Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz p_milan #18600 üzenetére
Nem kell a flame, az első HSZ-ben van egy faq, abban le van irva elég sok minden, például az is hogy nincs fizikai különbség a verziók között.
Ha ma vennék és tényleg csak 10 ezer lenne a difi én biztos megvenném az Elite-et. Fekete is, HDMI kábel is, nagy vinyó is. Viszont tény, hogy aki a legújabb szériából szeretne az 60 gigás prót vegyen, azok mind újak.
A Midnight Club sem popupol, csak az első fél órában, de akkor borzalmasan. Nálam már nem csinálja, mondjuk én már napok óta azzal játszom. Igazi Arcade marhaság, de az autók miatt végigküldöm ezt is azt hiszem. Amig nem tudok emberi áron Fable 2-őt szerezni elleszek ezzel is
Ja, megjelent a Tomb Raider demója, valaki kérdezte nemrég milyen lehet, itt az alkalom kipróbálni...
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz p_milan #18600 üzenetére
Egyrészt nem vagyok a barátod, tudod, én megválogatom őket.
Másrészt, Te lusta vagy beírni a keresőbe, de más ne legyen lusta Neked válaszolni. Én a helyedben ezen gondolkodnék el.
Harmadrészt, soha ne feledd, hogy nincs hülye válasz, csak hülye kérdés.[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Djuree
félisten
-
Mr.Grincs
veterán
Bereggeltem újra mert az előző Jampecz felasználónevemet elqurtam magyarra csináltam és nem tudtam felmenni livera A mostanit fainul megcsináltam Ameriaki címet állítottam be aZ MS címét meg stb... Colorado...
MrGrincs az új nevem, és van egy hónap ingyen livom így. Szóval tolhatunk egy Forza 2-t/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
30z.Samu
félisten
Skacok!
Az Arcade géphez kapok Live kódot? Tehát lehet azzal Live-ozni?
Sic Parvis Magna
-
Kasza08
őstag
Fable2-ben kell adni kaját a kutyának? Mert amikor ettem, akkor ő pitizett, és szerintem ő is éhes, de nem találom hol kell kaját adni neki.
Arcade-hoz nem csak silver jár?
[ Szerkesztve ]
-
capafog23
őstag
Új dashboardról új videjó:
LINK -
spammer
veterán
válasz p_milan #18603 üzenetére
Első hsz, legteteje, FAQ, kattint, rögtön a cím alatt "(utolsó frissítés: 2008.09.10)" tehát viszonylag friss, azóta semmi nem változott, ha változott volna, frissítve lett volna.
Legelső(!) kérdésben ott a válasz.
És ha lesznek is jasperes gépek, a teljesítmény változni nem fog, csak kevesebbet fogyaszt majd és kevésbé melegszik.
Szívesen segítünk, de ne legyél lusta, én sem szórakozásból gyűjtöttem össze a kérdéseket.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Rosep
senior tag
válasz (Kolombusz) #18617 üzenetére
A csúnyább alatt mit értesz? A HDAV kábel nélküli képére gondolsz? Vagy maga a doboz?
-
Djuree
félisten
válasz (Kolombusz) #18617 üzenetére
mitől csúnyább az arcade mint a primkó tök ugyanaz....annyi hogy a premiumon a dvd tálca ezüst az arcade-on meg fehér....más különbség nincs...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz 30z.Samu #18615 üzenetére
nagyon ajánlom a live-t. demók, filmek, játékokhoz pályák meg minden kiegészítés, live-s játék a legjobb, ha egyszer kipróbálod nem tudsz róla leszokni
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Rosep
senior tag
válasz (Kolombusz) #18621 üzenetére
Azér valahogy majdcsak elviselem... Talán hétvégén már meg is tudom venni. Remélem a Tescoban nem a régi vackokat árazták le...
-
heihachi
addikt
válasz (Kolombusz) #18621 üzenetére
Szerintem meg a krómozott tálca nem illik az egész boxhoz, semmi más nem krómozott, ez is csak csúnyít rajta Persze a legszebb az Elite...
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Kasza08
őstag
Nem tudja valaki FableII-ben, hogyan kell gerincre vágni az asszonyt? Írja, hogy szexre vágyik, de ezt hol tudom teljesíteni? gondolom a kacéron belül kéne lennie, de ott nincs. Venni kéne egy szexkönyvet, hogy megtanulja?
-
F.B.I.
veterán
válasz Kasza08 #18629 üzenetére
Lehet, hogy nem tetszel neki, azért nem akarja...nyírd ki! Vegyél el mást, hátha az már csípni fogja a szarvaidat. Én az első feleségemet, feláldoztam az árnyak templomában, az sem akart szeretkezni.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Mr.Grincs
veterán
Demókat, gold nélkül is lehet tölteni? Igaz most van egy hónap liveom mert reggeltem De ha majd lejár azért kérdem.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
spammer
veterán
válasz Kasza08 #18627 üzenetére
Gondolom piros a szív nála, ha a feleséged. Esetleg adj neki ajándékokat még Egyébként ha minden oké, akkor add neki parancsba hogy kövessen, menj egy szobába az ágy mellé, nyomj rá és a játék felajánlja hogy.... Have fun
Ha nem, akkor tényleg könyveket kell szerezned, de az milyen ciki már
Mr.Grincs: Lehet, de van hogy csak később, pl. 1 héttel..
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Kasza08
őstag
válasz F.B.I. #18630 üzenetére
Szerintem, ha nem jövök be neki, akkor nem jön hozzám De írja ott a családi állapot alatt, hogy szexelni akar Mindjárt kipróbálom ezt az ágymellé have fun-tmod: Nem, nem ajánlja fel hiányzik még 3 mező a kacérból, szerintem azok közül lesz az egyik a gyesrevágás...
[ Szerkesztve ]
-
Kasza08
őstag
Nem értem
Most a szívecske maxon van, a gyűrűs ikon, meg lent van a szomorú arcnál, vettem 700 aranyért egy gyűrűt, adtam neki csokit, mia a faszom kell, ráadásul ő is dugni akar
Odaviszem az ágyhoz utána, ha alvást ajánlja fel. "szexre vágyik".
Óvszert hol lehet venni?[ Szerkesztve ]
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz AMD_ok #18638 üzenetére
Nagyon faja minden a játékkal kapcsolatban. Viva pinata full magyar a forza 2 meg felíratos, az irányítás az kicsit nehéz az elején vagyis furcsa, de meg lehet szokni.
Nagyon jó vétel volt szerintem./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
bwoay
nagyúr
Ki ne találjátok már, hogy a Midnight Club egy NFS klón...
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Kasza08 #18642 üzenetére
Pedig, ha feleségül vetted, akkor utána csak annyi kell, hogy kiadod neki, hogy kövessen, aztán beviszed a házadba és ott elmész vele az ágyhoz.
Később majd tanulhatsz olyan kifejezést a kacérhoz, amivel elvileg bárkit az ágyba vihetsz, gyakorlatilag nekem ez a módszer eddig csak prostikkal sikerült.
-
Kasza08
őstag
válasz (Kolombusz) #18643 üzenetére
Kiadom, hogy kövessen. stimmt.
beviszem a házba az ágyba. stimmt.
alváson kívűl semmit nem ajánl fel.lehet az a gond, hogy az ágyat nem cseréltem ki. Úgyértem az maradt, amit vettem a házzal együtt.
Amikor odaérsz az ágyhoz, utána mit nyomsz?
lol - nézzétek meg az árát
[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Kasza08 #18645 üzenetére
Feleségül vetted már?
Ha igen, akkor passz. Ágytól független, ha az A-t megnyomod, akkor a szexet kéne felajánlania és választhatnál biztonságos és nem biztonságos között.
Kéne a 10 pontos achi a szülővé válásért?Ha meg csak simán kefélni akarsz, akkor keress prostit. Lugaskőn nem tudom merre van, én először Vérkőn találkoztam velük.
[ Szerkesztve ]
-
Kasza08
őstag
válasz (Kolombusz) #18647 üzenetére
igen, már rég. nem az achi érdekel túlzottan, csak végre kefélni akarok azzal a kurvával
esküszöm nem értem. tolja ott a szíveket, amikor vicces vagyok, áradozik rólam, "adatlapján" az van, hogy szexre vágyik. Fél, mert ez lesz neki az első? mondjuk ennél a játéknál ezen sem csodálkoznék.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Kiprobáltam a Brothers in Armsot boxon is meg pc-n is...Hatalmas csalódás számomra. Nem tudom hogy ki próbálta és ki nem de egy próbát megér....Olyan színnel telített minden mint a viva pina kb.....Még jó hogy csak a demót szedtem le boxra és nem vettem meg. COD 3 sokkal jobb. A hangokról meg nem is beszélek. Remélem azért valakinek tetszeni fog.
Én még mindig úgy vagyok vele hogy a COD és a Medal of honor sorozatok az igazi háborús játékok, a többi csak gyászos erölködés. Sajnos.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest