- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
válasz
laceszgamer #97096 üzenetére
Elején NPC-vel beszélsz, választhatsz a következők közül:
- 2% krit/stack
- 2%haste/stack
- 1% versa/stack
- 69mastery/stackMinden megölt Dreadlord után kapsz egy stacket, a nagy Dreadlord után pedig 3stacket. Buffjaid között látod épp hány stacken vagy.
Nem tudom hányas kulcsokat mentél, de ha jól rémlik a szezonális affix csak 8 v 9es kulcstól aktív, esetleg ez is lehet a probléma.
-
Healbacsi
őstag
válasz
laceszgamer #97092 üzenetére
Minden content regi?
Season 2-3-ban valoban volt uj raid, de a m+ "content" ugyanaz volt.. Most uj content van.
Valamit en latok rosszul?
Ertem, hogy mindenki varja a 842. uj raidet, de alig takaritja ki valaki hc-n, utana be se megy raidre soha tobbe (nagyon kevesen mythic raidelnek, egyre kevesebben - 20-25 ember stabilan kell, szigoru idorendben elerhetonek kell lenned, nem flexibilis). M+ meg talan megy a season vegeig, de a raideles mint olyan leall (a jatekos szam visszaeses a season vegen is ezt mutatja). Akkor miert is kellene uj raidet kiadni?
-
laceszgamer
addikt
-
kicsako
őstag
válasz
laceszgamer #97094 üzenetére
Ez most csak egy rövid offszezon minimális ráfordítással, hogy tudjanak a DF-en dolgozni. A raid egyébként érdekes az új affixal, és eléggé könnyű lett hogy 1 nap alatt le lehessen pörgetni, nem kell újra progresselni.
M+on a nagy add szerintem kicsit OP lett, mi volt ahol már inkább skipeltük hiába adott 3 stacket.
-
laceszgamer
addikt
válasz
lakisoft #97093 üzenetére
Persze, nem is azt mondtam, hogy nehézséget nem emeltek. Hanem, hogy ez nagyon hamar unalomba fog fulladni már. Legalább válogattak be volna olyan instákat amik úgymond közönségkedvencek voltak, a felhozatalból a két Karazhan ami ilyen jelenleg.
Régen legalább utolsó contentbe is került be új kisebb raid, vagy később csak isnta de az is valami. -
lakisoft
veterán
válasz
laceszgamer #97092 üzenetére
Próbáltad már milyen? 7-10-es kulcsokat megyünk mert a 12-es úgy megakaszt hogy csak na.
-
Healbacsi
őstag
válasz
laceszgamer #97090 üzenetére
Szerintem meg teljesen jo.
Nem face roll a season az elso perctol, hanem figyelned/tanulnod kell.
A fated raid elofutara lehet egy kesobbi "raid+" rendszernek.
Nem is hinned mennyien vannak akiknek kirmaradt az elso ket raid (a transmog runjaimon levok 30%-a mondta, hogy sose voltak meg az adott raidben)
-
laceszgamer
addikt
Hát ha most is adnának ki adatokat az előfizetők számáról, akkor kíváncsi volnék S4 hány hét után válna unalmassá és mondanák fel sorban az előfizukat. Jó LK Classic nyilván kicsit azért segít a dolgokon, de ez a " content " egy nagy nagy semmi kb.
Régi raideket ismételgetni, ratinget megint felhúzni instában, ráadásul kb kara az egyetlen amit szerettek is az emberek... nem is értem miért ezek lettek amik, ennél még az SL-es insták is jobbak lettek volna ha amradnak. -
lakisoft
veterán
Heti ládából max mi eshet s4-ben? m+ 15-ös esetén?
-
hemaka
nagyúr
válasz
hemaka #97082 üzenetére
Rájöttem.
Akinek ilyen problémája lenne, item restoration felületen mutatja melyik szerveren milyen karakterek vannak, így már látom melyik accon van, amit keresek. -
hemaka
nagyúr
Van 3 wow accom, egyik a main, a másik kettőn nincs sub, de az egyikre akarok venni, csak nem tudom melyiken van az a karakter ami nekem kéne. A karakter választóig nem jutok el, mert kiírja nincs subom, remek.
Hogy tudnám kideríteni melyik accon van a kari, amit keresek? -
3L1T3
addikt
Timewalking Mage Tower-hez mennyire kell nagy gear?
-
lakisoft
veterán
Apropó holnap milyen loot esik a heti ládából? gondolom nem 278 ha ki van ütve maxra?
-
weres78
senior tag
Sziasztok!
Ennek az eternal traveler's hearstone-nak mi értelme van?
-
3L1T3
addikt
Mythic+ is mehet már Alliance + Horde együtt?
-
TBT
addikt
Hol szoktatok manapság 60 napos feltöltőkártyát vásárolni?
-
HugóBoss
tag
Siker...teljesen más ticketet nyitottam, mert azt engedte login nélkül és oda elsírtam a bánatomat.
-
kicsako
őstag
válasz
lakisoft #97060 üzenetére
Minden le van írva a linken
Új szezon, elvileg 9.2.7-es patchel.
"Új content" hogy a régi raidek bekerülnek Fated Affixal ami nagyobb ilvl geart dob.
Ami még szintén új contentnek minősül, hogy a 2 Tazavesh dungeonon kívül bekerül 6 régebbi insta előző contentekből.
Class nerfet feljebb leírták. Legok maradnak a jelenlegiek. -
lakisoft
veterán
Akkor most patch se lesz csak Season 4 és kész? semmi új content? Semmi class nerf vagy buff? esetleg szakma update? új legok?
-
lakisoft
veterán
válasz
ViharVadász #97058 üzenetére
nekem le van mentve az authenticator restore code-ja és még soha nem kellett leszedni az accountomról. Fizikai authenticatorral kezdtem majd app lett belőle.
-
-
kicsako
őstag
-
Viktor77
titán
válasz
HugóBoss #97053 üzenetére
Majd írj, mire jutsz.
Amúgy szerintem megoldás lehet ha ide leírod a problémádat.
Én így csináltam, ha jól emlékszem.Az accot biztos nem bukod, mondom, én is így jártam. Ez most volt nemrég, mikor bevezették, hogy LFR-ben nem indíthatsz groupot authenticator nélkül, csak csatlakozhatsz másokhoz.
-
HugóBoss
tag
válasz
Viktor77 #97052 üzenetére
A biztonsági kérdésre emlékszem, de azt nem kérdezi. Viszont a 9. próbálkozásra sikerült olyan kérdéseket feltennie, amire válaszolni is tudtam (Battletag, számlázási cím), most már csak várni kell
Kicsit sajnálnám, ha emiatt buknám az accot, elég régi és elég sok minden van rajta
-
HugóBoss
tag
válasz
Viktor77 #97050 üzenetére
Lehet én vagyok hülye, de az eltávolításhoz vagy authenticator kódot kér, vagy olyan kérdései vannak, hogy pl mikor hoztam létre az accot, meg a legelső karaktert, ami az accon van... hát nem emlékszem pontosan, hogy mi történt 2005-ben... Meg milyen hearthstone csomagot nyitottam (rohadtul semmilyet)
Azt sem értem, hogy miért nem látok 2020-nál régebbi emaileket blizzardtól... -
HugóBoss
tag
Üdv!
Gondoltam a kieg előtt befejezem a sztorit. Viszont új telefonom van, és az előzőről nem szedtem le az authenticatort, így most nem tudok bejelentkezniMi a megoldás? Csak a support tudja intézni?
-
-
hemaka
nagyúr
Wrath of the Lich King Classic™ Arrives September 26
+50% buff már él classicon is -
válasz
weres78 #97041 üzenetére
Shopban található az biztos jó, és ott meg is találod táblázatba szeddve mik a különbségek a kiadások között.
Szerintem csak fizess elő és juss el SL kiegik, ha megragadt a játék, akkor vedd meg az SL kieget.
-
Viktor77
titán
válasz
weres78 #97039 üzenetére
Párhuzamosan fut a Classic WoW. Itt nem kell megvenned semmit, ha van előfizetésed, játszhatsz. Most jön majd a LK kieg.
Hogyne lenne hátrányod, a legújabb kieg cuccai mennek leginkább. Persze van amit a korábbi kiegekből is el lehet adni, de ehhez érdemes vonatkozó goldmaking guide-okat olvasnod. -
weres78
senior tag
válasz
Phoen|x #97037 üzenetére
Igen, most nézegetem.
Amúgy most majdnem olyan kusza minden, mint amikor először kezdtem. Sok időbe telt például visszajutnom a "nagy" karikkal Orgrimarba.
De a hangulat megfogott megint, persze most valószínűleg nem évekre.
Ezt a classicot sem értem.
Illetve például AH-ban van hátrányom ha csak kereskedek és nincs kiegem? -
weres78
senior tag
Sziasztok!
Most tértem vissza a wowhoz.
Utoljára azt hiszem Lich King környékén játszottam, azóta semmi.
A kérdésem az, hogy ha most előfizetek a Dragonflight kiegre, akkor megkapom a Shadowlands-ot is? Mármint ha jól értem a következő lesz a Dragon, és most pár éve fut a Shadow, ami lassan véget ér? -
Plata
félisten
válasz
laceszgamer #97032 üzenetére
-
BMS
őstag
válasz
Covid19Zve #97026 üzenetére
Hali
Nekem 3060ti kártyám van,5600x procim,16giga 3200mhz ram és 2560x1440 a felbontásom(32 colos monitor). Kezdőzónáknál pl stormwind,oribos,orgrimmar ott 100 alá megy az fps és mivel 144hz-en tolom megérzem egyből -
Plata
félisten
válasz
Covid19Zve #97026 üzenetére
Na erre én is kíváncsi lennék,szerintem a gépem már kevés lesz sárkányos kieghez.
Érdekelne vajon milyen géppel lenne érdemes bele fogni.
Plusz gondolom SSD-re kell majd átrakni. -
Covid19Zve
újonc
Sziasztok,
Keresek PC-t vagy tanácsokat hogy mien kéne minimum hogy a játék élmény meglegyen?
És persze örülnék ha nem méregdrága lenne, mindenestre hasznat legyen.
Ill. szükségszerűen vennék bele új grafikús kártyát.
Üdv: S_ -
BMS
őstag
[link] Aki húzna karaktert mostanában. A resettől season 4-ig 50% buff.
-
kicsako
őstag
nekem van 40k goldom
de elkezdtem boostolni, 15-20perces runokra fizetnek 25k gold körül, hülyének is megéri. Augusztusban pedig az új szezonnal megint visszamegy az ára 50k körülre
Tokenből tervezem megvenni DFet, még hiányzik 50euró.
-
BMS
őstag
válasz
laceszgamer #97015 üzenetére
Én csak a covenant callings-okat csinálom meg 7 karakterrel aztán kb ennyire érdekel is a mostani SL téma
Napi 1500-2000 arany/karakter meg néha ha összegyűlik a 10krepu akkor még 3500.
-
laceszgamer
addikt
Én most apasztottam le kiegre meg ha már vásárolgattam CoD Vanguardba is vettem ezt azt.
Amúgy is elég padlón a gazdaság már SL-be, followereket elküldöm meg néha ha két napi q is szól egy területre, pontosabban instában teljesíthető szól egy helyre kettő, akkor azért a 3k-ért megéri a 10-15 perces insta pár karival, de kb ennyi
-
BMS
őstag
válasz
ViharVadász #97007 üzenetére
Nem mondtam,hogy nem az
De mit tudsz csinálni?
Hetek óta próbálom megszerezni a Dazar alor-os staffot de mindig más viszi el,nekem meg druiddal csak mailt meg palte-et dob XD
-
BMS
őstag
[link]
Megszerezhető mountok. -
Plata
félisten
Hát akkor csesszék meg a jó édes.
#97004BMS
Mert emlékszem jól mennyire szar volt ez a rendszer.
Bár engem legtöbbször nem érdekelt,mert annak idején nem volt több karira időm,huntinak meg nem kellett ilidian kardja.
De LK-ban már volt druida karim,elég sokatt kellett güriznem a staffért.Emlékszem hogy volt amikor olyan vitte el előlem akinek nem is kellett csak szép volt.De guild raideken is sokszor volt belőle nagy hiszti.Azt meg sosem szerettem,idegenekkel bárhol és bármikor leállok veszekedni heccből is,de ismerősökkel már nem szeretek veszekedni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Adobe Photoshop
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest