- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Badb0y
addikt
Midnight club los angeles vagy nfs undercover ? Értékelések szerint midnight, de nfs azért mégis csak nfs.
Cod waw vagy gears of war 2 ?? - FPS terén hasonló gondokkal küzdök mint lejebb az illető
Mindkettő live-os ?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Kephamos #22295 üzenetére
KB ugyanígy féltem az egésztől mint te
vagy jobban. Amúgy kb 1 hónap játék, na nem megállás nélkül de időben annyi mintha kipörgetnéd easyben a COD3at én azzal tanultam meg játszani. Neked csak ajánlani tudom történetben is élvezetes és tanulás miatt is elég jó választás. Medal of Honor Airbone demóval toltam ott tök más az ujratöltés fegyvercsere funkció azt meg kell tanulni szinte minden játéknál hogy más. De élvezetesebb figyeld meg. Lehet hogy most azt mondod nem de hidd el igen
Érdemes gyorsara állítani az érzékelést legalábbisén így csináltam, maxra toltam a játékban a gombák érzékenységét az olyan mint a pc-n az egér. már nemfélek az FPS játékokól egyáltalán.
Nem tudja valaki véletlenül hogy az xbox ventije milyen vagy hány tűs csatlakozoóval csatlakozik az alaplapra? Előre is köszi
-
eddie17
addikt
válasz
Kephamos #22295 üzenetére
Amit Atomgeszi mond, plusz, hogy az oldalazás is a bal oldali stickel megy, ha oldalirányba mozgatod természetesen
Nekem elég könnyű volt ráállni, de tényleg egyén kérdése, hogy mennyire tudod a jobb meg a bal kezed kontrollálni egyszerre, pl faternak kellet egy hét hogy egyáltalán normálisan célozzonna kasza08 még jobban megelőzött
-
Kephamos
addikt
Tényleg! Egy FPS irányítása hogy néz ki kontrollerel? Gondol az egyik joy-al lehet célozni, de a mozgás az hogy megy? Pl. oldalazni hogyan lehet? Egy null kilométeres konzolosnak mennyi idő megszokni?
-
-
_ak_
addikt
Csak egy kis érdekesség a box zajosságáról vízzel, normál hűt. móddal (
) és 12V.
-
_ak_
addikt
Boldog Karácsonyt mindenkinek! És persze 3 led mentes új évet, de az még arrébb van, nem szabad ennyire előre szaladni.
-
Kephamos
addikt
Ha 4:3-as moitorra kötöm a boxot, akkor nem csap le valamennyit a képből?
-
F.B.I.
veterán
Kellemes Karácsonyt Kívánok!
Ha szépet akartok hallani, látni ezt nézzétek meg:
Karácsonyi vers -
Mr.Grincs
veterán
Mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK
Jah és ne csodálkozzatok, ha nem találtok box játékokat a fa alatt ugyanis mindet elloptam a fa alól -
30z.Samu
félisten
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt!
-
sch_a
addikt
Na rákötöttem netre a boxot, jött is szépen az új dashboard (sztem a régi jobban áttekinthető volt), meg vmi system update-t is leszedett, amit töröltem is, mivel 128mb-ot lefoglalt a memória kártyából, viszont enélkül meg nem lehet felmenni live-ra.
-
Mr.Grincs
veterán
Gondolom nagyon bennevagytok a takarításban ezért adok egy jó tippet box takarításhoz.
Szilikon spray, felfrissíti a fehér szint vagy a feketét, jó műanyagra és gumi felületekre, én most fújtam be és takarítottam át vele a boxot teljesen és valóban felfrissítette. -
-
OddMan
őstag
válasz
Badb0y #22255 üzenetére
Max 2 m-es hdmi kábel esetén van értelme a márkás aranyozott kábelnek a legolcsóbbal szemben ? Ill. érdemes-e az 1.3-as verziót venni ?
Szerintem érdemes, mert ha később másra is szeretnéd használni a kábelt, akkor jól jön, hogy támogatja az új HD hangformátumokat az xvYCC színteret és a Deep Color funkciót és egyéb más funkciókat is.
Minőségi kábelt azért érdemes venni, mert attól, hogy digitális a jelátvitel még ugyan úgy sérülhetnek az adatok, mint analóg jelátvitelnél.
Sokan azt hiszik, hogy a digitális jelátvitel teljesen úgy történik, mint a számítógépeknél. Pedig ez egyáltalán nem így van, a hdmi szabvány nem használ TCP protokollt vagy hasonló hibajavító protokollt és ennél fogva a hibás adatok újraküldése sem lehetséges. Ráadásul audio/video átvitelnél igen fontos az időzítés, nem lehet felcserélni és egymástól függetlenül küldeni az adatokat.
Ha a hdmi kábel minősége miatt elvesznek a bitek, akkor azok bizony már nem lesznek javítva és a képernyőn apró fehér pöttyök, esetleg zöld négyzetek vagy másfajta furcsaságok jelenhetnek meg a sérült bitek miatt.
Persze a minőségi kábel szerepe inkább csak 5m vagy ennél hosszabb kábelnél válik igazán fontossá, ennél rövidebb hossznál talán a gyengébb minőségű kábelek is aránylag jól teljesítenek. Azért ha 1080p soros progresszív képet szeretnénk átvinni egy hdmi kábelen, akkor már érdemesebb egy márkásabbat választani.
A Microsoft HDMI AV kábele teljesen jó (magam is ilyet használok) és már 5990-ért meg lehet vásárolni, ráadásul még egy plusz adapter is jár hozzá, amivel optikai kimenetet is varázsolhatunk kedvenc box-unkra, ha az erősítőnk nem hdmi kompatibilis.Kellemes békés karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
Peat;)
veterán
válasz
Kephamos #22267 üzenetére
Visszaemelni nem fogják az árat ugyanannál a csomagnál/packnál. Az hogy jövőre milyen csomagok lesznek meg nem tudni, de nem hinném hogy a szimpla gép játék nélkül lehetőség eltűnne. Árcsökkenés meg nem várható, mert most volt nemrég a hírekben, hogy ps3-hoz képest jobban fogy. Majd ha rosszabbul fog fogyni akkor lesz újra árcsökkenés.
X@b3e: azok a microsoft cuccok meg ki tudja milyen akksi kittek teljesen feleslegesek ha drágábbak. Bemész áruházba, bármely ákcióós AA akksit (4db az ideális)+töltőt megveszed és játszol. A leggagyibb is bírni fogja jó ideig, ha hatalmas kocka vagy akkor tegyük fel 1 hétig, de inkább 2. Szerintem nem annyira megrázó sem lelkileg sem fizikailag kicserélni 2db elemet a kontrollerben.
Az hogy mit ír a leírás meg csak egy perelhető mondat a vállalkozó kedvűeknek, mert tömény hülyeség, azt raksz bele amit akarsz. Most kaptam sony wireless fülest, annál is ugyanezt a hülyeséget írják. -
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz) #22265 üzenetére
én jósolok neki, ha megmutatja a tenyerét
-
Kephamos
addikt
válasz
(Kolombusz) #22261 üzenetére
És vajon a karácsonyi akciósról visszaemelik a normálisra? Vagy a 41K körüi ár a normális egy árkádért?
-
Kephamos
addikt
válasz
(Kolombusz) #22259 üzenetére
És ezúton szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket esetleg megsértettem, amikor durvábban szóltam hozzájuk a témában.
Ez olyan megható!mellesleg: szerintetek várható árcsökkenés? Mert én a karácsonyi pízből tervezem az xbox vásárlást.
-
(Kolombusz)
veterán
Boldog karácsonyt mindenkinek!
És ezúton szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket esetleg megsértettem, amikor durvábban szóltam hozzájuk a témában.
-
Prof01
veterán
Achievmentek-ben és Frag-ekben gazdag Kellemes karácsonyt kívánok minden x360 gamer-nek!
-
Mr.Grincs
veterán
Én vagyok a GRINCS ak ellopja a Karácsonyt és az xbox 360 konzoljátékokat
nah meg a kaját az asztalról
-
Badb0y
addikt
válasz
Kasza08 #22227 üzenetére
Igen, összeszedem inkább, és megszámozom, úgy könnyebb válaszolni
1.
Max 2 m-es hdmi kábel esetén van értelme a márkás aranyozott kábelnek a legolcsóbbal szemben ? Ill. érdemes-e az 1.3-as verziót venni ?2.
Milyen progit lehet használni avi konvertálásra, ami az eredeti minőségbe konvertálja át, és mondjuk feliratot is hozzáteszi ? winavi mp4 player ilyen, de szar a minőség, amit elkészít.3.
Hülyén hangzik, de hogy lehet biztonsági másolatot készíteni egy discemről (eredeti)? NFS-ről szeretnék, de amit találtam tegnap két programot, az egyiknek a start gombja nem aktív, a másiké pedig valami pfi hibát ír. -
taylorp
senior tag
Eddig routerral használtam a BOX-ot, viszont most ahova vinném ott csak egy sima ADSL modemre kötném. Mit kell csinálni, hogy tudjak LIVE-ozni?
-
Kephamos
addikt
Szerintetek várható árcsökkenés januárban?
-
sihu
tag
evvel tudsz egyszerre 2-őt
Kellemes karácsonyi ünnepeket minden kedves fórumozónak és kedves családtagjaiknak! -
-
X@b3e
addikt
Először is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
Estétől legálisan is klubtag leszek (eddig csak pár lopott óra volt az enyém)
Olyan kérdés merült fel bennem, hogy ugye a Play&Charge kitet hülyeségnek tartom, mert így a wireless kontrollerből gyökeres lesz töltés alatt, viszont azt nem tudom, hogy PC-ről is lehetne esetleg tölteni?
És a másik, X360 Rechargeable battery pakkot mivel lehet tölteni -
Djuree
félisten
Kellemes karácsonyt mindenkinek! Játszatok helyettem is
-
ToBeY
nagyúr
Ha veszek az xboxomra skin-t akkor ugrik a gari?
-
eddie17
addikt
Igen ezt elfelejtettem.
Ezúton szeretnék Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni minden xbox tulajnak, és annak aki majd szeretne az lenni, és annak akinek esze ágában sincs, és annak, aki esetleg keletebbre tévedt gyártótól vásárolt konzolt. -
sch_a
addikt
ok, akkor délután megnézzük
-
kisJack
aktív tag
Símán megéri! Feltelepítés rulez.
Nem tudja valaki hogy Halo3-ban elő lehet-e varázsolni régebbi mentéseket, vagy csak egyszerűen pályát választani? Még nem vagyok a végén, de már volt pár olyan rész amit tudom hogy muszáj lesz újra játszani! A főmenüben csak az van hogy szóló game folytatása.
-
sch_a
addikt
Végre összerakhattam a gépecskét
Először a tv-n próbáltam ki, sima 72cm-s samsungon, egész tűrhetően nézett ki azon is, de ha már van hozzá vga kábel, és a hang probléma is megoldódott, tuti a monitoromon fogom hagyninem akartam állítva használni, de aztán rá kellett jönnöm, hogy máshogy már nem fér el az asztalomon, így jobban is néz ki mint fektetve
eddig a forza 2-t nyüstöltem
nagyon bejövős..
most kicsit pihen, aztán délután lehet rákötöm a netre az új dashboard miatt. megéri?
-
OddMan
őstag
válasz
Mr.Grincs #22221 üzenetére
Először is ki kell olvasni az eredeti drive-ból a DVD kulcsot. Ha ez megvan, akkor a kulcsot bele kell gyúrni egy megfelelő firmware-be és azt fel kell tölteni az új drive-ba.
Azért ez annyira nem egyszerű, de ha van egy kis szakértelem, akkor simán megoldható. A neten felelhető pár leírás a témáról, csak körül kell nézni. Linket nem írok, úgyis törölnék. -
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Zyelor #22218 üzenetére
Nekem is visa electron van igaz dombornyomásos de az előzőmmel nem tudtam fizetni az sima volt
Meg mondta a bankos ügyintézőm, hogy csak dombornyomottal lehet...
Hát szóval az hogyha rendelek valamit mondjuk egy játékot boxra ki van írva hogy ennyiért szállítják házhoz és nemannyi és utólag derül ki és nincs több gempám akkor az ciki tud lenni. -
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Zyelor #22216 üzenetére
Dombornyomásos kártya kell hozzá, csak azzal lehet neten vásárolni.. és elvileg nem húznak le ha meg igen akkor az már gázosabb mese főleg ilyen összegnél. De nem erről szól a dolog. Mondjuk én nem tökölnék vele hogy neten veszek külföldről inkább ha külföldön járok akkor veszek annyit amennyire fussa
Bőröndbe elfér.
De ha nagyon spórolós vagy akkor tényleg vedd meg külföldről, de én a posta anyagi dolgai miatt paráznék jobban. -
Zyelor
aktív tag
válasz
p_milan #22169 üzenetére
Én az itt felsorolt oldalakról szeretnék kérdezni... Ha 2-3 játékot is rendelek, akkor egyben küldik és csak egyszeri postaköltséget kell fizetnem? Mennyire biztonságos? Tehát bankkártyát kell megadni néztem... Nem húzzák le??? A cucc megérkezik? Mert így pl. új NFS: UC 8 ezer forint, postaköltséggel még nem számolva. De durván olcsóbb, mint itthon a boltban... Szóval ha kérhetek valakit, akkor ossza meg velem erről az oldalról a tapasztalatát. Előre is köszi!
-
Badb0y
addikt
Max 2 m-es hdmi kábel esetén van értelme a márkás aranyozott kábelnek a legolcsóbbal szemben ?
-
_ak_
addikt
Nem üt ANNYIRA, de én speciEl a gta 4 miatt veszek boxot, h nyugodtan rendesen szép grafika mellett tudjak játszani.
én jobb szerettem volna ha a san andreas vonalt követik, de így is egy olyan játékot kaptam amit nem hiszem, h egyhamar leteszek.Már csak hab a tortán, h valószínű csak januárban lesz boxom és ezért hirtelen felindulásból úgy döntöttem, h akkor inkább a gépen tolom ki és nem fogom megvenni boxra is.
Sokszor én sem értem magam...
-
sihu
tag
srácok eddig rajta volt a listámon a gta4, de most olvasgattam róla lehúzós kommenteket (igaz csak pc-sek) ugye azért ez egy jó game és a pc-sek csak az optimalizációs gondok miatt húzzák le??? vagy télleg nem üt annyira??
-
Rosep
senior tag
Én vettem egy Arcade-ot októberben. Eladtam a memókarit és az AV kábelt. Vettem hozzá egy 120-as HDD-t meg P&C kitet, és még veszek egy Joy-t. Ha most valaki megkérdezi milyen boxom van, mit mondjak neki?
ÁrkádElit?
-
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU