan gyorsan bekapcsol, mint istant módban? Ez így normális, őgy emlékeztem, hogy ekkor teljesen lekapcsol, a háttérben nem tölt, és tovább tart a boot is.
Ha a power menüből nyomok full off-ot, na akkor kapcsol ki teljesen.
Sajnos a gyerek nem tud aludni a folyamatos cicergő hang mellett, így mindenképp kellene valamilyen megoldás... -
nOvOp
senior tag
válasz
fcb92
üzenetére
Igen, köszönöm, valóban segítséget

@tigipuf: A gyereké a konzol, én nem játszom és nem is használom. Amit találtam beállítást a konzolon megpróbáltam, de ez nem jelenti azt, hogy kimerítettem minden lehetőséget, mivel nem ismerem a konzolt. Ezért fordultam a fórumhoz. És nem az LG-n akarjuk használni

szerk.
@dunc: sajnos szerintem nem
@birorichard: bordert hol lehet állítani? Másik hdmi portot is próbáltam, másik kábellel.
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Egy Philips 32PFL3312 TV-n használjuk az Xbox One S konzolt. Korábban 360-at használtunk. A probléma az, hogy HDMI-n csatlakozunk és a konzol képe nem fér rá a TV képernyőjére. Lemarad az alja-teteje és a két oldala is (mindegyiknél egy kis rész, arányaiban nézve kb. 4-5 cm). A 360-nál nem volt ilyen probléma és a TV-n nem is lehet állítani a képméretet csak az arányokat, de az megfelelően van beállítva (pl. a mediabox teljesen jól jelenik meg). Max. elmozdítani lehet a képernyőt jobbra-balra, le-fel. A One-on már mindent próbáltam, de nem sikerült beállítani. Van a lakásban egy LG TV is, azon teljesen jól jelenik meg, mindenféle állítgatás nélkül. Van esetleg ötletetek? -
IntelKiller7
Topikgazda
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
8-án este már szeretném 4k-ban élvezni Lara kisasszony fenekét...nehogy elhúzzák a dolgot nekem. Az egyik legjobban a felújított RotTR érdekel, mert az eddigi videók alapján nagyon durva ráncfelvarrást kapott.
-
birorichard
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mekkora ötlet, tényleg.

Nekem ráérősebb kicsit, van Pro, de pár régi ismerős one-on játszik, van is rá elég sok játékom, uh. elférne igazából, de várok egy kis árcsökkenésre, tesztekre, ilyesmi, ~jövő tavasz, nyár, meglátjuk.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
birorichard
üzenetére
Én már berendeltem amikor lehetett.
Munkatársam viszi a FAT-et szóval nincs megállás. 
Dugd el a TV mögé. Én is azt tervezem.

-
birorichard
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen, én is ebben bízok, kíváncsi leszek, idővel mindenképpen lecserélem rá az s-t, de egyelőre megvárom, milyen lett. Már csak azt kell kitalálni, hogy cserélem majd ki feltűnésmentesen a mostani fehérre.

-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
birorichard
üzenetére
Ha úgy nézzük megvannak a PS4 pro miatt. Nem tudom mennyi idő átírni Xboxra őket. Gondolom több hetet nem vesz igénybe. Biztos lesz ami jön startra.
Az lenne a logikus, ha startra minden jönne, mivel már elég régóta kézzel fogható az Xbox One X. Nem 1 YouTuber bontotta már ki.
-
-
dunc
nagyúr
válasz
birorichard
üzenetére
+1
EA acc. ba bekerült az új Mass?
-
parandroid
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
Játékmechanikában én éppen visszalépést látok. Illetve olyan szintű fejlődést, ami konkrétan a játszhatóság rovására ment. Konkrétan olyan szinten bonyolították, és nehezítették, hogy az én öreg reflexeim ezt már nem bírják követni. Egy Jedi Knight irányítása szerintem fényévekkel használhatóbb volt, mint egy SW Battlefronté. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy azt még PC-n játszottam, nem konzolon. Hasonló a helyzet a sportjátékokkal. Én az NBA-t talán a 2001, vagy 2003-as részig tudtam játszani (az NBA Live 96 óta toltam), utána már hiába volt kontrollerem, egyszerűen képtelen voltam megszokni az irányítást, és értékelhető teljesítményt nyújtani. Ahogy lett boxom, persze ez volt az egyik első játék, amivel tettem egy próbát, de én nem lettem sem ügyesebb, sem tehetségesebb, sem fiatalabb.

Aláírom, hogy bennem van a hiba, és nem ez a tipikus felhasználói igény, csak azért írom, hogy lásd, ilyen őslámák is játszanak még néha...
p
-
zzola
titán
-
Madoc
veterán
válasz
birorichard
üzenetére
Mit mondtam mivel játszon? Miért beleállás ha azt irom "szerintem" várjon ha nem győzte meg? Elgurult valami?
-
birorichard
őstag
válasz
Madoc
üzenetére
Muszáj mindenkibe ilyen gettóstílusban beleállni, akinek nem tetszik a véleménye? Majd pont te fogod megmondani, hogy ki mivel játszon.

(#114951) IntelKiller7: Azt nem tudod, hogy azt a sok játék, amihez promózták a patchet, induláskor updateelik v csak valamikor idén? Elvileg simán jöhetnének startra...
(#114965) Madoc: Nálam? Nem hiszem. Amúgy pont erről beszéltem az előbb.

-
zzola
titán
válasz
birorichard
üzenetére
Köszi!
(#114959) IntelKiller7
Igen, azokat a videókat láttam....

-
birorichard
őstag
válasz
zzola
üzenetére
Szerintem várd meg, míg megjelenik, bár én a prot nem cserélném le rá, de mellé esetleg elférhet, ha van xboxos accon sok játékod.
A különbségekről mindenki mást gondol, vannak hasonló elvárások, mint mikor a nyári bemutató előtt 4K/60 FPS-t "jósoltak" sokan, illetve józanabbak, én utóbbiak közé tartozok, nem nagyon várok szignifikáns különbséget. A "legerősebb konzol" egy szlogen, egy pozitív visszacsatolás, mert arra gondolok, milyen jól jártam, nekem a legjobb van, de a gyakorlatban valószínűleg nem lesz annyi különbség sem mint a slim ps4 és one között.
Madoc talán úgy értette, hogy a slimhez képest lesz hatalmas javulás, ami igaz, főleg 4k megjelenítővel.
-
negyven2
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez akkor nagyobb probléma, ha emulálják a 360-as emulátort. De remélemolyasmi lesz mint a PS4 PS2-es BC-je akkor az valamivel már jobb lesz. Bár most jobban megnézve a korában a reddinten közzétett játékokat ott a felkerülés dátuma még a régi (Crimson Skies az 2007-es).
Viszont a legtöbb ilyen játéknál nem csak a grafika lesz probléma, hanem azért a közel másfél évtizedes játékmechanikák is. Ráadásul a Live támogatás ezeknél nem nagyon várható (Multi, Achievement).
-
zzola
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem találtam BF1 x videót...
-
zzola
titán
Kezdek elbizonytalanodni az X vásárlását illetően! Ps pro-hoz képest nem tudom, multi címekben milyen javulás várható? Én nem játszom ex. címekkel, tehát csak az említett játékok érdekelnek....

-
birorichard
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Kollégámnak van egy régi rambo tv játéka. Valamilyen úton módon rákötjük egy 4K tv-re, kb hasonló lesz a végeredmény.

-
negyven2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Itt a 360-al kompatibilis játékok vannak. viszont ahogy korában is írtam, remélem nem "dupla emulációval" oldják meg a kompatibilitást (a One emulálja a 360-on emulált classic Xbox játékot). Ugye volt egy másik reddit post ahol linkelték a játékokat és ott a 360-as storbean voltak a játékok (amik így mennek 360-on is). Meg majd a másik kérdés, hogy a 640*480-as ily módon hogy néznek majd ki 4K-ban.
Amúgy a kérdésedre a válasz. Ezek a Star Wars játékok jöttek ki Xbox-ra:
Star Wars Starfighter: Special Edition
Star Wars: Obi-Wan
Star Wars: Jedi Starfighter
Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast
Star Wars: The Clone Wars
Star Wars: Knights of the Old Republic
Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy
Star Wars: Battlefront
Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
Star Wars: Republic Commando (2005)
LEGO Star Wars: The Video Game
Star Wars Episode III: Revenge of the Sith
Star Wars: Battlefront II
LEGO Star Wars II: The Original Trilogy -
törölt tag
válasz
GhettoChild
üzenetére
-
GhettoChild
tag
Hi !
Tudtok most valakit ajánlani, aki olcsón árulja a gold-ot ? -
anorche1
őstag
válasz
sugarforce
üzenetére
Ha az xbox plex appjával játszom le, akkor 100% -on pörgeti a procit, és nagyon akad. Ha az xboxos filmek appal, akkor a gépemet nem terheli, viszont így is akad. Majd esetleg megpróbálom azt, hogy az Xboxot és a laptopot is kábellel teszem a netre, hátha a wifi a szűk keresztmetszet.
Próbáltam smb -vel megosztani és vlc -vel lejátszani, de akadt. De vlc -vel pendrive -ról lejátszva is akad, filmek appal jó. -
anorche1
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Megpróbáltam, de sajnos ehhez nem elég erős a gépem i5-4200m -es procija,

Valami olyan megoldás kellene, ahol a kódolást az xbox végzi, nem a gépem. -
Seat
tag
-
anorche1
őstag
A win10es laptopomon tárolt nagy méretű mkv kitetjesztésű 2160p -s családi videóimat szeretném valahogy otthoni hálózaton elérni xbox -szal. Mi ennek módja?
-
parandroid
félisten
Na, gyerekek szóltak, hogy frissült a box. Ahogy nézem, rosszabb nem lett, szerencsére. Talán kicsit jobb is így, első blikkre. Ha kapok gépidőt, majd körbenézek alaposabban, most nem lehet, mert Far Cry Primal megy.
p
-
dunc
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Foxpost fan vagyok!
Kisebb értéknél belföldön best! -
IntelKiller7
Topikgazda
Tovább is lehet tolni azt a határt a futár cégeknél. DPD-vel küldtem ki angliába 300.000 ezres gépet semmi baja nem lett. Most 1 hónapja szintén DPD-vel hozták a Macbook Prom, semmi baja nem lett. Csak velük küldözgetek mivel rühellek bemenni a postára(sorbanállás, 30 perc mire felviszik az adatokat, kifizeted etc etc).
Iszonyat béna szolgáltatás.
DPD-t meg megrendeled a neten, másnap ott van nálad. Odadod neki a cuccot, ráteszi a matricát és már el is húzott. kb 1 perc az egész procedura.
Jah és akkor ne is beszéljünk arról, hogy mennyivel olcsóbb a futár..
-
jeni
félisten
Az MPL csomagfeladásánál meg lehet adni az értékbiztosítást ami 149999Ft -ig minden extra feláras kifizetés ellenére.
1x a átvevő postás meglepődött,mikor az összeget látta ráírva,hogy ennyi az értéke,azóta gondosan kezeli és 1x sem tűnt el a csomagom. Kínából megérkezettre viszont a POSTA nem tájékoztatót és majdnem vissza küldték,még időben reklamáltam,hogy hol a csomagom? -
dunc
nagyúr
válasz
mike1334
üzenetére
Kb 20 opciót írtak itt a fórumba, de neked egyik se volt jó.
"Amúgy vállalom, hogy ilyen vagyok, jogásznál elvárás, hogy legyen már alapos, és inkább legyek körülményes, mint hogy bukjam az addigi munkám."
Nem alaposságot éreztem, inkább túlziháló, fillérb@sszó hozzáállást."Ha majd neked is elveszti a posta kb 25e forint értékű cuccodat, majd felajánl érte 4e forintot, lehet máshogy állsz hozzá."
De talán nem 20 forintból kell feladni 25 ezer forint értéket, mert az alap csomag is nagyobb értékbe van biztosítva.
A Magyar postát nem használom, viszont bármelyik futárcégnél alapba 50000ft ig biztosítva vagy.Szép napot.
-
mike1334
veterán
Ha majd neked is elveszti a posta kb 25e forint értékű cuccodat, majd felajánl érte 4e forintot, lehet máshogy állsz hozzá. A többi postai megkeresés pedig a munkám része volt, nem nagyon válogathattam. Amúgy vállalom, hogy ilyen vagyok, jogásznál elvárás, hogy legyen már alapos, és inkább legyek körülményes, mint hogy bukjam az addigi munkám.
-
negyven2
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Reggel már megtaláltam.ezt reddit-en. Viszont ahogy nézem ezek a 360-as Store-ban vannak. Vagyis elvileg akkor a 360-as Classic Xbox emulátor kapjunk meg One-ra. Ráadásul egy csomó ilyen játék nem érhető el a magyar Store-bol. Külföldi meg problémásabb a 360-as Store miatt.
-
zzola
titán
Storeban a sárga kiemelés az miért van, vagy mit jelöl? Nem stimmel csomó helyen az árral...

-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
És akkor most már 6 gamet kapunk majd a gold mellé?

(#114914) Bogyi007 semmi probléma

-
l.skywalker
Topikgazda
Szivárognak az első Xbox Classic BC infók [link]
-
Bogyi007
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Zsoltival szerintem meg tudod beszélni a dolgot, ő jó arc. Ismerem, vettem már tőle játékokat...
Bocsánat ahogy látom ez igazából mike1334 hozzászólásához kellett volna mennie... -
l.skywalker
Topikgazda
Új build jön ma Alpha+Beta Insider tagoknak [link]
-
bencus3
tag
Sziasztok
Van valakinek tapasztalata ha külföldi storbol veszem meg (ausztriában élek) a witcher 3at abban is lesz magyar felirat? -
mike1334
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Postában nem bízom és nem csak az eladó miatt...volt olyan félév, hogy 50 postai megkeresést írtam a munkahelyen, hogy mi történt a kézbesítéskor...rengetegnél kijött, hogy hiba volt. A kedvencem az volt, ahol az ügyfél is megkereste a postát, nekem azt írták vissza, hogy bocsánat hibáztak, neki, hogy minden szabályos volt..nem egy ilyen volt sajnos. Plusz saját küldemények is vesztek el...egy már az előtt eltűnt, hogy elhagyta volna a postát...már vki ott lenyúlta...
-
mike1334
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi
még mindig nem jött meg...
ahogy nézem a képet csak egy psti van, az meg karcos
mondjuk 1 havi gold 2500 pénz, digitálisan meg 1900 most azt hiszem...de ha hozzácsapnám a witcher 3at vagy a fallout 4et már jobban megérné a gold is..a baj csak az, hogy semmi másra nem kell nekem a gold.. -
parandroid
félisten
válasz
StLui
üzenetére
Több, mint 5 éve élek Németországban, kb azóta is van xbox itthon, így szinte az összes lemezes játék német dobozos volt, egyetlen esetben nem beszélt angolul - de az németül sem, a Dishonored valamiért csak franciául volt hajlandó kommunikálni. Digitális játékok dettó mind angolul vannak meg, pedig a profilom az x360-as store miatt németre van migrálva.
p
-
mike1334
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Regisztráltam, csak nem jön az aktiváló email

-
mike1334
veterán
Köszi az infókat...sajna ez pont 360as amit keresek
(Még mindig a Red Dead Redemption
ha nem találok hétfőig eladó lemezest Budapesten, akkor lehet 1 havi gold+ digitális dwg keretében..)Ha valaki megválna tőle sikítson
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Így pedig tökéletes.

![[link] [link]](https://pbs.twimg.com/media/DMqamKZUQAIaiOX.jpg)

Vannak ilyen emberek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)