Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Devil111
csendes tag
válasz
taylorp
üzenetére
Nem falconos.
Kicserélték mert először rossz boxot küldtek. Falconos elitet. Namost mivel kibontottam meg összeállítottam, kicserélték ,de úgy h pl a kábeleket meg a játékot meghagyták, de a boxot, controllert kicserélték. A tápot meg elfelejtették vagy csak nem vették figyelembe.
Itt az fogja megszívni (szerintem), aki azt veszi majd meg amit visszaküldtem. Mert az 175-W-os falcon 150Wos táppal :S:S:S
Úgytűnik ennyire értenek a forgalmazók a konzolokhoz
És ezért kérdeztem, hogy nem lesz e gond hogy több a tápegység mint 150W.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó XBOX 360 és PC lemezes játékok!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest