Hirdetés
Aktív témák
-
Don47
tag
Üdv mindenkinek!
5 hónapja rendszeres olvasója vagyok a topiknak, de csak most regisztráltam.
Végre eljutottam odáig, hogy vegyek egy 60GB-s Premiumot, viszont még a reg előtt vagyok. Live-ra az Egyesült Királyságot írnám be, de a gépemen csináltam sebességtesztet egy londoni szerverrel és 100-130 ms körüli pinget kaptam. Mennyi az az érték ami még elfogadható lenne játék szempontjából? Mit javasoltok? (előre is köszi)Xbox Live: Oberst Don47
-
Djuree
félisten
válasz 30z.Samu #18549 üzenetére
gondolom semmi...
(Kolombusz): voltak direkt ilyen irányú tesztek és ahol volt winyó ott kevésbé volt popup...én nem tudom mert amennyit én gta4-eztem még popupolni sem volt ideje
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
MooN00
aktív tag
Hello emberek.
Én is hosszas olvasgatás után megvettem a box-omat....rendeltem hozzá fm2+viva p. játékot - természetesen csak a joy miatt.
Tud valaki valami infót a nyílt cod5 multi betáról ? Ha jól tájékozódtam csak usa reggel lehet igénybevenni?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz eddie17 #18551 üzenetére
Nemsokminden közül lehetett választani de azért hoztam két dolgot, nem egy nagy extra de mégis valami
Képzeld nyertem egy kabátot full jó volt csak az volt a gáz hogy kb a könyökömig ért Odamentem a tombolásformához ő meg a színfalak mögött kicserélte a egy GAMEKAPOCS bögrére, mondjuk értelmesebb az biztos mint egy kicsi kabát Gondolkoztam rásózom valami kisgyerekre a kicsi kabátot de mondtam magamban hogy egy nagy frászt, ha már nyertem valamit akkor legalább vigyem is haza Haveromat is rögtön utánnam húzták ki ő is egy ugyanilyen bögrét zsákámányolt meg egy ehavi gémsztárt Jóbuli volt azért./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Kasza08
őstag
válasz Djuree #18553 üzenetére
Prof samsung olvasóján nem popupol, nekem benq van és popupol.... vinyónk ugyanúgy van.
Mr.Grincs:Hihetetlen, minden ilyen szar tombolán részt veszek, mondom most kihagyom úgy se nyerek semmit. Erre kihúznak téged és rá rögtön a haverodat. Ha én is bedobom talán engem is kihúznak
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Kasza08 #18557 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy kihúztak volna Amúgy a Fable 2 az jócucc volt a kivítítőn, gondolkodom is a játék beszrezésén, faja hogy hungáriai felírat van hozzá.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
HagaNRG
őstag
Szevasztok!
Mai nap végre rászántam magam és megvettem a LIVE "előfizut". Remélem simán fog menni, nem lesz gubanc vele, teljesen hivatalos persze boltból, miért is lenne vele gond (ráadásként, csak, hogy tényleg az összes pénzem elköltsem még vettem egy Soul Calibur 4-et is-titkon régóta álmodtam róla. (pedig egy gyönyörű, fémdobozos Gears of War is nagyon mosolygott rám a polcokról, 5ezer körüli áron).
Tehát a lényeg, talán jövő héten már én is újra nyomhatom a Forzát ellenetek- Viva La Vida. -
Mr.Grincs
veterán
válasz Kasza08 #18561 üzenetére
Hát azért én nyugodtabban alszom hogy nincsne kiherélve a boxom, igaz anyagilag ez érződik a kidaásaimon de egyszer élek. Szerintem nem bánod meg hogyha áttérsz eredetire. Amúgy mit is adsz el tulajdonképpen, milyen gépházat? A tomb radír az jó választás szerintem kezdésnek eredetiben
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Kasza08 #18566 üzenetére
Mennyibe hirdeted? Nem lehet hogy drágáért adod? Az a baj hogy a gamerek megelégszenek olcsóbb házzal is csak a cucc lakjon valamibe azt kész Engedj az árából hátha valaki horograakad
-
Kasza08
őstag
válasz Mr.Grincs #18568 üzenetére
Így is a bolti ár majdnem feléért hírdetem.... Az a baj, hogy annyiért sajnálnám eladni, pedig úgy látszik nincs más megoldás. Egyszer meghírdettem 13-ért, akkor azt mondták, LEHET, hogy érdeki....
eddie: Jah, majd karácskörül én is meglepem velük magam Fable 2, Fallout 3. Most ezek a létszükségek. CoD5 és undercover pedig kipróbálásra vár, azok is esélyesnek tűnnek.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Kasza08 #18569 üzenetére
Ismerős a szitu. Nyeld le a békát ez van...gondolj a játékokra. Nem tudsz olyan dolgot venni amin ne buknál....ez sajna egy ilyen világ...
-
MooN00
aktív tag
válasz (Kolombusz) #18558 üzenetére
Tegnap hírezték meg a gs honlapján, hogy lehet ilyenre lehetőség, nem csak "zárt körben".
A cod.com -on se írják sehol, h vége lenne a szórásnak.
-
Mr.Grincs
veterán
Hurrá visszakaptam a boxom, most hozta meg a futár. Kibontottam, és sztem minden sinen van. Nemtudom mit csináltak rajta, mert nem adtak lapot hogy mit cseréltek ki meg mit nem....De viszont matrica volt a dvd olvasón és nagyon úgynézki hogy szerintem azt cserélték ki....Halkabb lett az egész vas maga. Alaplapot is ha cseréltek benne akkor régi típusút kaptam mert nem hdmis még sajna De megvagyok nélküle még egyenlőre.
Másik nagyon szuper jó hír, hogy amit vettem FORZA 2 vs Viva Pinata játékcsomagot 3Kért új fóliásan, az teljesen magyar felírtaos mindd a kettő, úgyhogy meg vagyok nyugodva. Jah a viva pinata magyar szinkronos, kishugom egyből rácuppant pedig 17 éves[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Djuree #18576 üzenetére
Hát tudom, nem vagyok meglepve, meg emlékszem is a 17 évesekre természetesen nem xbox téren értem a dolgokat.....A legjobb korosztály
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz Mr.Grincs #18575 üzenetére
Ha nem kaptál lapot amin fel van tüntetve mit csináltak akkor kb csak meghajtót kaptál újat de alaplapot sztem nem csak javitották a 3ledes hibát gput ujraforrasztották rosszabb esetbe csak hőlégfúvóval megkezelték. Nekem irták hogy alaplap + drive nem ment át a diagnosztikán kicserélték mind2-t.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz ->Raizen<- #18581 üzenetére
Biztos hogy cserélték a meghajtót mert zsír új tiszta, meg fólia is volt rajta. Lehet azért fagyiztam annyiszor... De mivel még egy év van bőven 3 ledre nekem ezért nyüstölöm ezrrel minden szégyen nélkül.
-
p_milan
aktív tag
Hali!
Mennyire új, és megbízható alaplap van a Xbox 360 Elite Pack (XBOX360) alatt? HDMIs meg minden. Ninc ssok különbség a Pro és az Elite között árban.
Szerintetek megéri megvenni? Úgy értem, nem lesz vele baj?
(..(.)..)
-
volvoguy
addikt
az x360 controllerét a pc-re csak rádugom ,és kész? nem kell drivert letölteni mint más gamepad-ok esetében? vagy mivel ez microsoft termék, igy az xp és a vista alapból kezeli?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Djuree
félisten
válasz p_milan #18586 üzenetére
ja értem mondjuk egy fekete fújósfesték olcsóbb mint 10k
de a lényeg nem rosszabb a felépítése, ugyanaz...
(Kolombusz): tökmind1, elég a 60-as winyó is erre....úgysem játszol annyi játékkal olyan sokat, feltenni meg amúgy is csak azt lesz érdemes amivel nap mint nap sokat játszol, olyan ember meg nincs aki 5-6 játéknál többel játszik állandó jelleggel... ha meg mégis kevés lesz akkor dobsz bele fillérekért egy 200-as laptopwinyót
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mr.Grincs
veterán
A norbi update mikor is lesz novemberben?
-
bach22
tag
hali! azt honnan lehet megtudni, hogy abban a csomagban amit kinézek a boltban milyen meghajtója van(jó lenne Hitachi-t kifogni)
-
Kasza08
őstag
válasz HagaNRG #18591 üzenetére
Nem
Ez is csak NFS koppintás, mellesleg ennél sem, és másnál sem a vinyó a popup hibája. Nekem is popupol, pedig van vinyóm. Én nem adnék ezért a játékért 3k-nál többetMost játszok a Fable II-vel. Ilyen jó játék ez előtt a CoD4 volt. Igaz, hogy más jelleg, de az volt az utolsó, amibe így bele tudtam élni magam. Mellesleg a magyar felirat valami eszméletlen jó "Ha a szellentést nem nyomod elég sokáig, akkor annak más súlyos következményei lehetnek. Ha más nem, akkor a gatyád bánja" " Jasmin, a Cigány" Nagyon tetszik
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz bach22 #18595 üzenetére
sehogy! ha régebbi gyártású a gép amin nincs hdmi az biztos hita vagy samu. amin van hdmi az benq vagy lite-on. a karácsony után gyártottak már mind lite-onosok..viszont a régebbi gyártású gépek mind drágábbak mert azok még flashelhetők, nem hülyék a boltok hogy azt is ugyanolyan árban adják
-
p_milan
aktív tag
válasz heihachi #18594 üzenetére
Érdekes módon mindig te vagy a kretén. Én elgondolkoznék ezen barátom. Biztos nagyon szomorú sorsod lehet, hogy egyből csak támadni tudsz, értelmes válaszra nem vagy képes. (Ne haragudj, hogy nem futom végig a 18k hozzászólást, hogy netán benne van é, a jelenleg kapható termékek közötti fizikai eltérés.)
[ Szerkesztve ]
(..(.)..)
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest