- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
bbela0999 #38597 üzenetére
Lehet tőzsdézni, de ahhoz kell egy bizonyos kezdőtőke. Kinézel az ah-ban valamit, aminek nagy a forgalma (alapanyagok a szakmákhoz, italok, stb.) és amikor olcsóbb, bevásárolsz belőle egy csomót, majd megvárod, míg feljebb megy. Nem árt, ha nagy táskáid vannak
Hátránya, hogy egyrészt kockázatos, másrészt akkor működik igazán, ha ott ülsz a gép előtt és tudsz reagálni arra, amikor pl a választott áru kifogy és kétszeres-háromszoros áron lehet eladni belőle pár stacket.
-
bbela0999
csendes tag
Értem, köszönöm. Egyébként a szakmákon kívül van valami viszonylag gyors módszer pénzszerzésre?
-
Viktor77
titán
válasz
bbela0999 #38595 üzenetére
Mert az másfajta "papír".
Ez megtanítja valakinek ezt az enchantot (csak enchanternek), ami ah-ban azt pedig egy enchanter "írta" egy papírra, amit betett ah-ba. Ha én megveszem, akkor nem kell üldöznöm az enchantert, hogy tegye föl nekem, hanem felrakhatom én magamnak. -
bbela0999
csendes tag
Az ilyen és ehez hasonló papirokat hogyé' lehet eladni? Nem találok másikat ah-n.
-
Wolverine
félisten
válasz
lumpen_stex #38572 üzenetére
Az enchanternek is van olyan cucca, amit nem használhat más, a gyűrűenchantok. Ugyanígy a leatherworkernek, a jewelcrafternek, a tailornak és a blacksmithnek is vannak saját cuccaik.
-
elithun
őstag
Üdv!
A Blizzard-nak van új support e-mail címe?
Minap írtam a régi címükre (support@blizzard.com), de egy automatikus üzenet átirányított egy Battle.net-es support oldalra, ahova be kéne jelentkeznem, de épp az account adataimmal volnának gondjaim (sem a jelszavamra, sem a regisztrációs valódi nevemre nem emlékszem, 2010-es regisztráció).
Köszönöm a választ előre is. -
steveetm
őstag
válasz
egyik szakmát se érdemes húzni ami nem gyűjtögető. pénzt csak viszik hozni nem hoznak semmit.
Hát, jewelcrafterrel, ha csak az alapanyagot veszem ah-ből, és vendornak adok el mindent amit legyártok, akkor is van, hogy jobban jövök ki goldban, mint amennyit alapanyagra költöttem. Ha meg eladom ah-ban, akkor inkább ne is kezdjük el számolniFőleg egy-egy patch után, amit jc-vel keresni, az több mint gusztustalan.
Enchanter ugyan ez, csak ott nem tehetem meg, hogy vendornak adom a cucco(de szar), patchek után megintcsak gusztustalan.
Az a fél óránként 4800g meg miningel vagy herbával meg enyhén vicc kategória, azért kiváncsi lennék pár számadatra, mert kb percenként kéne kibányásznod 1 stack pyrite-t, herbának inkább ne is számoljunk utána
Üdv.: steveetm
-
Amarth
aktív tag
Üdv!
Melyik az az addon amelyik kiírja a cuccokra,hogy melyik szakmához való,nem tudjátok?
-
hyperspace
őstag
válasz
lumpen_stex #38573 üzenetére
jobb szerintem a "nedves kőre vagy kedves nőre" páros.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
lumpen_stex #38573 üzenetére
De mitől "hozzák a Cata" szintjét? És miért pont annyitól?
"namost a wow-ot fél éve tolom, előtte cc 94-től átment a kezemen pár játék, van rálátásom, nem kel 6 éviv wow-oznom hogy lássam, hogy mik a hibái."
A 6 évet nem azért írtam, mert kéne ennyi a hibái látásához (nyilván nem, bár amiket te most itt sorolsz, azok nem hibák, nem is értem miért lennének azok), hanem mert azok a playerek szoktak olyan hozzáállásban / stílusban írni, akik már X éve játszanak, és igazából ki van a tökük az egésszel, csak mondjuk a társaság miatt tolják, viszont így mindennel csak bajuk van. De akkor ha értem végülis te is így vagy ezzel, csak nekem kicsit furcsa, hogy valaki így játszik egy játékkal, de hát ez már nyilván egyéni preferencia -
Lirion
addikt
válasz
Az engi bónuszai többek között abban mutatkozik meg, hogy tudsz ejtőernyőzni, gyrocopterezni, láthatatlanná válni, gyorsan futni, gránátokat dobálni stb., épp ezért van skillhez kötve ez a sok cucc. Mellesleg az engi gránát pvp-ben plusz egy CC effekt, ami azért elég ütős, sokszor érhet többet, mint +80 stat a többi profból.
Egyébként a skinning nem agilityt ad, nem is tudom, honnan szedsz ilyen baromságokat.
-
cl.aci
aktív tag
Sziasztok.
Azután érdeklődnek, hogy a karakter áthelyezés megoldható-e úgy hogy azonos b-net acc-on belül egyik wowról a másikra, vagy csak külön b-net accra lehetséges? -
bbela0999
csendes tag
Mi van olyankor, ha bejelentkezek és bejön a realm selection, teljesen üresen?
-
Viktor77
titán
válasz
Megint hülyeségeket beszélsz, de ezt már megszoktuk.
1. Ilyen szakmákkal nem fogsz raidelni normális klánban. Ha nem érdekel a raid, akkor el lehet ezekkel a szakmákkal lötyögni, csak minek. A játékban mára semmi értelme a sok goldnak, nincs mire költeni.
2. Ha igényes vagy a karakteredre és szeretnéd kimaxolni a lehetőségeidhez mérten, akkor szintén nem gyüjtögető szakmáid vannak.
3. Napi fél órával melóval nem szerzel 5K g-t. Ez szimplán hazugság.
4. Ha mégis szereznél 5K g-t napi fél óra melóval, akkor tele lennél golddal, akkor meg nem mindegy mennyibe kerül felhúzni egy rendes szakmát? -
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Cathfaern #38571 üzenetére
ferdités. nem azt irtam hogy nem ér semmit, hanem azt, hogy nem hozzák a cata szintjét. tudod nem mindegy hogy baszok felmenni vagy felmegyek baszni.
namost a wow-ot fél éve tolom, előtte cc 94-től átment a kezemen pár játék, van rálátásom, nem kel 6 éviv wow-oznom hogy lássam, hogy mik a hibái.
hogy miért wow-ozok, mert szertem az rpg-t és az online játékokat és ha a wow nem is rpg de azért megközeliti. szivesebben játszanék oblivion-nal online hidd el. nemsokára lesz fallout online ha csak fele olyan jó lesz, mint amilyen offlline-ban volt bye-bye wow.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Kis Samurai #38565 üzenetére
már napok óta megy valami score recept a traden ~350 aranyért, ránézésre jobb, mint az gnomis x-ray score. meg hetek óta valami láva nyilpuska 10k-ért..
sztem az enginiering-el ott van az alapvető hiba, hogy készitett dolgok a használathoz kell képzettség, ez viszont nem logikus. mert akkor pl enchant-ok használatáshoz is enchanternek kéne lenned.. pl felrakod a loom köpenyre az ejtőernyőt és nem lehet használni csak 350-es eng-el, persze ezt nem irja sehol. ugyanakkor a távirányitós gőztankot vagy a chopper-t meg akárki használhatja, coptert meg nem. pedig szép piaca lenne a gyrocopter-nek, meg az engis "enchantoknak"...
egyik szakmát se érdemes húzni ami nem gyűjtögető. pénzt csak viszik hozni nem hoznak semmit én 6k-ból nem bírtam fullra húzni az enginiering-et és már nem is fogom. ugyanakkor egy közelharci egységnél mine+skining staminat+agility-t ad + napi 4.800 aranyat fél órás munkával.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
lumpen_stex #38570 üzenetére
Cement offspecem enchantolatlan gemeletlen, reforge-olatlan volt. Úgy 12k DPS-t toltam ki vele. Full felgemeltem, enchantoltam reforgeoltem, most 18-20k. Ha szerinted ez semmi...
Minden rossz indulat nélkül, folyamatosan panaszkodsz és szidod a wowot... tulajdonképpen miért játszol vele?
Emlékeim szerint friss player vagy, de kb. úgy írsz, mint egy már 6 éve játszó totál kiégett player
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Cathfaern #38562 üzenetére
"Vagy te azt várod, hogy minden content patchel update-eljék az összes szakmát? "
igen ez elvárható. különben ilyen fejetlen katyvasz a végeredmény.
a gem-ek meg az enchant-ok pedig nem hozzák a cata szintet. beleölsz több ezer aranyat mire felhúzod és kb semmit sem érnek.
-
Olyan addon van ami riportolja party chatbe ha valami castolast akadalyozo debuff van rajtam(silence, stun, fear stb)?
Plusz ha jol emlekszem olyat is lattam mar ami azt riportolja ha valakit healelni akartam, de los problema miatt nem sikerult, ez is erdekelne. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Wolverine #38563 üzenetére
Így van, 3.2-ben jöttek az epic gemek. Viszont emlékeim szerint ez enchantok egyáltalán nem upgradelődtek wotlk során, talán 1-2 új fegyverenchant jött csak menet közben.
Viszont engivel kapcsolatban ellent kell, hogy mondjak: ICC-ig az engi hunternek a legjobb prof volt statilag is, ha meg a hozzáadott értékeket is nézzük (ammo gyártás, ejtőernyős disengage), akkor meg végképp.
-
Kis Samurai
tag
válasz
Wolverine #38563 üzenetére
Engineering: kezes tinker ami felmegy normál enchant mellé, +480stat a legnagyobb statodra 10sec-ig. Ha kiszámolod ez nagyobb bónusz konstans, mint a többi prof +80 konstans statja. Szóval épphogy Cataclysm óta használható pve-re az engineering újra!
Ja igen, firelands napikkal elérhető lesz egy vendor, aki scope receptet árul engineer-nek, kb olyan piaca lesz mint a belt buckle-nek. Nem azt mondom hogy enginnering-ből fogok megélni, de pár ezer goldot ez is fog hozni a mostani 150k mellé, amit Cata alatt szedtem össze JC-ből
-
Wolverine
félisten
válasz
lumpen_stex #38561 üzenetére
A WotLK-ban sem volt rögtön a megjelenéskor epic gem; sőt, szerintem Ulduarban sem érkezett még meg, csak ToC-nál. Az enchantok szerintem a WotLK során sem upgrade-elődtek egyhamar.
Várhatóan a következő raidtier érkezésekor majd lesznek erősebb enchantok és epic gemek is, addigra itt lesz az ideje ezeknek - most viszont korai lenne még.Egyébként Cathfearn nem mondott ellent magának. Minden szakma nagyobb bónuszt ad, mint a WotLK-ban, ami jelenleg kb. 80 main stat. (az engineering meg sosem volt használható end-game szinten a vanilla óta)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
lumpen_stex #38561 üzenetére
Jelenleg ennyit adnak, Wrath of the Lich King-ben kevesebbet adtak... mi itt az ellentmondás?
"van epic gem ami nem woltk-s szin?"
Nincs, de a rare-ek több statot adnak, mint a wotlk-s epicek..."enchant, ami mértehő a 350 feletti cuccok statjához? az sincs."
A Cataclysmes enchantok többet adnak, mint a wotlk-sok (helyenként majdnem dupla annyit, mekkora upgrade a "normális" szerinted?).Vagy te azt várod, hogy minden content patchel update-eljék az összes szakmát? Ez teljes mértékben sose történt meg, bár a geargyártó szakmák szinte mindig kaptak új recepteket, JC/encha pedig kiegenként 1-2x szokott frissítést kapni. Engi kicsit kivétel, de az mindig is mostoha gyerek volt.
Igazából úgy csinálsz, mint ha eddig tök másként lettek volna a dolgok, és most szar, de igazából 1.0 óta hasonló a profok helyzete -
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Cathfaern #38554 üzenetére
"Igazából jelenleg minden craftolós prof ~80 main statnyi (int, agi, str, sta) bónuszt ad."
.
.
.
"Te itt valamit nagyon benéztél, minden prof update-elve lett, vannak új receptek és bónuszok."4 sorral később magadnak ellentmondani szép teljesitmény..
van epic gem ami nem woltk-s szin? nincs... enchant, ami mértehő a 350 feletti cuccok statjához? az sincs.
most az uj szetekkel meg a fireland trash farm-al az enginiering-et is kinyirták..
-
ZozzHUN
addikt
-
Healbacsi
őstag
válasz
Lirion #38556 üzenetére
No meg egy pve itemet se hasonlits egy pvp itemhez mert az eleg nagy fail.
Ha stat hasonlosagokat akarsz nezni, akkor azonos item lvl mellett nezd az itemeket.. meglepo dolgokat fogsz tapasztalni.
Az ejtoernyo viszont elegge franko hunternek amikor disengage-el, akkor messzebbre lehet vele ugrani es rovidebb ido alatt, ezt bg-n es pve-ben egyarant lehet hasznositani.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
lumpen_stex #38552 üzenetére
Gondolom csak véletlenül linketél be Chestet és nem azzal hasonlítottad össze a fejest.
Szerintem pont egy pure DPS kasztnak haszontalanabb az engineering, tanknak (208 dodge/parry/expertise) esetleg healernek (spirit/haste) jobban el tudom képzelni, hogy előnyt jelentenek a cogwheel socketek.
És már megint csak PVP-ben gondolkozol.
-
Cathfaern
nagyúr
Igazából jelenleg minden craftolós prof ~80 main statnyi (int, agi, str, sta) bónuszt ad. Az engi első ránézésre kilóg ebből és többet, de mivel az cogwheel-ek secondary statokat adnak, amik kb. fele annyit érnek, mint a main statok, ezért nincs jelentős különbség (ha egyáltalán jók. Pl. cement shamannak secondary statból egyedül a mastery ami igazán jó).
lumpen_stex:
"arról volt szó egyik gyártó szakma se ad semmi használhatót, mert blizardék b@szták fejleszteni őket a cataclysm-al"
Te itt valamit nagyon benéztél, minden prof update-elve lett, vannak új receptek és bónuszok.Lirion:
t10-hez ne viszonyítsd, mert az még ICC-ből esik...
Jelenleg PvE tierek: t11 (bwd, bot, totfw), t12 (firelands)
PvP szezonok: s9 (az előző szezon), s10 (mostani szezon) -
Lirion
addikt
válasz
lumpen_stex #38552 üzenetére
Én nem s10-hez, hanem t10-hez néztem, de s10-hez képest bizony gyengus az engis cucc.
Ha mondjuk critet és resit, metanak agi+crit dmg-et, akkor ilyen a helyzet:
458 agi vs 375 agi
646 sta vs 512 sta
247 crit vs 208 crit
374 resi vs 208 resiSzóval valamit nagyon benéztél.
De mind1 is, ha egy kicsit jobb, mert igazából minden profession ad vmi bónuszt, ami kijár az engi mellé is, de egyik prof sem kimagaslóan jó erre vagy arra a célra.Az ejtőernyő meg nem KELL, max jó, ha van, de remekül lehet anélkül is játszani. Ami előnyt meg ad, az nem összemérhető egy megfelelő szintü epic cucc értékeivel..
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Lirion #38551 üzenetére
senki sem beszélt arénárol. a cipő meg 40-es szintű, akkor jó. ejtőenynyő meg kell pl eye of storm, wsg, stb.
de egyébként megint olvasási nehézségek:
arról volt szó egyik gyártó szakma se ad semmi használhatót, mert blizardék b@szták fejleszteni őket a cataclysm-al, kivéve az enginiering, a sapka az s9-el egálban volt, a cogwhell-ekkel meg túllőtt rajta. az s10-hez nem mértem mert akkor még nem volt, de majd megnézem, gyanitom igy sem rossz.
és beigazolódott a gyanúm. a két cogwheel-el csak armor-ban marad el, az pedig max beastmastery-nél számit, egyébként egál. és a pvp szetnél 4 elemnél és megvan az item bónusz, tehát nem hátrány az egyéb sisak.
-
Lirion
addikt
válasz
lumpen_stex #38550 üzenetére
Te most viccelsz, ugye? Arenában igazán nagy hasznát veszed az ejtőernyőnek vagy a semmit nem adó cipőnek egy s10es cipő ellenében.
A cogwheel meg csak önmagában nagyon jó, sapkában összehasonlítva a t10-zel már semmivel nem vagy előrébb, sőt. Ha heroic loottal nézem, minden téren erősebb a t10es sapka, mint az engis, cogwheel ide vagy oda...
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
cl.aci #38548 üzenetére
két cogwheel slot van a sapkában... az 2x 208, ha nem is egy fajtából. [link]
hunternek, shámánnak alap. +208haste, +200 resi, +208 crit, stb
és még vannak pvp-ben jól használható cuccok:
és a nagy kedvenc:
[link]de ha csak egy cogwheel menne bele, akkor is a dupláját adná mint akármelyik más termelő szakma.
-
F-ECT$
titán
válasz
ígyvanferi #38511 üzenetére
Az 50% nyerési arány pont nem jelent semmit, ugyanis 700-as raitngon, és 2500-as ratingon is kb 50%-ban nyersz. (Ha már beállt a rating, amíg eléred, addig természetesen nem 50%.)
-
cl.aci
aktív tag
válasz
lumpen_stex #38547 üzenetére
Szia az a 2x200 csak 200 mivel egy chogvelt tud betenni a sapkába egy fajtából és a craftolható itemek ugyanolyan pocsékok mint a többi szakmában, nem utolsó sorbam mire megszerzi a valóban epic recepteket beleőszül, hála ennek az új napiküldis mókának
a gemekből meg majd lesz epic talán két patch múlva
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
bbela0999 #38542 üzenetére
sztem ad is le.. igazából az enginiering talán az egyetlen nem gyűjtő szakma ami 2x200-at (resilence, haste, stb) ad 85-ös szinten (epic sisak), az összes többi 50 körül. a craftolt cuccok pedig nem érik el a valor/conquest item-ek szintjét. valahogy a cataclysm-al nem fejlődtek a régi szakmák bónuszai, ezért nincs se rendes gem, se rendes enchant 85-ös szinten...
-
TiMoN
senior tag
-
bbela0999
csendes tag
Berseker és mongoose: ezek mik, honnan és hogyan?
-
Kis Samurai
tag
válasz
parandroid #38537 üzenetére
Egyről beszélünk, de mégse!
Igen a 64bites oprendszer kezeli a 4gb feletti ramot is, és az oprendszer osztja az alkalmazásnak a ramot. De egy natívan 32bites alkalmazás hiába kap pl 8gb ramot, fogalma nem lesz róla!
4gb-nál megköszöni az oprendszernek a kapott ramot, a maradékot meg továbbosztja a gép a többi process-nek. (nagyon - nagyon hétköznapi nyelven fogalmazva) Míg egy 32bites oprendszer nem tudja tovább osztogatni a 4gb feletti ramot, hiába van a gépben több.
-
snoopy
aktív tag
válasz
parandroid #38537 üzenetére
Ja, 23-án jár le. Nem is értem, hogyan. Gonolom direkt hagytak pár napot, hogy belépjek, ellenőrizzek. Nem mondod, meg sem nézem, de valóban be tudok lépni.
Van egy ingyen hetem. Viszont így már tudom, hogy minden mindenem megvan mindenhol, bank, táska, pénz.
-
parandroid
félisten
válasz
Kis Samurai #38519 üzenetére
Amennyire tudom, 32 bites akalmazásnál nemigen számít ez a korlát, a memóriát az operációs rendszer kezeli, tehát ha az 64 bites, akkor már profitálsz a 4GB, vagy afölötti memóriából.
Ha nem így van, akkor is az a helyzet, hogy a wow lefoglal 4GB-ot, de a rendszernek marad a 4GB fölötti rész - az természetesen kizárt, hogy a fizikai memóriamennyiséged 100%-át a wow foglalja le, hiszen ezer dolog fut még mellette service-ként, no meg maga az oprendszer is.
Snoopy: Legalább ha már befizették, játszhatsz vele megint 30 napot.
p
-
snoopy
aktív tag
No, minden vissza állt a régi állapotba, karik is a megfelelő szerón vannak a megfelelő itemekben. Csak a guildből estek ki ez által. Remélem a gold is annyi amennyi, de azért nem fogok befizetni, hogy ezt megtudjam. Össze is csatoltam ezzel az authenticatorral az accom.
-
Rizzo
aktív tag
Nem tud valaki Ragnaros horda oldalon egy PvP guildet? Frost Mage-el játszom.
-
snoopy
aktív tag
Hát ez gyorsan lereagálták szerencsére. Ennek örülök, hogy így meg lehetett oldani másik accról. De egyenlőre még fut mindenféle scan a gépen aztán kiderül mi van. Biztonsági procedurán át kell menni most még, addig nem merek semmit sem csinálni még, de elvileg visszakaptam. De ki az a gyökér aki befizet rá...
-
snoopy
aktív tag
Menten bokán fosom magam. karakter aktivitás 6 órája volt.
Leszakad a pofám. 2 évet játszottam és semmi ilyen nem történt, de most, hogy abba hagytam egy kicsit erre ilyen történik 1-1,5 hónap után. És még szervert is váltottak vele ahogy nézem. -
-
Wolverine
félisten
válasz
snoopy #38524 üzenetére
Valószínűleg scam és el akarják lopni az acc-od. Vidd a kurzort a levélben levő "kattints ide" link fölé, de ne kattints rá - és nézd meg, mit ír ki a böngésződ az alsó állapotsorban. Szinte biztos, hogy nem az eu.battle.net-re mutat a link, márpedig akkor át akarnak verni ezzel és spamlevelet kaptál.
-
snoopy
aktív tag
Hali.
Minap kaptam egy ilyen levelet reggel :
Blizzard Entertainment recently received a request to change the e-mail address used to log in to the Battle.net account with the username ...@gmail.com. The e-mail address c***@gmail.com has been specified as the new username for this Battle.net account. An email has been sent to this new address containing a verification link to complete the change.
Once the new address has been verified, the e-mail address ...@gmail.com can no longer be used to log in to this Battle.net account or any World of Warcraft accounts merged with this Battle.net account.
If you did not initiate this request, please click here to contact the Blizzard Billing & Account Services team immediately.
Na már most én egy hónapja nem játszom legalább és tutira nem kezdeményeztem semmit sem, főleg belépési acc változtatást. Adtak egy linket is amin eltudom érni őket, de csak telefonszámok vannak. Nincs valami levelezős megoldásuk ezeknek?
Tuti valaki kis b....áns lopni akar. -
Rizzo
aktív tag
válasz
hyperspace #38522 üzenetére
Battlegroups [link]
-
hyperspace
őstag
válasz
lumpen_stex #38521 üzenetére
meg a zsiványommal is elcicáznék vele.
szerverek össze vannak párosítva, ha jól emlészem. A párosításokat nem tudom pontosan. -
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Baloghjanos #38509 üzenetére
333-ban kb két lövés vagy egy 359-es marksman hunternek... a bg pedig nem szerverfüggő, minden szerverről van játékos benne.
-
hyperspace
őstag
válasz
Kis Samurai #38519 üzenetére
Cathfaern és Kis Samurai, köszönöm a válaszokat. 2GB mem van az alaplapban, és még 1 a videókártyán, és lehet, hogy halasztom, úgy gondolom, hogy akkor a többi játékhoz is kell több mem. Vennem kell még 2GB-ot.
btw, nekem is bloodscalpon vannak a karakterjeim.
-
Kis Samurai
tag
válasz
hyperspace #38514 üzenetére
Mivel a wow jelenleg natívan 32bites alkalmazás így kereken 4gb ramot tud használni, de ebbe beletartozik a videókártya ram is.
Egy win7 esetében (tökmindegy hogy 32 vagy 64 bites) kb 2 giga system ram +1gb vga ramot jelent, ami a wow futásához marad erőforrás.
Hivatalos fórumon, mmo-championon kiszivárgott hír, hogy készülőben a 64bites wow.exe, no annak a futtatásához már kelleni fog a 64 bites rendszer, és valószínűleg teljesítménynövekedést is fog hozni magával.Addig csupán attól hogy 64bites oprendszer alól futtatod, fps növekedés nem várható (maximum minimális a friss, nem teleszemetelt rendszer miatt.)
Üdv: /Bocko - Bloodscalp/
-
Onamish
csendes tag
válasz
LuckyL #38516 üzenetére
Retrivel azért vannak bőven olyan kasztok, amiket nehezebb kinyírni, mint egy warlockot. Asszem a resi aura ad 24% fire, shadow resit, erre rájön a kings, meg a divine protection is glyphelve 40%-ot ad. Én az elején elnyomnám a bubit, hogy ne tudj fearelni, meg a dotjaidat is megtarhatnád magadnak, utána divine protection, lay on hands, ha még mindig életben vagy hand of protection, és healelném magam.
Bár resivel könnyebb lenne.
-
válasz
megnézném én azt a resi nélküli retripalát amikor szembejön a warlockommal bg-n
azért nem mondom hogy 10 sec alatt kinyírom, mert van bubi meg lay on hands.
ezek miatt legalább 25 sec -
Cathfaern
nagyúr
válasz
hyperspace #38512 üzenetére
Ha kevesebb, mint 4gB ramod van, akkor 0%. Ha van legalább 4, akkor annyit amennyit a plusz ram hoz.
-
hyperspace
őstag
válasz
ígyvanferi #38513 üzenetére
gondoltam valaki látta 32ben majd 64ben, és számol nekem egyet.
hát olyan a kártya, szerintem megnézem. gondolom a többi játékban is nagyobb lesz. -
ígyvanferi
addikt
válasz
hyperspace #38512 üzenetére
13,28%-os lesz a növekedésed...
Viccet félretéve, egy próbát megér. Főleg, ha van DX11-es videókártyád, a játék ugye futtatható DX11-ben, azt mondják, úgy jellemzően több FPS-t produkál a játék. Százalékkal szerintem senki nem fog szolgálni neked. -
hyperspace
őstag
sziasztok,
hány százalékos fps növekedést lehet elérni, ha 32bites win7ről 64bitesre váltok?
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Ahogy az előttem szóló írta, az még nem skill. Egy bg nem az igazi PVP színtere, egy rated bg már inkább, és ugye az aréna. Én is csináltam már hasonló statot spriesttel, egy db PVP itemmel (ami BH-ban esett egyszer). Na persze nem is nyertünk, így cseszhettem a statot. Ez nem COD, ahol a kill-death arány számít (ott is csak tdm-ben, free-for-all-ban). Menj be arénába pár meccs erejéig, majd ott kiderül, hogy állsz skill ügyileg.
Egyébként ez az aréna is érdekes: egyszer rávett guildtárs, hogy ugyan menjek már velük valami capet elérni, megszerezni. Mondtam neki, hogy nem feltétlen a jó embert szemelte ki, de ám legyen. Kivettem még egy trinketet az egy szem PVP item mellé és hajrá. Ami a meglepő volt, hogy kb. 50 %-ban nyertünk. Blood DK, Holy pala és spriest. Mókás volt, de annyira nem jött be ez a része a játéknak.
-
Kis Samurai
tag
válasz
Bg-re bemenni a tömeg közepébe darálni palával nem számít nagy dolognak. Ha kb kék gearben vagy simán össze lehet hozni ilyen 20-5 statot, hát még rangeddel okosan bokorból lövöldözve. De próbálj meg összeállni egy healerrel és tartsatok meg ketten egy flag spotot AB-n, vagy WSG-n próbálj 50m-nél többet szaladni zászlóval, és kb instant kill vagy mindkét esetben 0 resiben
/Bocko - Bloodscalp/
U.I.: Ja igen majd' elfelejtettem, a statod semmit sem ér, ha kikap a csapatod!
-
Baloghjanos
tag
r palaval 333 itm levelel pveben folyamatosan elverem az őszes full vicis hülye gyereket
arathoron vagyok nem tudom a realm miatt ilyen lowok az emberek vagy alapbol nem játszik senki komolyaban pvpt megléptem a 85 őt bgken rpalaval 0 resivel ilyen 25-5 statok
nem tudom geart szerintem semmit nem ér ha valaki normalisan tudja kezelni a kariját akkor nem érheti meglepetés
-
H.O.D.
senior tag
Kb. most léptem be elóször, mióta 4.2 van (sok a meló a 3 honapos gyerekkel
) és azt vettem észre, hogy a virágbiznisz összeomlott, Növények a hatmadáért mennek, mint 3 héttel ezelőtt. Esik vaéami poti, hogy már nem kell a gaz?
-
Wolverine
félisten
válasz
lumpen_stex #38501 üzenetére
És hagyja az ember a Honort kukába menni, amíg szív a Conquestes gear beszerzésével?
Ez kb. olyan tanács, mint hogy ne vegyél Justice pontért cuccokat, mert Valorért jobbat kapsz; vagy ne menj 5 fős instance-ba, mert a raiden jobb a loot...
-
F-ECT$
titán
válasz
lumpen_stex #38503 üzenetére
Casternél nem dob olyan sokat a fegyver, emelett meg kell szerezni bizonyos számú conquest pontot az adott szezonban (olyan 10k körül), hogy vehess fegyvert.
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Egy olyan addon kellene nekem, ami jelzi a trinket proccokat, és esetleg mutatja a belső cd-ket. Tudnátok mondani pár ilyent? Előre is köszönöm.
Üdv
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
F-ECT$ #38502 üzenetére
max ha nins semmi cuccod, akkor. de ha arénázol akkor a rating alapján ugyis olyannal rak össze akinek hasonlo 85 alatti gear-je van és akkor, ha elég a cap limited kiveheted rögtön a legjobb geart. szerintem először a fegyvert és a trinket-eket érdemes kivenni mert azok dobják a legtöbbet.
-
F-ECT$
titán
válasz
lumpen_stex #38501 üzenetére
Miért ne lenne érdemes
Főleg ha nincs semmi cuccod. De ha minden slotra van már resi cuccod, akkor is érdemes kivenni ha upgrade. Nekem pl most a héten lesz meg az első conquestes S10-es cuccom, a többi helyen 371-365-359-352 van. Ahol nincs 371-em, és a prioritási sorban hátul áll, arra érdemes upgrade-elni a 371-es cuccot, mert csak jópár hét múlva jutok el oda, hogy arra költsem a conquest pontot. (Először az 5 setitemet veszem ki, utána a fegyvereket, trinketeket és csak utána a többit.)
Persze én nem farmolom direkt, hanem ha épp van kedvem, akkor megyek 1-2 BG-t / TB-t, aztán jön dögivel a honor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest