Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox 360 - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#28313) Mr.Grincs válasza Tomazoe (#28311) üzenetére


Mr.Grincs
veterán

Nagy arc lehetsz az 1db szakmai hozzászólásodal, hogy így osztod a szöveget.
43K ért lehet, hogy kapsz egy arcade packot de az vinyó és HD av kábel nélkül van, amúgy meg ha megveszed és azt kiheréled akkor ugyanmindegy hogy van rá gari vagy nincs. Igaz nincs HMDI port de arra ott HD kábel ami bármely HD tvhez jó és képzeld még az enyémhez is jó és ha lenne hdmi boxom akkor is a HD kábelt használnám, független attól hogy van a tvmen 2db HDMI port:D Az enyém tiszta és gari is van rá. Látom te is ugyanolyan birka vagy és te sem jutsz túl azon hogy javítva volt. Igen garanciába minden kicseréltek benne, ami letérdelt azon a használt szaron. 3led miatt a lap és egy zsír új Lite On meghajtót kapott. De ez már mellékes.

hdman: Megtartom és akkor inkább megveszem egybe a másikat ha eljött az idő ezt meg legfeljebb elajándékozom vagy még nemtudom mi lesz a sorsa. elképzelésem van rengeteg, ám az is lehet hogy most veszek egy 120as hdd-t lejár a gari veszek egy arcade packot és lefestetem Imivel az airbrushos cimborámmal feketére vagy gyöngyházfehérre vagy bétasárgára vagy valami szép színűre.

[ Szerkesztve ]

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox 360 - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.