Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
vvega30
üzenetére
Talán erre gondolsz?
"Account-wide Reputation Credit and Transmogs
A long-expected change, starting in patch 8.1, credit towards achievements like 100 Exalted Reputations will now be account-wide, so you no longer need to re-earn reputation whenever you swap main characters. Besides that, items locked with reputation, like tabards, will only have reputation requirements when you purchase them, allowing other characters in your account to freely use those items."
"Champions of Azeroth Reputation Changes
If you reach revered with Champions of Azeroth in one character, all characters in your account will be able to acquire the Heart of Azeroth upgrade from Magni, as soon as Tides of Vengeance launches." -
vvega30
senior tag
Tegnap azt mondja egyik pajtásom, hogy a 8.1-el összevonják repukat és nem csak achivement szinten (?).
Szóval ha egyszer kifarmoltam mondjuk X reput akkor azzal a frakcióval minden karakter exa lesz? Elég lesz egy reput egyszer kifarmolni? Meg, hogy a nyaklánc lvlt is összekötik?
Vagy ezt hogyan kell értelmezni? -
TBT
addikt
-
Arnold2
őstag
-
TBT
addikt
És megérkezett a Before the Storm gyönyörűséges limitált kiadása is!

Christie Golden által aláírva.
Sajnos az EU Store-ban még nincs, de ha lenne, tuti megvenném magamnak Karácsonyra. -
TBT
addikt
-
Peetey91
senior tag
MMO-Champen szuper kronológiai összefoglaló az eddig megjelent Warcraft irodalomhoz.
link -
-FreaK-
veterán
Mining+blacksmithing-el hogy lenne érdemes pénzt keresni? A 200-as stack ore az nem sokat ér AH-ban, ahogy látom.
-
Mister_X
nagyúr
"Ha 113-as karid van miért nem BfA instába mentél?"
Transmog? +1 casual thing, hardcore mythic raiderek már full mythic uldir kinézetben vannak

@Sspot: vér tündékkel most viszont szintezni kell, nem vagyok Exalted Silvermoonnal
Hátulütője a dolognak, hogy csak két blood elfem van, paladin és death knight, egyiknek se fog jól állni a heritage armor. -
Plata
félisten
válasz
SshaarK
üzenetére
Engem nem zavar egy csöppet sem.
Végül is a fórum azért van.
Épp most értem haza.
Így válaszolok is ha tudok.
Ha odyn-t öltétek akkor az légiós insta volt,trial of valor.
Jó párszor lesz olyan hogy neked nem dob semmit sem.
Sajnos az insták olyanok,bár ha tényleg mythic volt akkor lenni kellett volna neked is loot szerintem.
Megnézted a ládát a végén?
Ha 113-as karid van miért nem BfA instába mentél? -
SshaarK
csendes tag
-
törölt tag
Ma reggel felkeltem és a vér tünde varázslómat kezdtem el húzni. Tök gyorsan lehet fejlődni vele.
Megöltem 60 állatot a questhez sholazarban.
Aztán átléptem a démon vadászomra, elintéztem az AH-t, összejött 70k gold tegnap hajnal 2 óta.
Nagyon örültem neki, nagyon mókás ez az AH-zás.Végre megszereztem a Bloodsail Admiral title-t is, bár úgysem használom, mert túl sok embernek van meg.
Ismét nem esett semmi G'huun HC-ból, ezért kezdtem el húzni a kis vér elf varázslómat, nagyon erős a kis csaj, csak kellene rá valami transmog... De még csak 67-es és nem tudom használni a transmogjaim 90%-át.Most belépek megint mert megjött a kedvem egy kis fejlődéshez

Remélem most is behív instába, szeretek oda járni csak 10-20 percet kell várni hogy behívjon.Szerintem teljesen hülyeség 120-ra felhúzni a karikat, úgyis nagyon unalmas a sok normal meg heroic insta... ugyanazokat kell csinálni mindig... mythic plusra meg nem akarok menni, mert ott nagyon figyelni kell, nekem az már nagyon hardcore. Meg amúgy is hülyeség a sok gearnek semmi értelme nincs.
Inkább megyek húzom a kis varázslómat! -
Plata
félisten
válasz
Cathfaern
üzenetére
Mivel nem járok M+-ra,sem egyéb instára nem sok értelmét látom az augment vacaknak.

Arra hogy kergessem a halakat meg az ércet nem kell.
Bár lehet ha pecabotra tűzném akkor kifognék valami mutáns halat.
Wq-záshoz meg warfronthoz sem kell szerintem.
Másra nem járok,az insták unalmasak.
Egyébként ha már insta,most volt egy klassz élményben részem.
Vagy 10 év után újra tankoltam huntival alcatrazban.
Csak most nem BM huntival hanem MM huntival.
Az első bossnál a tankunk dc-zett és ki lett rúgva,ott maradtunk négyen és mivel hiába vártunk tankra elindultunk,sajna csak 3 petem van,MM huntinak nem nagyon kell,de maki feri bevált.
Tök lazán elmentünk utolsó bossig négyen úgy hogy a gorillám tankolt.
Az utolsó bossra lett tank.
Valamikor nagyon régen egyszer BC idején már tankoltam ezt az instát de akkor BM huntival.
Na meg akkor még haverokkal.(#84673) SshaarK
Ha mountot is akarsz fogni akkor kell stable,vagy mi a rosseb a neve.
De egyébként olyan épületeket húzz fel amilyen professionod van.
Ha akarsz followereket szerezni akkor kell a kocsma is.Trading post is jó,meg a bank is és a salvage yard. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Mister_X
üzenetére
""Küldizni nem éri meg,csak béna küldik vannak." - persze, hogyne, a lvl30-as Heart of Azerothom is csak viccnek van és a Battle-Scarred Augmented Crystal is totál felesleges"
Casualként (abból a típusból ahogy Plata vagy én játszok) tényleg azok
Na jó, battle-scarred augmented crystal goldnak jó, de igazából nekünk nem nagyon van kiadásunk se, szóval annyira nagy jelentősége a goldnak sincs. -
SshaarK
csendes tag
Köszönöm a segitséget bár hordás vagyok a láda meglett. Aszta mennyi spelled van, én wotlk nál hagytam abba és szörnyülködve láttam ezt a specializálódást és hogy a Lock omnak a spelljei negyedét kaptam meg.
Én Ragnaroson vagyok mert állítólag ott van a legtöbb magyar,1 el már össze is futottam de nem volt barátkozó tipus
A garrisonnál nagyon az elején vagyok most az a küldetés hogy a hall legyen lvl 2 es de hát ressource hiányában ez nehezen fog menni, mit érdemes egyébként benne fejleszteni és mit nem? -
Mister_X
nagyúr
Followerekre tapasztalatom szerint az a "módszer", hogy akkor fog hozni bármit is, ha nem használja a "képességét".
Például, horda oldal:
Küldetés main obejctive: infiltration, tehát Lilian Voss vagy Shadow Hunter Ty'jin kell. Menjen Lilian a +15% esélyes equipmenttel (ez mindig aktív), ezzel már 100% megvan. Mellé Ty'jin, akinél van a herb collector, akkor nagy valószínűséggel hoz gazokat, de ha csak Ty'jin menne a herb collectorral, akkor már használja a saját képességét és nem gyűjt gazokat."Küldizni nem éri meg,csak béna küldik vannak." - persze, hogyne, a lvl30-as Heart of Azerothom is csak viccnek van és a Battle-Scarred Augmented Crystal is totál felesleges
Egyébiránt allis oldalon "így húzom" a faction repukat, mert nem mindig van kedvem ott is napi 1-2 órát eltölteni küldizéssel. -
Plata
félisten
válasz
Joezyka
üzenetére
Draenor repülés nincs meg,az annyira szöszmötölős hogy a fene sem vacakol vele.
Draenoron húztam már vagy 20 karit,jól jött volna a repülés de megvoltam anélkül is.
Garrisont építgetni és szépítgetni megéri,szerintem.
Az hogy az enyém jól van-e építve vagy sem nem tudom.
Nekem így tetszett.
A törpe huntimnak van kiépített garrisonja és a followerekkel is van foglalkozva,többi allisnak is van 3-as garrison,de nincs vele foglalkozva,de a törpének igen,neki a followerek is fel vannak öltöztetve és küldizgetek is velük.
Néha vicces dolgokat hoznak.
Még amire vágyom az garrison heirloom,de azt még nem hoztak,de hoztak már szelfi kamerát,mountot,petet meg egyéb marhaságot.
Mindjárt meg mutatom az enyém milyen,oszt majd meg mondják a hozzá értők mennyire pocsék. -
Joezyka
senior tag
-
Plata
félisten
válasz
lakisoft
üzenetére
De azt is tolom,a küldiket.Már Borean Tundra nagy része megvan.
(#84667) Joezyka
Nekem ma is tök véletlen jött mount.
Egy garrisonos küldi hozta.
Garrisonod hogy legyen végig kell csinálni a bevezető küldetést,120-as karival az kb csak futkorászás,meg kb félóra.
Azt hiszem Blasted landson kezdődik a küldetés.Ott kell dumálni talán Khadagarral,vagy Khadgar,tudja a rosseb.
-
Joezyka
senior tag
ez a garizonozáshoz visszamentek a draenor szigetre?
nekem 1ik karimmal van ott valami, a másikra a 110 boost-ot toltam, és nincs oda HS (gondolom elkezdtem a küldetés sorozatot és meglesz?)Másik kérdés: mountokat szeretnék gyűjtögetni, panda területen már egy repülő sárkányt kifarmoltam, pár nap és a vízen járó mount is megvan, viszont van ott egy boss (Salysis's Warband) ami elvileg dob mountot, viszont sose találom ott, és írást még nem találtam róla, hogy az mikor hogy spawnol, vagy mi kéne hozzá, ebbe tudtok segíteni?
Ezen kívül hol tudok még farmolni / hogy tudok szerezni mountot?
Láttam Plata itt a nagy mount farmer mester
, és innen jött az ihlet, eddig azt hittem, csak bfa repu, aztán veszek magamnak, de akkor tévedtem. -
Plata
félisten
válasz
lakisoft
üzenetére
Igen mondták,volt akinek annyi goldja volt hogy nem tudta hova tenni és másoknak is vett belőle játék időt.
Miközben az űrt jártuk annyit mesélt garrisonról hogy miatta lett kedvem újra kipróbálni.
Nincs valami jó ötletetek hogy huntinak melyik a legjobb transmog szett?
Már 75 a kis huntim,kéne neki valami vagány rambós szett.
A régi huntimnak sosem vacakoltam kinézettel,akkora marha szakálla van hogy úgysem látszik mi van rajta.
De az új törpe huntimnak nincs szakálla,vicces is lenne,szakállas női törpe.
-
Plata
félisten
Instában ha esik Binds when equipped item azt miért nem lehet átadni csapattársnak?
Kis huntival voltam lk instában esett egy kék leather csizma próbáltam átadni druidnak de nem engedte. -
Plata
félisten
válasz
SshaarK
üzenetére
A Garrisonodban ha allis vagy keress egy ilyen ládát.
[kép]
Maximum 500 resources van benne alapból.
Fejlesztéssel 1000 lehet,bár én nem fejlesztettem.
Így is sok jön mindig.[kép]
Mondjuk ha hordás vagy akkor pont nem ilyen a láda.
De arra nem emlékszem milyen a hordás láda,csak egy hordás karinak csináltam meg a garrisont nagyra,többinek nem foglalkoztam vele mert a hordás eléggé lapos az allishoz képest.
Allisban a zene is eszement jó,meg a hangulata.mai napig szeretek ott pepecselgetni.
Közben ahogy írtam jött megint resources salvage-ból.
[kép] -
Plata
félisten
válasz
SshaarK
üzenetére
Biztos van,de ezt ne tőlem kérdezd,én évek óta egyedül játszom.
Olyan szerveren ahol jó ha félévente látok magyart.
Ha látok is magyart akkor az random instában szokott előfordulni,de bronzebeard szerveren mászkálva a magyar ritka mint a fehér holló.
Full külföldi szerver,úgy hogy tök egyedül tolom az ipart.
De elvagyok mint a befőtt.
Ha a huntimmal futok össze magyarrral abból úgyis balhé szokott lönni.
Valahogy fixra nem szokták csipázni a petjeim neveit.
Bár mostanában Vaksibuksi-val instázok.
Az nem olyan irritáló.
Bár hogy kinek mi irritáló az vicces,egyszer reportoltak asszem Willie Tanner nevű jem hadar dreadnought-om miatt egy másik MMO-ban.
-
BeZol
őstag
válasz
nesh_019
üzenetére
szia,
sztem mindenképp olyat válassz, ami dps only class. A DK-t tankként végig tudnád instáztatni úgy, h pikk-pakk behív, míg egy mage, warlock, rugó esetén csak dps-ként mehetsz és sokat kellene várni. Persze ha questelgetni szeretsz, akkor tök8

Én a helyedben maget választanám ezek után (pvp-t nem vágom, de mythic+okon erős, raidekre viszont mindig csak 1 kell a buff miatt, egyébként warlockokat és huntereket visznek mythicen).
-
SshaarK
csendes tag
Sziasztok, garrison resources-t honnan lehet szerezni?
-
DopeBob
addikt
válasz
nesh_019
üzenetére
Miert nem probalod ki oket? Amikor a karit lerehozod, ott van egy olyan opcio, hogy 110es probakari. Ki tudod probalni mi tetszik.
En pl anno hunterrel kezdtem 2004ben. Felhuztam 60ra de annyira unalmas volt hogy nem is jatszottam vele. Par napja belogoltam vele a szulinapi acsi miatt... kar volt. Lassan 90es es nagyon elvezetes most jatszani vele

-
nesh_019
senior tag
Sziasztok.
Új karakter inditok hamarosan, az lenne a kérdésem hogy mit ajánjlotok. 110 boostos lesz.
Én a DK néztem ki magamnak de a Mage is tetszik.
Mind PVP és PVEre is használnám az új karit.
Esetleg más ötletek?
Nekem most egy Hunterem, DH és egy Shamanom van.
-
DjDanee87
addikt
válasz
lakisoft
üzenetére
Sztem nem éri meg arra költeni. Repu összejön emissaryból úgyis, ráadásul nincs még bent a Legionben megjelent paragon repuzás, sem a BOA repu tokenek missionökből. Szinte biztos, hogy ezek később bejönnek majd, akkor lesz értelme esetleg ilyen missiont csinálni. Sőt lehet hogy hoznak be növelt gold rewardos mission-t is, ki tudja. Én a helyedben inkább csak raktároznám a resource-ot, és emissaryból húznám csak a reput.
-
TBT
addikt
BlackFriday alkalmából:
Illidan/Sylvanas szobor hétfő estétől 1 napig csak 275 euró lesz (350 helyett).
-
Plata
félisten
válasz
lakisoft
üzenetére
Arathi,ott 1 küldi 200-at ad.
De mit akarsz vele kezdeni?
Küldizni nem éri meg,csak béna küldik vannak.
Follower craftolt cuccal sem hozott még nekem semmit.
Hetek óta egy küldit sem indítottam el mert semmi értelme.
De vannak nagyon egyszerű wq-k rá.
Igaz nem sokat adnak de 40-50 vacak semmiért nem rossz.(#84635) lakisoft
Ja hogy repu,az más,mikor dark iron törp reput húztam én is toltam,sőt adtam followernek felszerelést is,bár semmi hatást nem vettem észre.
De szerintem ha gyorsan akarsz sokat akkor elmész arathira,ott van vagy 5 esetleg 6 darab 200 war resources-t adó küldi,ha van kivel elmenned rá pár perc .De egyedül sem olyan vészes.
Wq-k közt is szokott lenni tök egyszerű és ad 40-60 vackot. -
lakisoft
veterán
War Resource farmolásra van valami bevált módszer? Jönni jön csak lassan.

-
Plata
félisten
Úgy néz ki az island expedíció izgalmasabb lesz.
Most olvastam gémsztáron. -
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Megvettem az új codot de mivel nem jött be refundolni akarom. De blizzard meg nem nagyon akarja. Járt már valaki így?
Egy napja vettem kb 4-5 óra gametimemom van benne.... -
malacka87
őstag
Hm mytic id resetet és reclear megy hehe.
-
vvega30
senior tag
Üdv
ha veszek egy tokent a shopból azt melyik karakter kapja meg? Vagy azt ki kell választani vásárláskor? Az A szerveren van goldom de B szerveren (is) szeretnék játszani.
Az járható út, hogy veszek AH-ban egy tokent és át tudom küldeni másik szerverre, hogy ott eladhassam?
Vagy ez már sok egy kicsit?
-
gabranek
senior tag
Szerintem neked is ki kéne próbálni valamelyik új allied race-t.
Számtalan altot húztam már, főleg ha már jó ideje megjelent az aktuális kieg és kezdett kifulladni, de mindig volt valami cél, hogy miért húzzam max szintre az altot. Elősző ugye szakmák miatt, majd fullos garrison/order hall kellet minél több és a végén a class mount unlockolása.
Most egyszerűen nincs célja, hogy mire kell a max alt
Az hogy hogyan néz ki egy karakter nekem sokadlagos, mert a minél nagyobb látótávolság miatt úgyis csak egy kis hangyát látok belőle. Az egész szintezésre ráférne már egy nagyobb reformáció, vagy legalább valami jutalmazási rendszer. -
whitezo88
nagyúr
válasz
DopeBob
üzenetére
Én se nagyon, bár én egy Maghart húztam fel, de ork warriort amúgy is akartam már egy ideje, és akkor legyen ez de ennyi. A racialok úgyse sokat jelentenek, a buff majdnem ugyanaz mint a sima orkké, petem nincs, mount elvileg gyorsabb de ahogy olvastam itt is, van ami nem adódik össze, meg van cap.
Ha kijön a zandalari troll abból druidot vagy huntert csinálok fentiek miatt.
-
Plata
félisten
-
DopeBob
addikt
De mi köze ennek az új fajokhoz? Milyen pluszt ad hozzá, az hogy dark iron?
Tényleg nem értem. Én is ezzel játszogatok, altokat húzok, valamiért most élvezem, arra a napi egy órára este, mikor játszani akarok és nem gondolkodni, de nem tudom elképzelni, hogy az új fajok milyen pluszt adnak a játékhoz -
Plata
félisten
válasz
gabranek
üzenetére
Én is úgy voltam mint te,untam BfA-t.
Semmihez nem volt kedvem,már csak dark iron törphöz szükséges repu miatt léptem be.
Ha nem 7th légió wq nap volt akkor szinte nem is játszottam.
Sztori unalmas,insták dettó.
De aztán egy este sok kávé hatására addig farmoltam a reput hogy kb éjfélre meg lett exalted és utána a dark iron unlock.
Azóta megint nem tusom letenni és napi sok órát játszom.
Dark iron törp paladin volt az első tank kari amivel mertem újra 60-as szint felett tankolni.
Még BfA instában is tankolok vele.
A másik törpicsek meg hunti.
Sajna dps kari sokkal lassabban halad.
Szerintem neked is ki kéne próbálni valamelyik új allied race-t. -
gabranek
senior tag
válasz
Lajtorja
üzenetére
Balance capet meg szépen ki lehet játszani. Ha 250 EUR, 10 token és kellő mennyiségű felesleges goldod is van, akkor kell venni szépen giftelni egy másik wow accot balanceból (friss bnet accra) és oda áttolni goldot, majd feltölteni azt is és így tovább.
Sajnos nem a limittel van bajom, hanem, hogy nem tudom elkölteni. Eddig nem volt ilyen problémám, mivel nagyrészt elment wow gametime-ra meg kiegre, diablóhoz nekro dlc, de lehet az expansiont is abból vettem, bár erre nem vennék mérget. HS-re nem költök, mert napi q-kkal bőven összejön a kiegenkénti 60-70-80 pakli. Meg néha mellényúltam és előrendeltem a destiny 2-t, ami nagyon nem az én izlésem.
Csak most ugye nem költök játékidőre mert bűn rossznak tartom a bfa-t, semmi másról nem szól, csak hogyan húzzák a játékosok idejét. Szerintem sokat elárul, hogy az összes eddigi kieget amennyire csak tudtam kimaxoltam, kivévre raid (gz mithyc anyám tyúkja), és egy évet biztos folyamatosan, napi szinten online voltam. Most két hónapot sem húztam ki egyvégtében.
Úgyhogy hiába vagyok teli pénzzel blizznél, inkább Riftelek és Guild Wars 2-zök.
-
L4mie
veterán
Ha érdekel valakit:
Iponban most kapható BfA CE legalábbis elvileg.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Lajtorja
üzenetére
"giftelni egy másik wow accot balanceból (friss bnet accra) és oda áttolni goldot, majd feltölteni azt is és így tovább."
Ehhez annyit tennék hozzá, hogy célszerű egy karaktert húzni az új acc-on is. Nem kell 120-ra, de a tapasztalatok alapján a friss b.net-es acc-on egy darab lvl1-es karakter és csomó beömlő gold felállást nem nagyon szereti a Blizz, érthető okokból. -
Lajtorja
aktív tag
válasz
Balcsix
üzenetére
Részben kereslet-kínálat, részben pedig blizzard algoritmusa határozza meg a token árát. Ha magasabb a kereslet, mint a kínálat akkor felfele megy az ára, fordított esetben meg lefele. Nem valós időben időben határozzák meg az árát, hanem (talán) fél óránként ha jól emlékszem. Az eladó garantáltan megkapja a berakáskor aktuális árat és időrendi sorrendben kerülnek eladásra.
Tehát előfordulhat hogy délután rakod be 175k-ért, de csak éjszaka jut el oda a sor, hogy kivegyék (viszonylag ritka, hogy sokat túl kelljen várni), amikor 168k. Ettől függetlenül 175k-t kapsz, továbbá hiába rakta be valaki utánad olcsóbban, a tied fog hamarabb elkelni. Venni mindig annyiért veszel, ami az utolsó frissítés utáni ára.
Itt meg tudod nézni az ingadozásokat, illetve az aktuális árat is. Nagy általánosságban délután drágább, hajnalban olcsóbb, de ha kijön egy-egy újabb balance-ból vehető játék, pet vagy promó akkor megkavarhatja kicsit a dolgokat. (és nem utolsó sorban az ár is felmehet)
Balance capet meg szépen ki lehet játszani. Ha 250 EUR, 10 token és kellő mennyiségű felesleges goldod is van, akkor kell venni szépen giftelni egy másik wow accot balanceból (friss bnet accra) és oda áttolni goldot, majd feltölteni azt is és így tovább.
-
Balcsix
senior tag
A token árát mi befolyásolja, van olyan nap-napszak amikor rendszeresen olcsóbb mint máskor, vagy ez teljesen random?
-
Plata
félisten
válasz
Giovan!
üzenetére
Hát sajnos nem lehet,de megpróbáltam.

A dark iron dwarf a kedvenc fajom most már,gondoltam talán DK is lehet,de sajnos nem.
A paladin is nagyon jó,hunter is,most húzom huntit.Sajna a legrosszabb szakaszban van 60-80.
Ez az új törpe hozta vissza a játékkedvem.
Vagyis most épp nem huntizok mert kis szünetet tartok,hogy meg mutassam annak a f.ttyú T'Kuvma-nak hogy milyen is az igazi klingon csatahajó és hogy milyen is az igazi klingon harcmodor.De félóra és megyek vissza huntizni,csak még leverem ezt a zombi vámpír pofájú klingonak nevezett szutykot.
(#84609) Mister_X
Az nem kell,mi poén van a dagi human dk-ban?
De az új törpe nagyon mókás.
Jó vele játszani.
Kul tiras human druidom lesz asszem. -
Mister_X
nagyúr
-
Giovan!
addikt
Dark iron dwarf lehet death knight? Hogy a fenébe?
Szerk: megnéztem, nem lehet. A nightbornennál és a highmaunten taurennél is az írja 55-ös kari kell hozzá, pedig nyílván nem ez az akadálya a dolognak, hanem az, hogy mikor Arthas Azerothon turnézott, ők épp el voltak szigetelve a világtól.
Újabb szerk: nekifutottam mégegyszer a hsz-odnak, és rájöttem hogy az enyém tárgytalan, lehet törölni

-
Plata
félisten
Elmentem másik szerverre kreálni akartam egy Dark iron dwarf death knightot erre közölte hogy Lich king kieg és lvl 55 kari szükséges.
Alap fajokkal lehet tényleg indítani,de sajnos dark iron törpével nem,pedig azt csináltam volna.
Kedvenc szerveremen is le cserélném a draenei dk-mat dark ironra,a dark iron törp nagyon bejön. -
Plata
félisten
válasz
SshaarK
üzenetére
Death knight karakterhez azt hiszem kell hogy legyen egy 55-ös karaktered.
Utána lehet egy Death knight.
Demon hunterhez meg ha jólemlékszem kell 70-es kari.
Mikor én csináltam Dk-t és Dh-t kellett 55 és 70-es kari.
Mikor nagyon untam magam más szerverekre is elmentem játszogatni és tudom hogy nem engedett Dk-t meg Dh-t kreálni,pedig a kedvenc szerveremen volt már sok 110-es.De ott is kellett húznom új karit hogy lehessen Dk.Ez még legionban volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Hátulütője a dolognak, hogy csak két blood elfem van, paladin és death knight, egyiknek se fog jól állni a heritage armor.

Egyébiránt allis oldalon "így húzom" a faction repukat, mert nem mindig van kedvem ott is napi 1-2 órát eltölteni küldizéssel.

Azóta már nerfelték és átalakították.

Az hogy hogyan néz ki egy karakter nekem sokadlagos, mert a minél nagyobb látótávolság miatt úgyis csak egy kis hangyát látok belőle. Az egész szintezésre ráférne már egy nagyobb reformáció, vagy legalább valami jutalmazási rendszer.