- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joezyka
senior tag
válasz
k.kristof #84298 üzenetére
MoP-ban is meg Darenor-ba is megtaláltam az embert akitől lehet venni a lvl-ing során, nem lesz egyszerű, de majd csak meglesz előbb utóbb.
köszönöm a linkeket.Még egy kérdésem lenne: hetente, csak 1 World boss van world questbe. Attól függetlenül a többi is létezik és azokat is le lehet ütni, vagy csak azt amire a quest van? (nem tudom érthető-e amit kérdezni akarok).
Szakmákat akkor nem erőltetem nagyon.
-
k.kristof
őstag
válasz
Joezyka #84292 üzenetére
A szakmák nagyrészt halottak, blacksmithinget el is felejtheted.
A Dungeon Journalban. A Raid fülön van Uldir mellett egy másik szekció, ha arra rányomsz, kiadja a listát. De Wowheaden is van: [link].
Két vízenjáró mount van: Crimson Water Strider és Azure Water Strider. Az Azure-t egyszerűbb megszerezni, MoP Timewalking alatt tudsz venni reputokent, egyébként napiküldikkel kell haladni. MoP frakcióknál Revereden tudsz venni repuduplázó buffot (minden karakterre hat, és egyszer kell kifizetni), azt érdemes lesz szerezned.
-
Joezyka
senior tag
kérdésem lenne a warfronntal kapcsolatban.
kb 3 hete hogy 120 vagyok, eddig nem engedett csatlakozni (nem tudom miért) viszont volt arathin questek, amiket szépen csinálgattam.
Most tudok menni warfrontra, viszont az aratis questek nincsenek. Ezek fordítottan működnek? Amikor nem tudtam menni, akkor mienk volt arathi, csak inaktív volt a gomb.
reggel mentem 1 kört, csak hogy kipróbáljam, hogy működik-e, kaptam is egy 370-es fegyótmásik kérdésem. tailor / enchanter vagyok, miből tudok ezekkel a szakmákkal a legjobb pénzt keresni? AH-t nézegettem, de még nem maxos egyik profom sem, és nem találtam még olyat ami annyira megérné.
van még pár kari tervben amit szeretnék felhúzni, azoknak herb/alch illetve bs/minningot gondoltam. Ezek már jövedelmezőbb szakmák, nem?harmadik kérdés: amik hetente jelennek meg world bossok a valahol, azokról hol van egy lista? wowhead-en nem találtam még meg
negyedik kérdés: láttam sok embernél hogy van ez a vízen járó mount, az melyik és hogyan lehet olyat szerezni? sokszor hasznos lenne.
köszi
-
Plata
félisten
válasz
warcat #84288 üzenetére
De iszonyú lassan haladtunk,majdnem lejárt az idő.
Alig bírtam utánuk loholni mert folyton a hordásokat kergették.
Egyébként nem a neves rarekat ölték,hanem konkrétan a vízparton összehúztak minden vackot leölték én meg nyitogattam a táskákat ládákat amit otthagytak.
Igazi nagy rare-t meg neves ellenséget nem nagyon öltek meg.
A tengerparton rahedli talán troll volt főleg azokat húzták össze.
Na meg a hordásokat piszkálták.
Egyébként ez a fegyver piszkosul hülyén néz ki. -
Plata
félisten
Az első island ma.
Ez a két druida kiábrándítóan lökött volt.
A 120-as jó cuccokban volt,340-370-es itemek,csapatokban ölték meg a mobokat,de a ládákat amiket a mobok őriztek nem nyitották ki otthagyták.
Rahedli azeritet hagytak mindenhol el.
Jah a karakteremnek a kezében az a valami nem tudom micsoda,nem ilyen kardja van. -
Plata
félisten
válasz
lakisoft #84283 üzenetére
Ha látsz küldetést island közben csináld meg,általában valakit ki kell szabadítani,vagy ellenméreg kell neki,kiszabadításhoz vagy ásó vagy fáklya vagy kulcs kell,ezek általában a közelben vannak a földön.
Ha látsz olyat hogy runestone azt is szedd fel,azzal kitudod nyitni a lebegő kockákat amikből le esik egy kincses láda.
De ha bármilyen tárgyat találsz a szigeten azt vedd fel,általában ásó fáklya meg egyéb tárgy világít amíg fel nem szeded,a közelben van egy küldetés hozzá.
Azt tapasztaltam hogy ha ilyen küldiket csinálok jobban kapok cuccot.
Van amikor nem is kell semmi cucc,csak szimplán kiszabadítani valaki egy tárgy alól.
Rugóval asszem nem kell megkeresni a kulcsot.
Mert vele tudtam nyitni zárt kulcs nélkül.
Legalább is zár jel volt azon a vackon. -
Plata
félisten
válasz
Peetey91 #84274 üzenetére
Egyszerű a válasz,nem figyelsz.
Nem 120-as karival islandozok,hanem kis karakterrel.
De rengeteg kis karim van,vagyis 110 és 120 közti.
A BfA sztori olyan szutyok unalmas és fárasztó hogyha csak sztorival lehetne fejlődni abbahagynám inkább.
De így hogy van Island a 20 kari felhúzása nem is olyan gáz.
Bronzebeard szerveren van 15 karakterem arathoron 5.Már nagy szintű,kis szintű arathoron is van még 20-60 közt vagy 10.
Az első karimat sztorival húztam fel,tele is lett vele a hócipőm tökre.
A másik karit kis sztori sok insta és island,harmadikat dettó,negyediket sok insta mert tank volt.Ötödiket full island és insta.
Még van 10 karakter akit fel kell rántani 120-ra,hát ha azt hiszed hogy a béna sztorival fogok vacakolni akkor tévedsz,küldizgessen a jó fene.
Másik meg hogy az island igen is érdekes kis karival.Mert esik cucc,transmog item,küldi item,repus item és pet.
Sosem tudod mit kapsz island-on,vagy nagy semmit,vagy egy rakás cuccot.Ebben van számomra az érdekes része,nem érzem hogy rossz az island mert mindig izgat az vajon most mit fogok kapni.Ettől számomra élvezhető,főleg akkor ha olyan a karakter,egy affli warlockal island tök jó hecc volt,most jön a rugó,háát vele már nem olyan muris,mivel nem igazán tud tömegsebzést tolni,de balance duduval megint vicces.
Islandon kaptam nagyon szép transmog itemeket,van is amit megtartottam van amit eladtam fél vagy negyedáron,a pénz ami meg jött az új karikra költöttem. -
Plata
félisten
válasz
lakisoft #84272 üzenetére
Ha mázlid van kis karakterrel egyszerre 2 küldi item is jön.
Az a küldi item lófing xp-t ad,talán 8k,meg valami kevés aranyat,de nagyon sok azerite powert.
Pusztán islanddal húzott karinak sokkal magasabb a heart of azeroth szintje mint rendes küldizéssel húzott karinak.Szerintem legalább a duplája. -
Lacee1986
senior tag
Erről jut eszembe, valaki próbálkozott már PVP Island-al? Jó lenne megszerezni oda is legalább az achievementet, de nem tudom mennyire népszerű.
-
Plata
félisten
válasz
lakisoft #84264 üzenetére
Nekem bejött,most a rugót fogom húzni.
Rugóval nehezebb island,affli warlocknak dőlt az xp hogy egész tömegeket sebzett.
Nagyobb mobok 2-3k xp-t adnak.Affli warlockal egész tömegeket tudtam kezelni.Rugóval kicsit más.
Ha mázlid van tényleg érdekes transmog itemek esnek.
Meg petek,én mountot szeretnék már találni de az még nem jött.
Tegnap meg lett az összes hordás NPC megölése öcsi is.
Meg warlockal meg lett az 1 millió azerite be gyűjtése öcsi is.
Bár szerintem a hordás öcsit egyszer már megkaptam. -
Plata
félisten
válasz
lakisoft #84262 üzenetére
Sokat.
Alapból az islandért kapsz kb 80k xp-t.Ha van islanq wq az plusz 100k xp.
De a mobokért is sok xp jön.
Úgy szoktam csinálni jelentkezem random instára,dps-el persze kiírja hogy kb 14-20 perc várakozási idő,jelentkezem islandra,az behív azonnal 1-2 island után random insta is behív.Bár island sokkal gyorsabb mert úgy kb 10 perc alatt jön legalább 100k xp.
Valamiért megszerettem kis karival az island-ot,érdekes hogy random jönnek cuccok.Elég hamar fel lehet szinteződni,119-120 kb 7-8 island.Ha behív random insta kevesebb.Az Island-al húzott karinak sokkal magasabb szintű a heart of azeroth mint küldizéssel.Főleg ha mázlija van és dől a küldi tárgy,warlockal volt hogy egymás után 4 küldi item esett,az mindegyik olyan 1 szintet tol bele. -
Plata
félisten
A ma esti utolsó island a warlockomnak nagyon mázlis lett,2 petet kaptam és egy tatyó pénzt.
Egyenlőre ez volt neki az utolsó Island,120 lett.
[kép]
Ezt a karit is felhúztam Island-al.Ma három pet is jött. -
Joezyka
senior tag
mythicnek van valami előfeltétele?
Ha igen, mi?
azt mondja a dungeon finder, hogy válasszam ki, de nem találok sehol se ilyen opciot (gondolom ott kéne legyen, ahol a heroic is van) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Giovan! #84249 üzenetére
Játszottam már a játékaikkal. Nincs velük semmi baj gameplay / engine szempontjából. Ami a gond velük, hogy
a) totál unalmas és érdektelen a sztori és a lore
b) általában erősen cash-grab beállítású a gazdasági modelljükNyilván az elsőt úgyis a Blizz adja, másodikat meg ugyancsak a Blizz határozza meg. Szóval innentől lényegében a Blizzen múlik az egész. Szerintem várjuk ki a végét, aki játszott vele az mind azt mondta, hogy egész kellemesre sikeredett. Ha f2p lesz (szerintem valószínű) vagy értelmes áron megy és jók a kritikák, akkor tuti kipróbálom.
Arnold2
Én elvből f2p játszok csak mobilon (vagy egyszeri vásárlással), de irdatlan pénzek belemennek mobil játékba.
Van egy idle mobil játék (TapWizardRPG, amúgy totál f2p barát), ahol a fejlesztő elég aktív redditen. Ő leírta, hogy poénból belerakott $100-os vásárlási lehetőséget, azzal a felkiáltással, hogy az úgyis irreális, de hátha. Erre írt valaki neki, hogy rakjon be már nagyobbat, mert nincs kedve ennyit kattingatni (!).
Másik játék amivel játszok, hetente változó $99.99-os, illetve havonta változó újabb adag $99.99-os csomagok vannak. El nem tudom képzelni, hogy ezt beletoljam fixen hetente / havonta, de valószínűleg nem véletlenül vannak ott...
Vagy ott a Fire Emblem Heroes. Átlagban havi (!) $20 millió dollárt hoz a Nintendonak mióta megjelent. Ráadásul a bevételeik 36%-a USA-ból jön (56% japánból), szóval ez a "minek a kínaiaknak Diablo" is elég fals, nem csak kínában mennek a mobil játékok, hanem az egész világon (igaz ázsiai túlsúllyal, de ugye WoW és társaiban is elég erős az ázsiai piac, szóval ilyen téren nincs drasztikus különbség). -
Arnold2
őstag
válasz
malacka87 #84247 üzenetére
A WoW is tele van csontvázzal. A youtube itt a melóban le van tiltva, de ha beírod, hogy word of warcraft china censored akkor megláthatod, hogy hogyan néz ki nálunk. Ha meg akarják oldani, akkor megfogják, hogy ne látszódjon csont.
Marrowgar ICC elején valami rém mókás pl(Abban egyetértek Cathfaern-nel, hogy az Acti-Blizz nem szeretett szervezet, hogy non profit módon ontsa magából az AAA játékokat, ellenben lehet koromnál fogva, én nem érzem úgy, hogy a mobil gaming annyira de annyira fajsúlyos lenne/lesz, hogy az az irány. Meg lehet fejni? Meg bizony, de szerintem egy pay-boxos konstrukció még mindig több pénzt tesz le az asztalra mint egy mobilos mikrótranzakciós modell, de ez csak az én véleményem.)
-
k.kristof
őstag
válasz
Csokishurka #84248 üzenetére
Ismerős ne mondogasson csak úgy dolgokat, forrást adjon. Sehol nem olvastam róla, hogy lenne ismét külön PVP gear.
-
Csokishurka
őstag
Ismerős mondta hogy visszajön a PvP gear. Igaz ez?
-
Hunner
senior tag
válasz
whitezo88 #84243 üzenetére
Nem volt elit mob. Forrás: Tegnapelőtt láttam default unitframe-el
Dust Devil 420hp, 41-48dam és egy képesség ami 4secre stunol. (tippre a stun miatt volt ez halálos anno és most is.) lvl16-os Classicos rugónak 330hp-ja van.
-
gbela
senior tag
válasz
Csapoati #84242 üzenetére
En nem ertem miert mazochizmus ez. Sokkal "eletszerubb" nekem, hogy egy azonos szintu ellenfel az kb veled azonos erossegu. Ha magasabb szintu az ellenfel akkor joval erosebb. De biztos en is csak oreg vagyok es ertekeltem a kihivast wow-ban, hogy ha ket azonos szintut behuztam es levertem oket az volt a sikerelmeny. Nem az h osszehuzom a fel mapot aztan leverem, esetleg haborgok ha belehalok
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Arnold2 #84239 üzenetére
WoW részével én teljesen meg voltam elégedve. Így pár hónappal kieg kijövetele után úgyse lehetett számítani nagyon meglepő dolgokra, ehhez képest szerintem kifejezetten jó volt amit előadtak.
Diablo Immortal: leírtam Diablos topicba is, hogy szerintem itt kb. a Diablo franchise léte a kérdés. Nagyon régóta nem tud érdemi bevételt termelni a világ, muszáj volt beleállni olyanba ami jó eséllyel fog hozni pénzt. Ennek része az is, hogy a fejlesztési költség legyen kicsi, ezért össze kellett állni a Netease-el. Rá lehet erre fogni, hogy miért a pénz a minden, de hiba egy Blizzard méretű cégtől azt elvárni, hogy szeretetből fejlesszenek.
Igen, PR szempontból kicsit furán jött ki, hogy semmi mást nem jelentettek be, de jó eséllyel volt rá okuk, hogy nem tették. Hogy mi, azt én se tudom, szerintem is jobb lett volna ha csak valami fél mondat esik másról is. De nem hülyék ülnek ott se, tudták, hogy ez nem fog jól kijönni, tehát muszáj azt gondolom, hogy okuk volt rá, hogy így tettek.
Másik oldalról sokaknál az dobta el az ékszíjat, hogy miért mobil... itt meg tessék elfogadni, hogy iszonyatosan feltörőben lévő piaci szegmens, és a fiatal korosztályt egyre kevésbé lehet elérni más platformon, ami nyilván azt is jelenti, hogy egyre inkább mind rövid, mind hosszú távon egyre kevésbé van pénz más platformokban. Nem véletlen, hogy mindenki portolja át a régi / új játékait ész nélkül mobilra, ha csak kicsit is érintőképernyőssé tehető a dolog.
Szóval a mobil gaming egyre erőteljesebb piaci szegmens és egyre több játék fog kijönni és egyre több játék fog kizárólagosan kijönni rá. Értem én, hogy valakinek ez nem tetszik, de attól még tény. Mobil platformnak jelenleg van pár hátránya, mint pl. az érintőképernyős irányítás vagy kicsi képernyő, de részben ezekre van már megoldás, részben ahogy elterjedtebb lesz a platform, úgy lesznek ezekre egyre jobb megoldások. -
Hunner
senior tag
válasz
Arnold2 #84239 üzenetére
Classic: Westfallban rohangáltam egy human rugóval (életem első karaktere volt, nosztalgia) Láttam egy lvl19-es Dust Devil-t; lvl16 voltam épp. És egyből előjött egy rakat corpserun emléke meg az a hatalmas öröm, mikor életemben először sikerült megölni egy ilyen mobot. Miközben ezen morfondíroztam egy Warclock nekiment a mobnak. Stealthben ültem és néztem ahogy a mob 2 ütésből a Voidwalkert majd 3 ütésből a lockot szétcsapja, majd leresetel és visszamegy a helyére. Rendkívüli nosztalgia és boldogság fogott el.
-
Arnold2
őstag
Elég érdekes BlizzCon-unk volt idén, azt el kell ismerni. Minden évben előfizetek rá és meghívom pár cimbim, hogy élőben nézzük majd véleményezzük. Nos, idén volt bőven miről beszélni.
Pár gondolat:
-WoW Classic: kipróbáltam (bár játszani vele ennél többet nem hiszem hogy fogok) és mikor véletlen lock-kal egy vaddisznó mellé behúztam egy keselyűt, ami úgy összecsukott engem meg a kék lufim mint a fene, rájöttem, hogy bizony már bőven nem azt a játékot játszom így 2018 végén, mint annó
Volt egy panel, amiben Ion elmondta, hogy a legtöbb kényelmi funkció, amihez ma hozzászoktunk nem lesz benne (pl az "AOE" loot sem, amiről már beszéltetek, sem LFD, ami most előhívható az véletlen, ellenben a 2 óráig átadható loot benne lesz).
-WoW 8.1.5 illetve felfele: huu nagyon tetszett amit láttam. A mecha gnómos insta nekem specc nagyon bejön és a steampunk gnómok is. Szerintem ott sokat fogok járni majdEgy kicsit beszélhettek volna az utolsó old god-ról is, de megértem, hogy nem akarták eldurrogtatni az összes petárdát.
-Lost Honor videó: Nekem Saurfang mindig is szimpatikus volt (mondom ezt mint ősrégi ally fanboy). Ha valamilyen úton módon végül ő lenne a warchief, azt például üdvözölném. Úgy vélem Thrallt, ha vissza is hozzák, szerintem nem lesz maradandó, warchief meg pláne nem. Max beáll PR-ként Saurfang mellé segíteni
-WoW Mythic dungen invitational: A Free Marcy teljesen megérdemelten nyert. Végig kiegyensúlyozott, átgondolt játékot hoztak. Nagyon élvezetes volt nézni az összes mecset. Teljesen eltérő taktikák mellett, nem egy meccs volt, ahol másodpercek döntöttek. Plusz tanultunk pár "creative use of game mechanic"-ot itt is-Diablo Immortal: na itt majdhogy nem szabályosan dühöngtem. Véleményem szerint teljesen megérdemlik az összes savat, amit kaptak emiatt. Diablo fronton nagyon rég történt bármi értékelhető és utána bedobnak egy "ilyet".. Ha esetleg behinteltek volna egy király új kieget, vagy uram bocsá a 4-et.. de így?
-OW VB: na itt volt a másik enrage. Kína, isten tudja, hogy hogyan, de bejutott a döntőbe, majd egy olyan játékot mutatott, amit szerintem itt közülünk sokan simán megjátszana, becsukott szemmel is (nyilván túlzok, de aki látta a döntőt, az tudja miről beszélek). -
Plata
félisten
Mivel újra itt van drakmoon event fel merült bennem az ötlet hogy meg kéne szerezni a PVp-s öcsit is,mert a legkisebb karimnak is kész az instás,de nem szoktam pvp-zni soha.
Bg-re ha megyek körülbelül milyen sűrűn esik darkmoon küldi item?
Egy random instán lazán esik 2-3 küldis item is. -
echterion
nagyúr
válasz
igorguzmov #84233 üzenetére
Hát nini, téged is lehet látni? El vagy veszve nagyon, öreg.
-
Plata
félisten
Kis karival épp darkmoon szigeten voltam mikor kiírta hogy moonfang balhézik és le kéne csapni a búráját.
Elmentem megnézni hogy leverik,de meglepetésemre moonfang nem ??lvl boss volt mint máskor hanem üthető és sebezhető.
Igaz így is volt valami 190k hp-ja nekem meg 2400,de tudtam sebezni és mikor meghalt kaptam is lootot.
Egy ideiglenes farkas mountot és egy küldi itemet amihez viszont 90-es szint kell.
Múltkor még tuti hogy nem lehetett sebezni kis karival.
Úgy emlékszem valami 50-es szintű karival nekem sebezhetetlen volt és ??lvl.
Most meg 34-essel tudtam ölni. -
lakisoft
veterán
válasz
igorguzmov #84233 üzenetére
Bakker nekem is van de nincs blizzcon jegyem.
-
Hunner
senior tag
válasz
echterion #84225 üzenetére
Ha volt Virtual ticketed, akkor a Wow játékon állva a play gomb fölött van egy legördülő menü, abban lehet bétát/ptr-t meg másik wowaccountot váltani. Na itt van jelenleg a demo is.
(#84223) Cathfaern Jaaa, hogy a sima autoloot az classic feature volt? Nekem valamiért az rémlett, hogy később hozták azt is be. Mintha sokáig klikkelgettem volna a lootot a táskába kerüléshez anno.
Akkor benéztem.
-
lakisoft
veterán
A warcraft III reforged az a wow classic vagy most hogy? Komolyan mondom már annyit variálnak hogy nem tudom követni.
-
Giovan!
addikt
Ez most valószínüleg nem a legértelmesebb kérdés lesz a topik történetében, de retri pala mellé ti mit ajánlanátok 2v2-re? Én egy disco papon gondolkodom a cc-k és a damage miatt, de sajnos a guildemben nem nagyon van ilyen. Esetleg mist monk?
A másik kérdésem a pvp gear item levelének növekedését illeti. Pontosan mikortól kezd el nem 355-ös cuccokkal bombázni a conquest pontokért cserébe? -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Hunner #84222 üzenetére
Arra gondolsz, hogy be lehet kapcsolni, hogy egy mobra amikor ráklikkelsz az kiszedi az összes lootot (abból az egyből) automatikusan, nem kell végigklikkelni minden loot itemet? Az persze hogy benne van, mivel 1.9-es patch-el került be WoW-ba, classic meg 1.12-re alapozódik.
-
TBT
addikt
Hiányzik az öreg:
Chris Metzen at Blizzcon 2018 World of Warcraft Q&A -
Cathfaern
nagyúr
válasz
BoneDragon #84211 üzenetére
Nincs. Konzol paranccsal fel lehet hozni az LFD ablakot, de üres, véglegesben már benne se lesz, csak még nem szedték ki.
-
Plata
félisten
Nem tudom ismeritek-e vagy sem,de tiragarde sound-on Westwind Weald-nél van egy barlang,benne egy rare kecske,28 slotos táskát dob.Totes a neve.
[kép] -
Plata
félisten
válasz
BoneDragon #84211 üzenetére
Mi a szösz,az nem volt vanillában.
Akkor kimarad majd az hogy félnapot gyalogolunk az instához?Island expedíción csúnya bugba vagy mittomén mibe futottam.
Nyílt egy portál amibe belementünk,de bent nem volt semmi,mentünk fel felé a lépcsőn és el tűnt alólunk a talaj majd zuhantunk a semmibe,vagyis csak kezdtünk zuhanni mert jött wow error,majd még kettő mire újra vissza zuhantunk islandra.Amíg zuhantunk a semmibe mindenkit kivágott wow errorral a játék,
Majdnem buktuk islandot az erorok miatt. -
whitezo88
nagyúr
válasz
BoneDragon #84163 üzenetére
Evek ota nagyon jo, es nepes Vanilla privat szerverek vannak. En mondjuk azota nem jatszok ott miota bejelentettek az originalt.
Btw vannak qol valtozasok a vanillaban (eredeti) vagy 100% regi lesz? Ertem ezalatt pl hogy nincs frakcion beluli mob tageles.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
Peetey91 #84200 üzenetére
Nekem inkább az a fura, hogy nem lehet minden faj minden class. Például ha van undead priest, akkor mi az akadálya annak, hogy legyen ud paladin? Legionben amúgy is láttunk már demon vagy például night elf paladint. Ezek után a tauren paladin szerintem simán belefér.
-
-
TBT
addikt
Már követelik vissza a pénzüket az emberek a Virtual Tickettel kapcsolatban...
Ilyen szinten elbaltázott BlizzCon sem volt még a Blizzard történetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest