Hirdetés

Aktív témák

• Mr.Grincs

veterán

Az biztos, hogy árban az xbox 360 jobban megéri mintha egy ''fullos'' PC-t vennénk. Ennyiből nem raksz össze ''fullos gépet'' sőtt ennyiért csak egy VGA kártyát, vennél amit lehet valamire használni.....De sajnos fenn ál veszélye, hogy ''holnap kidobnak egy játékot ami már nem jó annak a vga kártyának mer nem megy 100 szálaékon rajta. És lehet gondolkodni egy új vga-n ami megint nem olcsó.
    Ha eladjuk bukunk rajta nagyon sokat. Aki volt vagy van ilyen cipőben az tudja.
    Én is most akarok beújítani egy XBOX 360at, mert így jobban kijövök majd anyagilag. De a PC-m mellette megmarad természetesen.
    Én FPS és szimulátor játékokkal szokatm játszani PC-n és szerintem kicsit furcsa lesz megszokni eleinte, de idővel majd belejövök. Ahogy a kolléga is írta, hogy ő is félt, de utólag bele lehet jönni.
    Nagyon sok konzolnak nincs PC-s ellenfele, ha az árakat viszonyítjuk egymáshoz.
    Láttam a Quake 4et xbox360on és nagyon szép volt, kipróbáltam eleinte kicsit lassan bénáztam de 10 perc után már minden ment, nah azért nem annyira mint a billentyűzeten. :R

Aktív témák

Hirdetés