Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz ViharVadász #60959 üzenetére
Mists of Pandariáig bezárólag mindent tartalmaz + 30 nap.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
ígyvanferi
addikt
válasz ViharVadász #60959 üzenetére
Mindenképp tartalmazni a fogja a MoP-ot is.
Igen, egy tetszőlegesen választott karaktert (egy frissen kreált lvl1-est mondjuk) instant 90-re húzhatsz. -
Arnold2
őstag
válasz ViharVadász #60962 üzenetére
Annyit tanácsolnék még, hogy ha teljesen kezdő vagy hagyd egyelőre talomban azt az instant 90-es boostot. Igen sokat lehet tanulni a játékról fejlődés közben.
De természetesen úgy játszol, ahogy te szeretnél, ez csak egy tipp -
Mister_X
nagyúr
válasz ViharVadász #60964 üzenetére
Megváltoztatták a talentrendszert, lett három új faj (worgen, goblin, pandaren), plusz mindenhol mindenféle kaszt (Tauren Paladin, Troll Druid, Dwarf Shaman, Night Elf Mage, csak hogy a merdekebbeket említsem), heirloomok, további casual irányba vitt elemek meg miegyebek. Ja, meg Azeroth látképét megunták 2009-re és Deathwinget kértek meg, hogy szabja újra.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Wolverine
félisten
válasz ViharVadász #63378 üzenetére
Lvl100-asként talán a Mists raidjei még nem szólózhatóak, de alatta bármi más igen.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
whitezo88
nagyúr
válasz ViharVadász #63380 üzenetére
skálázás miatt vannak ezek a számok.
-
whitezo88
nagyúr
válasz ViharVadász #88911 üzenetére
Nalunk van egy tag aki a 2. 60asat geareli.
-
grizlisandor
veterán
Tegnap lettem meg lvl 35, mondjuk én nem sietek kifejezetten.
-
la_cc
addikt
Miért kellene sietni? Fun-olj, a többi nem számít.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
DjDanee87
addikt
válasz ViharVadász #89199 üzenetére
Free BlizzCon 2019 Live Streams
This year, everyone’s invited to watch the BlizzCon opening ceremony, all of the BlizzCon esports tournaments, and select developer panels—including the first four panels on the Mythic Stage immediately following the opening ceremony—completely free on BlizzCon.com and in the BlizzCon Mobile App.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #89829 üzenetére
Körhintát nem szeretem,elszédülök tőle.
Közben felhúztam a warlockom 120-ra.
Egy wq-t le is toltam vele,380-as gyűrű miatt,erre korrupt.
Már a sima wq itemek is korruptak?
Tegnapelőtt wq-ztam unalomból nagy karival,egyetlen item sem volt korrupt. -
Peetey91
senior tag
válasz ViharVadász #90071 üzenetére
Igen. Account-wide.
-
Viktor77
titán
válasz ViharVadász #90073 üzenetére
Sokszor leírom, mert sokan nem tudják. Ami achi körül kék keret van (mint a heirloomok színe) az account-wide.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Bencus88
nagyúr
válasz ViharVadász #90248 üzenetére
Igen, de a sync volt a gond Kikapcsoltam és egyből felugrott a maxra amit beálltottam Érdemes itt felhúzni maxra a nyilat amúgy? Vagy áltsak be neki egyfix maxfps-t?
-
Bencus88
nagyúr
válasz ViharVadász #90252 üzenetére
Oksi köszönöm!
-
Viktor77
titán
válasz ViharVadász #91032 üzenetére
Én sem sokat találtam.
Viszont itt van egy ilyen, azért achik kelleni fognak, csak a repus részt veszik.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Ghoosty
őstag
válasz ViharVadász #91032 üzenetére
PTR-en már fent van a pre-patch, nem lehet ott gyorsan tesztelni?
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #91035 üzenetére
Bakker,ez rossz hír,az öcsi pont nincs és szerintem nem is lesz.
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #91037 üzenetére
Vulpera-t akartam egyet,az allisok mind megvannak.
-
Ereshkigal
őstag
válasz ViharVadász #91237 üzenetére
Ó, szuper. Az mikor is jön?
-
KTony
tag
válasz ViharVadász #91239 üzenetére
Ez az jelenti ha Zandalari trollt akarok akkor mégis meg kell csinálnom a War Campaign?
-
Skyhunter
őstag
válasz ViharVadász #91849 üzenetére
Mindent elhiszek, hogy most van COD és Heartstone content is, de ez 2020-ban már unalmas. Tisztára Nvidia, "nem voltunk felkészülve". Nevetséges. Nincs gond, hogy reszelgetni kell a patchet, csak közben telik az előfizetés. Tényleg tönkremenne a brand erkölcsileg-anyagilag, ha elnézést kérnének és adnának 2 nap játékidőt? Milliárd (nem millió) zöldhasút termelt már ez a kibaxott game, szánalmas bagázs.
-
hunvarlan
aktív tag
válasz ViharVadász #91944 üzenetére
-
addikt
válasz ViharVadász #93596 üzenetére
Igen. A többi megvásárlásával meg nem érdemes foglalkozni.
Go Gunners!
-
Bencus88
nagyúr
válasz ViharVadász #93985 üzenetére
Köszi, tényleg
Várom ma a blizzcont, remélem diabloról is lesz pár morzsa
-
Ghoosty
őstag
válasz ViharVadász #93981 üzenetére
Nekem is elég jó a wipe-tűrő képességem. Jókat röhögök magamban, mikor soak-olni kell egy képességet, amit emberre rak és erre kiszalad a tömbböl. Egydül meghalna, de ha ketten vagyunk túlélhető. Így szaladok utána ezerrel, erre, de ő meg menekül előlem és fogócskázunk.
Élvezni azért annyira nem élvezem, így ha már nem fog kelleni semmi, nem is fogok járni, de így még jó. Viszont nem is nagyon kell wipetűrő képesség az LFR-hez. Már hetek óta minden elérhető LFR-t lenyomok és a rekord eddig 4 wipe volt 1 bosson, de jellemzően elsőre lemegy. (alt healerrel megyek LFR-re, a mainnel HC-ra járok)
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #94147 üzenetére
Ha kiválasztok egy covenantot kapok mountot?
Na még ezt sem tudtam.
Majd este megnézem jobban,de tegnap nem találtam a mount listámban.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #94149 üzenetére
Az meg volt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz ViharVadász #94230 üzenetére
WoD végén hagytam abba, Legion alatt éppen csak játszottam valamit (1-2 hónap talán) szóval igazából a régi új dungeonok sincsenek meg fejben... és nem félórákról van szó csak fél meg egy percekről mire megnézem a map-ot, hogy mit merre. De nem... (Nem a tankolással volt a gond hanem a helyismerettel...)
Ezt régen sem értettem főleg nem a finderes eseteket mert oda én mindig szintezni jártam és nem volt pár kivételtől eltekintve annyival gyorsabb az insta lerohanása mint amennyivel többet hozott az a +1-3 boss. A trash mobok elkerülését fullra értem de a boss skippeket a parkourrel nem.
Darksool engem ez felhúz szvsz egy időre félre is tettem a tankot pedig agyaltam ha ma meg lesz a mag'har akkor gyorsabb lenne protikén szintezni de gyorsan el is hessegettem az ötletet mert nem akarok anyázni. Kivárom amíg két haverom is jön és akkor már nem lesz zavaró ha ideges randomok jönnek mert a tank, healer és 1 dps is adott lesz.
Tigerclaw +++1.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
J o e
tag
válasz ViharVadász #94275 üzenetére
Tegnap este én is néztem, de még szürke volt a mountok között, pedig a druidám pont jól mutatna rajta
Jól jönnek most az ilyen ingyen mountok, mert a 250-es mount acsira hajtok (227 van most), idén jó lenne elérni -
J o e
tag
válasz ViharVadász #94279 üzenetére
Az a baj csak 5-6 között érek haza melóból, akkor tudom majd kipróbálni, de tuti ütős lesz
Lehet, hogy cserélni is fogom a kariknál a már jól megszokott Deathwing mountot -
Plata
félisten
válasz ViharVadász #94279 üzenetére
Tegnap draenor instában ha sok trash mob volt és elnyomtam divine toll-t akkor majdnem kiakadt a dps mérő.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz ViharVadász #94286 üzenetére
Akkor nem kell hozza befizetni, beloggolni, hogy kesobb megkapjam, ha mar van SL kiegem, ugye?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #94289 üzenetére
Sajnos druidával fa alakban nem lehet rá ülni.
Mekkora poén lett volna. -
addikt
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #94301 üzenetére
Ezt akkor csinálja,ha megnyomod a space-t.
Több féle is van neki,nem tudom mitől függ mikor mit csinál,csomószor csak azt sikerült elérnem hogy fagyott havat kiszedje az ágai közül. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz ViharVadász #94369 üzenetére
Lehet hogy tesztelgetik az idojaras effekteket. Nem is emlekszem melyik kiegben volt utoljara idojaras.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Viktor77
titán
válasz ViharVadász #94369 üzenetére
Nekem is volt már és klántársamnak is.
Mikor nekem volt közben átrepültem Bastionbe (Ardenből, itt kezdődött, például a fáknak csak a körvonala látszott) és ott is ilyen sötét volt. De rendesen meg volt csinálva az ég meg minden, nem ez a csillagos egyenég volt.
Baromi jól nézett ki, azóta sem tudom mitől volt, de ilyennek kéne lennie a az éjszakai játéknak.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz ViharVadász #94393 üzenetére
Ez gondolom erosen Realm, pontosabban populacio fuggo, hogy milyen aranyban van a ket frakcio.
-
Plata
félisten
válasz ViharVadász #96745 üzenetére
Hát majd ha újra lesz előfizetésem kipróbálom,de már hónapok óta nincs,igaz amikor volt akkor sem játszottam.
-
Faith
aktív tag
válasz ViharVadász #96905 üzenetére
Köszönöm, közben én is találtam egy blue postot erről.
Ez még sajnálatosabbá teszi azt, hogy nem lesz berakva Wotlk alatt a dungeon finder.Ui: Esetleg valaki játszik a Gehennas szerveren horda oldalon?
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
válasz ViharVadász #96913 üzenetére
Na akkor nem csak úgy átkerült, hanem rányomott, gondolom nem olvasta mi az
-
Telda
addikt
válasz ViharVadász #96925 üzenetére
Értem, köszönöm! Hát kár, pedig reméltem, hogy nem így van és csak én értelmezem rosszul . Kicsit felrázta volna a játékot.
-
Demizson92
aktív tag
válasz ViharVadász #96934 üzenetére
Szuper! Köszönöm a válaszod, írsz 1 battle taget? Felvennélek barátnak.
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
pachito
őstag
válasz ViharVadász #96997 üzenetére
Igen
-
BMS
őstag
válasz ViharVadász #97007 üzenetére
Nem mondtam,hogy nem az De mit tudsz csinálni? Hetek óta próbálom megszerezni a Dazar alor-os staffot de mindig más viszi el,nekem meg druiddal csak mailt meg palte-et dob XD
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
lakisoft
veterán
válasz ViharVadász #97058 üzenetére
nekem le van mentve az authenticator restore code-ja és még soha nem kellett leszedni az accountomról. Fizikai authenticatorral kezdtem majd app lett belőle.
- Árad -
-
Bencus88
nagyúr
válasz ViharVadász #97664 üzenetére
Akkor kell lennie sornak vagy vele kivételezik a blizz
-
Bencus88
nagyúr
válasz ViharVadász #97666 üzenetére
Akkor ezek még a jobb full szerverek, hétvégén majd írjátok már meg, hogy mennyiben változik a dolog.
én egy óra múlva kíváncsiságból ránézek, tippre 2 órát mondanék -
grizlisandor
veterán
válasz ViharVadász #98045 üzenetére
Anno
törtönilyenkor postán megkaptad pár órára rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest