- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChPessimist
tag
válasz
birozoli7800 #104062 üzenetére
Aha... hát még olvass utána egy kicsit ha érdekel.
-
ChPessimist
tag
válasz
birozoli7800 #104058 üzenetére
Egy ilyen hír hogyan tud elkeseríteni?
Milyen rémhíreket olvasgattál már? -
ChPessimist
tag
válasz
Plata #103724 üzenetére
Aha...
Nem te vagy a hibás. Ez a patch sajnos most ilyen lett, mindenkivel ki akartak b@szni és így adták ki... Sajnos több éves egyetemi képzést kell elvégezni ahhoz, hogy az első küldetést megtaláld. :|Ez most ilyen. Majd a legközelebbi talán neked is - új játékosoknak is kedvezni fog...
-
ChPessimist
tag
Pfú bakker ezt rossz olvasni. Ne offoljatok már, vagy legalább ne ekkora hülyeséget. Komolyan mondom karácsony ide vagy oda, eldobom a hajamat.
Wowról tessenek beszélgetni inkább.
-
ChPessimist
tag
Én is lemondtam már, bár nem kifejezetten a kiegészítő miatt.
Inkább az, hogy feloszlott a klán, barátlistámon mindenki offline már hónapok óta, elmentek mást játszani. -
ChPessimist
tag
válasz
echterion #102799 üzenetére
Mert ha játszanál, akkor nem írnál hülyeséget, de miért kell ezt ennyiszer elmondani?
Lehet véleményed igen, ezt már megbeszéltük. De attól még nem lesz tény.
Vannak ritka mountok és nehezen megszerezhetők (nem csak RNG miatt) --> Ezt is megbeszéltük.
De téged az nem érdekel, nem foglalkozol vele.Viszont ettől még az áll, hogy ha jön szembe valaki a játékban és compy.zni szeretnéd, ami nála van, rettentő könnyen meg tudod tenni, régen ez bőven nem így volt.
Rettentő könnyen... ja, hát persze. Ez az egész már átment valami provokálásba szerintem a részedről. Semmi konkrétumot nem mondtál még amióta beszélgetünk, csak próbálsz általánosítani.
RéGeN miNdEn joBb VóT'
-
ChPessimist
tag
válasz
echterion #102794 üzenetére
Egyszerűen csak idegesít amikor olyan emberek mondanak véleményt egy játékról akik rohadtul nem is játszanak.
Lehet véleményed, mint ahogy nekem is lehetne a FIFA-ról, de mivel egy percet sem játszottam vele, beírkálnék a topikjába, hogy mennyire szar lett mostanában a játék, mert XY... előfordulhat, hogy hasonló helyzet alakulna ki ott is.
-
ChPessimist
tag
válasz
echterion #102792 üzenetére
Mert kijelentetted hogy nincs egyediség a játékban.
És nem úgy tűnik, hogy elfogadnád más véleményét.
Csak éppenséggel nem játszol annyit hogy tudj róla.Elintézed annyival, hogy nincs már időd meg nem érdekel. De akkor miért írkálsz ilyeneket? Mert egy Anniversary eventkor ingyen adnak egy mountot... Nemár...
-
ChPessimist
tag
válasz
echterion #102788 üzenetére
nem az a fajta kihívás, hogy HC klánban majd soora kerülök valamikor
Ezt és hasonlókat annyiszor hallottam már ebben a topikban, de valaki mondja már el nekem hogy ez hogyan lehet probléma? Mármint ha benne vagy egy klánban de nem tdusz velük raidelni, akkor vagy a te hibád; nem tudsz játszani a karaktereddel, nem ismered a fightot, stb...
...vagy a klánban nem működik valami túl jól.De hogy itt mindenkinek az a baja, hogy be se jut HC raidbe, az nekem elég érdekes.
Vagy ennyire más egy magyar klánban lenni? D:
-
ChPessimist
tag
válasz
echterion #102783 üzenetére
De persze, hogy van...
Csak amikor arról van szó, hogy meg is kellene szerezni, akkor jön a válasz hogy nincs kedvem, nincs időm raidelni, nem PvP-zek, stb...Rengeteg olyan mount van ami ritka és "nem jön szembe mindig ugyanaz".
De ezek szerint neked az összes megvan és ezért érezheted így.Örülj neki.
-
ChPessimist
tag
válasz
Roland861010 #102738 üzenetére
Hát ezt most jól megkaptam, még WoW buzi is vagyok.
Kb. 10 éve a topikban van, új játékosnak semmiképp nem mondanám, de nem is lényeg.Volt egy cikk belinkelve, amiben le volt írva jó nagy betűvel, hogy "New In-Game Shop Mount with Transmog and Repair Functionalities".
Jó, lehet nem beszél angolul. Gondolom ezzel a 2 kifejezéssel már mindenki találkozott aki 1 napnál többet játszott a játékkal.Hogy te honnan szülted ide a MoP-os Yak mountot azt nem tudom, de buzizás helyett inkább olvass figyelmesebben, mint egy felnőtt.
-
ChPessimist
tag
válasz
Roland861010 #102561 üzenetére
De mi a kérdés?
-
ChPessimist
tag
válasz
Roland861010 #102553 üzenetére
Mire vagy kíváncsi?
Ugyanaz, mint DF-ben volt. -
ChPessimist
tag
válasz
BoneDragon #102365 üzenetére
Szóval ezekszerint a Torghast rossz volt? D:
-
ChPessimist
tag
válasz
Roland861010 #102285 üzenetére
OP nem igazán.
Eddig a WQ-kat csinálni megérte sok karakterrel, de most nerfelték pár napja.
Mostmár párszáz gold jár, így már az se. -
ChPessimist
tag
-
ChPessimist
tag
válasz
Yodamest #102206 üzenetére
Le lehet tölteni ingyen az UI-ját.
Szerintem ez is az ami a videóban van -
ChPessimist
tag
válasz
Yodamest #102136 üzenetére
Nincs, BfA körül ki is vették a shopból a service-t:
With the release of the pre-expansion patch, players will be able to seek out a Barber Shop for a variety of character-customization options, including the ability to change your character’s gender, hair, facial features, and more. Due to this upcoming new in-game option, the Appearance Change service for Shadowlands has now been retired from the Blizzard Shop.
-
ChPessimist
tag
válasz
Roland861010 #101996 üzenetére
Ami tetszik.
Kivéve ha MDI-ra vagy World First Mythic killre készülsz, akkor nézd meg a metat.
-
ChPessimist
tag
válasz
ripla #101944 üzenetére
Hát vagy nem így lesz a live verzióban, vaaagy...
Gondolnak arra amikor már rég fut a War Within és az emberek 1-es szintről húznak új karaktereket és Dragonflightban csak a story küldetésekből kapott gearrel fognak szaladgálni.
Ahhoz képest a 408-as item level az egy érthető emelkedés lenne. -
ChPessimist
tag
válasz
ripla #101808 üzenetére
Nem pont így, hanem sehogy, akarod mondani, gondolom...
Amiket leírtak neked nagy része sehogy sem volt megoldható. Semmilyen formában.Az, hogy valamit nem értesz még nem jelenti azt, hogy fölösleges.
De amúgy már jópár hónapja ez folyik a csapból is ha még most sem tudod hogy mi ez a Warband, akkor nem is neked szól ez az egész. Főleg ha 3 hónap után úgyis abbahagyod.Az, hogy mi mennyire lett könnyű, nem értem hogyan jön ide pont a Warband-es témához. Most így könnyebb lesz a 3000+ Mythic ratinget elérni, vagy hirtelen world first mythic raid killed lesz?
Azok az emberek akik panaszkodnak, hogy mennyire könnyű a játék, sem PvP-ben sem PvE-ben nem értek el olyan eredményt soha ami validálná ezeket az állításokat. Nem kifejezetten rád gondolok, hiszen nem is tudom mennyire játszol kompetitíven, de ez a tapasztalat. -
ChPessimist
tag
-
ChPessimist
tag
Most, ha megveszem a €90 TWW-t akkor azonnal kapok is Beta hozzáférést?
Eddig mindig kaptam akkor is ha csak a középső csomagot vettem meg, de most gondolom rájöttek, hogy ez is plusz pénz lehet és nem osztogatják csak úgy mindenkinek.Vagy ha esetleg azt is figyeli a rendszerük, hogy ki mennyit játszott DF alatt akkor az is lehet, mert szerintem összesen egy fél évet voltam aktív...
-
ChPessimist
tag
válasz
BoneDragon #101495 üzenetére
Nekem sem volt még negatív tapasztalatom pedig elég rég óta játszom és viszonylag sokszor írtam már nekik.
Legutóbb feleségem accountjáról írtam és kevesebb, mint 24 óra alatt meg is oldották a problémát. -
ChPessimist
tag
válasz
BoneDragon #101474 üzenetére
Most ha 70-es a karaktered, az altod cloak-ja hogyan néz ki?
Mert a Blizz annyira reklámozta, hogy hú de OP lesz az összes altod amit húzol, erre mindenkitől azt hallom hogy kb 1% stat ami ténylegesen át is kerül. Addig én inkább nem is húzok altot.Nem mintha kellene még...
-
ChPessimist
tag
-
ChPessimist
tag
válasz
Healbacsi #101462 üzenetére
Nekem nem kell elmesélni hogy működött a MoP-ban...
Ott voltam.Nem is érdekel mi lesz velük, felőlem farmolják 24/7, csak mutattam hogy van ilyen.
Faszság nem lehet mert az a része amit ide is betettem képként azt nem a WoWhead találta ki...
Az hogy mit írtak hozzá találgatásnak, már az ő dolguk. -
ChPessimist
tag
válasz
BoneDragon #101459 üzenetére
Az amit dobtak az nem volt tervezett. Ezért jött a hotfix.
Szerk: Meg hát ugye lehet hogy akar valamit a Blizzard a "frog farmerekkel":
-
ChPessimist
tag
válasz
BoneDragon #101457 üzenetére
Igen, de biztos nem a legális módszerekkel.
Csak az exploit.. -
ChPessimist
tag
válasz
BoneDragon #101438 üzenetére
A békák pár napja nerfelve lettek,
aztán jöttek a kecskék, azóta azok is nerfelve lettek,
majd tegnap vagy tegnapelőtt jött egy új ahol a kis "bogarakat" kellet Townlong Steppesben, de azóta azt is nerfelték...Nem tudom már követni azóta van-e valami új.
-
ChPessimist
tag
Nem is használom a Proto Drake-n kívül egyiket sem...
Igen, szerencsére nem lehet cuki, de nekem a WoW alap történetéből nem is nagyon hiányzik a cukiság. Jobban tetszik a "dark, grim világ".
De persze mindenkinek más tetszik, én személy szerint jobban örülök, hogy kicsit más irányba megy a következő kieg.
-
ChPessimist
tag
Na ebben a kiegben végre elfogynak ezek a "csilivili cuki" sárkányok...
Tökmindegy mi, csak ne legyen már minden ilyen mesterségesen szép zöld, aranyos...
Bárki bármit mondhat a Shadowlands-re, nekem se tetszett benne sok minden, de az atmoszféra meg az általános zónák eléggé ott voltak. De ettől a sok zöldtől már kifolyik a szemem... -
ChPessimist
tag
Amúgy ha én pl. kimaxoltam mindent MoP-ban akkor van értelme megcsinálni a repukat? Abban a kiegben szó szerint no life mode-ban nyomtam és megvan minden repu, minden raid, legendary cloak stb...
-
ChPessimist
tag
válasz
BoneDragon #101374 üzenetére
Azt nem tudom, de az LFR-ért:
"The first time you complete an LFR wing in a week, you get
Lesser Bronze Cache which awards 400 Bronze!"
Nekem is olyan 4500 bronze jött össze, elég gyorsan jön. Csináltam egy normal meg HC dungeont, a többi csak quest volt.
-
ChPessimist
tag
válasz
Rowon #101310 üzenetére
Genius egeret, vagy mégis mit veszel ~5500 forintból?
Vagy gyűjtesz 10 hónapig egy ~55 ezres hardverre?Másabb lett a játék persze, mert ha nem lenne másabb, már rég nem játszana vele senki.
Ha mindenkinek a régi classic hiányozna, akkor meg ugye mindenki ott játszana. Valakinek ez tetszik, valakinek meg a régi változat. Nekem személyszerint jobban tetszik a jelenlegi retail, mert a Mythic+ nagyon sokat hozzá tett a játékhoz.Vannak ICC-ből emlékeim, meg az első MGT HC runomra is emlékszek... SWP is tetszett, de hogy mégegyszer nem csinálnám végig az biztos...
Kicsit egyszerűbb mechanikák voltak még akkor, mint most. Bár akkor nekünk az is nehéz volt, csak kicsit gyakoroltunk azóta.
-
ChPessimist
tag
válasz
Plata #101169 üzenetére
Igen ez sajnos még ma is így van egy pár helyen.
De szerencsére ezeket durvább esetekben bannolják is, WoW-ban is reportolok minden olyan nevet ami ilyen "vicces" szokott lenni és elég jó arányban kapom is a választ a Blizzardtól hogy köszönik szépen.(Mondjuk ezért pont nem bannolnak de egy force rename-t eltolnak a karakterre, ami nekem pont elég)
-
-
ChPessimist
tag
Semmi köze a kettő dolognak egymáshoz...
[...]bőven elég a pug még ha lassabb is.
Semmiféle kötelezettséggel nem jár a legtöbb guildbe való belépés. (Főleg ha nem raidelni akarsz csak néha pár kulcs)
SŐT! Ha ennyire tetszik hogy random idegbetegek szétverik a kulcsodat, azután is tudsz puggal menni ha van klánod.
Nem tudom hogyan jön ide a full bis meg a többi amit írsz de majd biztos segítesz megérteni.
-
ChPessimist
tag
Keresni kell egy klánt és akkor lehet normálisan játszani.
Nekem sem játszik barát vagy kolléga sem, csak a feleségem, de ő meg csak mountokat és meg achikat farmol.Nehéz normális klánt találni, főleg ha valaki nem beszél angolul. Szoktam látni a szomszéd monitoron mik mennek egy átlagos(?) magyar klánban... hát köszönöm nem kérnék belőle
-
ChPessimist
tag
Hát nem tudom, nálunk a klánban sem jellemző hogy leavelnek a mythic dungeon közben...
Vagy miért akarjuk ezt a beszélgetést kihegyezni a pugolásra?Az egész abból indult, hogy kinek mennyi ideje van.
Egyértelmű, hogy a dungeon jobban megéri azoknak akiknek nincs sok ideje.
Csak nem random őrültekkel kell menni, hanem megbízható és normális klántársakkal. -
ChPessimist
tag
-
ChPessimist
tag
válasz
lakisoft #101083 üzenetére
De várjál már, most valamit nem értek...
Normal loot esik belőle... azaz aki hozzá van szokva a Mythic+-os sebességhez, skippeléshez, mi a fenéért akarna Follower Dungeont csinálni?
Én pl. simán inkább ide jelentkeznék egy just dinged level 70-es karakterrel, mint randomokkal normalba, mert ~421 ilvl esik ugyanúgy. Csak a randomok 90%ban nem tudnak játszani.Nyilván nem neked készült aki a leírtak alapján mythic raider és 30-as kulcsokat csinál, de biztos vannak akik használni fogják.
Én sem fogom, de nem állok neki fölöslegesen fikázni egy olyan rendszert aminek egyértelműen nem én vagyok a célközönsége.
-
ChPessimist
tag
válasz
Plata #101054 üzenetére
Nem nagyon van kedvem nagy karival játszani,nincs TW sem[...]
Én nem nagyon értem ezt a TW őrületet a részedről, el tudnád mondani, hogy mit lehet ennyire élvezni benne? D:
Vagy nekem nem tiszta valami? Azt a heti 5-öt a questhez is borzasztóan unom megcsinálni.De tőled meg a hozzászólásaid nagy részében a TW iránti szerelmedet olvassuk.
-
ChPessimist
tag
válasz
adamkaa777 #101019 üzenetére
Hát ilyennel még nem volt dolgom, de olyannal már kb. százszor, hogy "természetesen soha nem használtam semmit".
Aztán mégis kiderül, hogy véletletül futott a háttérben valami, vagy csak éppen le volt töltve, de nem is akartam használni...De ha tényleg úgy gondolod, hogy nem volt fair a ban, akkor lehet írni supportnak, ha esetleg auto-válasz jön akkor írni kell újra és újra addig amíg egy élő emberhez kerül a téma.
-
ChPessimist
tag
-
ChPessimist
tag
válasz
Tigerclaw #94099 üzenetére
Ez nem tény, csak a te saját nemtetszésedet vetíted ki a a játékra.
Amiket ott írtal, lehet hogy neked meg egy pár ezer embernek problémát okoz, de akkor hagyjátok már abba a játékot és ne azokat az embereket próbáljátok meggyőzni akiknek tetszik a játék, arról hogy miért nem jó.Amit te leírtál, annak én pont az ellenkezőjét látom, a klánomban sem tapasztalom, hogy annyira Shadowlands ellen lenne mindenki, akkor most kinek van igaza?
Persze mindig lesznek ilyen és hasonló emberek, csak azt árulná egy egyszer közületek valaki, hogy akkor miért vagytok még itt? Mi tart vissza, hogy keressetek valami jó játékot?
Nektek élvezetet nyújt egy játékról 24/7 károgni? Vagy az zavar, hogy nagyon sokan jól elvannak és élvezik a Shadowlands minden percét? Vagy mi a probléma?
Én is játszottam pl. a Guild Wars 2-vel elég sokat, meguntam, nem tetszett és mit csináltam?
Persze, hogy rohantam az arenanet fórumaira panaszkodni, hogy mekkora nagy hulladék a játék!
Ja, nem. Letöröltem és el van felejtve.Heti háromszor raidelünk, 1 mythic team és 1 HC team plusz minden pénteken Mythic kulcsokat csinálunk a klánnal és egyetlen egyszer sem kell pugolni egy játékost sem, mert a leader megcsinálja a groupokat még előző nap és aki jelentkezett, az jön is.
Gondolom azért mert nagyon rossz a játék...Sajnálom az új játékosokat akiknek a te hozzászólásaid kell olvasni, remélem azért sokan nem hallgatnak rád és nem vetted még el mindenki kedvét a játéktól...
-
ChPessimist
tag
válasz
Micsurin #94013 üzenetére
Ha nem veszed meg a SL-t semmi érelme nincs.
Legalábbis level 50 fölött.
Úgyhogy szerintem 1 napig sem tartana ki, nem hogy nyárig.De majd lesz itt ultra-casual "játékos" aki megcáfol ebben és Shadowlands nélkül is ellenne 10 évig is.
Ha magyarok nem szempont akkor melyik a legjátszottabb realm horda oldalról?
Tarren Mill talán. -
ChPessimist
tag
Persze, egy focimeccsen sem lenne kib4szás a többiekkel, ha az egyik játékos fogná magát és lefeküdne a pálya mellé.
Hát ott vannak a többiek, majd ők megoldják, nem? Nehogymár 1 játékos annyit számítson, úgyis rosszabbul játszik, mint a többiek, nem tenne hozzá sokat a meccshez. -
ChPessimist
tag
válasz
feri1014 #93966 üzenetére
Mindig lesznek olyanok, akiknek kevés a loot.
Van olyan raid amikor 10 bossból 0 itemet kapok, mégsem írtam még ide szerintem egy hozzászólást sem, hogy mennyire szar a loot rendszer.
Mert szerintem nem az.
Essen 1 loot raidenként, majd jövőhéten hátha én leszek az az 1 aki kap.
És akkor mi van?
Próbálj meg azért raidelni mert van egy olyan klánod akikkel fun raidelni. (Nem tudom magyarok között van-e ilyen én 15 év alatt nem léptem be magyar klánba és nem is tervezek).
Persze én sem vagyok boldog ha elment 3 óra a raidre és nem kaptam semmit, de nem elvesztegetett időként tekintek rá, mert jól szórakozom. -
ChPessimist
tag
Jaj, akiknek ennyi baja van a loot rendszerrel, remélem hamar elfelejtik a WoW-ot örökre.
Borzalom amit itt kell olvasni nap, mint nap.
Igen, eshetne több loot, de minek?Hogy minden jött-ment 220-as item levelbe járkáljon?
Igenis legyen különbség azok között akik hetente 1 darab +15-öt lenyomnak és akik hetente több, mint 10-et.
Aki véletlenül be-luckol egy +15-ös kulcsot, ne sírjon ha többé nem lát értelmes lootot.
Nekem speciel nincs bajom, azzal hogy csak vaultból jön 226-os loot, bőven jobb a rendszer mint BfA-ban volt a heti chest amiből kaptál fix 1 cuccot ami általában nem volt upgrade. (mondjuk azt hozzáteszem hogy egész BfA alatt nem rinyáltam ennyit, mint ebben a fórumban egy pár ember 1 hét alatt)
-
ChPessimist
tag
válasz
Tigerclaw #93950 üzenetére
Akkor mégis milyen contentet szeretnél?
A te kedvedért mit kellene a Blizzardnak a játékba tenni?
Csk általában nem értem az ilyen crybaby-ket akik játsszák a játékot, ők sem tudják hogy miért, mert semmit nem értek el benne és nem is fognak, de folyamatosan rinyálnak a fórumokon hogy nem jó a játék meg unalmas. Persze hogy unalmas, talán azért mert a content 90%-át nem látod soha.
Aki world questeken kívül nem csinál semmit, annak bizony nagyon unalmas tud lenni a WoW.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest