- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
A játékban mitől függ az időjárás? Meg akarom nézni,hogy a console parancs működik-e. Van esetleg olyan zóna ahol mindig havazik/esik stb?
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Az imént rendeltem meg az alábbi könyv (képregény) sorozatot [link]
Ha bejön a sorozat, melyikkel érdemes majd folytatnom, mert van 100 féle ahogy nézem -
weres78
senior tag
Segítséget szeretnék kérni!
Mivel rengeteg idő kimaradt nekem, nagyon lemaradtam. Ha van itt valaki aki húz hordás karit esetleg (Bloodscalpon vagyok) és be lehet mellé társulni, megköszönném. Természetesen nem a szintezés jelenti a problémát, hanem inkább minden más, erről szeretnék beszélni közben.
Ha van kedved, türelmed, írj egy privátot! Köszönöm szépen! -
BMS
őstag
Az olyan ami %-ra megy könnyű mert ugye az adott zónában kinyitsz egy ládát már ad 20%-ot.
Ha olyan a küldi,hogy 3 world quest-et kell megcsinálni akkor ott napi egyet csinálok és azt amelyiket a leggyorsabban lehet. Egyedül a "150 anima embers'-nél kell kicsivel több idő karakterenként. -
BMS
őstag
válasz
kicsako #97287 üzenetére
Én még az új kiegészítőig csinálgatom a 7 allis meg 1 hordás karival a covenant questeket(kb 5 percet szánok egy karakterre) aztán DF-be már csak a main karival fogok foglalkozni meg napi max 1 óra skyshard farm
Most adtam el kb minden dungeonos cuccot(potion,500db rúna,kaja stn). -
Arnold2
őstag
-
Ribi
nagyúr
-
kicsako
őstag
Esetleg van itt Warlock 2.6-2.7k rio körül aki jönne kulcsozni velünk? BM monka, WW monka, Hpriest eddig akikkel szoktuk tolni. Angol a tank és heal így nyelvtudás kötelező.
Rugó/hunti/mage is szóba jöhet akár. -
BMS
őstag
Az Archdruid title-t csak az a druid kari kapja meg amelyikkel végig toltam azt a questline-t ,vagy utána megkapja mindegyik?
-
Healbacsi
őstag
válasz
Razzul #97278 üzenetére
Vallalom az esetleges kitiltast.
Bakker te teljesen hulye vagy?
Irtam, es mas is irta, hogy heti 5 raid volt.. ezen mit nem lehet erteni?
Ennyi volt es kesz, akar felfogod, akar nem.Es igenis az orrod ala dorgolom a remek karakterem, mert az legalabb valos (nem muveszkedtem semmifele addonnal), nem csak bofoges, mint amit te eddig mutattal.
Leirtam mar 2x, leirom harmadjara.. NEM ERDEKEL A CLASSIC WOW.. SE A VANILIA, SE A TBC, SE A WRATH
koszonom, hogy elolvastad a kommentem, viszlat.
-
Razzul
őstag
válasz
Healbacsi #97276 üzenetére
Az eredeti kérdésemet még mindig megválaszolhatnád. Lehet, hogy a végén még értelmesen is tudnánk beszélgetni.
De persze, ha neked elegendő, hogy a kiváló achievmentjeidet, a nagyszerű guildedet és a remek karakteredet az orrom alá dörgölhetted én azt is értem. Mondom, továbbra is vevő vagyok az értelmes eszmecserére.
-
Razzul
őstag
válasz
Healbacsi #97274 üzenetére
Leírom akkor Wrath Classic Phase 1-re szerintem nagyjából hogyan néz ki egy túlontúl komolyan vett raid ütemterv.
- EoE, OS 10/25: Ezt illik egy nekifutással, elsőre wipe nélkül hozni. Mindkettőnek mind a két változatát. Ha nem sikerül akkor az sajons rengeteg DKP mínusz.
- Naxx 25: A Wrath változata ennek régen nem volt kihívás, HC belőle nem volt. Eléggé sétagalopp volt egy jól felkészült csapattal még teljesen pre-raid guildben. Az elős próba után pedig pláne mennie kellett. Ha az első nap után nem megy végül és bontani kell az már csalódás, hiszen komoly csapat vagyunk, mondhatni túlságosan is.Ha én lennék a guild vezetője akkor Naxx 10-re nem szerveznék csapatot, azt pugolja csak mindenki végig. Ha jól számolok ez így még egy rosszul lehozott lockout alatt is 3 nap raidelést jelent.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Razzul #97273 üzenetére
Kovezz meg, de meg mindig nem ertelek (ahogyan Viktor77 sem)
Mi koze van a Naxx 1 napos takaritasnak es a heti 5 raidnek?
Progresseltunk mint lathato, Naxxba be se tettuk a labunkat mar ekkor.Igazabol en se tudom ki fia/borja vagy (annyira nem is erdekel), de ha jatszottal vmikor ahogyan allitod, akkor az Elemental Gankery nevu guild talan mondhat vmit. A topic osszefoglalojaban benne van a main karakterem, az armoryn meg tudod nezni, hogy miben kamuzok es miben nem. [De itt egy ujabb link, igy eleg egyet kattintani.] Nem feszkozasbol tettem be a linket, csak nem szokasom hantazni, plane nem "vadidegeneknek". En csak offtopikban jegyeztem meg, hogy a WOTLK kieget tulontul komolyan vettem, igy nem akarok ujrazni belole hype ide vagy oda. (ekkor lett meg a Scarab lord is - Az armoryn ezt is lathatod)
Egyebb kerdes felmerult kozben?
-
Razzul
őstag
válasz
Healbacsi #97272 üzenetére
Új kérdés nincs, de az eredetire válaszolhatnál, mert így akkor pláne nem értem.
Algalon lement realm firstre de Naxx vagy ICC meg nem ment végig egy nap alatt?
Amúgy én is szívesen belinkelném a realm first Yogg-Saronomat, Algalonomat (a kettő amire a legbüszkébb vagyok) de a kérdéshez nem biztos, hogy releváns. Illetve már tudom, hogy addonokkal mennyire egyszerű ezeket bekamuzni.
-
-
-
toxicjew
addikt
válasz
grizlisandor #97257 üzenetére
Én még nem kaptam meg, pedig utoljára BFAban játszottam 2020ban. SL nincs megveve. Persze olvastam, hogy 7 napot is igénybe vehet mire megjon a gift, de most tökre raporogtem
Remélem én is kapok.
-
BMS
őstag
válasz
Az is jár hozzá:)
-
lakisoft
veterán
válasz
Fogynak az emberek muszály volt valamit kitalálni.
-
-
BMS
őstag
[link]
Szeptember 5-ig ingyenes a Shadowlands ha valakit érdekel. -
Plata
félisten
Nálatok is halott az aukciós ház?
-
Sehol egy draenei... Majd én.
Egyébként én is marhán filózok mit kellene kezdeni. Még lk-ben toltam sámánnal, wod-ban druidával, legion+bfa-ban palával. Nagyon csábít a sámán, csak kár hogy nem tud tankolni. -
3L1T3
addikt
Olyan mértékű szenvedésben vagyok! M+ Healer mi legyek! 🙄😂 Persze már előre DF-re készülve.
Shaman
+ ennek a heal gameplayet szeretem a legjobban
- mail cuccok gagyin neznek ki
- orkon tul nagyok a vallasok 😂Priest
+ jelenleg top tier healer
- cata ota nem tetszik a holy
Druid
+ szeretek hotolni
- gagyi az osszes form skin
- idegesit hogy egyik hordas druid race se hord cipot 😂
Holy Pala
+ menő szettek
+ tudok tankolni
- gagyi a holy pala gameplay -
Menni
csendes tag
válasz
grizlisandor #97243 üzenetére
Elkúrt vásárlást vissza lehet kérni?
-
-
Menni
csendes tag
Sziasztok!
battle net egyenleget nem lehet game timre váltani? -
weres78
senior tag
Tudtok olyan oldalt, addont, ahol nyomon lehet követni az egyed itemek árát visszamenőleg? Nem az átlagos ár érdekel, hanem a minimum.
Jól értem, hogy közös lett az ah eu-n belül, ugye? -
Plata
félisten
válasz
grizlisandor #97236 üzenetére
-
-
Plata
félisten
válasz
grizlisandor #97234 üzenetére
Na jah,12-es a karim és nincs lóvém tanulni sem.
Viszont retailra is felmentem.
A törpe karim a félév inaktivitás miatt undead lett.
Meg pont timewalking van,amit viszont nem értek,timewalking miért 100-as geart ad 60-as karinak.
Nem kicsit kevés az? -
Igen a classic szívás. A BC-n már jobb fejlődni, de a mobok képességei keményebbek, pl.: enrageelnek, dmg redukálást stack-elt magán, ráadás kaptam pár one shot-ot.
Nem véletlen küldte el az e-mailt a Blizzard, hogy a Dark Portal Pass Augustus 29. dátummal nyudíjazzák, addig meg kapott egy 50% akciót, így 20 € és 33 € (jár a 30 nap gametime). Úgy is jön a következő booster pass Wrath classichoz.
-
-
ciao
senior tag
Sziasztok!
Kaptam Wrath of the Lich King Classic Beta kulcsot, de a desktop app game version/in development részén csak a PTR-ek vannak. Mi lehet a hiba, és a megoldás? -
laceszgamer
addikt
Gondolom itt nem a játékosoknak akarnak megfelelni, hanem a befektetőknek, még 2022-ben valamit alkotniuk kell. Bár szerintem ennél a kiegnél már az elején kevésbé lelkesedtek az emberek, aztán persze elhet hogy pont fordítva sül el mint SL esetében ahol mindenki annyira várta, hogy de jó Legion 2.0 ismét oylan lesz minden aztán lett ami lett. Itt meg elhet a kevés elvárásból kihoznak valami értelmeset.
-
Healbacsi
őstag
En csak azt probaltam volna erzekeltetni, hogy (kb 1 honapja is ezt mondtam) idoben meg fogjuk tudni a tenyleges megjelenesi datumot, gondoskodni fognak rola. Viszont ezt biztosan nem egy facebook vagy reddit post alapjan kapjuk meg(ezek valosagtartalma mindig is megkerdojelezheto volt).
Ha a boltban levo datum stimmel, akkor is vmivel kevesebb mint 4.5 honap van hatra. Addig is elvezzuk a season 4 adta lehetosegeket, szerezzuk meg azokat a dolgokat amik csak Shadowlandsbol lehetseges (ha vkinek kimaradt valami), es majd egy szep reggelen a megfelelo helyen meg fogjuk kapni, hogy meddig varakozzunk.
Mindenesetre biztato, hogy a Raven Software intergracioja soran rengeteg fejlesztot kuldtek at a wow munkalataira
-
3L1T3
addikt
Mért lenne? Ezt miből sikerült leszűrni?
Már Shadowland megjelenése előtt a csapat átkerül a következő projektre, és egy kisebb létszámú brigádra van bízva az adott content frissítése.
Ez 10 éve így megy.
Eleve ha megnézed, hogy milyen dolgokhoz nyúlnak inkább a SL volt az ami össze csapot kulimunka mint a DF.
-
Healbacsi
őstag
Majd kimoderaljak a szemelyeskedest, de szeretek ertelmes emberekkel diskuralni.
Eloszor beloksz egy kukabol szedett excell file reszletet, majd a shopban talalhato datumot lobogtatod nagy hevvel.
Igen, az eladasok miatt a kiado adott egy datumot, ami jol peldazza, hogy a pleb raugrott mint gyongytyuk a takonyra, es elkezdte vasarolni a kieget, mintha holnapra elfogyna az osszes peldany.
Plata nevu forumtarsunknak is irtam korabban, hogy a blizzard managerei nagyszeruen vegzik a dolgokat. Azzal, hogy beirtak egy fiktiv megjelenesi datumot, eladtak egy rahedli peldanyt.De szamolj utana dec 31 elott egy honap prepatch - nov 30 elott altalaban 3 honap a beta teszt. Tehat aug 31-re az alfanak mindenkeppen veget kell ernie.
Bar ahogy a streamerek is megerositettek, az alfa nagyon jol halad, igy barmi megtortenhet.Azt ugye tudod, hogy ez meddo tema.
Az altalam belmasolt mondat azt jelzi, hogy a shopban levo megjelenesi datum nincs kobe vesve, mert a jatek nincs kesz, majd ha latjak az alagut veget, akkor idoben a tudtunkra fogjak hozni. Amig ilyen bejelentes nincs folosleges minden szemetet felszedni az utcarol es lobogtatni, mint perdonto bizonyitekIgen, lehetseges, hogy dec 31-en megjelenik a jatek. Az oregek azt szoktak mondani, hogy annak eselye, hogy jon-e a medve 50%, mert vagy jon, vagy nem.
Szoval az ev vegi megjelenes valoszinusege 50% .. vagy igy lesz, vagy nem. -
Healbacsi
őstag
Ez az idezet egy Blue post resze. Ezt kellene figyelembe venni ha valaki arrol spekulal, hogy kijon-e a kieg az adott idopont elott/utan.
When the time comes for us to announce a release date for Dragonflight, we’ll share details on our initial raid/season schedule.
Thank you!
-
laceszgamer
addikt
válasz
Healbacsi #97213 üzenetére
Ezért szórtam ki a hétvégén 4 guildbankoldalnyi alapanyagot, éreztem, hogy ez lesz belőle. Beszórtam mindent 5%-al az adott ár alá szinte minden el is mint 24 óra alatt.
Az a baj nem lehet tudni, hogy most vajon felmennek-e még az árak, mert akkor megérné most bevásárolni, aztán később eladni, de túl közel a kieg ehhez szerintem hogy felmenjenek.
-
weres78
senior tag
Üdv!
Valaki érti mik ezek az alapanyag árak az AH-ban? (Bloodscalp) Pár ezüstért van szinte minden...
-
TBT
addikt
válasz
Healbacsi #97206 üzenetére
Igazság szerint a Blizzard szerint jól halad a tesztelés és az idén mindenképp ki szeretnék adni, szóval akár még igaz is lehet. Bár én december elejére mondanám, az első Raid úgyis 2023-ban érkezne a bejgli és szaloncukor szezon után. Néhányszor már eljátszották ezt.
-
kicsako
őstag
válasz
grizlisandor #97202 üzenetére
Na ez pont egy tökéletes cikk. RMT és a communityk tiltva vannak, itt a lényeg:
"Individuals and guilds selling boost or assistance in raiding, dungeon, or PvP activities for gold is allowed but can only be advertised in-game through the Trade Services chat channel."
-
laceszgamer
addikt
Akkor 10 pontos kérdés: Hogy lehet kilépni ebből az új services trade csatiból?
Végre tényleg spam mentes chat maradna utána.
-
válasz
kicsako #97198 üzenetére
Igazad van, nem szabályellenes.
Majd jön az MS és hátha rendeződnek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest