- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
válasz
Aethelstone #98195 üzenetére
Szerk.: Nem válasz akart lenni, de akkor válaszolok is
Ha jól tudom, át tudják vezetni EU-ra. A support tikcet 1-2 hete nekem 3 napba telt, ami nem is olyan rossz.
És akkor amit postolni akartam:
Megjött a CE.
Mázlim van, hibátlan az állapota, ahhoz képest, hogy másoknak elég rendesen sérült, a gyenge csomagolás miatt (1 nejnon, és 1 réteg buborékfólia). Gondolom a doboz nem fért bele a keretbe. -
Aethelstone
addikt
Sziasztok. A következő a problémám, amire megoldást keresek. Vettem 1 hónap játékidőt, de sikerült az US-re vennem, én meg ugye EU-n vagyok. Ezt valahogy át lehet transzformálni? Járt már valaki így? Support ticketet vettem fel, de kb. le sem xarják....
-
BoneDragon
veterán
Eventes world bossokat lehet ölni minden nap lootért, vagy csak 1x leölted és csókolom? Nem találok erre semmit...
-
ViharVadász
őstag
válasz
Lézerparaszt #98184 üzenetére
Szia!
Én ez alapján alakítottam vissza, lentebb van egy kód amit ha beillesztesz visszavarázsolja amennyire csak lehet a régire.[link]
-
KTony
tag
válasz
BoneDragon #98188 üzenetére
While these bonuses aren't better than the upcoming XP reductions, which will likely go live on November 15th with the end of
Winds of Wisdom and the arrival of the Dracthyr Evokers, they are still good for those looking to level new characters in the mean time.
Ugyanez volt Bfa Sl váltásnál is. Nagyobb hírverés így a sok xp buff al kellenek az előfizetők. Bétakulcsot is csak az nem kapott aki nem kért teljesen Dragonflight promo lett. -
Viktor77
titán
válasz
BoneDragon #98188 üzenetére
Az összességében 60%-os XP csökkentésre gondol 1-60-ig.
-
hunvarlan
aktív tag
Szerintem a buffok nélkül is nevetségesen egyszerű felhúzni bármennyi altot a classichoz képest meg pláne.
-
KTony
tag
válasz
BoneDragon #98183 üzenetére
Szép de november 15 után még jobb lesz [link] -
kicsako
őstag
válasz
Lézerparaszt #98184 üzenetére
Nem lehetséges jelenleg, de mi a gond vele? Sokat nem változott, csak modernizálva lett, és teljesen testreszabható.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! Lehetséges valahogy a régi UI visszaállítása vagy meg kell várni míg valaki esetleg megcsinálja addonként?
-
BoneDragon
veterán
Elindult a 18. évfordulós event, 78%-os xp és 68%-os repu bonus van.
Darkmoon hintalovat ne felejtsétek el használni a +10%-os xp-ért.
Ideje húzni az altokat. -
Viktor77
titán
Csak érdekességképpen, WoW kimaxolva (4090, 7950X, 4K, Ultra, RT): [link]
-
hemaka
nagyúr
válasz
BoneDragon #98180 üzenetére
Másra nem is számítottam, ha egyáltalán aktív a ticketem, mert nem látom amúgy sehol sem..
-
hemaka
nagyúr
Pont "most" írtam nekik ticketet én is, hogy egy NPC(Area 52 Boots) meg van halva és nem spawnol vissza cirka 3 órája, semmi...
kösz a semmit és hogy fizethetek ezért a játékért, főleg hogy ez egy ezer éves bug ahogy nézegetem a google keresőben. -
lypen99
aktív tag
Azt mondjátok akkor inkább érdemes előkészülni az új kiegre?
Van 60-s karim, de akkor inkább megdobom és kiküldizem amennyire tudom a helyet. -
Lajtorja
aktív tag
Action(s) Taken: Account Closure
Recent activity shows your account may be compromised. We disabled this account to protect your privacy and prevent further damage.
Nem fake mail, tényleg nem tudok belogolni, bnet accba sem. Van sms és authenticator is, nem értem mi szükség erre. Account unlock és password reset után se enged be mert hogy closed az account.
Szerk: live chatet merre találom?
-
Lajtorja
aktív tag
Futja még ennek a kis sufnicégnek valami telefonos elérhetőségre, vagy az utolsó ügyfélszolis lekapcsolta a villanyt és ennyi?
-
J o e
tag
válasz
BoneDragon #98166 üzenetére
Tegnap én is megnéztem az 51-es tank palám, hogy az 50 % xp buffal milyen a fejlődés. Egy dungeonbe néztem be, előtte az xpm kb. kevesebb, mint egy harmadon állt, és az insta végére 52 lett.
Hétvégét érdemes lesz kimaxolni, mert 50 WoW%, 18. évfordulós bónusz, Darkmoon bónuszSzerintem én is felrántom a maradék alt karikat, van 35-től 52-ig kb 6-7 db.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Viktor77 #98164 üzenetére
Ráadásul most vasárnaptól 18. évforduló, ami még több xp bonuszt ad.
Van még 8db lvl 52-es karim (halloween insta alatt léptek +2 szintet), azokat tervezem felhúzni. Pár óra alatt megvannak. -
Viktor77
titán
Erről próbáljatok nem lemaradni.
-
Ghoosty
őstag
válasz
echterion #98159 üzenetére
Szeret questelni? Ha igen, akkor menjen végig a teljes quest sorozaton és mire a végére ér már lesz 230+os gearje.
Végigmenést úgy értem, hogy mind a 4 zóna küldetési, majd Korthia és a végén Zereth Mortis.
Ha nem szeret, akkor csak addig questeljen, amíg nem lesz elég a gear dungeonfinderre, aztán ha már van olyan 200 körüli gear, akkor irány ZM, folytatni 230-ig és akkor már elérhető az LFR.
Pénzt ha jól emlékszem, még prepatch-ig elég sokat adnak Covenantos callingok, de már nem rémlik, hogy mikortól elérhetőek. Persze van jobb pénzszerzési lehetőség, de egy új játékosnak talán ez a legkevésbé monoton. -
Ghoosty
őstag
válasz
BoneDragon #98156 üzenetére
Én is és ő is dungeonfinderről beszélt. Legalábbis én nem neveznék semmilyen raidet "sima instának".
Abban igazad van, hogy ZM-ben hamarabb lehet gearelődni, de ha 133-as gearje van, akkor nem fog tudni ott még questelni sem, főleg, hogy egyértelműen kezdőről beszélünk.
-
echterion
nagyúr
Hűha, köszi a sok tanácsot, eddig csak nem tudtam, mit csináljon, most már össze is vagyok zavarodva.
Szóval, csinálta a q-eket, nem tudom, miket, mert ő hordázik, így nem velem csinálta, ebből lett neki 133-as gear. Most mondja, hogy a Legion q-eket csinálta.Szóval marad a SL q-elés. Első nagy karija, szóval nem is most lesz neki megvéve az új kieg, mert végig akarja majd tolni a kampányt teljesen, őt az érdekli elsősorban. A community része hidegen hagyja.
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #98154 üzenetére
Fogadd meg az en tanacsom, tobbiek hulyesegeket irnak.
ghoosty: fated van, mint irtam 230tol mehet lfr-be. -
Ghoosty
őstag
válasz
kicsako #98153 üzenetére
Lehet kivenni geart animáért is, azt mostanság már nagyon könnyű szerezni. Nem egy nagy szám az a gear, de arra elég, hogy finderrel elkezdhesse a játékot. A covenant központjában van valahol egy vendor aki adja. Ha jól emlékszem talán fejleszthető is.
De amúgy hogyan sikerült úgy felszinteznie 60-ig, hogy nem kapott finderhez elég geart questekből?! -
kicsako
őstag
válasz
echterion #98151 üzenetére
Én őszintén szólva megmondanám neki, hogy pihenjen rá DF-re. 25 nap múlva semmit sem fog érni az a gear, amiért most kezdene el gürizni. Ráadásul 0ról kezdené azt a contentet, amiben már mindenki profi, és ahogy észrevettem, a wow community nem látja szívesen a kezdő játékosokat. DF-ben 0ról kezdhetné mint mindenki más.
Viszont ha mindenképp szeretne játszani, akkor ahogy BMS írta, AH-ból párezer goldért tud kiszedni kezdő geart, utána mehet a Mythic 0, és szépen felfelé. LFR-re is érdemes benézni, főleg, hogy mind3 raid bent van jelenleg, így 31bossból eshet neki gear, nem a megszokott heti 10ből.
-
echterion
nagyúr
Lányom most lett 60-as. Hogy álljon neki a gear-elődésnek? TW csak jövő héten lesz, nekem azzal mázlim volt, pont akkor futott, mikor 60-as letttem, így nem igazán tudok neki tanácsot adni. Még sima instába se engedi a finder.
-
kicsako
őstag
válasz
bimbilla09 #98148 üzenetére
-
bimbilla09
tag
jól értem, csak akkor kapok lvl60as boostot ha a heroic editiont veszem meg?
-
TBT
addikt
válasz
Phoen|x #98145 üzenetére
Egyből elmémbe mart a tudat, hogy az alapjáték 2004. novemberében jelent meg Amerikában. 18 éves lesz napokon belül és még mindig játszható!
Remélem, hogy a 20. évfordulóra valami igazán csúcs cuccal fognak készülni majd a srácok (tudom, akkor kéne jönnie egy másik kiegészítőnek
)!
-
Viktor77
titán
-
TBT
addikt
Azt nem csodálom. Szerintem is irreálisan drága, főleg a benne lévő csekély tartalom függvényében.
Plusz tovább drágítja, hogy Blizzard Store exkluzív lett a dolog (semmilyen más boltban nem szerezhető be). Gondolom a Diablo IV gyűjtői kiadása is ilyen lesz majd. De ezt még szerettem volna, főleg, mert mindig is bírtam a sárkányos témákat. És már nem vagyok annyira aktív, mint jó néhány éve, de ezt az univerzumot még most is kedvelem (ezért is vásárolom a könyveket is). -
TBT
addikt
válasz
BoneDragon #98132 üzenetére
Még az előzőek sincsenek kibontva.
-
BMS
őstag
válasz
Vadászmenyét #98128 üzenetére
Szerda van,reset
Mindenki most rohamozza a vaultot meg a world bossokat
-
Vadászmenyét
aktív tag
Az megszokott jelenség, hogy délutántól kezdődően elkezd laggolni a szerver? 1 spellt elnyomok, 1 mp mire megtörténtik. (Ragnaros)
-
Viktor77
titán
válasz
MaxxDamage #98125 üzenetére
BC-set, persze, évek óta.
Most az a szabály, hogy mindig 2 kieggel az aktuális elötti raidekre vezetik a sebzésszorzót, hogy egyedül is le lehessen nyomni akár mythicen (persze ha nem olyan a mechanika, hogy muszáj több ember). Most majd a Legion raidek jönnek. És elvileg jönnie kéne a BfA raideknek is a szabály szerint.
A repülést is így vezetik be, két kieggel ezelöttin lesz free. -
BMS
őstag
válasz
MaxxDamage #98123 üzenetére
Elvileg 1-2%
-
Viktor77
titán
1. Gondolom TradeSkillMaster.
2. Bossmodok tudnak ilyet (DBM, BigWigs).
3. Nem kell addon, shift vagy ctrl click a tárgy nevén (chatben) vagy a gyűjteményben.
4. Ehhez sem kell addon, chat írja xxx receives loot. Ha nem, akkor nézd át a beállításait.
5. A bag keresője elvileg tudja, írd be hogy bind vagy soulbound. -
BMS
őstag
Mondjatok nekem addonokat(Curseforge,overwolf nélküli):
1, Az item aktuális árát mutatja
2, A csapatból ki húzza be először a boss-t(ninja pull). Valami firstshoot addon-ra emlékszem de nem találom.
3, Van egy addon amelyiknél megnézheted, hogy az adott gear hogy állna a karaktereden, na az melyik?
4, Ha esetleg van olyan addon ami egy raidnél mutatja, hogy ki milyen itemet kapot?
5, Van olyan addon ami mutatja a táskádban lévő cuccoknál,hogy melyik boe vagy soulbound? -
lakisoft
veterán
válasz
BoneDragon #98113 üzenetére
Nekem végre meglett mondom hogy:
30 karakterrel minden nap letoltam és kb 110 try esett ki. -
Khelben
nagyúr
válasz
lypen99 #98115 üzenetére
Én kipróbáltam (sőt, emiatt fizettem elő újra, 1 vagy 1,5 év kihagyással) 35. szintig jutottam, de egy idő után hiányoztak az új dolgok. Meg azon töprengtem, hogy ha újra meg kell szerezni minden acsívmentet (Insane pl.), abba belehülyülök
Úgyhogy inkább visszamentem a rendesre. Shadowlandsban meg BoA-ban erősen el vagyok maradva achi és repu témákban is, azzal elleszek az új kiegig.
-
lypen99
aktív tag
Úgy látom nem sokan nyomják a classicot.
-
BMS
őstag
válasz
BoneDragon #98113 üzenetére
Én tegnap 8 karival végigpróbáltam a Dragon Soul raid-et,a Blue Proto-Drake-es dungeont,4 Pandaria rare-t(Nalak,Anger of Sha,Salys meg az óriások szigetét),Jaina mountot.....semmi
-
BoneDragon
veterán
Idén sem lett meg a Headless Horseman mount, talán 10 év múlva...
-
BMS
őstag
Én csak a warlockommal skippelem meg a hunterrel
Vettem egy cuccot amivel fel lehet heal-elni pl lock-al is de több mint 5 perc volt a fight.
-
KTony
tag
Icc ben most a zöld sárkányt hogy tudom skippelni hogy Sindragosa hoz tovább jussak?
Régen skippelni lehetett vagy Hoa major Cos felhealletem. Vissza mentem a bankba a Hoa ért de az már deaktiválva van. -
Nite
őstag
tettem egy ketsegbeesett kiserletet, hatha a BFA content PTR-en scale-el 60-ig, ha meg chromie time nincs, de sajna nem
nem tudom ebbol hogy lesz igy 15-re valami
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok!
Az alany maga a WotLK classic.
Asztalin mennek az addonok, de a laptopon nem es minden ugyanoda van masolva.
Miert nem mennek?Mar neztem forumot az alapjan se sikerul.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest