- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kephamos
addikt
Az xstation.hu mennyire megbízható? Nekem elég olcsónak tűnik.
mod.: Pl ez elég korreknek tűnik. -
Xirtam
veterán
-
Prof01
veterán
válasz
(Kolombusz) #20381 üzenetére
Szép! Grat.
Cod5-zni nincs kedved vmikor? -
mergal
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #20384 üzenetére
Sztem az ük-ra semmi panasz nem lehet.
Korrektek sztem. Ma pl kaptam kölcsön egy transfer kitet tőlük hogy átpakoljam a 20----a 120 ra a cuccaimat. Úgy hogy Dunaújvárosban lakom....
Játékot is vettem már tőlük ami új volt és az nem volt újra fóliázva az biztos. Új illata volt -
heihachi
addikt
A [link] oldalon leírtak alapján készítettem egy kis statisztikát:
Az ott felsorolt 91 címből:
full HD (1920*1080 felbontás) - 3 cím
HD ready + (1280*720 feletti felbontás) - 3 cím
HD ready (1280*720 felbontás) - 65 cím
HD ready - (1280*720 alatti felbontás) - 20 címNem mintha valamit is számítana, de gondoltam megosztom veletek
-
Djuree
félisten
válasz
Mr.Grincs #20386 üzenetére
bakker ember ne szopass már
lol...
azt én meséltem. nekem volt karcos a fóliás pro streetem. de az nem az ük-nál volt hanem a joeystationnál amit linkeltélaz ük az sosem csinálna ilyet. a legjobb konzolbolt pesten...
dunc: én olyan ideges lettem hogyha odamentem volna, szétvertem volna a kócerájt
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #20381 üzenetére
Azért a COD befigyel nagyon gyanúsan
Gratula hozzá és jó 3 ledes mentes játékot kívánok
-
Mr.Grincs
veterán
Olcsó gémek itt: Fable 2 new fóliás 11K, GOW 2 Fóliás new 13K, jobb mitha az 576ban kéne megvenni
Kár hogy nem lehet még itt kapni a COD WAW-t... [link]
Sok sikert hozzá
Itt vettem anno 3K ért a Forza 2 Viva pina kettő az egyben játékok újonnan 3K ért
Szerintem ez budapest legolcsóbb konzoljátékboltja eddig.
-
HagaNRG
őstag
válasz
(Kolombusz) #20378 üzenetére
mutasd!
-
(Kolombusz)
veterán
Megjött a Fallout 3 CE-m. Kifejezetten jól mutat a polcon a CODWAW CE mellett.
A futár már röhögött, mert megint beton másnaposan, pizsomában, égnek álló hajjal vettem át a csomagot.
-
Kasza08
őstag
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Holnaptól lesz egy eladó 20GB HDD-m. Dunaújvárosban vagy postával tudom adni.
Ára: 12kAkit érdekel jelezze, ha kell demokat szedek le rá és úgy adom oda.
Privi! -
dunc
nagyúr
KImaradtam kicsit a box témából mint bukott ovodás az első osztályból,a kérdésem a köv.:ha 16-10-es a monitor akkor úgye a box kicsit nyújt rajt,és ezért nem tökéletes a kép,nálam is ez volt,az új dashboard tartalmaz-e natív modokat,pl 1440x900,vagy 1650x1080-at? Azaz tudja -e a 16-10-et?
-
tiv83us
veterán
Na most untam meg a hires kompatibiltast a RB es GH cuccok kozott. Bontatlan GH: WT software megy felfele az ebay-re detto 10 dolcsival a bolti ar alatt, hardon legyurtem egy nap alatt a Hard Career-t, Expert-hez nincs idegzetem inkompatibilis dobbal es agyon-overchartolt baromsagokkal. /Komolyan felesleges note-oktol hemzseg amit az eredeti zenesz is csak nezne, hogy o ilyet bizony nem jatszik abban a szamban - csak hogy trukkosebbe tegyek a jatekot a RB-nel...hat qrvara nem valt be
/
Az Elite masinahoz kapott Kung Fu Panda - Lego Botman kombo is bontatlan, azon is gondolkozom, hogy beprobalkozzak vele valami frendli aron, mittomen 40 dolcsi a kettoert...
p_milan: 160 dollart 20Gb-s Premium boxert kerek, nem Arcade-ert.
-
p_milan
aktív tag
válasz
heihachi #20357 üzenetére
Nem persze, nem látsz ilyen hírdetést. Mert senkinek nem lenne szíve ennyiért eladni, de ez olyan, mint egy szalonból kihozott BMW. Holnap már fele annyit ér. Nekem legalább nem kellene 25ért, inkább megvenném az eredetit. Bár arcadeot eleve nem vennék. De akinek nincs pénze az lehet.
A 160$ se túl sokkal több.
-
-
heihachi
addikt
válasz
tiv83us #20356 üzenetére
Nem tudom, nemismerem az ottani viszonyokat.
De az biztos, hogy itt ma magyarországon senki nem kap 20k-ért használt, működőképes, garanciális Xbox 360 Arcade-ot, legalábbis én ilyen hírdetést még sehol nem láttam. Ettől még létezhet, és ha valaki mutat ilyet, akkor elfogadom -
tiv83us
veterán
válasz
heihachi #20355 üzenetére
En az epp javitas alatt allo /de meg mindig ket ev RROD garival rendelkezo/ 20GB-s Premiumomat rakom fel ebay es craigslist-re $160-ert /headset nelkul, mert azt megragta a kurva macska/, opcionalisan adok hozza eredeti Microsoft HDMI kabelt +$40-ert /bontatlan. az Elite-hez adtak/. Ezt igy valahogy realisnak erzem, de szoljatok ha el vagyok tevedve.
-
Fusion01
tag
Hi.
Miért van az h 16k egy játék amihez pl adnak wireless headsetet , 2 db mikrofont vagy Live vision kamerát?
Mondjuk a headset 10-11 k és nem hiszem h 5-6 k lenne az EndWar.
A kamera is ugyanebben az árban van.A mikrofont meg nem tom. -
Kasza08
őstag
válasz
The Butcher #20312 üzenetére
Lehet! Most vittem végig az imént. Az achiket még kiakarom szedni belőle. Ha hétvégén nem is, de jövőhét közepén már biztos játszani fogsz vele
-
p_milan
aktív tag
válasz
Ukraan #20346 üzenetére
Én személy szerint a gépért 20ezret adnék nagyon max (mert ugye kinek kellene HDD nélküli box). A játékokért viszont még kaphatsz majdnem kétszer ennyit is, ha szerencséd van.
De egybe szerintem 60ról indulj, vagy még lentebbről.
(Bár játékeladásban van már tapasztalatod, ha jól emlékszem (gamer365ön)).
-
Ukraan
aktív tag
Szevasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi. Van egy X360 Arcade-om, 08.10.-én vettem. Most szeretném eladni. A box nem flash-elt, Lite-on drive-os(asszem). Adnék hozzá egy gyári VGA kábelt, 9 játékot(CoD4, Too Human, Condemned 2, Flatout UC, Burnout Revenge, Gears of War, Bioshock Collector's, Virtua Tennis 3 meg a gyári Arcade lemez). Doboz, meg minden cucc megvan term. Szerintetek egy ilyen kombóért sok a 70k?
Köszi a válaszokat!!! -
HagaNRG
őstag
Használtan mennyit kóstál most egy 09-es magyar Fifa?
Boltban találtam egyet tízbe, gondolkodom rajta. (2007-et hogy lehetne elvesztegetni, nem tudja senki?)
-
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz) #20334 üzenetére
új dashben se? nem hiszem, hogy azt kihagyták volna, pedig sok dologra odafigyeltek, ami a régi dashből kimaradt.
-
BITBOYS
addikt
válasz
(Kolombusz) #20334 üzenetére
Hát ez csúcs
-
Lamair
aktív tag
mindenkinek köszönöm
egy kérdésem akad létezik olyan lista ami tartalmazza a co-opben játszható játékokat? lényeg mászkálós platform játékok kelleneének (asszony nem szereti a vérengzést így gow-ot nem vele fogok csapatni)
-
Lamair
aktív tag
üdv mindenkinek ilyent hol lehet kapni? rádugaszolnám a gépem a házimozimra
ja belépek a boxosok nemes társasága közé
-
bwoay
nagyúr
válasz
tiv83us #20314 üzenetére
"Esku abba hordanam reggel a fankot meloba
"
na, hát nem is mondtad, hogy zsaru lettél!
ti meg rohadjatok meg , Dead Spaces buzik!
Tegnap munka közben egész nap ezen járt az eszem,
alig vártam, hogy hazaérjünk Pestről,
erre látom, hogy PSN-en nincs fent
a piactérről meg egyelőre nem tudom lehúzni,
mert nyomorult silveres vagyok! Úgyhogy mindenki nyalja meg! -
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs #20318 üzenetére
Nekem rohadtul bejött. Bár én PC-n toltam, de gondolom sok különbség nincs. Szerintem jól néz ki, jók a hangok (parásak), a fegyverek is érdekesek, nem a hétköznapi pisztoly/shotgun/bfg kombó.
Az meg, hogy gyakorlatilag nincs hud, a játék menüje is a "játékon belül" van, baromi ötletes. -
Mr.Grincs
veterán
Tegnap, leszedtem a Dead Space demót, játszottam vele egy kicsit és arra jutottam, hogy hát nem az én világom sajna
És nem is jön be még egy kicsit sem
Remélem azért valakinek tetszik.
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #20311 üzenetére
Mar sajnalom, hogy nem azt vettem meg.
Jo kis uzsis doboz, meg tulelo kezikonyvEsku abba hordanam reggel a fankot meloba
ON: Chapter 4-nel jarok a 10-bol kb 20 ora jatek utan /egy-ket mellek kuldetest hagytam csak ki/, total kesz a jatek, de meg nem sikerult fegyvert osszeraknom szeklabbol meg teddy mackobol.
ps: Mirror's Edge-n en is gondolkoztam, de a demo annyira nem gyozott meg, ugyhogy Left4Dead lesz belole.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
The Butcher #20312 üzenetére
Hát, én olvasgattam teszteket és mindenhol lehúzták!
Úgyhogy erre pénzt nem adok.Viszont egy Mirrors Edget akarok venni még.
-
The Butcher
tag
(#20197) Kasza08 --> Köszi. Hétvégén Undercover-ozok szted már?
-
(Kolombusz)
veterán
Rendeltem egy Fallout 3 Collectors Editiont. Csütörtökön hozza a futár.
-
Rosep
senior tag
Sehol se kapni még a Live Starter Pack-ot??? eBay-en is csak egy angol fószer árulja...
Ahogy elnézem már 5-ér se lehet eladni Panda+Indi kombót...
De lesz itt nemsoká 6-8-ért GOW2.
EW-be elég jó áron van az Arcade Sega Tenis-el: 39.990. És ha minden igaz kamatmentes 10x3.990-re is van.
Ezt tudtam volna várok még egy hónapot. -
X@b3e
addikt
Kösz a választ, megfontolom ezt a HDD-dolgot. Amúgy USB-s külső HDD-t ilyen célra nem lehet hozzákötni?
Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK