- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
Na elég sok minden történt..
tegnap elindult az Alpha, kint vannak új talentfák, kikerültek a trinketek a raidből,, visszatér a master-loot átdolgozva, az első DF-es m+ szezon 4 új, 4 régről felhasznált dungeont fog tartalmazni.
Wowheaden minden fent van, lusta vagyok linkelgetni
-
pachito
őstag
válasz
ViharVadász #96997 üzenetére
Igen
-
lakisoft
veterán
Mi történik ha a heti ládát nem lootolom ki időben az kuka? pl. 10 nap offline esetén.
-
szaszab
aktív tag
Itt van a lista, melyik szerver melyikkel van összekapcsolva. (Csak az EU-s listát nézd.)
Csak olyan szerverek között tudsz guildhez csatlakozni, amik között van kapcsolat. Ha nincs a listában a realm, akkor vagy nem aktualizát a lista, vagy nincs hozzácsatolva másikhoz. A Kazzak pl ilyen. Tudtommal nincs kapcsolata másikkal, szóval ja, nem tudsz Kazzakosként Silvermoonos guildhez csatlakozni. -
kicsako
őstag
Ismerősök, tervezett klánok alapján érdemes szervert választani. Azt se felejtsd el hogy van cross-realm gameplay, így szervertől függetlenül is tudsz bárkivel játszani. Pletykák szerint pedig DF-el a teljes cross-faction elérhető lesz.(több streamer is ezt beszéli, de nem hivatalos infó)
-
kicsako
őstag
Ajánlott high pop szerverek:
Ragnaros
Kazzak
Silvermoon(bár ez talán inkább allis)
Tarren Mill
Twisting Nether
DraenorA Dentarg pedig össze van kötve a Tarren Millel, mintha egy szerver lenne.
Egyébként:
https://www.wowrealmpopulation.com/wow-eu-realms-population-horde.php -
Healbacsi
őstag
válasz
hunvarlan #96981 üzenetére
Ha 12.05.-ig van befizetve, akkor 06.05.-en lett fizetve .. most 07.13. van (az akcio mostantol indult). Tehat ha legkozelebb fizetsz, ami majd 12.05.-en esedekes, akkor fogod megkapni a mountot.
Players on an existing 6-month recurring subscription with a future renewal date will receive the Nether-Gorged Greatwyrm mount
Ez kb olyan, mintha azt mondanad, hogy 1 honapja vettel egy monitort, matol lement az ara egy akcio miatt, igy kered a teged megilleto arkulonbozet visszautalasat, mert dragabban vasaroltad, mint az aktualis akcios ar.
-
BMS
őstag
Hordás karinak melyik szervert érdemes választania ami fullos(population)? Nem prio egyáltalán a magyar közösség.
2. Wowprogressen ha rákeresek a guild-ekre (raid) akkor a dentarg és a tarren mill ugyan azokat a csapatokat dobja be. Ez miért van? -
Skyhunter
őstag
Urak, mennyi idő most felhúzni retailen lvl60-ra egy karit (tiszta játékórában természetesen). Ugyanez tbc/lk prepatchben? És LK indulásakor lesz lehetőség lvl80 boostot venni hivatalosan?
Itt a nyár, sok az IRL progi, azt tervezgetem, hogy mire lesz időm... -
Plata
félisten
Régen volt egy item SW-ben guild boltban amit ha megvettél azt át tudtad postāzni másik realmra ahol talàn fele annyiért el lehetett adni.
Ha nem gond hogy buksz rajta akkor azzal próbálkozhatsz.
Lesz pár levél mire átmegy annyi pénz.Ui:Nincs gépem mert festenek nālunk.
Mobilrõl netezgetek,láttam egy képet arról hogy valaki 136%-os win ratet ért el Bg-n.
Most vagy eltolta képet photoshop-al vagy tényleg lehet 55 bg-n 75 alkalommal nyerni. -
itldj
aktív tag
Ha fizetős kari transzfer akkor max szintű karinak 1M goldja lehet retailen.
https://eu.battle.net/support/en/article/34787 -
BMS
őstag
Ha át akarok vinni egy karaktert egy másik szerverre ott limitálva van,hogy mennyi goldja lehet?
-
ViharVadász
őstag
válasz
hemaka #96950 üzenetére
DK-t már a Pre-patchben is fogsz tudni indítani.
Második kérdésedre a válasz, hogy lesznek új szerverek ahol teljesen nulláról indul mindenki, de a jelenleg meglevő szerverek mennek át WotLK-ra és az azon lévő karaktereid is, azaz egyből tudsz velük átmenni Northrend-re. -
Zimmi91
addikt
válasz
grizlisandor #96947 üzenetére
Pre-Patchtől lesz +50% ? Akkor megvárom én is a palával
-
Visszatértem Golemagg horda oldalra, elkapott a wotlk láz.
Jöhetne már az a +50% xp buff, hogya lvl 68 meglegyen a wotlk indulásra.
Meg egy guild se lenne rossz, hogy a társaság miatt legyen kedvem játszani. -
szaszab
aktív tag
-
kicsako
őstag
válasz
Healbacsi #96942 üzenetére
Azért azt érdemes nem elfelejteni, hogy classokban 0 újdonság van, minden DF-es képesség talent stb már létezik a játékban, majdnem 2 éve bétateszteljük SL néven. Továbbá nem lesznek covenant stb szerűségek, ami megint csak nem bonyolítja túl az egészet.
Amit jelenleg fixen tudunk hogy újdonság lesz, az a sárkány mountnak a képességei, ami szerintem nem igényel többhónapos tesztelést. -
Healbacsi
őstag
Korabban mar valaszoltam a temaban feltett kerdesedre, de ugy latszik a szavaim nem ertek el hozzad. (megprobalok egy masabb hangnemet)
NINCS MEG ALPHA BUILD - ergo ez azt jelenti, hogy a friends&family tesztetles sem indult el.
NINCS BETA BUILD - ez altalaban 3 honapot vesz igenybe
PREPATCH SINCS MEG - a prepatch 1 honap szokott lenni.Az ev vegeig van hatra kerek 6 honap. Ebbol levonod a 3 honap betat, az egy honap prepatchet, akkor marad 2 honap az alpha verzio tesztetelesere, ami MEG NINCS KESZ.
Lehet, hogy kijon valami a kihirdetett datumra (wowhead szerint 100 fejlesztot atvezenyeltek a wow ala), de a minosegen meg fog latszani.
Total felesleges hitelbe aggodni.
A managerek remekul vegzik a dolgukat, bedobtak egy datumot, hogy legyen mirol beszelni a wow kapcsan, az emberek meg kombinalnak a semmirol. -
ViharVadász
őstag
válasz
Demizson92 #96935 üzenetére
Persze, holnap privátban elküldöm. :) Fejből nem annyira ismerem a # utáni számokat. :D
-
Plata
félisten
Láttam az előbb süket asmongold videóját,feldobta jujtúb,szerinte késni fog a köv kieg.
Van ennek bármi valós alapja,vagy csak egy újabb hatásvadász videó ettől az ökörtől? -
Demizson92
aktív tag
válasz
ViharVadász #96934 üzenetére
Szuper! Köszönöm a válaszod, írsz 1 battle taget? Felvennélek barátnak.
-
ViharVadász
őstag
válasz
Demizson92 #96933 üzenetére
Sajnos a Pyrewood Village szerverről végképp nem tudok semmit, bocsi.
Az Ironforge.pro oldal szerint "picit" többen játszanak a Pyrewood Village szerveren (7767 játékos) a Mirage Raceway szerverhez képest (6212), de elég aktív itt is a játékosbázis. Felvétel van hozzánk egyébként, csak sajnos most nálunk picit megcsappant a létszám. Jött ugye a nyári szezon, sok játékos pihenőre tette a játékot, emiatt egy bizonyos baráti réteg akik a BC Classic elején csatlakoztak hozzánk tovább léptek egy új Guild képében akik inkább a hétvégi Raid-elést szeretnék összehozni. (Nálunk eddig úgy volt, hogy hétfő, csütörtök és vasárnap este volt 3 órás Raid.) De jelenleg egy másik magyar Guild-el volt megbeszélés akiknél szintén fellépett az előbb említett dolog, a nyári pihenés, hogy megpróbálnánk közösen újra Raid-elni, illetve pug jellegű dolgokat is próbálkozik a Leader.
Ha esetleg gondolod, mi szívesen látunk, WotLK-ra szeretnénk majd mindenképpen visszatérni teljes erőbedobással a Raid-ekre.
-
Demizson92
aktív tag
Szia!
Köszönöm a választ, fentebb olvastam a Pyrewood Village szerverről, ott boostoltam 1 karti, a Mirage Raceway jobb? Van hozzátok felvétel vagy mennyire aktív most a guildetek?
-
ViharVadász
őstag
válasz
Demizson92 #96930 üzenetére
Szia!
Ha allisként akarsz játszani akkor a Mirage Raceway-t (PvE szerver) javasolják mindig (én is itt játszom, elég sok a magyar játékos itt, sok magyar Guild is van.) Hordásként a Golemagg szervert ajánlják, ez PvP szerver, de erről sajnos bővebben nem tudok érdemleges infót mondani, hogy mennyire aktívak itt a magyarok. :( -
Demizson92
aktív tag
Sziasztok!
Valaki játszik még TBC-vel? Melyik szervert ajánljátok, ahol van 1 normális közösség? Szeretem a PVP-PVE-t is, szóval az mindegy. -
TBT
addikt
-
ViharVadász
őstag
Én valahogy úgy tudtam volna elképzelni ezt, ahogy a Battleground-ok esetében is megoldották, hogy a fővárosokban elrejtettek egy-egy NPC-t és ha beszélsz vele kapsz egy buffot amivel akár az ellenséges frakció mellett és vagy keverve összedobná a csapatot. Így egy picit szerintem tuti gyorsította volna a csapatot összehozását.
-
Telda
addikt
válasz
ViharVadász #96925 üzenetére
Értem, köszönöm! Hát kár, pedig reméltem, hogy nem így van és csak én értelmezem rosszul
. Kicsit felrázta volna a játékot.
-
Telda
addikt
Hali!
A cross-faction csak akkor működik ha én hívogatom össze az embereket? A random nem fog összedobni az ellentétes oldallal ugye? -
BMS
őstag
Aug 2-án kezdődik a Season 4.
-
Arnold2
őstag
válasz
hunvarlan #96919 üzenetére
Warlock main itt: mikor ez aktuális volt vagy 200 évvel ezelőtt, haltam én is bele az idézésbe. Míg vissza nem értem a tank felvette.
Nem volt gyakori, de előfordult.
Nem tudom, hogy most ez javítva lett e, de régen biza benne volt a pakliban, hogy az idéző lock ment a levesbe. -
BMS
őstag
Warlocknak a ritual of doom spellje az mi célt szolgál?
World Boss előtt megidéztünk egyet,le is ölték egyből. Van valami funkciója?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
ViharVadász #96913 üzenetére
Na akkor nem csak úgy átkerült, hanem rányomott, gondolom nem olvasta mi az
-
válasz
ViharVadász #96905 üzenetére
Köszönöm, közben én is találtam egy blue postot erről.
Ez még sajnálatosabbá teszi azt, hogy nem lesz berakva Wotlk alatt a dungeon finder.Ui: Esetleg valaki játszik a Gehennas szerveren horda oldalon?
-
Szeretném transferelni a karakteremet egyik BC Classic szerverről a másikra. Jelenleg pl a Firemaw szerveren nem enged új karaktert készíteni. Ez vajon vonatkozik a transferre is? Tehát a transfert ettől függetlenül engedni fogja?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest