Hirdetés
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz Mr.Grincs #18149 üzenetére
nem lesz magyar komment mert itt nem túl népszerű sport...elvileg a 2k9 jobb lett...
bakker felraktam pc-re az nba08-at, nagyon bóvli, fapados az x-es verzióhoz képest. mintha ez egy 2-3 évvel korábbi gém lenne gyengébb graf, puritánabb menü kevesebb lehetőséggel, nem lehet online frissíteni a rostereket...csalódtam az ea-ben (már kitudja hanyadszor)
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Peat;)
veterán
Hardwired.hu-n van hír új képekkel és videoval Alan Wake-ről, nagyon jó a hangulata. Mostanában elég komoly címek jöttek ki és vannak születőben, kellemesek lesznek az unalmas napok a jövő évben.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Djuree #18151 üzenetére
Köszi a választ. Miben fok különbözni az NHL 09 és a 2k9? mert látom ezeket a verziókat de így komolyabban nem merültem bele ezekbe de most muszály mert akarok velük játszani. Melyiket szerezzem be inkább? Vettem tegnap a Forza 2-t meg a Viva Pinatat egyben 3K ért újonnan fóliásan, de lehet árnyékra mozdultam, mert kibontottam és németül volt a manul meg másik nyelven tán spanyol. Szoszó, a lemezen meg angolul van z instrukció...Gépem szervízben...Így ki sem tudtam próbálni, hogy mi a bánat van. Lehetséges hogy német vagy van benne angol nyelv is?
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz mergal #18156 üzenetére
Köszi Jó játék lehet mert akármeddig el lehet vele pöcsölni, nem lehet megunni a hokizást
eddie17: Az a cink hogy a borító meg angol, és azon egy sorba sincs hogy magyar, nyelvű vagy angol vagy német nyelvű a játék. Szerintem ezt külföldről behozták és attól még nemhiszem hogy magyar lenne, bár reménykedem azért titokban
A kiskönyv az németül van az egyik. amásik meg a ráktudja milyen de nem angol az tutti. De a másik móka hogy két db ugyanolyan kiskönyv van benne illetve csak két db Viva Pinata német és hereve a másiknyelv. Forzáról egy db sincs[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Kasza08
őstag
Valaki próbálta már a Far Cry 2-t? Szerintem szar lett...már a játék menet... a grafika, a fizika, öngyógyítás a helyén van.
+1 pontot érdemel, amiért magyar szereplővel lehet menni. -
(Kolombusz)
veterán
-
Kasza08
őstag
válasz (Kolombusz) #18160 üzenetére
Én azért a MidnightClub LA-t sem hagyom ki Jó lenne a GH4-et is, de gitár is kell...
-
Skynet258
veterán
Na, megrendeltem a Fable 2-őt, nagyon faja kis cuccnak néz ki A következő szerintem a Fallout 3 lesz, addig meg elleszek ezzel. Valakinek nem kell GTA 4 esetleg?
-
Skynet258
veterán
válasz (Kolombusz) #18164 üzenetére
Ázsiai verzió van neked is? Nekem az lesz, de szerencsére van benne magyar felirat
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Skynet258 #18163 üzenetére
Mennyibe fáj a GTA4? Állapot? Ár? STB Amúgy is meg akartam venni eredetiben, de sokan mondták hogy madár lennék.
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
válasz Mr.Grincs #18157 üzenetére
Az enyémen sincs rajta, hogy lenne benne magyar, és angol a külső borító.
Más: Most a tesztből nekem is megtetszett a Fable 2, pedig nem vagyok oda az ilyen játékokért, de ebben látok fantáziát
De tényleg annyi minden jön ki, hogy azt sem tudom melyiket vegyem majd meg, az összeset nem tudom, nem feneketlen a pénztárcám
Rock Band végre kapható hivatalosan is? Vagy lemaradtam valamiről?Forzában már 17es szintű vagyok, most nagyon rákattantam, gyűlik rendesen a ZS-é
Saturnban vannak normális árak is vagy ugyanúgy el vannak szállva mint a tescoban?(PGR4 17ezer... ) Vagy ott normálisabb árak vannak játékok terén(van ajándék utalványom, és ott elfogadják)
-
heihachi
addikt
válasz eddie17 #18168 üzenetére
Tegnap értem el a 40. szintet, de ezért már olyan versenyek vannak, hogy beszarás. Nordschleife 2 kör, testrtrack hosszún 4 kör, meg ilyenek, kezd kissé nehézzé válni. Ráadásul sikerült a test track 4 körön az utsó előtti kanyarban keresztbe vágni a Jaguar XJ 220-at (merthogy McLaren F1, CLK GTR meg ilyenek ellen kellett menni), szóval kezdhettem elölről a több, mint negyedórás pályát.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Skynet258 #18170 üzenetére
Vissza is ment minimail Képet majd tudnál küldeni róla az emal címemre?
eddie17: Azért remélem nem szoptam be ezzel a 3ezres mutatványal. Amúgy a másik kiskönyv az meg franciául van. Lehiggadtam és meg tudtam nézni De minek raknak bele két VIVA Pinata kiskönyvet és a forzát meg nem? Ezt eleve úgy adták ki hogy magyar nyelv is van benne, vagy országtól függően, mármint a forza és a vivapinata? Haveromnak a viva pina is magyar volt.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz Mr.Grincs #18172 üzenetére
Nekem is ilyen Forza2/Pinata csomagban verzióm van, az én kiskönyvem meg olasz.
Nem kell aggódnod, a játékban lesz magyar nyelv, az enyémben is van. Majdnem mindig egy verziót adnak ki európára (ilyen multi5, vagy mifene), abban benne van az összes nyelv, csak a borítókat lokalizálják. Ha más nem, angol mindig van benne.
Engem pl. annyira zavart az a felezett borító, hogy nyomtattam hozzá egy Collectors Edition borítót. Így már jobban mutat a polconA PGR3-am meg német (lemez és borító is), mégis alapból angolul beszél.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Köszi egy kicsivel nyugodtabb vagyok így. De azért aki eladja az mondhatná hogy a manual lehet hogy héberül van, vagy más nyelven, de a játék magyar lesz vagy angol és nem kell tőle megijedni Amúgymeg aki eladta az nagyon nagy tirpák volt 4 elemie talán megvolt a másik haverjának meg szerintem annyi sem, de emo halálraitélt cuccban volt. Az meg sem szólalt csak bólogatott. ja dzsónak hívták a srácot vagyis a akivel kommunikáltam úgy szólt hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz heihachi #18171 üzenetére
Én is már túl vagyok a 40-en, 83%-on vagyok asszem karrierben, na igen, arra a gyors német pályára gondolsz asszem, ahol nyomni kell mint a meszes. Autós játékban először éreztem olyat, hogy uhh ez már nekem is túl gyors lassítani meg nem lehet mert ellenfelek nagyon kemények már itt. De az út meg keskeny mint a franc.. egy kis ujjmozdulattal dobható el az egész futam.
Nekem az nem jön be, hogy könnyű módban túl könnyű a játék, szinte nincs kihívás sem. Közepesen meg van egy két verseny/csoport ami vért izzadva/mákból sikerül csak, pl ez a rohadt hosszú pálya is ilyen volt, szerintem 10-szer biztos neki futottam. Azóta már volt hogy visszavettem könnyűre is egyik futamon, mert esélytelen voltam. -
-
heihachi
addikt
válasz Peat;) #18177 üzenetére
Jah, jah, az az. 2 kör, az 15 perc ott (azzal az autóval, amivel mentem), és ezt végig úgy, hogy a McLaren ott jött a nyomomban, de úgy, hogy ha nagyobbat fékeztem, hátulról meglökött, szóval nem nagyon lehetett bátortalanság miatt fékezni, kockáztatni kellett, hogy elfér, vagy nem fér el az a gáz a kanyarban, de szerencsére végig kiadta az ív Nyerni a 15 perces pályán 1 másodperc alatti különbséggel sikerült, és a második jobb kört futott, mint én. Vagy 10-szer biztos megelőzött én meg vissza, komolyan majd kiugrott a szívem , úgy izgultam. Mondjuk ezt már vissza kellett vennem mediumra, meg kellett stm+tcs, mert egyszerűen azok nélkül az a verseny sorozat nem volt hozható (béna voltam hozzá na, ez van).
-
heihachi
addikt
A négy napban (csütörtöktől vasárnapig) a Forzások közül kinek mikor lenne jó egy nagyobb összejövetel? Priviben írjátok már meg lécci, hátha harmadikra össze tudunk hozni valamit.
-
Mr.Grincs
veterán
Meglestem az UPS oldalát, a fuvarlevél szám alapján meglestem hol jár a boxom. A net szerint már visszafele jön. Felhívtam az UPS ügyfélszolitt azt közölték, hogy nem úgy van ám ami ott van, mindjárt gondoltam a dátumokból kiolvasva hogy valami nem kerek, felvilágosítottak, hogy minden sinen van és már a MS Service központban van a vas. Arra a kérdésre hogy miért van ilyen nagy katyvasz ezzel az egész nyomonkövetéssel már nem tudtak válaszolni. Remélem a jövőhétre talán visszajön a kicsike, mert a játékok már nagyon várják, hogy betegyem őket.
-
(Kolombusz)
veterán
Mit szólnátok, ha csinálnánk egy PH!-s Forza2 bajnokságot?
DTM-re gondoltam, azaz német túraautókkal mennénk.
A850-es max kategória, segítségek kénye-kedve szerint állíthatók, hogy kezdők és haladók is élvezhessék a versenyeket. Sérülés csak felszíni, de ütközések lennének. -
Mr.Grincs
veterán
Ez nem lenne egy rossz ötlet ez a PHs mérkőzés de nincs még itthon a gépem hogy bolunduljanak már meg a microsoftnál....
[ Szerkesztve ]
-
Tomekk.
aktív tag
Valaki aki ért hozzá le tudná írni, hogy, hogykell megcsinálni és mit kell beállítani ahhoz, ha úgy kötöm rá a netre a boxot, hogy a számítógépet használom routernek, szóval a gépből menne az ethernet kábel a boxba? Sajnos nemtudok venni routert mostanába, de ha meglehetne oldani így az jó lenne.
-
HagaNRG
őstag
Szevasztok!
PES 09-et nézegettem élőben boltban, nem csúnya játék. Ha nem tudnám, hogy nem Fifa, nem különböztetném meg. Lehet konkrétan dönteni a kettő közül, vagy ez csak annyi, hogy sokunk szíve az EA-hoz húz? Minden csapat és minden doog hivatalos a PES-ben is, vagy azokban fantáziaemberek vannak? (kegyetlen ideges vagyok, véletlenül bementem egy boltba, megörültem,h. van kb. 4e alatt Colin DIRT, nagy álmom. Kiderült, hogy használt, kicsit horzsás, de elhoztam. Csak azért is bementem a következő boltba, ott már kicsit drágábban- (kb. 6 e alatt) adták volna hozzá az Assassinst is, vagy a GOW-ot, vagy még ezer más gémet. Pedig annyira megfontoltam akartam dönteni, 3 hónapon keresztül tegnap találkoztam mindhárom megvett játékból a legjobb árakkal, erre persze, hogy egy nappal később még alá ajánlanak).
Volna Ace Combat 6 is, most először 3 ezer Ft-ért. Demot nagyon imádtam, csak nem tom, hosszú távon is lekötne-e a játék. Megfogadtam, hogy csak tuti játékokra adok ki pénzt, akármennyire is csábító az áruk. (pl. PGR 3-at nem hoztam el 1500-ért).
-
HagaNRG
őstag
Nem tudjátok, LIVE előfizetésből nincs 6 hónapos? Az egy éves elég drága, 12 ezer FT lenne átszámítva. És ki tudja mi lesz még egy év múlva. Ami volna még, az 3 hónapos, 4 ezerért, de az meg kevés, januárra le is telne.
Mit tegyek, tudom, hogy itt hirdetnek 8ezer körül már 12 hónaposat, de ettől a banki utalásos, feketézősnek tűnő dologtól kicsit ódzkodom.
Mindenesetre valami kell, mert lassan kezemben az új Fifa, ahhoz meg kell a Live, mint levesbe a só. -
Gordiann
őstag
Na eladtam (ismerősségi körön belül) a nemrég vásárolt gépemet(pc)....
És vettem az árából egy pro box-ot.... le sem tudom írni, mennyire nem bántam meg.
Még 1.5 éve megszabadultam a windows-tól....vettem egy macbook-ot.Most megszabadultam a játékPC-től, vettem konzolt.
Teljes a nyugalom.
Nincs windows ami kifagyjon, nincs játékpc, ami beszaggasson/állítgatni kelljen.
Így tudok koncentrálni minden másra...Nagyon ajánlom mindenkinek a "kombo"-t, aki megteheti....
-
Gordiann
őstag
válasz Kasza08 #18191 üzenetére
Persze. De addig is nyugalom...(mert nem játszok sokat, főleg nem egyhuzamban, így elvileg jóval kisebb az esélye(meg minden más ibának is), nem? )
szerk: (sztem a max idő, amit egyfolytában el tudok tölteni egy játék mellett az kb 3 óra. De az akkor ha nagyon megy a történet, és akkor már muszály folytatni kicsit )
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz (Kolombusz) #18183 üzenetére
Benne vok, de hát nem tudunk összehozni egy versenyt sem, nem hogy egész szériát
-
Mr.Grincs
veterán
válasz spammer #18194 üzenetére
Hajjajjj hogy ki tud fagyni Én azért adtam be a szervízbe mert játszaninem tudtam annyiszor fagyott ki nah meg egyszer megejeltn a 3 led is de utánna jó volt egy ideig Sajna most a szervízben dekkol a kicsike. Szaggatni nem láttam még egyet sem.
[ Szerkesztve ]
-
Zyelor
aktív tag
válasz HagaNRG #18188 üzenetére
Én nagy PES b*zi voltam, amíg nem lett BOXom
De lett Boxom, és azt tapasztaltam, hogy a boxos FIFA legalább olyan jó, mint a PES Szóval idén úgy döntöttem, hogy a FIFA 09et veszem meg, ami már meg is történt Nem bántam meg, nagyon jó. Eddig szinte csak a "légy profi" móddal játszottam, de nagyon élvezetes, és eszméletlenül profin megvan csinálva. (A nagy csapat tartalékcsapatában, a tartalékbajnokságban játszol. Ha jó vagy felkerülsz a nagy csapathoz, ha ott jó vagy behívnak a válogatottba, és így tovább)
-
nesh20
aktív tag
válasz HagaNRG #18188 üzenetére
Egy kis érdekesség.
Alaposan átalakult a brit multiplatform eladási lista élmezőnye a múlt heti eredményekhez képest, miután letaszította az élről a több hete vezető FIFA 09-et a Pro Evolution Soccer 2009. Az EA focis játéka így másodikként zárt, megelőzve a szintén frissen debütált Saints Row 2-t.
Én csak kíváncsiságból vettem meg a PES08-at boxra.
Azelőtt nem ismertem, csak a fifa-val játszottam.
Mostmár a PES a kedvencem
Én a Pro Evolution 09-et fogom megvenni.[ Szerkesztve ]
I am a Man of Fortune, and I must seek my Fortune.
-
misirulez
senior tag
semmi elnéztem
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest