- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
echterion #89242 üzenetére
Hát ja, ez már tényleg sok. Sylvanas lett az új Zöld Jézus, pedig (és javítsatok ki, ha tévednék) nem igazán történt vele semmi olyasmi, ami indokolná ezt az óriási szintlépést. Úgy játszadozott azzal a szerencsétlen Lich Kinggel, mintha lenne köztük vagy 20 level különbség.
Mindenesetre a trailer nem fogott meg, pedig gondolkodtam rajta, hogy visszatérek, ha megint Northrenden lesz a csapatás, de a mutatott zónák közül egyedül a "vámpírszerűséges" tűnt elfogadhatónak számomra, a többitől csak a déjà vu vett elő (bár igazából még az is volt már, de az legalább hangulatosnak tűnt). Kár
-
Giovan!
addikt
Dark iron dwarf lehet death knight? Hogy a fenébe?
Szerk: megnéztem, nem lehet. A nightbornennál és a highmaunten taurennél is az írja 55-ös kari kell hozzá, pedig nyílván nem ez az akadálya a dolognak, hanem az, hogy mikor Arthas Azerothon turnézott, ők épp el voltak szigetelve a világtól.
Újabb szerk: nekifutottam mégegyszer a hsz-odnak, és rájöttem hogy az enyém tárgytalan, lehet törölni
-
Giovan!
addikt
Random bg-re mást is ilyen nehezen hív be? Ragnaroson vagyok hordában, általában fél órát kell várnom mire behív egy szerencsétlen bg, napszaktól függetlenül
-
Giovan!
addikt
-
Giovan!
addikt
Az uh dk-ról tud valaki valamit? Elképesztően gyenge jelenleg. Se damage, se defence cd-k. Blood dk-n kívül mást nem is látni (bár ahogy olvastam, az is kap egy enyhe nerfet a 8.1-el, mert miért ne...). Én szivesen dk-znék, régen az volt a mainem, de a mostani siralmas állapotok közepette inkább szakmázok a retrimmel, minthogy a dk-m felhúzásával szenvedjek.
-
Giovan!
addikt
Struggling with a tough foe? Remember keep you health above 0 while lowering your opponent's health to 0. Works all the time.
Ezt a tanácsot adta ma nekem a loading screen. Az ilyenek miatt szeretem a Blizzardot
-
-
Giovan!
addikt
Ez most valószínüleg nem a legértelmesebb kérdés lesz a topik történetében, de retri pala mellé ti mit ajánlanátok 2v2-re? Én egy disco papon gondolkodom a cc-k és a damage miatt, de sajnos a guildemben nem nagyon van ilyen. Esetleg mist monk?
A másik kérdésem a pvp gear item levelének növekedését illeti. Pontosan mikortól kezd el nem 355-ös cuccokkal bombázni a conquest pontokért cserébe? -
Giovan!
addikt
Na, lesz zandalari paladin, és kul tiran shaman is. Szerintem mindkettő beilleszthető a lore-ba (legalábbis jobban mint a tauren paladin).
-
Giovan!
addikt
válasz
malacka87 #84177 üzenetére
Volt pedig már szó róla korábban is wowheaden. Valahogy Rezan loahoz kapcsolódik majd a zandalari paladinok története.
Meg amúgy igazából a zandalari troll a DH-t leszámítva minden kasztot meg kéne kapjon lore szerint, hiszen folyamatosan hangsúlyozták annak idején, hogy mennyivel fejlettebbek mindenkinél, és hogy a világ minden tudását összeszedték már. Szóval az, hogy mindenhez is értenek, alap -
-
Giovan!
addikt
A legionös class mountok megszerzésének bfa-ban is ugyanaz a menete mint legion-ben volt? Valahol olvastam, hogy könnyítettek a dolgon, máshol meg azt írták ugyanaz maradt.
-
Giovan!
addikt
válasz
Csokishurka #83841 üzenetére
Köszi. Kicsit furcsa lesz hordában tolni, világ életemben allis voltam, de mivel a spanok hordában vannak ragnán, így én is kénytelen leszek a mosdatlanokkal lenni
TBT: Hát ja, elég türelmesek, és tényleg megpróbáltak segíteni, nem lerázni valami kamu sablonszöveggel. Még a surveyt is kitöltöttem amiért ilyen jóarcok voltak.
-
Giovan!
addikt
Na emberek, sikerült megoldanom a problémát a supporttal. Állításuk szerint én nem a Complete Editiont vettem meg, hanem a sima BfA-t (ami elég nagy noobság lenne a részemről és míg élnék tagadnám is
). Törölték a vásárlást, visszautalták a pénzem, és sikerült ismét megvennem a Complete Editiont, ezúttal rögtön standard editionbe rakott, és megkaptam az 1 hónap game timeomat is. Szóval aki esetleg emiatt nem tudott aludni, az megnyugodhat, és köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
Giovan!
addikt
Meg van a véleményem nekem is az ilyen emberekről, de a Blizzard mit tehetne ellenük? Elvégre mégis csak extra bevételt hoznak.
Más: Nem tudjátok kb. mennyi időbe telik a blizzard supportnak feldolgozni egy ticketet? Csak mert hétfőn vettem meg a wowot, azóta is starter edition vagyok, és már kezd a tököm tele lenni az egésszel. Tegnap 4-kor írtam ticketet a supportnak, de azóta sem válaszoltak.
-
Giovan!
addikt
válasz
Csokishurka #83717 üzenetére
Köszönöm, ez elkerülte a figyelmemet. Írok nekik akkor. A remegek kicsit talán túlzás, de tény hogy ez a késlekedés kicsit megemelte a vérnyomásomat
-
Giovan!
addikt
válasz
Csapoati #83708 üzenetére
De nem értem mi tart rajta ilyen sokáig? Steamen veszek valamit ugyanezzel a kártyás módszerrel, egy óra múlva már játszok is. Itt meg jóváhagyásra kell felterjeszteni a CEO-hoz, vagy mi? Régen mintha nem tartott volna eddig. Anno megvettem karácsonykor a WoD-ot, és még aznap játszottam vele. Most meg...
Azóta próbáltam egy starter edition törlést, nem volt jó ötlet, törölte a game accountok közül a wowot teljesen, szóval inkább újraaktiváltam a startert. A héten már nemigen fogok wowozni, úgy tűnik. Kár, pedig ez a kieg még tetszett is trailer alapján -
Giovan!
addikt
-
Giovan!
addikt
válasz
Csokishurka #83697 üzenetére
Köszi szépen a tanácsot, de sajnos nálam nincs csak 1 wow account a listában, az is starteres.
Viszont érdekes, hogy a transaction orderben meg az áll hogy purchase completed
A battle. net kliens-nél pedig semmi sincs, csak a play gomb.
Nem hiszem, hogy ez magától meg fog oldódni, valószínüleg ráírok a blizz supportra. Valaki tud egy elérhetőséget dobni? A support oldalon próbáltam, de ott csak ilyen rögzített esetek közül lehet választani, a beragadt starter edition meg nincs köztük.
-
Giovan!
addikt
Nem akarok itt noobkodni, de eltelt 24 óra, a jelszót is resteltem, de semmi, még mindig starter edition-ben vagyok a blizz szerint. Kártyáról fizettem, ennyire sokáig tart az átfutási idő, vagy vegyem fel a kapcsolatot a supporttal?
-
Giovan!
addikt
Sziasztok!
Csináltam egy új accot, megvettem a Compplete Collectiont (a standardot, nem a deluxe-ot), letöltöttem a játékot, de valamiért starter edition-ben ragadtam. Teljesen új accountról van szó, egy percet sem wowozott még rajta senki. Megnéztem az account settings alatt, azt írja active starter editionöm van. A Blizzard Support oldalon a Remove Starter Editiont próbáltam, az nem segített.
Ilyenkor mit lehet tenni? A válaszokat előre is köszönöm. -
Giovan!
addikt
válasz
Cathfaern #76897 üzenetére
A legelső paladinok papok voltak akiket megtanítottak harcolni, és warriorok akiket megtanítottak "fényezni"- már ha a human paladinokról van szó. Meg amúgy nem lehet mindenki skilles a legelső perctől kezdve, de még beleszokhat (meg néha tolhat egy-egy op mass resst is
)
-
Giovan!
addikt
válasz
Arnold2 #76889 üzenetére
A cinematicban is az egyesített kard van a kezében. De amúgy tényleg felesleges ezen vitázni, hiszen Tyrande is íjász papnő, és Sylvanast is nehéz lenne besorolni valamelyik kasztba. Ha a Blizzard szerint Anduin egy olyan priest aki plateben nyomja és kétkezes karddal írtja az ellent, ám legyen (bár nekem ez akkor is paladinnak tűnik, dehát ebben a kérdésben úgyis a blizz dönt).
Én már annak is örülök hogy királyként nem viszi tovább a "mindegybiciklittekerünkszóvallegyenbéke" vonalat, nekem már ez is elég karakterfejlődés a részéről -
Giovan!
addikt
válasz
Wellin9 #76869 üzenetére
Q: Stat squish coming? Also is Anduin a paladin?
A: Anduin is a Priest for sure, NOT a paladin. Yes we're doing a squish for all the same reasons as the Warlords squish but this time we're also squishing Item Levels.Priest aki plate-ben jár és two-hand swordal nyomja, ez olyan ismerős nekem... ja hogy azért mert ez a paladin definíciója az Order of the Silver Hand megalakulása óta
-
Giovan!
addikt
Ez az Enha shaman nagyon tápos lett. Annyi védekező spellje van, hogy BG-n 3-an alig bírtak leütni. A searing totem stackelődését sem kell most már megvárni, ami régen hátráltatott a pvp-ben. Viszont elégé megcsappant a totemek változatossága, ami nagyon nem tetszik. Összességében szerintem pozitív a változás (már a Cataclysm-hoz képest), ha a Légióban kezdenek valamit a totemekkel is, teljesen elégedett leszek.
-
Giovan!
addikt
Ragnaroson alliban, vagy hordában van több magyar?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- IT - Bazár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest