- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
-
Bencus88
nagyúr
Ha már classic, végre megvan a 70, ki élvezhetem pár óráig, holnap kezdődik újra a fejlődés
-
BMS
őstag
válasz
Zοltta #97577 üzenetére
Eddig jobban megérte mert úgy 2 hónapot lehetett venni kb 8-9000 Ft-ért de most már minden oldal felvitte az árát. Ez egy kód amit a battle.net account-odon beírsz és kapsz annyi eurót és abból tudod megvenni.
Ha hosszabb távon gondolkozol s játékban akkor érdemes 6hónapos előfizut venni,ott úgy jön ki,hogy spórolsz egy hónapot(mintha havonta újítgatnád).
Én egy havi subot veszek mindig amit a következő nap lemondok,hogy ne zárolja az összeget a kártyámról. -
Zοltta
senior tag
Sziasztok.
Most olvastam erről ,hogy ezzel is lehet venni játék időt a wowra. Blizzard Battle.net Balance.El tudja valaki magyarázni ezt ,hogy mi ez és ,hogy megéri-e vele foglalkozni, ha csak játékidőt akarok csak venni?
Gondolok itt arra ,hogy olcsobb e igy időt venni vagy sem.thx
-
pachito
őstag
válasz
grizlisandor #97569 üzenetére
-
BMS
őstag
válasz
grizlisandor #97569 üzenetére
8 nap és lejár a mostani, gondoltam ráérek még megvenni..
Mind1 marad akkor az 1 hónap sub. -
Gumikés
kezdő
WoW classic ERA szervereken milyen élet lett.
Rendesen raidek - naxx stb. Sokan jöttek vissza akiknek TBC volt a legjobb és ugye jövő héttől megszűnik. -
Konzolvilág is véget vetett az "olcsó" gametimenak...
Most akartam venni. -
ChromeX
addikt
válasz
Scrake^;DD #97564 üzenetére
Egyenlőre ez annyit tesz, hogy lockolták a már most overpopulated realmeket.
Késobb lehetnek bonusok/free transfer low pop realmeken/re. -
Scrake^;DD
aktív tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a WOTLK startnál lesz-e valami realm balance? Mintha olvastam volna egy nyilatkozatot a blizzard részéről ezzel kapcsolatban, hogy ne legyenek "Mega-Realmok"
-
BMS
őstag
válasz
laceszgamer #97562 üzenetére
Álló helyzetben jobb volt az fps de más helyeken ahol sokan mászkálnak ott nagyon leesett 11-nél úgyhogy ment vissza 12-re.
Próbálom megoldani ezt az időjárás problémát és ezt írták a ticketen hátha... -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
classicba a brewfestes bossra hányas szinttől lehet menni? -
BMS
őstag
Melyik DirectX beállítást érdemes használni az adavanced settingsnél?
-
ChromeX
addikt
Classic fresh 70 igen. Köröket futok egy vagy nulla eredménnyel.
Mindegy launch után úgyis mindenki ott fog farmolni max akkor behozom.edit. múlt hét szerdán rendeltem konzolvilágtól 60 napos gamecardot. semmilyen választ nem kaptam, se kódot. Valakinek volt hasonló tapasztalat? Ja és kifizettem kártyával.
-
ChromeX
addikt
Miningal próbálkozott mostanában valaki? 220nal tartok de egyszerűen üres minden.
Gondolom mindenki farmol..
-
Zοltta
senior tag
válasz
kicsako #97546 üzenetére
Ohh tényleg ez eszembe sem jutott
hemaka @ Bencus88
Valóban 60 nap valamiért nem néztemG2a oldalról lehet ilyet venni? Érdemes?
Plata.
Már van két nagy karim egy Orc warrior megy egy Bloodwolf Démon hántör :D
3ikra nem. tudom mi legyen Magen gondolkodtam valami olyat akarok ami nagy dpst ki tud tolni. -
Zοltta
senior tag
válasz
Phoen|x #97541 üzenetére
Az komoly 6 hónap Konzolon 8800ft Blizzard oldalán 36 euró kb 14k
. Jó lesz az a konzolos
Most melyik szakmával lehet jól keresni? Meg van valami jó oldal ami segít mit hogyan csináljak a szakmával tudom van a Wowhead, de valami részletesebb van? gold keresésre azon kívül, hogy 10 goldos itemet eladjak 1000 goldért? 😁
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok!
Game time-ot ki hol veszi ? érdekelne ,hol lehet a legolcsóbban megvenni és persze megbizható legyen a forrás
köszi.
-
ChromeX
addikt
Üdv,
Classic Mirageon most boostotlam egy palát.(ali)
Ha van PHs, vagy bármilyen magyar guild szivesen csatlakoznék.Üdv,
Chromx -
Nite
őstag
sziasztok! regi veterankent a dragonflight-al visszaternek a jatekhoz, lenne valahol hely egy tapasztalt frost mage-nek barmelyik oldalon? prepatch-ben tervezem elkezdeni az uj karaktert, szoval barhol lehet!
-
hunvarlan
aktív tag
Ez a dolog kell hozzá mindenképpen: [link]
-
Plata
félisten
Jól emlékeztem hat van.
[link]
Remélem jó a link.Mobilról próbálom. -
BMS
őstag
[link]
DF season 1 dungeonok. -
Bencus88
nagyúr
válasz
OgreImre #97513 üzenetére
Kellenek a haverok, én is abba hagytam egyedül fejlődgettem, majd 2 nap múlva rámírt ismerős nincs e kedvem tolni, aztán össze szedtünk 4 embert. Egyelőre nálunk is döcögősen indul, remélem sikerül megtartani egy jó csapatot, így az embernek is sokkal nagyobb motivációja és kedve van a játékhoz. Ha gondolod vegyél fel aztán mehet bármi
firemaw szerveren vagyunk
-
OgreImre
senior tag
Classic megjelenésekor barátokkal játszottunk ~1,5 évet. A lvl 60-at sem értük el...de nagyon jó móka volt, élveztem. A csapat széthullott, ahogy szokott, abbahagytuk. Én most próbáltam visszatérni WotLK előtt, de egyedül már nem olyan jó, nem az igazi. A retail nem vonz és a wotlk-t is láttam már "eredetiben".
-
BMS
őstag
Hogy kell teljesen resetelni a játékot? Hiába állítok mindent amit a fórumon írnak egyszerűen nem látom az időjárást. Valami elcseszhettem mert az elején emlékszem még volt.
A Cache,Wtf meg Interface mappákat kell átnevezni és újra belépni? -
Bencus88
nagyúr
válasz
Bencus88 #97510 üzenetére
Illetve amit kihagytam, hogy nem hülye cég a blizz, látja az emberek igényeit naprakészek,pszichológiailag teljesen. Minnél jobban, gyorsabban jutalmaz a játék egyeseknek annál szinpatikusabb lehet ez a jutalmazási rendszer. Tehát mivel a mai világba az embereknek semmi idejük türelmük, így tele pakolják minden szarral, hogy mindenki megtalálja a boldogságát, párosítva egy gyors jutalmazási rendszerben, emellett teret hagynak a régi classic játékosoknak is. Istenverte pénznyomda ez, de hát én se találkoztam a mai napig hasonló érdek feszítő játékkal
-
Bencus88
nagyúr
pontosan ezt mondom, a türelmetlenség és az időhiány. Valakinek jut naponta 1-2 óra játékra és azt aktívabban szeretné eltölteni én ezt megértem. Én miközbe repül nézem spelleket térképet, hova megyek utána, esetleg bejelentkezek dungeonba, vagy lerakom addig ablakot és forumozok.
Csak egy irl példa, régen az orvosnál 1 másfél órát csöndbe ültünk és vártuk, mikor hív majd be. Ma ha a gyerekek már szaráshoz is viszik a telefont, meg amíg állnak a boltba már kapkodják elő a telefonokat, mert jaj etelik 2 perc gyorsan frisítem a fb-ot. Egyre kielégíthetetlenebbek az emberi vágyak és efelé haladunk
Vagy a másik példa már lehet kapni meghámozott mandarit, vagy előre megcsinált palacsintát. omg komolyan? -
Bencus88
nagyúr
Én is sokkal jobban szeretem a classicot. Ez tök változó kinek ez kinek az.
Retail-on próbálnak új játékosokat keresni, megfogni a fiatalokat, hogy gyorsan lehet gearelőni csilli villi minden, meg az idősebbeket is akiknek család mellett már nincs annyi idejük, és valamiben találnak boldogságot, ami hamar megvan. Szvsz a classic egy picit a hc játékosoknak való, akik nem szeretik ha az ölükbe hullik minden, illetve nekem óriási nosztalgia. Én azt is élvezem ha egy külön területre megyek és napi 1 órát questelek ott és annyi. Nem rohanok sehova, de hogy ezt a mai fonalat felvegye az ember ami a retailon van, hát nincs könnyű dolga. Változik a világ, és az emberek egyre kevésbé szeretnek valamiért küzdeni, időt bele fektetni (többet közt időhiány miatt is) csak annyit akarok, hogy nagyon efelé megy el a világ. De mielött elindulna a lavina ez az én véleményem, megértem aki retailozik meg aki classicozik. Mi most 5-en össze álltunk megint kíváncsi vagyok meddig nyomjuk. Mindenki találja meg a boldogságát ott ahol akarja -
Blizz
őstag
-
lakisoft
veterán
Nekem annyi volt a classic, hogy DK-t kivittem a kezdőről és logout uninstall. Nem jött be. Nagyon lassú és kényelmetlen a retail után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest