Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
válasz
Barell
üzenetére
Egyáltalán nem multi only egyik Forza cím sem. Természetesen lehet egymás ellen mindegyik versenyt menni, de azért azt tudni kell, hogy az okosan felépített AI ellenség ellen több tíz órányi single playert pakoltak be az FH3/FM6-ba. Sőt most megszereztem az FH2-t és az is vmi kegyetlen jó, egyedül a grafikában kissé gyengébb a 3-nál, de az európai tájak bőven kárpótolnak így is.
-
Silεncε
őstag
válasz
Stevenstyle
üzenetére
Mondjuk az Alpokban hülyén is mutatna az eső
De azért a havazást berakhatták volna (tudom, ne legyek telhetetlen...) -
-
rdt89
addikt
Hát én azt olvastam róla, hogy minden pályán lesz és még a F6-ba nem voltak készek a dinamikus időjárással ezért lett csak olyan amilyen. Hát az se kizárt, hogy kamuztak, bár egy Forza-ról nem nagyon szoktak kamuzni (elvakultság nélkül mondom ezt), meg nem is mutatnak minden új funkciót ez a játék már a 3.-ik rész óta reklám nélkül is eladja magát, főleg, hogy nem nagyon van felhozatal a piacon.

A Horizon 3 funkcióiból se mutattak be mindent és marha jó játék lett. Életem egyik legjobb autós élménye.

Bár a Nissannal az esős pályán végig menni, igazi élmény volt. Vagy 15-ször biztos végignyomtam azt a versenyt.
-
HKorn
veterán
Előfizettem 1 havi EA access-re, jött vásárlásról az email, majd még egy, aztán azonnal jött lemondásról is kettő mail, holott én nem mondtam le. Jelenleg nem is mutatja az aktív előfizetéseknél
Ez szokványos, vagy support?
-
törölt tag
válasz
StLui
üzenetére
PC-n tolt többet a pCars2-ôt, de szerintem sokkal jobb lett! Nem vèrszimulàtor, de tett egy lépést az Assetto irànyàba. A körîtès viszont kivàló!
XOS-on csak egy óràcskàt nyomtam kontival, meglepô módon azzal is vègig lehet imbolyogni a pàlyàkon. De azèrt kormàny ide is javalt...
-
lmno
őstag
Az új Forzában az összes pályán lehet menni majd este/esőben? Vagy ugyanaz a parasztvakítás lesz, mint az előzőben, hogy csak 1-2 pályán?
-
negyven2
nagyúr
Az Xbox 360-as Halo: Combat Evolved Anniversary mostantól megvásárolható már digitálisan is.
-
red6t6
tag
Ha valakit érdekel 12 havi live jó áron. [link]
-
Barell
őstag
Októberi Gold Free játékokról lehet már tudni valamit?

-
oriic
HÁZIGAZDA
Alfa ringesek kozul probalta valaki a kamera csatlakoztatast?
-
bmwsan
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Szia!
Köszi szépen, akkor megveszem

A problém´valmeg nem tudom mi lesz, baratom, meg a leendo sógor játszana az Xboxszal, de így esélytelen ...

-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
r.levente75
üzenetére
Ha jó a játék simán ellehet órákat szórakozni vele.
Én a BF3-al voltam anno így, naponta 6-8 órát is képes voltam multizni miután hazaértem a suliból.
de szép is volt, azóta sem találkoztam hasonló játékkal. -
Zoleee83
addikt
válasz
r.levente75
üzenetére
Én tipikusan az a fajta vagyok, ha leülök játszani órákat ülök előtte 5-6-7 a minimum, és általában minden sarokba benézek.
Igazából megtarthattam volna de egy idő után már nem volt túl nagy kihívás, kicsit azért sajnálom, de marad a valódi "játszani".
Nagyon fogják élvezni, beszippantja az embert teljesen ,próbáljátok majd a Live részét is!
-
Zoleee83
addikt
válasz
r.levente75
üzenetére
Erről jut eszembe hogy túl is adtam a Guitar Hero-n végigtoltam a "kampányt" + jó pár óra multit, és elcseréltem egy SGW3-ra

-
r.levente75
addikt
Ez nagyon jó hír, mert ha a nagyobb tévén szeretnék játszani, akkor nem kell mellőznöm a frankó hangminőséget. Nem is beszélve a guitar heroról.
Köszönöm mindenkinek.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ismerős érzés. Én se tudok most játszani mert haver F1ezik.

-
IntelKiller7
Topikgazda

-
MasterMark
titán
válasz
Stevenstyle
üzenetére
360-on is megoldottam valahogy pedig, és ott is csak annyit kérdez, hogy formázza.
r.levente75: Az SPDIF akár 6.1-et is át tud vinni.
-
sugarforce
addikt
válasz
r.levente75
üzenetére
Dolby digital es dts is lehet.
-
r.levente75
addikt
Azt jól látom, hogy a one s hátulján egy fénykábellel a hangot külön be lehet vinni az erősítőbe? Ha igen az csak sztereó, ha jól tudom?
-
StLui
veterán
Pr.Cars 2-t valaki próbálta már? Sajna mindenhol elég húzós (szokásos) az ára
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ezért kérdeztem, mert tudtommal nincs, hátha rájöttél valamire ami elkerülte a figyelmem.
PC-n hiába particionálsz, amikor rádugod boxra és megkérdezi, hogy formázza, tulajdonképpen újraparticionálja az egészet.
Szóval summa summarum nem változott akkor a helyzet. Legalábbis One-on.
-
MasterMark
titán
válasz
Dadpool
üzenetére
Igen, én is ezen gondolkozom, hogy úgy lehetett, hogy előre csinálsz egy kisebb particiót, és arra mondod a boxon, hogy format.
Esetleg még arra tudok gondolni, hogy partició nélkül beteszed, és akkor talán előjön, hogy mekkora méretet akarsz neki.
más: A sajátommal nem tudom megnézni, rajta van sok játék, nincs kedvem újratöltögetni. De ha valaki ad kölcsön egy külső vinyót, akkor megnézem, hogy One-on is működik-e ez a módszer.
-
Dadpool
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Gondolom előbb pc particionalod és utána boxon. Csak egy tipp. Nem csinaltam meg ilyet

-
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Hmm, úgy látszik rosszul emlékeztem, már nincs neki ilyen.
Most hirtelen nem emlékszem már hogy lett megcsinálva.
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Előző sztorno, nem olvastam el rendesen.
Szóval 360-on mikor csinálod neki, akkor van egy Advanced módja ahol meg lehet adni, hogy mennyit foglaljon le.
-
MasterMark
titán
válasz
Stevenstyle
üzenetére
Mit szeretnél keresni?
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ez nekem új!
Boxon amióta megvan a One, azóta én még olyat nem találtam sehol, hogy be tudjam állítani neki, hogy mennyit foglaljon le (emlékeim szerint 360-on meg aztán pláne).
DE a Jó pap is holtig tanul, merre kellene keresnem?
-
kerti008
aktív tag
Valakinek van otlete miert nem talalom a Battlefield Bad Company-t (az elsot) az XBOX ONE storeban illletve a Ready to Install reszben? Elvileg Backward Compatibility-ben benne van meg is vettem de nincs sehol.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Red Dead Redemption 2 trailer jon szeptember 28-an.
-
HKorn
veterán
Olyan megoldás lehetséges szerintetek, hogy One- hoz vennék egy külső HDD-t, amit egyben a TV-vel is szeretnék használni, tehát egyszerre kellene mindkét eszköznek elérnie és tartalmat beolvasni róla.
Vagy inkább a HDD topikban kérdezzem?

-
Zoleee83
addikt
Megérkezett a Sniper Ghost Warrior 3 lemezesen

Hétvége is ON!
Tudom a tesztek szerint nem olyan jó, de az uj patchekkel meglátjuk, alapból bejönnek ezek a mesterlövészes game-ek. -
Gombinyó
őstag
válasz
Stevenstyle
üzenetére
Én nem, pont emiatt.

Pedig az egyetlen széria ami még a boxnál tartott. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Crazyman33
üzenetére
Weben nekem is ott van, mobilon nem mutatta. MIndegy köszi azért, itt kupon linkje annak, akinek kell:
-
-Rolika-
senior tag
Nálatok is minden bekapcsolásnál ki-be kell dugni a kontrollerbe a fülest? Van erre valami megoldás, hogy ne kelljen ezt mindig megcsinálni? Attól félek, hogy egy idő után elkopik vagy a füles jack csatlakozója vagy a kontroller csatlakozója vagy ettől nem kell tartanom?
A Forza 7 demot én is kipróbáltam és asszem egyenlőre maradok a 6-nál.
Ha esetleg aki játszik a 6-al és felvenne barátnak azt megköszönném. Jó lenne összehasonlítani az időket másokkal is. Aztán lehet besokalok, hogy mennyire béna vagyok.
Gt: NSRolika33 -
Stevenstyle
senior tag
válasz
Timer
üzenetére
2 éve összes assist off+manuális váltó, kuplunggal beállításokkal játszok és továbbra is tartom, hogy a 6-hoz képest Arcadosabb lett és sokkal könnyebb a GTR-t is úton tartani! Igen esőben is, jóval könnyebb, sokkal kevesebb tócsa vezet meg, nagyobb sebességgel lehet átrongyolni a vízátfolyásokon is. Lehet neked, így az elején nehéz, de aki régóta játszik a szériával, annak a 6-hoz képest ez könnyebb. Féktávoknak szerintem semmi baja, ABS off-al is simán meg lehet vele állni bárhol, legyen az esőben, vagy szárazon. (Ja és mielőtt kérdés lenne természetesen contorollerrel és Friction assist off)
Sokan félreértik, ez nem lehúzás, csak tapasztalat és ettől még én is megveszem a játékot, csak jobban örültem volna, ha a 6 vonalán mozog tovább és nem arcadosítják.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Crazyman33
üzenetére
Nekem az elsőt se engedte amíg ezt meg nem csináltam.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
negyven2
üzenetére
Nekem is ugyanaz a gondom, mint Hacsa0415-nek.
Vásároltam, majd másnap már nem engedi. Van pénz a számlán, a számlázási cím ugyanaz. de nem is változtattam rajta.
de ha azt mondod, csak a második vásárlásnál kell egyeznie, akkor sem lenne gond ezzel a feltétellel, mert regisztráció óta ugyanaz. -
Madoc
veterán
válasz
birorichard
üzenetére
Lehet, én 2 emberrel is home-olok. 2 külön profilommal.
-
birorichard
őstag
Sziasztok,
az volna a kérdés, h egy gépet be lehet-e állítani több acc home konzolaként? Unokaöcsém home-ol az osztálytársával, de én "odaadnám" neki a nem használt accomat. Szóval az enyém elfér-e primaryként az ő gépén? (az én accomat sehol máshol nem használom).
-
Siffredi
senior tag
válasz
sosperec18
üzenetére
Pedig a két "rendszer" kommunikál egymással, tehát elvileg ez nem történhetett volna meg. Lehet más felhasználóval voltál bejelentkezve...
Természetesen van mód visszatérítésre, ajánlom a supportot.
-
sosperec18
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!
Ma megvettem a neten keresztül a PC2-őt, és látszott is a neten, hogy már a megvásárolt kategóriába került a program, illetve jelezte a szokásos módon, hogy automatikus indításba teszik az Xboxon.
De ott nem jelentkezett a program, így rákerestem és hülye fejjel ott is rányomtam a "Buy"-ra és elindult a letöltés.Csak az a gond, hogy így kétszer is levonta az összeget. (Azt hittem a két rendszer kommunikál egymással)
Kérdésem: Van valamilyen mód, hogy a duplikált vásárlást módosíttassam, és visszautalják az egyik összeget?
Előre is köszönöm!
-
Hacsa0415
csendes tag
Akárhányszor próbálok fizetni seagm-n ezt irja ki: System message : The payment attempt was rejected. Please try again or use another payment method.
Nem értem... Pedig nemrég (1honapja) fizettem paypallal és semmi problémám nem volt. (nem ebben a boltban) -
Tegnap este kipróbáltam a FM7 demóját, és érdekes tapasztalatokkal lettem gazdagabb. Csak azért írom le, mert sokan lehúzták itt a címet, de szerintem egy próbát mindenképpen érdemes tenni vele. Hozzáteszem, egyáltalán nem vagyok Forza fan, az előzővel sem játszottam (a demóját se találtam érdekesnek, két kör után töröltem).
Ez a játék valami besz@rás, ahogy kinéz. Elképesztő, mit ki nem hoztak egy 4 éves vasból. Megkockáztatom, ez az egyik legszebb cím jelenleg, ide értve a PC-s tábort is. PC-n játszom Assetto Corsával, illetve a PCARS első részével is, előbbinél egyértelműen szebb, és az utóbbit is megfingatja, és természetesen a full-full beállításokról beszélek a PC esetében. Nem tudom, milyen lesz XOX-on, de már klasszik XO-n is elképesztő, pláne az égbolt, a bevilágítás, a pályák részletessége (az autók tekintetében szerintem a PCARS PC változata kicsivel jobb). Nem tudom, a GTSport mit mutat majd, ahogyan a PCARS2-re is kíváncsi leszek (ezt előrendeltem, ma este PC-n fogom tolni, ha minden igaz azt is), de az tény, hogy már csak a látvány miatt is érdemes beszerezni később a hetest, néha olyan érzésem volt, mintha csak egy techdemót néznék, annyira elképesztő a minőség.
Irányítás. Valaki írta fentebb, hogy könnyű a GT-R-t vezetni, mintha sínen menne, satöbbi. Biztosan így van, bekapcsolt assistokkal. Mindent nullázva esőben szinte irányíthatatlan a vas kontrollerrel, ha megcsúszik, szinte lehetetlen pozíció vesztés nélkül megfogni. Assisttal persze más a helyzet, nálam az ABS ON és a TCS ON kifejezetten jót tett esőben. Ami viszont zavaró, hogy nem lehet egyéni kontroller sémákat létrehozni, csak választhatsz a meglévő 1x opcióból. Ez elég langyi így, szerintem. Ahogyan az is, hogy a kanyarodásnál szinte alig fordulnak az autók. Nem tudom, a véglegesben lehet-e majd érzékenységet állítani, de nagyon kellene, koppra kitérítve is épphogy elfordul a kocsi, ez szerintem így nagyban rontja az élményt.
Fizika. Na, itt valami baj van, valahogy nem kerek az egész. A sebességérzet kurva jó, de egyszerűen megállni még ABS ON mellett is alig lehet. Irreálisan nagy a féktáv, és nem csak a többi játék GT-R élményéhez viszonyítva, hanem az AI-hoz képest is. Nagyjából azonos sebességről kezdek fékezni, az AI bekanyarodik, én meg kisodródok. Ez az a pont, ami miatt nem veszem meg a címet. Egyelőre!

-
lmno
őstag
Az orosz storeban a magyar accountommal is tudok vásárolni, hogy ha veszek ilyen gift cardokat?
-
ribery22
tag
Sziasztok,
A következő problémában szeretném a segítségeteket kérni. Fat Xbox One-om van, a kontroller szerint Day One. Játék közben a hang gyakran szakadozik, a Day One kontrollerrel gyakrabban, az új fajtával (amin már van jack is) kevesebbet, de itt is létezik a probléma.
A box és a kezemben lévő kontroller között semmilyen tereptárgy nincs és a távolság is csak pár méter.
Vezetékesen nem proóbáltam még, de nem is szeretném.
Tudtok valamilyen megoldást, amivel segíteni lehetne ezen a problémán?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
balazs025
senior tag
válasz
kerti008
üzenetére
Ha te azt hiszed, hogy a külföldi vásárlásokkal majd itthon lehet csökkenteni az árakat, akkor nagy tévedésben vagy. Mi így is elég kicsi piac vagyunk, és ha tömegesen elkezdünk külföldről vásárolni, akkor a Microsoft valószínűleg ki is vonulna, legalábbis az Xbox részleggel. Persze nem akarok álszent lenni, engem is zavar, hogy még áfa nélkül is nagyon magasak az árak, de a Microsoft elég nagy ahhoz, hogy ilyen árakon dolgozhasson nálunk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Siffredi
senior tag
Vennék cdkeys-en éves goldot, de hiába lájkoltam a facebook oldalukat, nem kaptam semmiféle kuponkódot.
Valaki leírná, hogyan tudok hozzájutni?
Előre is köszönöm!
-
kerti008
aktív tag
válasz
maximilian4
üzenetére
A 90-es evekben meg volt penzem HVG-re ott olvastam a cigi csempesz tortenetet. Bar most hogy jobban belegondolok 2006 kornyeken is vettem par peldanyt amikor munkat kerestem. Szoval a forrast eleg nehez pontosan linkelni. A Microsoft magyar store arazasi strategiaja egy remalom. A nemet es magyar szabadon elkoltheto jovedelem (ami marad a szamlak hitel meg kaja utan) ossze sem lehet hasonlitani. A reexport fogalma ami a pl a magyar autoeladasok 2% a korul van (vagyis visszaviszik a pl az uj 0 km-es nemet autokat nemetorszagba)a digitalis storeban nem is ertelmezheto. Szoval a Microsoft arpolitikajan vagyok kiakadva alapvetoleg a Stadion csak egy jo urugy volt hogy leirjam amit gondolok.
-
maximilian4
addikt
válasz
kerti008
üzenetére
Csak nem egy tűzhöz közel álló alvállalkozót üdvözölhetünk? Nagyon szívedre vetted a stadionokat. Humorérzék meg nincs.
Gondolom dohánybolt is van, mosmá állami monopólium. 
Amúgy ez a csempészcigi kiszínezett félig kitalált sztory meg a mikrofos sztór közötti összefüggés totál illuminati.
-
kerti008
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Stadionok ez most komoly? Ez most kivetelesen a Microsoft sara hogy hozzacsapja a nyugat europai piachoz a magyar storet. Amig a magyarok tobbsege a magyar storeban vasarol addig ne is varjunk valtozast. De nyugodtan mondhatjuk azt is hogy az oncenzura is hibas ebben a szituacioban mert a topic elejere nyugodtan be lehetne tenni a leirast hogyan vasaroljunk kulfoldrol. Nem veletlenul torolte el a Microsoft a Store korlatozasokat mert ez regi amerikai hagyomany. A 80-as evekben az osszes amerikai cigeretta amit kelet europaban eladtak csempeszaru volt. Az amerikai gyarto Mexikon keresztul csempeszte ki a cigerettait a nem eppen demokratikus orszagokba. A Store ennek a kedves hagyomanynak a legujjabb verzioja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- LEGO klub
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kuponkunyeráló
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hálózati / IP kamera
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De azért a havazást berakhatták volna (tudom, ne legyek telhetetlen...)

).

de szép is volt, azóta sem találkoztam hasonló játékkal.

Holnap majd írok róla.

![[link] [link]](http://thisgengaming.com/wp-content/uploads/2017/09/wiigamexboxone.png)

l.skywalker