Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Az biztos, hogy árban az xbox 360 jobban megéri mintha egy ''fullos'' PC-t vennénk. Ennyiből nem raksz össze ''fullos gépet'' sőtt ennyiért csak egy VGA kártyát, vennél amit lehet valamire használni.....De sajnos fenn ál veszélye, hogy ''holnap kidobnak egy játékot ami már nem jó annak a vga kártyának mer nem megy 100 szálaékon rajta. És lehet gondolkodni egy új vga-n ami megint nem olcsó.
Ha eladjuk bukunk rajta nagyon sokat. Aki volt vagy van ilyen cipőben az tudja.
Én is most akarok beújítani egy XBOX 360at, mert így jobban kijövök majd anyagilag. De a PC-m mellette megmarad természetesen.
Én FPS és szimulátor játékokkal szokatm játszani PC-n és szerintem kicsit furcsa lesz megszokni eleinte, de idővel majd belejövök. Ahogy a kolléga is írta, hogy ő is félt, de utólag bele lehet jönni.
Nagyon sok konzolnak nincs PC-s ellenfele, ha az árakat viszonyítjuk egymáshoz.
Láttam a Quake 4et xbox360on és nagyon szép volt, kipróbáltam eleinte kicsit lassan bénáztam de 10 perc után már minden ment, nah azért nem annyira mint a billentyűzeten.
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- EAFC 26
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- aquark: Zsebszámológépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest