- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #100398 üzenetére
Kicsi.411.
Mikor 70-es lett még instáztam vele meg ilyenek,de a múlthéten csak event,meg herbázás és egyebek. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #100396 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #100394 üzenetére
Blackrock caverns iszonyú.
-
Roland861010
veterán
válasz
Plata #100393 üzenetére
Maradt 389 és maradtak az idióta emberek...
El kezdtem szintezni egy pala healert de nem tudtam a tankot életbe tartani mert mindent is be rántott... van az az insta ahol a boss mellett van két láva trutyi mob rá húzta az idóta a bossra és folyamatosan pulzált kb 3ikra mindenki hallott volt... és még engem dobtak ki. -
Plata
félisten
-
sztivo
őstag
Más.
Egy barátom miatt (is) elkezdtem egy karaktert Arathoron, ami ugye egy connected-realm, továbbá így high pop. Eddig Silvermoonon voltam (full pop), viszont azt vettem észre, hogy bárhol vagyok a világban, sokkal simább/fluidabb a játék, mintha lenne vagy 15-20 fps-el több (nem tudom jobban leírni), továbbá nem tapasztalok mikrolagokat. Valdrakken nyilván nem tartozik ide, és nem is tartok még ott. Mind a két realmen ~20 ms körüli a latencym.
Na most ugye a sharding miatt ilyen kis "zsebek" vannak, és random összerak más szerverről emberekkel, de ennek ellenére mégis valahogy simábbnak tűnik.
Ebben van valami vagy csak placebo?Csapoati
Engedjük el, de tényleg, és nem is tőlem származik ez. -
Healbacsi
őstag
válasz
sztivo #100381 üzenetére
A "nem lenne ezzel gond", es az offtopic megjeloles nem old meg semmit.
Ez olyan mint a birosagon elhangzik valami, majd azt mondjak, hogy ne vegyek figyelembe, ami lehetetlen, hiszen mar elhangzott, es a fejekben ott fog maradni.
Az uszitasra sem kivancsi senki, uszits mashol, vannak erre megfelelo helyek
-
sztivo
őstag
válasz
Healbacsi #100380 üzenetére
Mert az helyén való fogalmazás volt szerinted (ami mondjuk azóta sem változott)?
Idézet akart volna lenni, csak telefonon sikerült az "OFF" gombra kattintani, ami segítek, mellette van. Akitől ez származik, Ő sem ezeket a embereket szidta meg én sem (
nem lenne ezzel gond)
, csak ami már megy és ahogyan implementálják. Mindegy, nem is taglalom, folytatom, ezt is kár már...
Ha nagyon bántja a lelki világod vagy téged sikerült megbántani vele, megkérem a topikgazdát vagy egy modit, hogy törölje. Nem erről szól a topik amúgy sem.Gondolom az errol szolo tanulmanyok eredmenyet be is tudod mutatni.
Saját magad viszont zseniálisan be tudod mutatni/le tudod írni itt most nekünkAz arroganciádra meg a leugató stílusodra abszolút senki nem kíváncsi továbbra sem, homokozz máshol .
-
Healbacsi
őstag
válasz
sztivo #100379 üzenetére
Meg en lettem megszolva, mert szokimondobban fogalmaztam meg egy valaszt egy nyilvanvalo nyafogasra.
Igen, itt is jobb lett volna ha ez a komment meg sem szuletik (bar szerintem megint en leszek az akit elitelnek, mert reflektalni mertem)Nem is ertem mi koze van barki haja szinenek, vallasi/nemi identitasanak az altala vegzett munkahoz. Gondolom az errol szolo tanulmanyok eredmenyet be is tudod mutatni.
Az eszem megall, hogy egy wowos topikban ez legyen valakinek az utokartyaja.
-
sztivo
őstag
válasz
3L1T3 #100377 üzenetére
Az a gond, hogy ez tök jó, csak meg kéne nézni kikkel kell együtt dolgoznia... Ilyen rózsaszín hajú, nem tudja eldönteni a nemét és hasonló 2023 kompatibilis emberekkel, nem lenne ezzel gond, csak ne a cukiverzum irányába tereljük már a játékot..
Eddig csak besegített ugye a DF kiegben, de így már én is kíváncsian váromha neki lesz köze a következő retail kieghez ismét, még elő is rendelem, ilyet sose csináltam még.
-
-
Ghoosty
őstag
válasz
Roland861010 #100374 üzenetére
Ez tipikusan az a cucc, amit nyugodtan berakhatsz public work orderbe 1 goldért és valaki le fogja gyártani neked 5 percen belül.
Ugyanis nincs minőségi szintje + nehéz recept így nagy eséllyel kapsz skill pointot, tehát akarják akár ingyé is legyártani. -
Roland861010
veterán
Enchanted Aspect's Shadowflame Crest
Valaki nem tud esetleg ilyent legyártani? Van hozzá mindenem. -
Healbacsi
őstag
válasz
Bencus88 #100368 üzenetére
Nem feltetlen erre akartam celozni, de igen.
Aramlastanbol tanultuk, hogy a mososzerek, mosoporok lenyege, hogy lehetove teszik, hogy a viz aprobb cseppekke valjon szet, ezzel a surubb szovesu ruhak szalai koze behatolva el tudja tavolitani a szennyezodest (gyakorlatilag nem a mosopor mossa ki a ruhat, hanem a viz)
A tanar be is mutatott egy nagyon regi videot, amelyben egy akvariumban volt egy "uszo" kacsa.. majd a vizbe mososzert szortak, ahogy a mososzer elkezdett feloldodni a vizben a kacsa elkezdett sullyedni (a viz behatolt a tollait alkoto szalak koze).
-
BMS
őstag
103. killre bedobta
-
sztivo
őstag
válasz
Plata #100357 üzenetére
"Why Should I Participate in Primal Storms?There are some reasons players might be interested in farming Primal Invasions:
If you missed your chance at crafting theUnstable Elemental Confluence Heirloom trinket during the Dragonflight Pre-Patch event, you're able to use Dragonflight Primal Invasions to craft the trinket;"
-
BMS
őstag
[link]
Amazon prime gaming ajándék. -
Plata
félisten
válasz
sztivo #100356 üzenetére
Ez sem.
"As this event is structurally different from the Pre-Patch event, it is currently unknown how to obtain the pieces that constitute the trinket "
Gugli nekem így fordítja:
"Mivel ez az esemény szerkezetileg különbözik a Pre-Patch eseménytől, jelenleg nem ismert, hogyan lehet megszerezni a csecsebecsét alkotó darabokat " -
Plata
félisten
Volna egy kérdésem ha nem gond.
Unstable elemental confluence heirloomot honnan lehet most beszerezni?
Kiskarival voltam random classic instában,az egyik játékos mondta hogy használjak inkább olyat.
Wowheaden nem sok infót találtam,csak azt hogy dragonflight eventen lehetett régen megszerezni,most meg primal storm eventen,de azt nem írja hogy hogyan.
[link]
Legalább is ha jól értettem ami oda van írva.
Tegnap egy csomó időt toltam el primal vackon öljem a népeket.
De csak lett egy rahedli acc bound 385-ös itemem meg pár dilis pet meg valami ronda mount. -
BMS
őstag
Egész jó hét lett így a végére
-
Plata
félisten
Srácok a mobilos authenticatorom azt írja hogy megszűnik az authenticator és töltsem le helyette a battlenet appot mobilra.
Ez most komoly? -
Plata
félisten
Jah azt nem tettem hozzá hogy én magam sem vagyok klánban.
Keresni még nem kerestem,hívni meg csak külföldibe hívtak.
Vagyis egyszer valaki azt hiszem hívott volna csak én afk voltam,mire észre vettem az üzit már nem volt fent. -
Plata
félisten
válasz
neato3loco #100343 üzenetére
Én nem játszok HC-n.
Jelenleg Arathi szerón kergetem a lepkéket a réten.
Vagy néha napján Bronzebeard szerveren borozgatok.
De mostanában átszoktam Arathira,mert ott nem csak félévente találkozom egy agyhalott magyarral.
Na nem azért mert arathin állandóan velük találkoznék,csak bronzebearden csupán csak egy flúgos magyart szoktam látni rajtam kívül,általában valami p betűvel kezdődő nevű karival mászkál vagy hirdet a cseten.P betűnél többet nem akarok írni mert még kapnék egy tockost csúnya szavak használatáért. -
Plata
félisten
Kiskarival voltam brewfest instában,benyomtam army of dead-et meg még egy rakás zombit apocalpyse-l.Kaptam bosstól egy nyaklevest amitől berúgott a karim és összevissza támolygott.
A karim idióta zombi bandája is ugyanazt csinálta mint a karim,részegen kóvályogtak.
Már nagyon sok brewfesten voltam,de eddig ezt még szerintem nem vettem észre.
Ez vagy új vagy eddig nem tűnt fel. -
BMS
őstag
Amikor Chromie time-ot használok,hogy egy rare-t leöljek akkor mindegy melyik kiegészítőt választom ki ugyan arra a shardra fog dobni mindenkit?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Roland861010 #100337 üzenetére
Persze annyiért én se fáradoznék, főleg hogy már el is múlt ez az időszak, hogy erre legyen ideje az embernek. De classicba 7k hamar megvan, össze kötöm questeléssel közbe szedem virágokat, raiden esik item, gdkp stbstb
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Roland861010 #100335 üzenetére
Itt 7k volt egy hónap. Retailbe talán még több lehwtőség is van farmolni gondolom
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Roland861010 #100332 üzenetére
Én meglepően tapasztaltam, hogy már classicba is van wow token. Volt 2 hónapra goldom, aztán lementem raidelni és megvettek tőlem egy itemet, további 2 hónap pipa
Amúgy itt nem tragédia szerintem 7-8 óra alatt megvan egy hónap
-
BMS
őstag
válasz
Roland861010 #100332 üzenetére
Nekem tetszik a mount,kivéve a hangeffektjei
-
Roland861010
veterán
Néztem de annyira nem tetszik :S
De így a legolcsóbb az a durva. Anno azért sokkal jobb árban lehetett venni máshonnan.
Na persze régen ment a farmolás és volt gold tokenre de már nincs kedvem tradel foglalkozni.
80 karival megcsinálni naponta a WQ-at azért hogy aztán ingyen játszak. -
BMS
őstag
válasz
Roland861010 #100330 üzenetére
Féléves előfizuhoz jár egy mount is
-
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #100327 üzenetére
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Roland861010 #100325 üzenetére
jó eséllyel már minden csomagból kivették a jó cuccokat aztán visszazárták, magic kártyáknál is nagy keletje van az ilyen trükközésnek.
más: RIP a reggeli lagspikeban meghalt 2000+ hc karakternek
-
Healbacsi
őstag
válasz
Roland861010 #100325 üzenetére
Jo kerdes.
Ezen kartyak gyartasat cirka 10 evvel ezelott leallitottak, nem tudom mennyire jo befektetes egy ilyen kartya.
A lootkartyak egy jo reszet mar kiszorta az amazon akcioban.
-
Roland861010
veterán
valaki vett már WoW TCG-t?
Van pár oldal ahol reális áron is lehet csomagokat kapni..de nem tudom melyik lehet az igazán megbízható. -
Plata
félisten
Tegnap este hunter karival befejeztem waking shores sztorit,de nem kaptam folytatást.
Mi a túrót ronthattam el?
Végig akartam vele tolni minden sztorit,de azután hogy megkaptam a zóna kipucolása öcsit semmi küldit nem kaptam. -
Plata
félisten
A hiénámnak elment az esze és folyton beleugrott ebbe az izébe ami megpörgette és eldobta.
Szerintem direkt élvezte.
-
Plata
félisten
válasz
Bencus88 #100312 üzenetére
Tudom,de az is insta.
Mivel ma admiralty week kezdődött kénytelen voltam 48 karival le tolni admiraltyt,ami fárasztó.Főleg betegen még uncsi is.
Így levezetésképp toltam egy két infectedet.Na persze más karival mert cd-t kap.
[kép] Klingonnal a leg nagyobb fun.Imádom a klingon létet és a stealth spec harcot.
Mivel crossfaction így két romulán és két fed karit kaptam társnak.
De toltam romulán predatorral is.
[kép] -
Bencus88
nagyúr
válasz
Healbacsi #100304 üzenetére
Persze, mindenki találja meg ott a kikapcsolódási lehetőséget ahol tudja.
Nekem ez egy nagy nosztalgia, és leköt, ez a lényeg. Toltam retailt is legion nagyon tetszett, de rossz érzés vissza ugrani egy olyan játékba, ahol már 2-3-4 kiegészÍtőről lemaradtál.Plata: Na melyik az az insta
-
Plata
félisten
válasz
sztivo #100305 üzenetére
Ami neked lehet unalmas az lehet másnak nem.
Nem tudom milyen lehet a wotlk fanboy tábor mert nem voltam fent már indulás óta.
De gondolom olyanok mint a retail-on lévők.
Minden MMO-ban ahol magyarok vannak ott vannak ilyenek.
Bizonyos MMO-kban jó hogy vannak,mert néha kell egy kis szórakozás,az ilyen retardáltakat szivatni jó dolog és feldobja a napom.
Szerencsére általában a nagy pofájuk mellé nulla ész párosul így könnyű őket felbosszantani és szivatni.
Egyébként meg lehet hogy neked uncsik a lics király instái,de más talán szereti őket.
Nem tudom mit szólnál hozzá ha elmondanám hogy én egy bizonyos instában hány ezerszer voltam és még ma is járok oda.
Annyit elmondanék róla hogy vagy 20 karimmal megvan az 1000-es elite service öcsi. -
sztivo
őstag
válasz
Plata #100302 üzenetére
Majd a sok "forever wotlk" meg "wotlk baby"-nek csinálnak karakter klónt, vagy wotlk era-t aztán nyomhatják még 15-20 évig is akár, hátha nem lesz 1 millió alkalom után is még unalmas Naxx meg ICC
Én várom a Catat, a karaktert biztosan felhúzom 85-ig, aztán meglátjuk milyen lesz a playerbase. Ez a mostani toxikus, privát szerveres wotlk fanboy tábor ez köszönöm, de nem.Healbacsival egyetértek, inkább valami új, mint amit már láttam ezerszer. Ha meg újra elő kéne venni, le tudsz menni bármilyen instába vagy ott a timewalking.
-
Bencus88
nagyúr
A legendás raid október 12-én fog megjelenni a World of Warcraft Classic szerverein. Az Icecrown Citadel elérhető lesz Normal és Heroic változatban, a zóna megnyitásával együtt pedig a Shadowmourne fegyver küldetéssora is elindulhat majd. Ezen felül három új dungeon, a The Forge of Souls, a Pit of Saron, és a Halls of Reflection is kitárják kapuikat. A dungeon takarításban a Random Dungeon Finder is segíteni fog, ami végre szintén bekerül a játékba, megkönnyítve ezzel a szintezést, és a korai felszerelésgyűjtést.
Az igazán izgalmas része a bejelentésnek, hogy ezzel a Wrath of the Lich King kiegészítő végére értünk. Egészen idáig tiszta volt a kép a Classic szerverek életciklusát illetően, de innentől kérdések merülnek fel. Hova tovább? Cataclysm Classic? Újrakezdjük az egész ciklust? Mi vár majd a Classic rajongókra a Hardcore-on és a raidfarmoláson túl?
Legkésőbb a november 3-án megtartott Blizzcon megnyitón ezekre is válaszokat kapunk majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ASUS ROG Strix OLED XG27ACDNG
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- LG UltraWide UltraGear 38GN950P-B Monitor! 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- gigabyte 5080 aorus master videokártya
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest