Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ribi
nagyúr
Amit nem értek, hogy Therazane-től csak lvl85-ös cuccot vehetsz. Pedig egy 82-83-as területen van. Furi.
-
F-ECT$
titán
válasz
Kanczy
üzenetére
Én most húzok egy druidát, jelenleg 27-es. Kb 15-20 percenként történik valami extra a sima questelésen túl: szintet lépek, ami új spelleket, talenteket jelent; újabb alapanyagokhoz jutok a szakmáimmal, így a régi cuccokkal AH-zok; egyre gyorsabb a karakterem (15, 30, 40 és most már 60% a növekedés); repuból is van már rewered, ami új cuccokat eredményez; pvp-re is egyre több lehetőségem van és még sorolhatnám.
Annó mikor vanillában az első karimat húztam, akkor sokat dobott a feelingen, mikor beléptem egy lvling guildbe (Hungarian Horde Guards
). Ha nincs olyan barátod, aki játszik, akkor is érdemes egy ilyenbe belépni, mert beszélgetve, chatelve a kevésbé izgalmas részeken (griff repülés, ölj meg x mobot questek) könnyebben átlendül az ember. -
szilchi
őstag
válasz
szilchi
üzenetére
Már meg is találtam a választ.Csak jóváírták az összeget,de vissza nem kapom."Szerencsére" még nincs náluk Cataclysm CD-key EU verzióban,csak US.Dobozosban lenne de az 10 dollárral többe kerül.
Szerk:Hopp..mégis van.De amíg az US CD key 39.99$,addig az EU CD-key 46.14$.......
Mekkora lol...el akartam repülni egy karimmal Ironforge-ból Badlands-be.Erre csak úgy engedi,hogy felrepül Light's hope Chappel-ig,onnan meg vissza le Badlands-ig.Pedig simán át repülhetne Loch Modan-on keresztül Fuselight-ba.
-
Nem tudja valaki, hogy a blacksmith-hez a recepteket hol lehet megvenni? A traineren kívül.
-
szilchi
őstag
Hi.Tévedésből US verzióju Cataclysm-t rendeltem Offgamers-en.Töröltem és ott van a státusznál,hogy "refunded".Akkor most visszafizetik a pénzt?
Kaptam tőlük egy mailt,amiben ez (is) volt:
This order will be canceled and a store voucher issued to you as soon as possible
Akkor mégsem fizetik vissza,hanem majd levásárolhatom náluk az összeget?
-
anulu
félisten
válasz
#PeTeY#
üzenetére
windowed módban játszom már kb a kezdetektől. 4.0.1 óta időnként fehér "fűrészfogak" jelennek meg (csak a WoW ablakban). Cata óta ha fut a game akkor minden más graf hibás (Total Commander is...). kilépek, teljesen jó.
default Dx mode, 8800GTX csak pislogna a 11-enja, és mindenhol 80+ fps (vsync off
) -
Healbacsi
őstag
válasz
Kanczy
üzenetére
Nem akarlak lebeszelni a jatekrol, de ha korabban alig jutottal tul a 30-on, akkor ez a jatek nem feltetlen neked valo.. max szinten is dolgozni kell a karakterrel, nem hullik a sult galamb a szadba. A szintezes igenis szukseges resze a karakter epitesnek, mivel egyreszt megismered a vilagot amiben jatszol, masreszt eleg idod van, hogy rajojj melyik spelled mire valo.
Mas reszrol, mostantol a nagyobb karik se tudnak neked segiteni, mert mar az alacsony szintu teruleteken is magas szintu phasing mukodik. -
Viktor77
titán
válasz
Kanczy
üzenetére
Teljesen felesleges szerintem. Nem tudom mikor próbáltd a játékot, de sok dolog változott nemrég.
1. Ugye a beépített questhelper. Sok esetben még képet is mutat, hogy mi kell ölnöd.
2. Átdolgozták a kisszintű területek questjeit, logikusan épülnek egymásra, ha egy helyen végeztél, kapsz egy q-t az új helyre.
3. Chainquestek esetében ha végeztél egy questtel, nem kell visszamenni leadni, automatikusan megjelenik a leadás, és felveheted a következő részt.
4. Minden terület kapot 2-3-4 új flypointot, sokkal kevesebbet kell gyalogolni.
5. 60-ról 70-re 20%-kal kevesebb XP kell, ergó az eddigiekhez képest gyakorlatilag 2 szintet spórolsz.
6. Gatheringgel is kapsz XP-t. Ha kiszedsz pl. egy bányát, az is XP.
7. Beépített dungeonfinder. Nem neked kell csapatot keresned instába, csak be kell jelentkezned, és automatikusan összerak másik 4 emberrel, aki szintén odamenne.
Akár folyamatosan csinálhatod. Ráadásul az instaquestek sokszor ott vannak a bejáratban.
8. És ugye a heirloom itemek (ezek a szinteddel fejlődnek 1-80-ig), amik plusz 20% XP-t biztosítanak minden leölt mob, és quest esetében, de ehhez ugye kell legalább egy 80-as, hogy egy másik altodnak meg tudd venni őket. -
Kanczy
veterán
Sziasztok,
Van valami jó ingyenes powerleveling guide? Lehet elkezdeném a játékot, de csak akkor, ha nem fél év, mire felhúzok egy karit. Kétszer már nekiálltam, de 35 körül mindig elegem lett a grindból. Accountot venni nem akarok (nem értek egyet a rendszerrel, és meg akarok tanulni a karakterrel játszani), viszont gyökkettővel szintezni sem. Remélem nem istenkáromlás ilyesmit kérdezni

kösz,
kanczy -
#PeTeY#
aktív tag
Nálam ezt a kitaszkolós, háttérben maradós dolgot kedd délután óta csinálja, mióta feltelepült a kieg. 3 gépből (2 win7, 1 xp) csak az egyiken. Fullscreen, windowed fullscreen egyre megy. Gyanakodtam a dx11-re is, de ha kiveszem a config.wtf-ből, akkor is ugyanolyan lesz. Engem kifejezetten idegesít, nem azért alt-tabolok, hogy a wow ott maradjon háttérképnek.

T11-ből meg a mágus az egyetlen ami kinéz valahogy.

-
kenwood
veterán
edt
-
válasz
Dantenero72
üzenetére
Neked minden játék szarul megy, add el a gépet a fenébe és vegyél másikat.
-
Dantenero72
aktív tag
NAGYON FAXA A GÉPEEM!! OLYAN BIVALY ERŐS HOGY A JATEK DEEPHOLMBAN 0-1%GPU USAGEVAL 30-40%CPU KIHASZNALTSAGGAL FUT 4FPS-EL!!! FUCK YEAH!!!! ÉS MINDEGY LEHET FULL LOW,MAX UGYANUGY 4FPS!!! EZAZ NVIDIA TUDJA AM HOGY KELL VGA-T GYARTANI!!!
-
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Grommash Hold a neve, Thrall is így hívta a tróntermét

-
Vigneau
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Köszönöm szépen.

-
-
Vigneau
félisten
Amióta Orgrimmart leamortizálták, sok mindent nem találok. A JP-t hol lehet majd elkölteni?

-
joelfan
csendes tag
A Forumozok közül kinek tetszik a T11es szett?

-
anulu
félisten
ööö, elakadtam. Hyjal 72/115 (ezt keztem el tolni, Vash'ir nagyon nem tetszik, Deepholmban meg van egy followup quest, amit nem tudtam leadni, a q adónál nem lehet, ahol meg a "?" van, ott semmi nincs, csak a mob amit le kell vágni). viszont nem találok több questet. ami a huboknál van, azt bedaráltam, de utána semmi. van vhol valami mob, ami dob indítót, vagy mi van vele?
előre is thx a helpet.
-
Wolverine
félisten
válasz
Healbacsi
üzenetére
Sima full screennel is jártam így nem egyszer, de csak XP alatt. Win7-nél sosem. (a képernyő nem vál az asztalra és a Tálca sem jelenik meg, hanem ott marad a WoW és betakar mindent; viszont ahol a másik ablaknak vagy a Tálcának kellene lennie, ott tudsz dolgozni velük - csak nem látsz semmit a WoW-tól)
Ja, és ez a vanilla óta előfordul néha, ha jól emlékszem. -
Tudtok linkelni egy oldalt ahol le van írva honnét lehet megszerezni a profession recepteket? Wowheadon nem írja.

A másik repuzni csak napi questekkel lehet az adott frakcióhoz?
-
Kanczy
veterán
Sziasztok,
Ha valaki CE-t vett a Cataclysm-ből, és nem akar játszani a kártyákkal, az dobjon egy privit, én szívesen megveszem őket

kösz,
kanczy -
Ribi
nagyúr
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nemhiszem hogy dx11, mert nekem is ezt csinálja és nekem nem tud dx11-et a VGA.
És mindig is simán indítottam, nem dx11 "kapcsolóval". Inkább Win7 specialitás.
Alt tabolni kell addig, hogy a desktopra lehúzza ha zavar. Ja és windowed modeban fut nekem.
Szerintem ez direkt hasznos, mert látom ha valaki ír miközben netezek.Viszont nekem szokott olyan bug lenni, hogy semmilyen ablakot sem tudok a wow elé rakni.
Tehát alt tabolok a browserre és semmi, wow marad elől, de alul a taskbart azt látom. -
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy alt-tab-nál a wow ott marad háttérnek? Mióta meg van a cataclysm azóta ilyen, amúgy működik rendesen, csak nagyon zavaró. Illetve másik gépen nem csinálja.
[link]
Szerk: kép kimaradt -
Nah csak meg lett a 85.

-
Ribi
nagyúr
válasz
Vigneau
üzenetére
Hát igen, az igazi kockák már elérték a lvl 85-öt.
Nálunk este lett meg az első 85.
Persze nem túl sok instázással, inkább questeléssel.
Nekem első nap 2 óra alatt lett meg a 81, tegnap 82 Hyjalban kb 6 óra alatt. (25 napit leadtam induláskor.). Innentől viszont meredeken emelkedik a szükséges XP. Szóval szerintem questeléssel legalább 24h played kell a 85höz. Dungeon onlyval gyorsabban meglehet, de ahhoz normális csapat kell. Nem ICC dungeonban nevelkedett vérpistikék.Induláskor ICC25 HC gearben BR kb tank and spank volt végig. 1x haltunk a tüzes bosson, mert benn maradt középen a boss és az aoe mindnkit elvitt. Utolso bossnal meg mindig nemtudom mi a taktika, csak szaladozott mindenki ossze vissza, mikor ráment az add, amúgy meg csak agyonvertük.
-
DrGonzo22
őstag
Ha CE Catalysmet vettél, és eladnád a 2 TCG hőskártyát, vagy lootlapokra cserélnéd (nemsokára lesznek Worldbreakeresek is!), írj egy privátot. Köszi

-
Skyhunter
őstag
válasz
mistixx
üzenetére
Segítsetek pls...Uldumban járok,lvl83-ként,vmi questsorozatban vok....nem látok senkit,se npc, se más player, sem mobok sincsenek pl Orgrimmarban sem.Még az új területek portáljai sincsenek meg.A többi karimmal minden jó.Azt mondják a klántársaim,vmi másik "fázisban" lehetek....beszélni tudok chaten,de semmi sem látszik...mit lehet tenni?
-
F-ECT$
titán
Na tegnap este én is játszottam egy kicsit. 0 rested xp-vel, nyugis questeléssel kb 2 óra alatt meglett a 81-es szinthez kellő xp 75%-a. Úgy tűnik, hogy még casual játékosok is 1-2 hét alatt felérnek 85-re. Közben kicsit még a profokat is sikerült húzni.
Archeologyt próbálta valaki? (Én még csak felvettem.)
-
SE_Fan
tag
Hm akkor segitek.
Ace Ventura?
"Finkle = Einhorn"?

-
-
Wolverine
félisten
válasz
SE_Fan
üzenetére
Finkle Einhorn nem új
Eredetileg UBRS-ben volt, akkor szabadult ki, ha valaki megnyúzta a Beastet, miután legyőzték. A Finkle's Lava Dredger a vanilla idők egyik első feral druid fegyvere volt; ma ugye az utódja az egyik heirloom.És igen, rengeteg ilyen easter egg van a WoW-ban, az achievementek neveitől az eventek egy részén át a karakterek neveiig.
-
ígyvanferi
addikt
Igazán megtisztelő, hogy a deusex-es arenamaster celissa levág 5-ödjére, de kicsit unom...
-
whitezo88
nagyúr
ilyet sem láttam még: Bloodscalp full. szerencsére csak 3. voltam így bedobott hamar.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Tőlem még soha nem kértek számlát, mikor cseréltem 2 játékot is.

-
"Játéknál nem zavar, hogy nincs számla. Ha felbontod, utána úgyis csak a kiadó cseréli, ha hibás."
1) Pedig számla nélkül annyit ér az a játék, mintha írott DVD-s virágbolti verzió lenne

2) És számla nélkül mivel igazolod a kiadónál, hogy te tényleg megvetted ?
Még nem mondok véleményt, megvárom, amíg megjön a számla.
-
anulu
félisten
valaki meg tudná mondani, h hordások a 450+ mining és herbát hol tudják megtanulni?
-
anulu
félisten
eh, 1500-as queue TN-en... kb 3 éve nem láttam q-t egyáltalán, ez most kicsit szíven ütött...
-
Sonja
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem, ezért (is) tudnak olcsóbbak lenni!
Nekem is ma jött tőlük 2 db PS3-as játék. 
Egyébként meg vagy elégedve velük?
Játéknál nem zavar, hogy nincs számla. Ha felbontod, utána úgyis csak a kiadó cseréli, ha hibás.
-
Healbacsi
őstag
válasz
joelfan
üzenetére
Erre nem lehet felkeszulni. A jatekosok alapvetoen nem az alacsony nepessegu szerverekre mennek, hanem azt elhagyja a magasabb letszamuak fele huznak. Sokan kiegnek abbahagyjak a jatekot, lemorzsolodnak, eladjak az accot stb. Igy kieg elott nem is lehet kb felmerni, hogy mennyi lesz majd az aktiv jatekos az elso hetekben.. Es aztan bumm.. mindenki raszabadul, mint amikor egy fogadason ingyen van a kaja.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
úgy tűnik kifelejtették...de ingyen elpostázzák

-
1 kérdés azoktól akik Konzolok Szervíze-ből rendelt:
Ti se kaptatok számlát? -
joelfan
csendes tag
hmm.Remélem a Blizz nem gondolja komolyan h várnom kell arra h betudjak jelentkezni a játékba... Ez egy vicc ami megy.. És ezért még hülye fejjel pénzt is adok...
-
L4D1K
őstag
Valamit nagyon benézhettek a gls nél, vagy csak nem voltak felkészülve..egyre több ismerősöm jelzi vissza hogy még nem jött meg a posta, sajnos nekem sem..

-
m0tth0w
csendes tag
Megtudnátok mondani mi annak az adonnak a neve, ami kiírja a karakter köré két félkörben combatban a sebzést, hit-et, stb?
-
Peti78
őstag
Sziasztok
Olyan addont keresek, ami mutatja hogy egyes itemek hogyan proccolnak. Gondolok itt egy sexy cooldown féle megjelenésre, moveable barokra, de mutatnia kellene az egyes sigilek stackjet is. remélem érthet módon fogalmazta,. a segítséget előre is köszönöm.
Jó játékot
by -
Ribi
nagyúr
válasz
Wolverine
üzenetére
Mi kb 23-an voltunk online éjféltől. Kb fél óra senyvedés után kezdtek bejutni az emberek és az guild lvl 2 valamikor 1:30-40 körül volt meg. Persze a bug miatt, mert elvileg nem lehetett volna meg. Szóval kis guildeknek is tudnak gyorsan fejlődni. Persze ez lvl 2 volt. De nemhiszem, hogy nagy hátrányban lesznek a kis guildek. Ami valahol rossz is. Ha minden guild ilyen egyszerűen fejlődik, akkor miért nem adják meg alapból. Tudom tudom hogy ne valtogasson mindenki guildet mint alsógatyát.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kína utat tör, bemutatkozott a Longevity Yin and Yang
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- HP nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby rádiós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

). Ha nincs olyan barátod, aki játszik, akkor is érdemes egy ilyenbe belépni, mert beszélgetve, chatelve a kevésbé izgalmas részeken (griff repülés, ölj meg x mobot questek) könnyebben átlendül az ember.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

omg az nem kicsi, akkorát még én se láttam max pár százast