- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
lakisoft #103393 üzenetére
A diablo 3 és kiegje megvan.
De nem igazán szerettem.
Diablo 2-vel annak idején eszetlen sokat toltam.
Volt hogy haverokkal egy hétvégén simán toltuk vagy 30 órát.
Három már nem annyira jött be,játszottam vele,de nem jöttek be a kasztok.
Én a kettőben a necrot szerettem,a summon necrot,meg esetleg a druidát.
De a háromban finoman szólva tré volt.
D2 és kiegje is megvan még,a doboza.
Sajnos az accom amin volt elhagytam,azon volt az eredeti wow accom is meg a W3 is. -
Plata
félisten
válasz
echterion #103391 üzenetére
Hááát én nem bánom hogy milyen lesz,csak ne legyen olyan durva mint Sw ToR-ban.
Ott úgy kb két óráig birom egy ház berendezését,utána vagy abbahagyom,vagy begőzölök és mindent szétdobálok.
Főleg ha egy hatalmas palota.
Az Alderaani Jedi akadémiám berendezése totál kikészített és a végerendény durva lett.
[kép] [kép]
Belül még durvább.
Túl sok szoba van. -
Skillerz
aktív tag
Ma kijött egy új hotfix 500mb és 95kb/s-el szedi, miközben 2000/1000-es netem van, és máshol nincs gond a nettel...lehet ezzel valamit kezdeni? Tiszta 2004
-
echterion
nagyúr
Jó ez a BF akció a blizz-nél, csak pont a kieget nem akciózzák. Majd talán karácsony előtt.
-
D4v3
őstag
válasz
exoduss #103387 üzenetére
Egy rakás szar az optimalizáltság szerintem ebben a kiegben. 1080p esetén szerintem azért bármilyen mai gép el fogja vinni, de ettől még a 140 fpsedből mondjuk rögtön 100 lesz, amint a raid fight elkezdődik. Nagyobb felbontás már szerintem kicsit lutri, a helyedben youtubeon nézegetnék videókat cpu+gpu kombókra keresve, van egy csomó ilyen videó fent.
-
exoduss
tag
Sziasztok!
Elég off lesz amit most kérdezni fogok, viszont itt hátha azért nagyobb tapasztalatok vannak a játék grafikai motorjának futtatásával kapcsolatban. Szeretnék visszatérni a játékhoz, ezért most egy új konfig összerakását tervezem.
A játék továbbra sem képes több szálat terhelni? Nem akarok sokat költeni a gépre, viszont azt sem akarom, hogy élvezhetetlen legyen a játék.
Érdemes minél nagyobb 1 szálas teljesítményre menni processzor vásárláskor?
Használtan fogom venni az alkatrészeket és vacillálok, hogy 12700k/13600k vagy 7600x legyen. AM4-ben nem akarok gondolkodni már.
Egy 1440p-s monitort kell majd kihajtani a gépnek, így egy 6700XT videókártya a terv. Vannak még anomáliák a radeonokkal a játékban? -
HugóBoss
tag
Kéne egy kis help.
Megvettem blizzardtól a diablo4 kieget, majd kértem refoundot kb 30 perc után. Ez volt múlt hónap 20.-án. Revoluttal fizettem, a fő számláról, nem egyszer használatosról.
Azt írták, h kb 1 hét a visszafizetés. Eltelt kb 2 hét, mikor megkerestem őket, hogy mizu, mert pénz az nem jött.
Erre azt válaszolták, hogy ők elküldték, kérdezzem a bankot. Írtam a revolutnak, akik azt írták, hogy kell az átutalás dátuma, hogy milyen számláról utaltak, mekkora összeget és melyik számlára.
Kértem a blizzardot, hogy adja meg az utalás dátumát és hogy honnan hová utaltak.
Ők erre megírták a dátumot és hogy mekkora összeget, de semmi mást.
Ezt megírtam a revolutnak, akik válaszoltak, hogy ennyi infó kevés (ezt én is gondoltam)
Írtam blizzardnak, hoyg ez így kevés a banknak, erre ők annyit írtak, hogy
"Customer support do not provide the info you requested. everything we could provide was already provided by the previous game-master"
Mit tudok ilyenkor tenni, kinek kell írni blizzardéknál? A revolut nyilván nem tud keresni a kért adatok nélkül, ők meg csesznek kiadni... -
BMS
őstag
[link]
Plunderstorm info -
Plata
félisten
válasz
Phoen|x #103377 üzenetére
Nem prédikálok vizet,de nem vagyok piás.
Sosem voltam nagy piás.
Jó a középiskolában néha volt bulizás meg hasonló,sőt volt hogy be kellett hívni vagy 30 diák szüleit is egy jól sikerült buli miatt,de azóta nem.
Pedig nem is tudták meg egyszer hol csináltunk éjszakai bulit amikor elvittek minket egy hétre dolgozni az ország másik felébe.
De a wow-ban pepótolom,vagy máshol. -
D4v3
őstag
válasz
xundyingx #103370 üzenetére
Nem nagy buli mostanra már a BS szerintem, első 2 hónapban még ment javában a fegyvergyártás főleg, ott 10k-t elkértem minden craftért és örömmel is adták, simán csak álldogálni kellett a városban és lecsapni a BS-t keresőkre. Mára már alig látok ilyet, armosmith valószínűleg még rosszabb helyzetben lehet. Az alloy-os ágat meg a tool-okat nem húztam egyáltalán ki, de szerintem az se túl jó mára már. Most elkezdve szerintem csak pénznyelő lesz, gondolom season 2-ben majd megint beindul az üzlet vele.
Miningnál bismuthra van azért kereslet, de megvesznek mindent instant persze a közös AH miatt, és ha meg ki van kb. maxolva, akkor 5db R2-ből tudsz csinálni R3-at és keresel rajta 5-20g között/craft, ezt ha türelmes az ember, akkor végtelenszer el lehet játszani, és elég akár csak AH-ból megvenni az R2-őt és legyártani a nagyobbat. Amúgy meg potion of truesight nevű cuccal látszanak a rejtett kövek is fél óráig, azzal érdemes repkedni és szedni mindent, főleg bismuthot persze, Hallowfallra esküsznek sokan ezért. Az overload képességet meg EZ-Mine Bismuth felszedése után érdemes elnyomni, mert ott még kapsz 2-3 plusz lehetőséget is rögtön, amíg fel nem robbannak. -
xundyingx
tag
Tudom rengeteg guide videó van fent neten de akinek Mine + BS van, saját tapasztalat alapján le tudná írni, hogy mit érdemes eladni és megcsinálni (Pl. milyen minőségű Alloy) a profithoz?
-
Plata
félisten
Voltál korrak revenge bg-n?
A csapat negyede afk.
80-asok afkolnak bossnál vagy a bázison,de a bányában is van.
De nem is ad annyi xp-t mint BfA idején talán.
Bár két szint összejött, így 26 lettem.
Még soha nem lett problémám afk bg-ből.
Jó pár évvel ezelőtt volt több órás eventes bg, senki nem piszkált hogy egy fára fel mászva végig aludtam. -
Plata
félisten
Nem tudjátok véletlen mi a csodát ad a twitch jutalma?
Nem írja mit tartalmaz csak hogy 30 éves bundli.
De én nem kaptam semmit épp,a papommal afkolok közben és nem kaptam semmit. -
BMS
őstag
Season 2
The following 8 dungeons will be in the Mythic+ dungeon pool in Patch 11.1:1, Operation Floodgate (new Patch 11.1 dungeon)
2, Cinderbrew Meadery
3, Darkflame Cleft
4, Priory of the Sacred Flame
5, The Rookery
6, The Motherlode (Battle for Azeroth)
7, Theater of Pain (Shadowlands)
8, Operation Mechagon: Workshop (Battle for Azeroth) -
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Ami jövő héten indul classic fresh szeró az TBC-vel zárul vagy megy tovább a kövi kiegre is?
-
lakisoft
veterán
Avowed
Ez meg mi akar lenni? Melyik már meglévő játék versenytársának szánják?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Healbacsi #103331 üzenetére
Egyetértek, iszonyat mennyiségű content van a DF kezdete óta, pl legutóbb is az utolsó nagy patch és az új kieg között nem a szokásos 1+ év telt el, hanem 10 hónap, és közben jött egy plunderstorm + panda remix is. Aztán folyamat jönnek a story questek (tudom, az nem ad mythic geart
), a world eventek stb. Én speciel örülök, ha van néha egy-egy olyan hónap, amikor már nem kell geart gyűjteni vagy valamiért grindolni, hogy a régebbi tartalmakra is rá tudjak nézni (island expeditionök meg warfrontok kimaradtak, na meg a régi hc + mythic raidek is, amik már szólózhatók).
-
Healbacsi
őstag
válasz
hunvarlan #103340 üzenetére
ketto mukodo megoldas van:
0 helyett irj korlatnak egy rakas 9-est: 9999999999
A masik, hogy telepits fel egy -Revo uninstaller- nevu programot, es azzal uninstallald a battle.net appot, figyelve arra, hogy minden szemetet amit csak talal, szedje le. Majd ezutan telepitsd ujra a battle-net appot, add hozza a wow mappat, es elvileg jo lesz.VPN-t nem hasznalok, erdemes lehet azt is kiprobalni.
-
Plata
félisten
válasz
hunvarlan #103340 üzenetére
Az a baj hogy telekomos, a telekomosokat szivatják.
VPN nélkül már nem is tudok játszani minden MMO-val.
A DT meg a cloudflare összerúgta a port és most minden telekomost szivatnak. Tudtommal.
Mivel nekem csupa T-s netem van,már nem tudok VPN nélkül játszani egyes játékokban. -
hunvarlan
aktív tag
Sziasztok egy kis help kéne. Az a gond hogy megint 6kb/s-el szedi a patcheket. Ha megpróbálom 0-ra állítani a letöltés menűben miután a done-ra nyomok akkor visszalép magátol 20kb/s-re azt olvastam fórumokon hogy azt kell 0-ra írni de így mit csináljak? A net az rendesen megy Telekomos vagyok 858mb/sec-et mért.
-
lakisoft
veterán
válasz
Obliterátor #103335 üzenetére
Annyi a pozitívum, hogy lesz idő mindenre. A lassabban haladó játékosokra is gondolnak.
Pl.: 20-as eventnel is már többen abbahagytátok, én meg szép lassan kiszedek mindent. Az össszes mount/pet és tmog kell nekem.
És már csak a tmog rész hiányzik.
Ui: Nem kell mindig rohanni mert kiég és/vagy megunod hamar.
-
Obliterátor
tag
válasz
Obliterátor #103333 üzenetére
True , nem te mondtad, Ripla beszélt félre megint.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Obliterátor #103333 üzenetére
Ki mondta, hogy az?
xx.EGESZ.0 patchek hozzak az uj contentet.
Roadmap szerint season 3 nyaron - 11.2.0 - new dungeon - new raid ..Nem veletlen mondtam, hogy nezegessetek meg azt a roadmap-et.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Ereshkigal #103330 üzenetére
Igen, en ezzel tokeletesen tisztaban vagyok, de masok sajnos nem (mint ahogyan a mellekelt abra mutatja). Idealizalt (nem valos) emlekkepek alapjan rangsoroljak a regi kiegeket.
Engem nem zavar, a classic nem mozgat meg, anno pont eleget nyomtam, szerintem tul sokat is. -
Healbacsi
őstag
válasz
ripla #103328 üzenetére
Ripla, Obliterátor:
Nezzetek meg meg azt a roadmap-et parszor.
1 honap mulva valoban lesz egy uj sziget. Viszont 11.1-ben uj terulet nyilik meg, ott lesz az uj raid, szoval a .7-es sziget a season 2 startjaig lesz, utana mar nem kell oda menni tobbet.
Roadmap nyar vege: uj kieg leleplezes.
Mit jelent ez?.. minden jel szerint nem lesz season 4 (az utobbi ket esetben a season 4 nem volt eletkepes), es valamikor 2026 januarjaban kijohet az uj kieg, ami valoban 18 honap utan kovetheti a jelenlegi kieget.A holt idoket alternativ jatekformakkal toltik ki, mint pl plunderstorm es valamilyen fajta remix verzio.
Ettol fuggetlenul, aki menni akar, az tegye. Nehez olyanoknak tervezni egy mmo-t, akik az elerheto content jatektartalom alig 5%-at veszik igenybe.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Healbacsi #103327 üzenetére
+ Akkoriban sokkal gyengébb gépekkel, rosszabb nettel nyomtuk. Nem volt minden egyből a szánkba adva (taktikák, addonok, legjobb cuccok). A buildek is raidelés közben alakultak ki.
Az APES egyébként privát szerveren (ami állítólag nehezítve volt) mindent ezerszer begyakorolt classic előtt.
-
ripla
addikt
Nagyon megkavarodott itt amit írtam, de már nem tudom szerkeszteni, mindegy.
-
ripla
addikt
Nekem januárban jár le és már én is lemondtam. Konkrétan már most sem tudok mit csinálni a játékban, kínomban Mechagon szigetét farmolom repuért meg a traktorgumi mountért.
Obliterátor #103321
A Midnight tippre 2026 tavasz, ami valóban 1,5 év, de az is rengeteg idő.Ettől függetlenül most decemberben jön ez az új sziget, meg tavasszal az UndermineD (?) és ezzel kellene kibírni a 2025-ös évet. Szerintem 3 hét alatt maxolható lesz, utána pár hónap és megint kongani fognak a szerverek az ürességtől. Valahogy nem tudják jól eltalálni az arányokat.
Nekem szerintem úgy lesz, hogy a januárban lejáró előfizetés után év végéig pihentetem, aztán majd az UndermineD előtt megint befizetek rá. Úgyis van ezer más dolog amivel foglalkoznom kellene, nem is baj ha megint tartok a játékban egy jó 7-8 hónapos szünetet. -
Healbacsi
őstag
válasz
grizlisandor #103322 üzenetére
Valamit nagyon felre ertelmezel classic/vanilia vonalon.
A classic content nincs butitva. A legutolso patchnek megfelelo valtozat van ervenyben. Kifelejted, hogy az a guild aminek a videojat linkeltel szinte csak classicon jatszik, sorra dontottek eveken keresztul a speed runok idejet.
Minden fuszalat ismernek a classic servereken, pontosan tudjak milyen buffokat tudnak osszeszedni, melyik class melyik talentje a legjobb, milyen itemeket kell osszeszedni, stb stb stb.A classic raidek kapcsan az embereknek valami heroikus kuzdelem van a fejeben, ami csak azert van, mert annak idejeben senki se tudott jatszani.
A mai retail verzioju normal instak is nagyobb kihivast rejtenek es osszetettebb boss mechanikakat mint a vanilias raidek tudtak.Szoval nem kell befizetned, mert amire vagysz, az nem letezik (sose letezett).
-
-
Ereshkigal
őstag
válasz
grizlisandor #103322 üzenetére
Mivel volt könnyebb MC classic-ban, mint vanillában?
-
grizlisandor
veterán
-
TBT
addikt
Zenerajongóknak:
World of Warcraft: 20 Years of Music 4XLPÁra: 90 dollár + szállítás + vám költség + 27% áfa + vámkezelési tarifa
Megjelenés: 2025. március -
grizlisandor
veterán
Classic classicra befizetnék, de csak akkor, ha az eredeti nehézséggel indítanák, nem ezzel hóka mókával, hogy lvl 55-ösen ölték egy hét után Ragnát.
-
sztivo
őstag
válasz
ChPessimist #103317 üzenetére
Annak indult, csak nem az lett belőle.
-
BMS
őstag
Amúgy most kb 20-30perc youtube,twitch vagy tiktok nézésért jár 2 mount,nem elfelejteni
-
sztivo
őstag
A player housing mekkora siker volt WoD-ban is..
-
TBT
addikt
válasz
ripla #103312 üzenetére
Nekem februárban jár le, de már le is mondtam a hosszabbítást. Ha valamilyen csoda folytán jövőre jött volna a Midnight megtartottam volna, de így nem érzem szükségességét. Főleg, hogy ez a Goblinos móka nem az én világom. Régen sem tetszett, azóta sem lett a kedvencem. MoP jó volt 2012-ben, de azt akkor már ki lett maxolva. Nem akarok 13 év után is "újra belecsöppenni" Pandaria-ba. Na majd a Warlords + Legion + Battle for Azeroth Classic.
Hihetetlen, milyen retró / nosztalgia vonalon mozog ez a Blizzard még mindig.
-
TBT
addikt
Minden, ami ma vót:
-
Hashvrad
tag
Videóból kivágva:
-
TBT
addikt
2025 nyarán fog részletesebben bemutatkozni a World of WarCraft: Midnight. És lesz benne saját (díszíthető, fejleszthető) házunk is!
A megjelenés 2026-ban várható. -
TBT
addikt
2025-ben érkezik a Mists of Pandaria Classic... Ezt tényleg kérte valaki?
Jön a Classic Classic (nem elírás!) Fresh Realm jövő héten... No comment, de tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged