Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Srácok, valaki biztos foglalkozott már ilyennel! Na ezt hogy csinálta a srác? igazából engem csak a bekapcs gomb érdekelne, hogy az hogy világít kéken! [link]
-
GRaul
őstag
Ha minden kotel szakad es lejart a 3 ev gari....
Sztem ez jo
[link]Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
Mr.Grincs
veterán
Kicsit berágott a srác a boxára [link]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Azért remélem hogy a PS3 ját is hasonlóan fogja kivégezni És ismét megossza majd velünk az élményt Mondjuk taposoóaknára dobja vagy rakétavetővel ijeszt majd rá
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
HagaNRG
őstag
válasz eddie17 #17276 üzenetére
Azért aki nincs eleresztve pénzzel, mint én is pl. meg tisztán akar játszani, azért a demozás lehetősége megfontolandó. Mennyivel, egy eredeti új játék árával több egy winyós premium?
Én is meggondolom százszor, hogy mennyit adjak egy milyen játékért, de mivel nekem van demo, higgyjétek el, nem egy a magazinokban csúcsnak leírt játék volt csalódás a demo alapján és igazán sokat segít ez a lehetőség a majdnai nehéz döntésben, hogy mire adjuk ki a sok pénzt.
Meg azért maga a demojáték is egy szórakozás, pl. verekdeős demokkal tele van a winyóm, jó buli, rendszeresen nyomok 1-1 meccset, de pénzt egyikért sem adnák. -
F.B.I.
veterán
válasz Xirtam #17293 üzenetére
Itt egy értelmes, kipróbált és utána a mai napig működő megoldás 3 ledre. Csak vállalkozó szelleműeknek, lejárt garival és hozzáértéssel.
Mr.Grincs: nem az a gáz, hogy mit csinál a géppel, hanem az, hogy ilyenkor látszik mennyi agytröszt, közveszélyes hülye kaphat külföldön automata fegyvert. Idióta!!!
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Lampi87
csendes tag
Erre senki nem tud válaszolni? Lassan beszerzek egy arcade packot és van nekem egy 22 wide monitorom és arra kötném rá egy hdmi-dvi kábelel a hangot hogy tudom megoldani talán a hozzá kapot av-kábelel megoldható?
-
eddie17
addikt
válasz Lampi87 #17313 üzenetére
A hangot a box rendes csatijából tudod megoldani, de ahhoz le kell faragni a műanyagot, mert a hdmi és a sima kábel nem fér el egymás mellett. Más megoldásról nem tudok, hdmi kábel használata esetén.
Tiv83us: Na igen, akkor tényleg pro. Ahogy láttam ezernyi demo van fent, lehet miből mazsolázni azért
Olvasgattam, hogy nem sikerült valami jól az SW: TFU[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz F.B.I. #17312 üzenetére
Ennyi erővel téged vagy engem is lepuffanthat mert nem szépen nézel rá vagy azt aki eladta neki azt a gépet Indoklás biztos át akarta verni hogy nem jó a gép
Itt a gázpisztolyt sem merik kiadni csak remegő kézzel mondván hogy biztos a bankba mennek pénz kivenni Hátmég ha valaki hozzájut egy éles fegyverhez, akkor az aztán pokoljárás....Főleg ha bepánikol vagy elborul szimplán az agya....-->GTA szindrómaDe lehet hogy csak a negatívomot látjuk benne és közben kért a rendőrségtől engedélyt külön erre az alkalomra a háttérben pedig rendőrök vigyáztak rá nehogy valami rosszat csináljon Csak a videót direkt így csinálták meg, hogy lássuk, hogy ő bármikor szétlőt egy nem jól működő xbox 360at két és fél méterről csukott szemmel
[ Szerkesztve ]
-
Kasza08
őstag
válasz Lampi87 #17313 üzenetére
Fuck You - azaz FAQ, ott biztos benne van.
Eddie17: én is a prot javaslom, mellesleg amit HagaNRG írt, az sem elhanyagolható. Én leszedtem a TDU demoját, mert motorozni támadt kedvem, de én ezért nem akarok kiadni 7k-t, és nem akarok felfedezni minden boltot, hogy vehessek motort... Meg ha tisztán játszol, akkor érdemes megnézni, hogy mire költöd a pénzed.
Bár arcade-nál még mindig meg van az a lehetőség, hogy kiírod cd-re, de mindig ezzel vacakolni, letölteni kiírni... Kapásból kapsz 1 hó goldot, fülest(sok ember azt hinné ez nem fontos, pedig ha van goldod, akkor nagyon hasznos pl. cod4 ben -
Xirtam
veterán
Lassan nyugovóra térek!Jó8 nektek és kellemes és jó hét kezdést!Sziasztok!
-
törölt tag
360-al működne egy logitech driving force pro kormány? Van egy logitech driving force pro kormányom, ami eredeileg PS3-hoz készült, de én a PC-hez vettem. A kérdésem pedig az lenne, h egy X360-al is működne vagy csak a logitech drivefx racing és a microsoft xbox 360 wireless racing wheel-el?
Gondolom a drivefx gagyi, kb formula force ex színvonal. De vajon a microsoft kormánya mennyivel gyengébb a dfp-nél? 900 fok gyak. nem érdekel avagy nem hátrány ennek hiánya. Ennek is 270 fokot állítottam be. Tehát jobbra 135 fok és balra 135 fok.
-
dunc
nagyúr
válasz #59070464 #17321 üzenetére
"Gondolom a drivefx gagyi" kikérem magamnak !!!!!! Nem gagyi sőt kiválloan teszi a dolgát Ígyényes anyaghasználat preciz müködés.Nekem is ilyen van. A logitech nem nagyon csinál gagyit,van töllük egy sima pc-s kontroller 2003 ba vettem tescoba 1K-ért és a mai napig semmi baja.
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
Bocs srácok, de tegnap meghalt a netem. Pénteken szombaton még csak szakadoztam, vasárnap meg is halt. A router volt a ludas, este megcsináltam, de lemaradtam az időpontról Komolyan mondom, átok ül ezen a Forza2 versenyen
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Mr.Grincs
veterán
válasz eddie17 #17318 üzenetére
Nah hurrá végre te is túltetted magad ezen az egészen, mostmár neked is csak addig kell várnod amíg meg nem veszed utánna GPU felszakadásig játszani kell
-
bwoay
nagyúr
válasz Mr.Grincs #17306 üzenetére
inkább az benne az érdekes, hogy az igazán retardált fanboyoknak
megéri a dolog, ahelyett, hogy behajítaná a Microsoft szerviz ablakán,
elvégre az ő dolguk foglalkozni vele, garanciában.nekem az volt a kedvencem régen, amikor a sok warezbéla,
akiknek megmakkant a boxuk, azonnal elkezdte nyomni,
hogy inkább PS3-at vesz, ami mennyivel jobb.
Csak az maradt ki a számításból, hogy ugye PS3-on nem tud warezolni,
kénytelen lesz megvenni a játékokat. És amennyiben erre megvan a lehetősége,
akkor mégis mi a fasznak nem tette meg ugyanezt boxra, megőrizve a garanciát?
Ez a tipikus "kibaszok magammal, mert hüje vagyok" öngól.
Persze a gépnek nem lenne szabad beszarnia, ez tiszta sor,
de ha garis, akkor nem állsz ott a végén hüjén
egy olyan konzollal a kezedben, amit saját magadnak köszönhetően
dobhatsz is ki a kukába. Vagy lőheted szét AK-val,
hogy hősnek tűnj a többi terhelt fanboy szemében.
Pont ilyen hírnévre vágyik az ember...[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
-
Mr.Grincs
veterán
Teljesen igazad van. Gondolkodni persze már luxus az ilyen elborult elméjűeknek
Lehet nem jól tudom, meg látom a dolgokat, hogy a box játékok hamar veszítenek az árukból...hamrabb mint a PS3 játékok..
Légyszi javítsatok ki ha ökörséget mondtam./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
bwoay
nagyúr
jó, csak félreértés ne essen:
nem általánosítok, viszont van egy ilyen réteg.meg hát nem győzöm eleget hangoztatni:
nem a wareztevékenységgel van problémám,
hanem ezekkel a magyarázkodásokkal,
amiket egyesek már szinte filozófia szintjére fejlesztettek.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
->Raizen<-
veterán
Na a héten lesz gold elérésem x livehoz egyelőre csak a pgr3al fogom multiba tolni aki szeretne velem játszani vegyen fel :Norfatgoku3
-
eddie17
addikt
válasz Kasza08 #17336 üzenetére
GoW meg volt pc-n, bár ki tudja, lehet más élményt nyújtana boxon.
FNR3 az tényleg ütős(hehe)nek néz ki.
Forza2 tetszik, az tényleg alap lesz
Ha minden szépen és jól megy, akkor holnap fizu, és szerdára szabi
Csak fel kell caflatnom pestre, vaaagy ide hozattatom, de az megint plusz pénz... -
Peat;)
veterán
-
dunc
nagyúr
Nos itt sok szó esik a warezról. Szerintem sokan tényleg anyagi okból nyúlnak "biztonsági másolathoz",de szerintem több gondot okoz mint elönyt hoz,elöszőr is mostmár az olcsóbb kiadású játékokat 6-7 K ba újan meg lehet vásárolni. (ütős hosszú szavatoságú darabokat ),másodszor :garanciavesztés,és nem biztos,hogy a LIVE müködni fog,tehát nem érdemes viszont vannak kivánatos darabok amiket gyorsan végigjátszasz,és nincs ütős multi része,de szeretnéd (személy szerint RE5) ezért egy 2. box is lehet jó megoldás . Egy tiszta ,és egy szanaszét hackolt.....nálam ez lesz a megoldás veszek egy 2. boxot aminek adok és ha széthullik kuka....
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest