- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
Én is lvl77 lettem tegnap este. Már fejben készülök a lvl80-ra, meg hogy hol, hogyan tudok jó geart szerezni. Kicsit meg is kavarodtam, ugye a 3.4.0 van feltöltve, de még csak phase 1 van, azaz, ööö, vagyis...
Van valami ytub gear szerzős guide video, merre érdemes elindulni?
-
Zimmi91
addikt
válasz
grizlisandor #97884 üzenetére
Nekem is meglett tegnap a 77, de már nagyon lennék 80an
Szerintem innentől csak dungeonba húzom fel 80ra, max azokat a questeket csinálom meg ami nagyon muszáj repu miatt ilyesmi
Igaz a repülés sokat fog azért segíteni, kiv leszek a napokba meddig hogyan jutok
-
Bencus88
nagyúr
válasz
ChromeX #97897 üzenetére
A ret pala nem a legnépszerűbb szerintem se talán a legkevésbé keresik. Én boomkin vagyok rögtön jön az inv bárhova megyek. Nekem pár napja volt voa, hamar lement többivel még nem próbálkoztam. Nax25re inveltek de elaő bosson elvéreztek aztán leléptem
3600 felett van már a gs, már elvileg jó vagyok mindenhova, belépek ma van egy magyar klán itt.
-
-
drzozo
senior tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy ha 87/100 q done-ban állok Storm Peaks-ben, akkor miért nem látom a maradék q npc-jét? Thorim és King Jokkum féle questekre gondolok, de nem jelenik meg az npc ott, ahol a Questie egyébként jelzi.
-
lakisoft
veterán
A global ah változás az nem minden cuccra vontakozik igaz? csak alapanyagokra?
-
BMS
őstag
Véletlen beagróztam egy Ferocious Nestkeeper-t amikor csináltam a world questet és az dobott egy "Blight-Touched Egg"-et...Abból lesz 5 nap múlva a hasonló kinézetű mount?
-
lakisoft
veterán
Nem tudjátok hogy hol van Ny'alotha bejárata? Guide-ok alapján se találom. 2 helyen szokott lenni de egyik helyen sincs jelenleg. Mi ennek az oka? Assaulthoz van kötve?
Szerk: Nem megfelelő idősíkban voltam. Ott van ahol lennie kell
-
Napközben meglettem lvl 76, meg kigyúlt a nagyflyra a pénz, már csak a szint kellene, de csak jövőhéten lesz meg szerintem. Elég jól lehet gyűjteni goldot a mining+herbával.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
hunvarlan #97880 üzenetére
Talán a vége fele voltak már csapatok igen, tegnap bementem egy egész jó csapatba 7-8 try után léptem le patchverk fightról. Tud meglepetéseket okozni még, de jah nincs nagy kihívás már a játékban.
pachito: korábbi órákba egyet értek néha én se jutottam le dungeonokbe, be kell jelentkezni, addig meg mehet a questelés
-
Bencus88
nagyúr
válasz
grizlisandor #97878 üzenetére
random nax 25-ök indulnak, régen erre nem volt példa csak klános volt. Mindenki tud már mindent a játékról.
Amúgy egyeseknek nem tudom miért okoz ekkora traumát, hogy kivették az rfd-t, azonnal találok csapatot bárhova dps-ként. De a quest helpert tényleg nem értem miért kellett kiszedni... -
-
Gumikés
kezdő
válasz
grizlisandor #97876 üzenetére
Utóbbi
Jön a DF (prepatch 10 nap) és sokan mennek vissza, nem beszélve az 50% XP boostról retailen. Plusz olvasni pár helyen hogy: "Én nem erre a WOTLk emlékszem, sokkal könnyebb, nincs kihívás stb.."
-
-
J o e
tag
válasz
grizlisandor #97873 üzenetére
Golemaggon talán kedden láttam utoljára sort, de akkor is csak pár percet kellett várnom, mire bejutottam
-
Bencus88
nagyúr
válasz
grizlisandor #97873 üzenetére
Firemaw este 9kor nem volt sor
-
#wotlkclassic
Golemaggon jelenleg nincs sor! -
kicsako
őstag
Nem tudom mennyire engedélyezett itt a self-promo, de ha valakit érdekel WW Monk kulcsozás, akkor pénteken/hétvégén szoktam általában streamelni.
https://www.twitch.tv/kicsako -
BMS
őstag
válasz
BoneDragon #97870 üzenetére
Akkor sosem lesz karaván mountom
-
negyven2
veterán
--del--
-
KraX
őstag
sracok, tudtok olyan stabil addont ami kipakolja az eredeti blizzard nameplate ala/fole a debuffjaimat es parameterezheto?
-
Ghoosty
őstag
Azóta az overwolf lezárta a hozzáférést a curse-on tárolt addonokhoz és így wowup meg a többi hasonló app már csak azokat az addonokat tudja frissíteni, amik curse-on kívül máshol is megtalálhatóak.
Amúgy én is szerettem a wowup-ot, de, így már nem jó és én is a Curse lite-nál maradtam. -
KraX
őstag
válasz
BoneDragon #97860 üzenetére
en siman tudom/tudtam hasznalni pedig egy semihc guildben voltam classicban es ott nekem is volt anno 30-40 addonom ami futott, foleg raid centrikus dolgok. semmi gondom nem volt vele.
-
KraX
őstag
válasz
Viktor77 #97827 üzenetére
En WowUp.io-ot hasznaltam anno, nekem bevallt, de 1-2 eve is volt jopar kliens, most nem tudom mi a helyzet ezzel kapcsolatban. egy darab questie fut nalam classic-on, retailen semmi, amig a story-t tolom. Abban tok igazad van, hogy ha az ember elkezd komolyabban raidelni es/vagy pvp-ni es/vagy auction house-ozni, oda kell, sot egy szint felett kotelezo az addon hasznalat mert annyival megkonnyiti a te es mondjuk a raid eletet is, de lehet, hogy rosszul latom.
-
Skyhunter
őstag
Tegnap este Grizzly Hills északi részén (nincs előttem a neve a helynek - ahol dailyzni lehet pvp-ben ilyen fatelep-szerűségen) kaptam egy "Essence of Wintergrasp" buffot, +5% xp, de folyamatos pvp-ben lettem (meg is talált az "ellen" alli (milyen szép magyar kifejezés
) egyből
- hozzáteszem Mirage-on). Jó ez a +5 %, de élő céltábla lettem, lekattintani meg nem lehet. 3 óra játék után is még rajtam volt, lekattintani nem lehet. Eltűnik vagy mi lesz vele, wowhead-en nem tudom kihámozni, hogy mit lehet vele csinálni. ?
-
Csokishurka
őstag
válasz
echterion #97847 üzenetére
Hát akkor annak a párnak lehet tényleg nem szükségszerű, de én még egy addon miatt is felraknám
De most sikerült úgy megcsinálni az UI-t ahogy anno volt. Z-perl meg az alap cuccokat lescaleltem a legkisebbre, így már tök faja.
Egy dolog ami hiányzik hogy nincs fent Elvui, az hogy ha megnyitom a vendort akkor egyből eladja a szürke itemeket. -
echterion
nagyúr
válasz
Csokishurka #97838 üzenetére
5 addon-om van, az elég mindenre. Az utóbbi 30 napban összejött 4 napnyi játékidő, ez nálam iszonyat sok, szóval benne vagyok nyakig.
Igaz, most még csak q-elek, majd 80-on jün egy dps meter meg DBM pluszban, de kb. ennyi is lesz. -
Skyhunter
őstag
Northrenden meg lehet venni a repülést a kisebbik, "alap" repülés mellé? Ha csak 150%-al flyolnék, már az is óriási megváltás, vagyis inkább szintezés könnyítés lenne nekem.
-
for3l
senior tag
Egy baj van a sok addon-nal és weakaura-val: eszi az FPS-t!
Nálam van kb 12-14 addon meg egy rakat WA és konkrétan van, ahol felezi az FPS-t a stock állapothoz képest. -
Csokishurka
őstag
válasz
echterion #97830 üzenetére
Hát sokkal egyszerűbb, hogy minden egy helyen van, nem kell vacakolni a letöltéssel meg mappába másolni...stbstb
Meg igen egy gomb és mindent updateli.
Hát azért ha egy kicsit is jobban benne vagy összjönnek azok az addonok. bag, ui interface, actionbar, dps meter, gtfo, mythic tools, gatherer, npc scanner meg még sorolhatnám és akkor a pvpről nem is beszélve. -
Bencus88
nagyúr
Na megvan a 80 le is cseréltem vagy 5 itemet
végre lehet játszani -
echterion
nagyúr
válasz
Csokishurka #97826 üzenetére
Addonkezelő? Minek? Nekem az elmúlt majd' 20 évben egyszer sem hiányzott, az a néhány perc belefért mindig. Én nem szeretem ezeket a progikat amúgy sem, így nem volt nehéz döntés nem használni pl. Curseforge-ot.
-
BMS
őstag
Jár valami bünti ha premade legacy raidből disconnect miatt kiesek?
Retkes telekom meghalt a fél országban -
kicsako
őstag
Okt 25. retail szezon vége
-
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #97826 üzenetére
Curseforge. Sokan szídják, bloatware, egyebek, de még mindig a legjobb. Meg hát nem is kell állandóan futnia.
WA-kra meg WagoApp. -
echterion
nagyúr
válasz
Csokishurka #97822 üzenetére
Én azt használom, nekem bejön, bár azt hiszem, most már Z-perl néven fut tovább.
-
OgreImre
senior tag
válasz
BoneDragon #97821 üzenetére
Mikor az alap Classicban a mage csajjal kiálltam SW-ben a bank elé és hirdettem az enchantingot "my mats your tip", akkor a párom mindig megjegyezte, hogy na a céda megint árulja magát.
Nem igazán ment jól, sose lett meg a 300 skill. -
pachito
őstag
válasz
BoneDragon #97821 üzenetére
Azt még nem próbáltam de gondolom az is egy opció
-
pachito
őstag
válasz
BoneDragon #97819 üzenetére
Én 1k gold-al indultam, már 77-re meglett az epic flying questeléssel, dungeonözéssel meg a kismillió cloth-al és dusttal ami ezek közben esett.
-
BoneDragon
veterán
válasz
grizlisandor #97816 üzenetére
Remek, 74 vagyok 1,3k goldal. Eselytelen, hogy meglegyen az 5k.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
grizlisandor #97816 üzenetére
Elnézést
Nekem is kell még 1500 mire meglesz.
-
válasz
Bencus88 #97811 üzenetére
TBCben nem 3k volt? Elrontottad a napom.
Rákeresve tényleg 5król indul, repuval lehet 4kra csökkenteni.(#97812) Zimmi91:
Nagyon sokat segít a rested xp, csak azért nem sietek, mert így jobb questelni, úgy érzed az xp baron a csíp gyorsabban halad. -
ChromeX
addikt
válasz
Csokishurka #97814 üzenetére
Bartenderrel szerintem meglehet.
-
Csokishurka
őstag
Tudtok olyan addont ami lehetővé teszi, hogy az alap wowos ui-t. Gondolok itt az action barokat kicsit kisebbre scalelni meg mozgatni, objectives ablakot kicsit kisebbre venni, hp bart odebbmozgatni. Nincs bajom az alap uival, tok jo csak kicsit atrendeznem.
Wotlk erdekelne 😁 -
Zimmi91
addikt
válasz
grizlisandor #97810 üzenetére
Tegnap fizettem elő újra, 70ről indultam most vagyok 73on
Segített az 1 szint rested xp
De minél előbb felakarom durrantani, mert már most unom a fejlődést
-
Bencus88
nagyúr
válasz
grizlisandor #97810 üzenetére
Gratula, jó az nem kell rohanni sehova. Nekem megvan a sima fly, de 5k rémlik a gyors flyra
-
-
Bencus88
nagyúr
válasz
grizlisandor #97804 üzenetére
Ma fel5kor 500an voltak elöttem, ez már egész baráti
79 vagyok talán holnap elérem a 80at végre -
Plata
félisten
válasz
grizlisandor #97804 üzenetére
A kutyát nem is,de mindenki mást igen.
-
Kutyát nem érdekli a wotlk?
15 perc után jutottam be. -
Plata
félisten
Kb kezdetek óta játszom vele.
Csak a mostani kieg tökre elrabolt.
Bár idővel sokmindent könnyítettek rajta mint a WoW-ban is és sok dolog egyszerűb lett,a mostani kieg nagyon ott van.
Végre lehetek köztársasági oldalon sith karival.
Vagyis igazából egy Jedi lovag,aki közben sith sorci,mellé még sith pureblood is.
Ilyet sosem lehetett csinálni,de mostani kiegtől már lehetünk köztársasági oldalon sith-ek és fordítva. -
Plata
félisten
Én is játszottam sokat az első Guild wars-al és szerettem,annak idején azért kezdtem el játszani vele mert a cataclysm kieg miatt otthagytam a WoW-ot,na és panda sem érdekelt,így kellett valami más.Második résszel nem játszottam,mert az elsőt nagyon megszerettem és nem volt kedvem a kedvenc rangerem nélkül másodikba bele fogni.
Egyébként Sw ToR-ban a Guild Wars-al ellentétben már nem lehet a társunk gearjét fejleszteni.Tökmindegy mit aggatsz rá,akár szénné tuningolt harci páncélt vagy stat nélküli ruhát.A társunk ablakát megnyitva ki is írja hogy tökmindegy mit raksz rá abból úgysem kap statot.Régen ott is kellett a társakat fejleszteni,ma már csak azt lehet hogy mennyire kedvel.Mondjuk az nem egyszerű,az 50-es szint elég kemény meló,vagy sokszáz misi lóvé. Esetleg bankártyával instant lehet.Vannak olyan küldik amikhez minimum 20-as haverság kell,különben az egyszerű küldis néni úgy szájba ver hogy padlót fogsz.
Főleg akkor cki a kedveltség húzása ha van vagy 30 társad.Magasabb barátsággal jobban is craftolnak és hamarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest