- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
Healbotról váltottam clique addonra, sokkal kényelmesebb, hogy nincs külön raidframe vagy partyframe hanem tudom használni az eredetit.
Az egyedüli problémám, hogy a blizzes buff/debuff tracking méreteit nem tudom állítani. Jó lenne ha nagyobbak lennének az ikonok.
Esetleg van olyan addon ami ráteszi és nem mellé? Partyban mellette trackelni még ok lenne de raiden nem.
Ha druiddal healelek pl akkor jó lenne trackelni ki milyen hotot kapott márde shamannal is jó lenne ha jobban látnám.
Akár a partyframe-t is lecserélem ha kell de nem szeretnék külön healer partyframet mint a healbotban van. -
Healbacsi
őstag
Kerdeztek tolem hogy lehet beallitani az elozoekben kert details ablakot. Mivel mast is erdekelhet igy ide rakom (olyan nagyon nincs eldugva):
-
[-HERO-]
senior tag
Valaki esetleg meg tudja mondani hogy M+ végén melyik addon vagy weakaura csinálja ezt az összesítő listát?
Angry keystone-t meg mdt-t is használok, utóbbira tippelnek a leg többen de nem találok erre semmilyen beállítást benne. -
Plata
félisten
Na jó,ez mi a szösz?
Nem voltam instában,tegnap este későn a játék kidobott mikor dornogalban voltam az AH-ban,ma felmegyek és ez fogad.
Vagy azért mert felvettem a trial of style küldit tegnap? -
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Van rá mód a WoW-ban hogy 30 napos gametimot vásároljak csak akár kártyával, vagy a minimum a 60 days prepaid?
-
echterion
nagyúr
válasz
Plata #103982 üzenetére
Nekem eddig mind kapott, az első legvégén.
Most volt nálam is egy olyan, mint amit fentebb írtál, az egyik instában valami bugot használhatott, mert elment egy sarokba az insta elején (a sörfőzde volt), majd eltűnt, aztán nemsokára kinyírta a végén a bosst. Mi meg ott álltunk a bejáratnál, mint a sülthalak. -
Plata
félisten
Ma jutottam el oda hogy 11-es karival timewalkingozzak,a kiskarik lootjának az ilvl-jét rendesen megvágták.
Eddig 60-as ilvl jött neki most 30-43. -
TBT
addikt
Zene és Vinyl kedvelőknek / gyűjtőknek már elérhető:
World of Warcraft: 20 Years of Music, 4x LPÉn még várom, amíg az enyém befut Amerikából.
-
Plata
félisten
válasz
Healbacsi #103977 üzenetére
Mi van?
Tavaly volt az a panda remix nem?
Amikor bármilyen karival lehetett tolni pandában,bár én nem sokat játszottam vele,de emlékszem hogy void elf huntival toltam.
Ami ugye igazi pandában nem volt.
Ha lenne Légió remix akkor azt is lehetne tolni olyan karival ami nem volt légióban.
De mi lenne az evoker-ekkel?
Utólag csinálnak nekik class hall kampányt meg fegyvereket? -
Plata
félisten
Tegnap érdekes csapatba botlottam.
TW paladinommal mentem random TW-re.
Be is hívott gyorsan,erre azt mondták a többiek hogy ne mozduljak sehova maradjak az ajtóban.
Majd egy kis idő múlva vége lett az instának.
-
Plata
félisten
Gondolom a nyáron a következő zóna meg az undermine zóna szállodájának a pincéje lesz.
Egyre kissebb törpe zónák vannak.
Nem véletlen hogy nincs fly mount,undermineben ha valaki a zóna egyik felén seggberúg simán átrepülsz a másikba.
Szirén szigeten nem is értem a fly mount minek,bossok pár métere vannak,az egész zóna van vagy 400 méter széles. -
echterion
nagyúr
Mikor várható a következő kieg?
-
BMS
őstag
[link]
Patch 11.1.5 Horrific Visions to Return on May 20th -
-conrad-
addikt
Sziasztok,
a castsquence macro még használható? Arra gondoltam, hogy az earth shock - earthquake spelleket bemakróznám, hogy egyik után a másikat tolja el ugyanarra a gombra, és álljon vissza egy idő után (ami az echoes of the great sundering talent lejárati ideje lenne)
-
Plata
félisten
Láttátok a videókat a házról?
[link] -
Plata
félisten
Tinewalking insták dobnak undermine crest nevű vackot.
Mentem öt TW-t kis druidával,utána tw rugóval és akkor vettem észre hogy a boss valami fura bigyulát is dob,azt hittem valami pandás szemét,jobban megnézve Wethered Undermine Crest.
Minden tw insta uccsó boss dob 5-öt.
De szerintem megint buherálták a nehézséget,druidával cica formban alig birtam utolérni a lökött tankot aki végig irtotta az instát és nem kiskari volt hanem 80-as. -
Plata
félisten
Az este kaptam segítséget és megoldódott a druida gubanc.
Közben kiderült hogy nagyon sok kis szintű druidának eltűnt az összes form ami unlockolva van.
Nekem még a gyors madár form sem volt meg csak a leg alapabb.
Lunarwing-et vissza lehet szerezni úgy ha elmész fodrászhoz és elállítod a karaktered kinézetét majd nyomsz egy resetet.
De a sárkányos kiegben megszerzett spéci kinézetek akkor sem biztos hogy vissza jönnek.
És nem csak én nem tudok ticketet írni.
Valamit jól elcsesztek az új peccsben. -
Plata
félisten
Megnéztem és semmiféle glyph nincs,közben felhúztam 70-re a karit,de sehogy nem tudok neki betenni lunar wing formot.
Próbáltam segítséget kérni supportól,de az sem megy.
Nem tudtam ticketet sem írni.
Gondolom túlságosan elfogaltak és inkább kikapcsolták,vagy csak parasztok? -
BMS
őstag
[link]
11.1.5 patch-ben a Shadowlands-es repuk is warboundok lesznek. -
echterion
nagyúr
válasz
Healbacsi #103937 üzenetére
Igen, azokra gondolok. Csinálom a sztorit, és amíg nem mentem át a dream-be, addig ezeknek is volt hangja, pl. Wrathion meg Sabellian egy csomót dumáltak így közben (főleg ugye vitáztak meg szívták a másik végét), azoknak mind volt hangja, de itt az emerald dream-ben ezeknek nincs.
-
Plata
félisten
Tudnátok nekem segíteni?
Minden druida karimnak megvan a lunar wing form,nagyon régen légióban megcsináltam,azóta a többi karinak is unlockolva volt.
Pár napja elkezdtem húzni arathoron az eddig hanyagolt kis druidámat,neki viszont nincs meg és nem is választható,moongladeban az NPc azt mondja megvan,de a fodrásznál nincs olyan opció.
Nem tudom hogy most miylen követelmény kellene hozzá,előző druidámnak simán beadta már kis szinten,ez meg már 57 lett két nap alatt. -
echterion
nagyúr
Nálatok is eltűntek az NPC-k szövegei, ha valamit mondanak? Minden hang megvan, a videókban is, ha hozzászólok egy npc-hez, az is beszél, de ha valamit buborékban mondanak, annak nincs hangja. Próbáltam restartokat (gép, játék), beállításokat alaphelyzetbe rakni, de semmi se használ. Nincs addon-om, csak a játék van, kb. 2-3 hetes telepítés. Tegnap vagy tegnapelőtt óta van így.
-
Plata
félisten
Érdekes anomáliákat csinál ma a játék.
Nincs kedvem undermine-ben marháskodni így gondoltam játszom 30-as druidámmal classic instákban.
Jelentkeztem tanknak classic randomba,cataclysm idővonalon van a kari hogy tudjak menni classic instába.
Szinte egyből behívott a játék.
Egy lich king instába.
Halls of lightningbe kerültem.
Insta után újra jelentkeztem,percekig nem hívott be,néztem Dungeon Finder-t erre azt írja hogy nincs tank,3 dps 1 healer van.
Én meg be vagyok jelentkezve mint tank..De pont az nincs. -
Plata
félisten
válasz
Healbacsi #103931 üzenetére
Én meg szeretem ha egy játék alapból felkínálja a sztorinál a skip lehetőséget.
Plusz azt is szeretem ha egy sztori küldetés újra játszható.
Mert ha élveztem akkor újra játszanám.
De a WoW-ban szerintem ezt csak újra játszani.
Plusz hiányolom az olyan achikat a wow-ból amit akkor kapsz ha egy sztorit csapatban tolsz le,na és mindenki megcsinálja a küldetés osztály specifikus opcionális feladatát. Ezért mindenki kap egy szép achit. -
Healbacsi
őstag
válasz
Spenike #103930 üzenetére
Ez egy rpg jatek. Egy meseben se ott kezdjuk, hogy a lovag hona alatt a sarkany fejevel elnyeri a kiralylany kezet. Vannak elozmenyek, hogyan jut el odaig, hogy le tudja vagni a sarkany fejet, stb.
Az alapstory 1-2 ora max vagy meg annyi sem (csak a "bekeretezett" questeket kell megcsinalnod).
A tovabbi szosszenet nem feltetlen neked szol. A minap futottam bele a nagy videomegoszton egy olyan videoba, amelyben az osszes wowos video/cutscene lancra van fuzve. Vegigneztem (tobb ora hosszusagu). Hiaba jatszom mar a jatekkal hosszu evek ota, bizonyos reszekre maskent vagy csak kodosen emlekeztem.
De a videok (csak a videok) egy szep lancra fuzott tortenet kepet mutatjak, egyik lepes a masik utan.
Ez most neked szol: A jelenlegi kiegeszitovel sincs ez maskent. Szerintem add meg neki ezt az eselyt, meg ha teljesen mas aspektusat is szereted a jateknak. -
Plata
félisten
válasz
Healbacsi #103927 üzenetére
Én egy karakterrel letoltam a fő sztorit,többivel meg kaptam egy küldetést ami feldobja azt a lehetőséget hogy hagyjuk a francba ezt a szemét kampányt és bulizzunk.
Szirénázó szigeten is van hasonló.
Remélem goblinoknál is lesz ha egyszer hajlandó leszek le tolni.
De most túl fáradt vagyok a sztorihoz,csak egy kis nyugis farmolásra vágyom. -
Spenike
tag
Sziasztok, kérdésem az lenne hogy az új területre a küldi mikor jelenik meg?
Elő küldetésekre gondolok mert nem nagyon küldiztem csak altozok farmolgatok, viszon most erre kiváncsi lennék. -
lakisoft
veterán
A warband currency küldést megint letiltották?
-
Plata
félisten
válasz
ripla #103918 üzenetére
Nekem a sztori nem jött be,elég lapos és unalmas,egyedül a kölyök törpe sztoriszála volt valamennyire érdekes.
A földalatti zónákból csak halowfall élvezhető valamennyire,pókosban meg a másikban még bányászni sem szeretek.
Nem is tudom a nevüket fejből.
Egyedül a wq-k azok amik jók,az előző kiegben rossz volt wq-zni de most egész jók.
Bár olyan bugos wq sajnos nincs mint BfA-ban amikor korlátlanul lehetett farmolni craft alapanyagot.
Az insták nagyon nem jók.
Delve az meg unalmas nagyon.
Raideket is toltam jópárat,az valamivel jobb mint az insták. -
ripla
addikt
válasz
Csapoati #103913 üzenetére
Fél évet raktam bele a kieg startja óta, meg úgy kb. a 20 évvel ezelőtti kezdés óta van karakterem, szóval nagyjából el tudom képzelni mire gondolt.
De mondjuk a másik dolog az, hogy amúgy sem akartam ilyen nagyobb patchekkel foglalkozni, majd a következő kiegben folytatom. Fél év most bőven elég volt belőle. -
Healbacsi
őstag
De a performance-ot nem a fovarosban kell merni (tiszta sor, hogy nalad jelenleg diavetites), hanem mindenhol mashol. Dormogalban mindenkinek leesik az fps-e, kinek mennyire.
Meg lehet probalni ingame lehuzni a scaling-et 100%-rol (nehany % erejeig),az is donhat keveset. De 4k az 4k.Ahogy magam reszerol is irtam, a graf beallitas nalam (2k) ultra de a shadow az le van huzva (ugy sem latom, es eroforrast takarit meg). Instance-olt teruleten pedig elegge minimalis a beallitas, hogy lassam az effekteket amik korbevesznek.
Addonok: Sokan mindenfele addonokat folyamatosan bekapcsolva hasznalnak. Nekem is van sok addonom, de ha biztosan nem kellenek, akkor ki vannak kapcsolva. Pl egy Tomtom, amely arra hivatott, hogy mutassa milyen koordinatan vagyok es egy adott koordinata hol van hozzam kepest a terkepen. Ha nem keresek egy bizonyos dolgot, akkor ez az addon ki van kapcsolva. (itt most sorolhatnek jo sok mas addont is). Amikor szuksegem van ra, akkor bekapcsolom (nehany kattintas es egy reload).
Antialiasing kikapcsolasaval is lehet fps-t nyerni. Shadow quality-t es a liquid detailt nyugodtan le lehet venni minimumra. Lehet kiserletezni a compatibility opciok ki/bekapcsolasaval. A target fps-nel szerintem vedd ki a pipat, vagy allitsd 10-12-re max. Illetve a render scaling-gel is lehet jatszani (de nagyo ovatosan, ennek allitasa okozhat erdekes dolgokat).
Vegezetul a 3 csuszka, amivel jelentosen valtozik minden: view distance, environment detail, ground clutter (ezek Dormogalban nem sokat valtoztatnak)
-
fauv
őstag
válasz
csabicsepp #103905 üzenetére
Háááát mondjuk úgy, hogy nem váltotta meg a világot, picit érezhetően jobb lett, de városban ez talán pár fps pluszt jelent. Az volt 10/16, ez 14/20. Csak számít.
A 14400 15-20%-on ment 40 fokon, ez most 5-15 %-on 45-50 fokon. Ennyi
De azért jobb na, azért jobb -
echterion
nagyúr
-
Plata
félisten
válasz
ripla #103909 üzenetére
Én próbáltam játszani ott,csináltam a sztorit,megszereztem a hülye verdát,változtattam is rajta,de annyira meh az a zóna meg a hülye küldetések.Ma például megint csak herbáztam meg bányászgattam a szigeten druidával.
Azt szeretem.
Estére is az a tervem,hogy megyek megint bányászni. -
-
Plata
félisten
válasz
echterion #103906 üzenetére
Isle of dorm tök jó.
Aranyos wq-kat lehet találni.
A sziklamászós a kedvencem.
Csak ritkán van.
Hallowfall is elviselhető.
Ringing deep már pocsék,a pókostól meg a szőr feláll a hátamon.
Az új undermine meg szerintem kicseszett hülyeség.
Szerintem ezek az idióták túl sok mariokartot játszottak content gyártás helyett.
Mázli hogy tizenötödik anniversary event van STO-ban.
A jövőhetet várom nagyon,remélem jön a 15-ödik anniversary bundle,azt már türelmetlenül várom. Remélem a kerek évfordulóra megint kidobnak egy 300 dolcsis legendary bundle-t. -
echterion
nagyúr
válasz
csabicsepp #103905 üzenetére
Végig akarom csinálni a sárkányos kieg fő történetszálát, így kénytelen vagyok itt dekkolni egy kicsit. De ez eléggé lehangoló, hogy a TWW is ilyen barlangász kieg lett.
-
csabicsepp
aktív tag
-
fauv
őstag
válasz
csabicsepp #103897 üzenetére
Na vasárnap reggel 8 kor hozza a futár14600k-t . Nagyon kíváncsi leszek
-
echterion
nagyúr
Hát ez nem túl jó hír. Nem igazán jött be ez a föld alatti "móka".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged