- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
[link]
Következő Prime Gaming jutalom: Tabard of Frost -
Ghoosty
őstag
Én nem értem a nagy sírást miatta. Szerintem ez alapvetően jó.
A wow még tuti nem fog bekerülni. Rengetegen megvettél elővételben a War Within-t. Ez óriási felháborodást keltene. De az azt követkő kieget bejelenthetik úgy, hogy gamepasszal nem kell megvenni, akkor már elfogadható lenne.
Viszont szerintem anyagiak miatt nem érné meg a wow-ot berakni. Talán kivétel, ha a mikrotranzakciók már kellően magas bevételt jelentenek, mert akkor a több játékos költése kompenzálja a wow külön előfizetés megszűnéséből eredő bevétel kiesést. -
TBT
addikt
Blizzard játékai jönnek az XBox GamePass-be. Az első fecske a Diablo IV lesz március 28-án. De esélyes, hogy a World of WarCraft is be fog kerülni majd a The War Within kiegészítővel.
Ahogy a WoWHead oldalon is írták, ez már a vég kezdete... -
Dniel
tag
válasz
ChPessimist #101188 üzenetére
Sikerült végül egy db fizikia kódot megtalálni így végül segítőkész volt a support.
-
Dniel
tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy nem tudok bejelentkezni battle-netbe mert pár éve lecseréltem a telefonom és a kétfaktoros azonosításhoz az appot nem vittem át a másik telefonomra. Most így 4 év után gondoltam újra ránézek a wow-ra viszont a support ugyanazokat a kérdéseket teszi fel újra és újra amikra nem tudok pontosan válaszolni (mikor csináltam az első karakterem és hasonló dolgok) Sajnos olyan, hogy fizikai kód meg ilyenek már nincsenek meg. Esetleg valami tipp, hogy végre egy normális emberi lénnyel tudjak emailezni ne pedig úgyanaz a chatbot válasz jöjjön ?
Előre is köszönöm! -
BMS
őstag
SL raid is pipa
-
BMS
őstag
[link] 4 új Hero talent fa.
-
BMS
őstag
[link]
Márciusban jön a 10.2.6 -
BMS
őstag
Aki hordás karakterrel vág neki a Love is in the air eventnek az ne lepődjön meg ha nincs egy daily quest sem(napi 2) mert bugos
Allis karival minden oké.
-
BMS
őstag
Achiev vadászok tegyétek félre a aranyat
-
Plata
félisten
válasz
ViharVadász #101172 üzenetére
Mert nem a Wow-ról volt szó.
-
Plata
félisten
válasz
ChPessimist #101170 üzenetére
Szerintem a cryptic-et nem igazán szokta zavarni ez a dolog.
Én sem kaptam soha bannt a troll hajómért. -
ChPessimist
tag
válasz
Plata #101169 üzenetére
Igen ez sajnos még ma is így van egy pár helyen.
De szerencsére ezeket durvább esetekben bannolják is, WoW-ban is reportolok minden olyan nevet ami ilyen "vicces" szokott lenni és elég jó arányban kapom is a választ a Blizzardtól hogy köszönik szépen.(Mondjuk ezért pont nem bannolnak de egy force rename-t eltolnak a karakterre, ami nekem pont elég)
-
Plata
félisten
válasz
ChPessimist #101168 üzenetére
Mért pont 2002?
Szerintem ez ma is így van.
Például ha egy bizonyos MMO-ban a hajódra szivárvány színű fegyverzetet raksz,hót biztos hogy legalább négy nyelven nem hetero-nak fognak titulálni.
Na nem mintha raknák,mert az nem hatékony.
De ha van csapatban ilyen játékos fix hogy cseten vagy voice cseten kapja az ívet. -
-
válasz
BoneDragon #101163 üzenetére
Csillámpónifing.
-
Plata
félisten
válasz
Szivatsz?
Akkor fel sem megyek hogy megszerezzem.
Akkor inkább tovább járom az űrt a macskámmal. -
BMS
őstag
válasz
Hát ez nagyon..body3 vagy nemtudom
Minden item pink
-
Plata
félisten
Nem értem miért lehet csak 45-ös karival meg venni a mountot,ha utána kiskari is repülhet vele.
-
mg1992mg
őstag
[link]
tegnap találtam erre a gyöngyszemre, oké nem WoW, hanem WarCraft 3, de zseniális -
TBT
addikt
válasz
Ghoosty #101150 üzenetére
Igen, de főként a Blizzardot érintette a dolog. Twitteren a dolgozók százai írták, hogy a tegnapi volt az utolsó napjuk a Blizzardnál. A bejelentett túlélős játékot a csapattal együtt menesztették, csak néhány arc került át máshova. Emellett főként az Overwatch 2 csapatát cincálták meg (több modell és pálya designer, illetve animációért felelős emberke lett munkanélküli). De a Diablo 4 és World of WarCraft csapat sem úszta meg veszteségek nélkül.
Viszont Holly Longdale szerint, ez a 2024-es WoW Roadmapre még nincs hatással. -
Plata
félisten
Nem csodálkoznék ha tele pakolnák a játékot mindenféle fizetős baromsággal,sőt kinézem belőük hogy sok pénzért geart is vehetsz majd idővel.Az évente jövő új kieg is hülyeség szerintem.de biztos vagyok benne hogy lenne elég sok vevő a valós pénzért vehető gearre.Kíváncsi vagyok mikor vezetik ki hogy goldból lehessen venni előfizetést.Vagy hogy a goldot át váltsuk pénzre.
Gondolom idővel itt is megjelenik a spéci booster,ami egyből max szintűre húzza a karid,meg repukat és a profokat is.
Bár akinek nincs sok ideje a játékra és vagy sok lóvéja van úgy is megveszi. -
TBT
addikt
Friss hír: A Microsoft némileg leépíti a Blizzardot. Több, mint 1900 dolgozót küldtek el, köztük Mike Ybarra jelenlegi CEO-t, illetve az egykori alapítót Allen Adham-ot is (őt szerintem a Blizzard rajongóknak nem kell bemutatnom, Mike Morhaime és Frank Pearce mellett nagy név volt). Nekik a mai az utolsó munkanapjuk (legalábbis a Twitter szerint).
Továbbá egy 6 éve már fejlesztés alatt lévő játékot (túlélőjáték) is töröltek.
Az biztos, hogy nagy változások lesznek az idén a Blizzard háza táján!
-
Csapoati
nagyúr
-
Ghoosty
őstag
válasz
kicsako #101127 üzenetére
Raideken a hard enrage-et sem szeretem, ott is soft enrage párti vagyok, de nagyon ritkán futunk bele, legtöbbször nem az a gond, hogy nem megy le elég gyorsan, hanem hogy túl sokan hibáznak és wipe van.
Ha még csak a bossokon lenne timer, az talán nem zavarna, de az egész M+ arról szól, hogy rohanj és húzd be a lehető legnagyobb packot és told az AOE-t ezerrel. Sokszor még a healernek is DPS-elnie kell. Lehet, hogy most lazább az időzítés, legtöbbet Shadowlands S1-ben mentem, azóta csak ímmel ámmal, mert nem tetszett.A saját kulcs behírdetése se jobb, jelentkezik hamar 2 másik DPS, aztán 3-an várjuk, hogy ne jelentkezzen se tank se healer, aztán elment az estéből fél óra.
475-ben vagyok jelenleg, mert nem tudok aspect-es tokent szerezni, mert az 15-os M+-ból jönne, vagy Mythic-ből. De nem zavar, mert nekem a gear sose volt cél. Nekem az eszköz ahhoz, hogy a contetben győzzek, ha elég hozzá, akkor jó ez így.
Értem én a pszichológiáját, hogy miért nem kapok invet, de attól még nem kapok és az ok megszüntetéséhez meg játék idő kell, ami erősen korlátos. Nem panaszkodtam, csak te kérdezted, hogy miért nem járok M+-ba.
-
BMS
őstag
válasz
ChPessimist #101143 üzenetére
De akkor meg minek csatlakozzak egy guildbe ha se raidelni nem akarok meg úgyis random emberekkel instázok?
Még mielőtt megjelent a jelenlegi kieg úgy voltam vele,hogy beleásom magam a raid-elésbe és keresek egy guildet ahol kicsit komolyabban veszik ezt a részét(nem lett belőle semmi).Szétverik a kulcsokat? És?
Azon a kicsi időn kívül mit veszítek? Majd megyek másikat.
-
ChPessimist
tag
Semmi köze a kettő dolognak egymáshoz...
[...]bőven elég a pug még ha lassabb is.
Semmiféle kötelezettséggel nem jár a legtöbb guildbe való belépés. (Főleg ha nem raidelni akarsz csak néha pár kulcs)
SŐT! Ha ennyire tetszik hogy random idegbetegek szétverik a kulcsodat, azután is tudsz puggal menni ha van klánod.
Nem tudom hogyan jön ide a full bis meg a többi amit írsz de majd biztos segítesz megérteni.
-
lakisoft
veterán
Alap dolgokat meg kell tanulni es kulturaltan viselkedni. Ha ugyanazon 2x wipeolunk es nincs elorelepes en is leavelek. Utana mikor irkalnak, hogy hulye vagyok meg sz@r ignoralom (kovi grouppal meg lemegy 1-el 2-vel nagyobb insta idore duma nelkul). Csak randommal jatszok, es ott is lehet talalni ertelmes embereket akiknek nincsenek barataik, csapatuk ertelmes guildjuk. Volt hogy 2 napig bent voltam az instaban mikor az uj insta(Dawn of the Infinites) kijott ott folyamatosan rotalodtak az emberek, de nem volt hiszi akinek nem tetszett a tempo elment.
Magasabb kulcsokat is lehet puggal tolni csak meg kell tanulni, hogy hova milyen csapattal erdemes menni es hogyan szurd ki a `felpumpalt rios embereket`.
UI: Ha ram halgatsz azt csinalsz amit akarsz/jonak latsz.
-
BMS
őstag
válasz
ChPessimist #101140 üzenetére
Majd ha érdekelni fog ez a része a játéknak(m+ raid,magasabb kulcsok) akkor keresek guildet. De ami engem most érdekel oda bőven elég a pug még ha lassabb is.
Marhára nem izgat jelenleg,hogy full bis teli enchant/socketelt 800-as gearben mászkáljak azért a + X% dps-ért -
ChPessimist
tag
Keresni kell egy klánt és akkor lehet normálisan játszani.
Nekem sem játszik barát vagy kolléga sem, csak a feleségem, de ő meg csak mountokat és meg achikat farmol.Nehéz normális klánt találni, főleg ha valaki nem beszél angolul. Szoktam látni a szomszéd monitoron mik mennek egy átlagos(?) magyar klánban... hát köszönöm nem kérnék belőle
-
BMS
őstag
válasz
ChPessimist #101138 üzenetére
Nekem csak arról van tapasztalatom,nincs guildem+barátok/kollégák nem wow-oznak.
-
ChPessimist
tag
Hát nem tudom, nálunk a klánban sem jellemző hogy leavelnek a mythic dungeon közben...
Vagy miért akarjuk ezt a beszélgetést kihegyezni a pugolásra?Az egész abból indult, hogy kinek mennyi ideje van.
Egyértelmű, hogy a dungeon jobban megéri azoknak akiknek nincs sok ideje.
Csak nem random őrültekkel kell menni, hanem megbízható és normális klántársakkal. -
sztivo
őstag
válasz
kicsako #101134 üzenetére
Igen annyi, nyilván nem mindenki 460+ jön be normalra. Puggal (igen ez lemaradt) ez jónak számít hidd el, mert csomószor a leavelők pótlására megy el az idő, guildben nyilván más a sztori.
Azt is elhiszem, hogy a top 1% máshogy játszikde azt nem, hogy alapesetben "több óra" egy raid.
-
func93
senior tag
Hú, megannyi LK és Classic után végre rá vettem magam, hogy megnézzem a reatail-t.
Azta, hát ez eléggé át lett szabva. Nagyon szokni kell, de kivételesen tetszik a hangulata. Leporoltam az öreg shámimat.
Már csak bele kell ásnom magam, hogy miket kell a dungeon meg a raiden kívül művelni itt
-
kicsako
őstag
Ad 483as geart Vaultból, dungeon végén pedig 470est amit 483ig upgradelhetsz. Továbbá 20as intime kulcsért megkapod a teleportot az adott dungeonhoz, ami tmog farmolásnál is elég hasznos tud lenni. 2500-as score unlockolja a special effektet a set kinézetre, amit egyébként Mythic last boss killel vagy pvp-ben 2400as rating.
@Ghoosty
Raid bossokat is időre kell leverni, ha túl sokáig húzod enragel és kihiteli a grpot. Jelenlegi dungeonokban RENGETEG időd van leütni, konkrétan a 20asokat +3azzák az emberek. Még 25ösből is van ami +2 lett, 9 percünk maradt a dungeonból..
Druidon van 24-25ösből is +2Warrioron szinte minden +2 vagy +3 20asokból
Behirdetheted a saját kulcsodat is, 5 max 10perc alatt meg lesz rá a csapat. Valamiért elfelejtik az emberek ezt a részét.
Milyen gearben vagy pontosan? Abba gondolj bele, hogy rengetegen 480+ban farmolják a kisebb cresteket 11-16os kulcsokon, őket előbb invelik mint téged 0 rioval.
-
Plata
félisten
válasz
ChPessimist #101125 üzenetére
Jah,persze.
Egyébként a játék tényleg randa,azt hittem valami mókás tábortűz lesz,erre egy kupac csont.
Jobban illene a diablo-ba vagy az ESO-ba mert ott is van nekromanci. -
Plata
félisten
válasz
ChPessimist #101122 üzenetére
Mi a szösz,van egy rajongóm?
Csak remélem hogy nem egy tömeggyilkos szociopata. -
ChPessimist
tag
-
Ghoosty
őstag
válasz
kicsako #101119 üzenetére
A legfőbb ok, hogy nekem a koncepció maga nem tetszik, hogy időre kell leverni.
Ha alapvetően ugyanez lenne, de nem idő lenne a mérce, hanem a halál. Mondjuk lehet 15 halál, vagy 2 teljes wipe, akkor sikerül. Akkor szívesebben mennék.
Másik ok, hogy tényleg nincs annyi időm, hogy rendszeresen járjak. Heti 2, néha 3 estét tudok a wow-ra szánni. Ezt általában a raid, meg némi questelgetés, felfedezés, pvp ki is meríti.
Mivel nem tudok rendszeresen járni, előjön a 3. ok. Szar a rióm és kutya nem akar velem jönni, még kicsi kulcsot sem. Néha rámjön, hogy mennék, és fél óráig bármilyen 15 alatti kulcsra bejelentkezek, de nem kapok invet. Pedig a gearem bőven a szükséges fölött van, még HC raid kill achim is megvan minden szezonban, sőt még az első pár boss Mythic-en is, de mégis semmi, mert nincs rio-m. -
kicsako
őstag
Miért nem mentek be M+ba? Nem értem miért jó kihagyni a játék egyik legnagyobb endgame contentjét
-
Plata
félisten
Igazából randa egy játék.
-
Plata
félisten
Twitch-en négy óra kukkolásért jár egy játék.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
kicsako #101113 üzenetére
LFR-ből, illetve a random mythic 0-ból vagy timewalkingból, amik a heti küldihez kellenek (amiből legalább még lehet upgrade, főleg ha HC lootos láda van épp), értelemszerűen.
Ahogy Ghoosty mondja.
Nem akarok már ennél komolyabb contentet tolni, abból kiöregedtem/időm sincs annyi. Ez így pont elég, azért LFR-ben így is jó érzés a dps lista tetején lenni. -
Ghoosty
őstag
válasz
Csapoati #101112 üzenetére
Egyik oldalról jogos, mert drake crest az jön több forrásból is, erről megfeledkeztem.
Nekem csak a HCs maradt meg a fejembe, mert elég hamar már csak az jelentette a fejlődést, és annak ellenére, hogy első héttől minden raid-en ott voltam, elég sokára lett elég wyrm izém, hogy húzzak még a kapott gear-en. Mostanra nekem is sok lett a flightstone-om, de volt, hogy abból nem volt elég éppen.kicsako:
Azért nem jöhet neki értelmes, mert nem jár olyan contentbe, ahonnan jöhetne magasabb szintű cucc. Nekem is már csak 1 upgrade jöhet ládából, mert M+-ra nem járok. Mythic raid-et még nem mentem, ha összejön a csapat, akkor jövő héten megpróbáljuk. Szóval csak HC raid gear eshet ládából, abból meg 1 kivételével ki van maxolva.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Ghoosty #101111 üzenetére
Én még a lábam nem tettem be HC raidre (normalra sem), mégis 467-en áll a hunterem, és kb 120 db felesleges drake crestem van (egy trinket kéne, és akkor nem kell többő drake, válthatnám át wyrmre). Wyrm crestet simán veszek ki a heti ládából (úgyse jöhet már semmi értelmes az egy trinketen kívül), az heti 3 db upgrade - ugye az aspect's token of meritből lehet venni, 2 db-ért 15 wyrm izé jár. A flightstone-nal meg lasan nem tudok mit kezdeni, annyi jön, pedig nem vagyok túl aktív.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Csapoati #101110 üzenetére
Igen, felmehetnek, de mindegyikhez a következő kategóriás 'token' kell, hogy feljebb vigyed, tehát ahhoz, hogy 476-ig felmehessen, ahhoz HC raidből kell a megszerezhető currency, vagy 10-15-közötti kulcsból eshet még.
Nekem, aki nem jár M+-ra, hibá vagyok teli HC raidből mindennel is, csak 476-os a cuccom, mert elvileg lehetne, de nem tudom fejleszteni őket, mert nekem hiányzik a következő kategóriás 'token'.
Ahhoz, hogy felfejlessz mindent, sok ilyen cucc kell, meg flightstone is. -
Baltincs
tag
Az normális, hogy már 6szor haltam meg a Defeat Jakra'zet küldetésnél rugóval?
Már mindenhogy próbáltam, valami kegyetlen -
sztivo
őstag
válasz
kicsako #101102 üzenetére
TBT-nak szól, csak nem tudok törölni
440-be már van aki beinvel, és egyébként patch kezdésekor ennyi volt a minimum, de inkább 450 szokott mostanában lenni. Engem múltkor behívtak 440-es lockkal, de csak azért, mert kellett és látták, hogy a mainem már 3/9HC (igen, kicsit későn kezdtem el már a contentet felújítás miatt), köszönhetően a raider.io addonnak.
Ez a jelenlegi loot table:
HC kezdéskor 450-től már ment a tryolgatás, manapság már inkább 460-470 a minimum ilvl amit kérnek. Itt csak egy gond van, ha nincs meg a curve (9/9 HC), akkor alig fognak invelni, 90-95% decline lesz, a maradék 5-10% meg aki maga indítja a raidet, de csak tapasztalt playereket invel be (ilyen is van) vagy 460-tól nekimegy a HC-nek és mehet bárki. Utóbbival az lesz a probléma, hogy egyesek kiszedik a nagy geart Mythic+ instákból, plusz a Vault megajándékozza őket ilyen 473-476 ilvl gearrel, de a Normal taktika se megy nekik, nem hogy a HC. Ilyenkor 2-3 óra alatt örülsz majd 3 bossnak, ha lemegy. Guild vagy fix csapat nélkül szerintem neki se menj a HC-nak, nem hogy a Mythic raidnek, sajnos tapasztalatból mondom.Ja és az Emerald Dream 7-es renownál 447 hands, 14-es renownál 454 head slotot ad, plusz a weekly-k-ből 447-451 cloak, hands, esetleg weapon esik.
-
Ghoosty
őstag
Ha csak a mount miatt kell, akkor szerintem fizess be egy boost-ra. Ha létezik a katergória. Eddig összesen 152 guild verte le az egész világon.
De, hogy válaszoljak is a kérdésre, M+-szal lehet leggyorsabban geart szerezni. Ezen kívül, kell csinálni a heti questet az új zónában, hogy kapj craftolt gearhez cuccot, azzal lehet még ugrani rendesen, de ahhoz hogy egybből 480+-os gear legyen, szintén kell 'token' ami magas szintű M+-ból vagy Mythic raidből esik.
Ha végigcsinálod a történetet, akkor kapsz ajándékba 476-os craftolt gearhez megfelelő cuccot.
Ha vannak barátaid, guild társaid, akikkel tudsz menni, akkor egyértelműen M+. Annyit mehetsz egy héten, amennyit csak bírsz és minden alkalommal kaphatsz lootot is. Minden más heti limites.
Ha nem tudsz leütni 15-20 feletti kulcsokat, akkor Mythic raiden sincs esélyed. -
TBT
addikt
válasz
kicsako #101102 üzenetére
Köszönöm!
Normal raiden voltam már tegnap, bár csak az utolsó 2 boss-ra sikerült "becsatlakoznom". Nem volt gond velük (vagy csak jó volt a csapat, ami mellé sikerült csatlakozni), csak épp semmit sem dobott nekem.
Még a heti dobozra kíváncsi leszek (ott megvan a 8 db Heroic + 7 db Raid boss), remélhetőleg az dobni fog valami upgradet.
Amúgy a Heroic Dungeon kezdetben széped adogatta, egy 466-os és egy 471-es item is jött belőle (bár nem tudom, hogyan... azóta meg csak 421.) -
kicsako
őstag
Ha nem tudod hogy tudsz jobb geart szerezni, akkor már most engedd el a Mythic raidet, nem neked való egyelőre.
Feljebb már muszáj használnod az LFG opciót, ott tudsz jelentkezni Normal és Heroic raidre. 440ben valószínűleg még Normalra sem fognak beinvelni, szóval kezdd inkább a Mythic +al.
Mythic+: A sima dungeonok Mythic verziója plusz szintekkel. Létezik Mythic 0, ehhez csak jobbgomb magadra, Dungeon Difficulty: Mythic. Ha bemész a DF-es dungeonokba, akkor már kezdhetitek is a dungeont.
Ennél feljebb kezdődik a Mythic +2, itt már kapsz egy Mythic kulcsot amit a dungeon elején lévő kis cuccba kell berakni, ezzel indul. A Mythic + már időre megy, vannak +mechanikák, fixen meg kell ölni bizonyos mennyiségű trash mobokat a dungeonban, viszont a végén jobb lootot kapsz. Itt egy kép az ilvl-ről M+ dungeonokból:Ez az egész elsőre valószínűleg sok és átláthatatlan számodra, nyugodtan kérdezz ha valami nem tiszta.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest