Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
veterán
válasz Plasticbomb #37251 üzenetére
megbaxhatom a torrentet, sose fog 120mbit-el jönni, amikor 450-500k-t tud az adsl-em.
amúgy jogos. de így is meglett hamarna, az első fagyás 7.1.1-el.
kezdődik[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Dobi 562
addikt
Vereség
CsataAbbey 2012. március 13. 16:28:51
JárműKV
Szerzett tapasztalat: 754
Szerzett kredit: 25 987
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, MesterlövészPrémiumos eredmény, első jobb köröm KV-val, bár még csak stock gun van rajta. A végén egymást lőttük az ellen KV-val, neki is stock puskája lehetett, pattogtunk egymásról rendesen.
-
Plasticbomb
addikt
Tegnap Két ARL 44 kinyírta a fél csapatot... Mármint a saját csapatát... Szerinted? Nem tudom ki jelentette fel őket, s ki nem, én még időben megléptem előlük, hogy megpróbáljak játszani, de sajnos bukott kör volt amúgy is.........
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
veterán
válasz Plasticbomb #37254 üzenetére
szefósoknak ez a játék.
ez vanilyen köröket szeretem.
-
veterán
-
KaLeun
senior tag
Bazz... most nézem, hogy újraszedne a teljes klienst.... a melóban simán leszedtem volna...
Pedig ma nagyjából meglett volna az amx m4.
Cila
-
Plasticbomb
addikt
válasz Dobi 562 #37197 üzenetére
Érdekel, az 50%osat akarnám, feltenni, de amit fordított a google, az valami katyvasz. Annyit kihámoztam belőle, hogy nem másolgatok, hanem csomagoltatok vagy mifene...
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
A frissítés pontosan miket tartalmaz?Angol oldal ok!Magyar nyelven nincs vhol leírva mik a változások?
WOT magyar oldalon nincs semmiKöszi!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
echterion
nagyúr
Kb. 15 perc alatt lejött a teljes kliens, most megy a telepítés. Remélem, nálam nem változik az embereim képzettsége.
-
Plasticbomb
addikt
válasz Plasticbomb #37260 üzenetére
Rájöttem próbálgatással.
A neked tetsző tömörítésű textúra pakkot letöltöd innét: LinkMajd ezt a rar fájlt innét: LINK
Mindkettőkicsomagolod a World_of_Tanks\Res\Packages\ mappába, majd elindítod az a mappában mostmár megtalálható AHuMex_poVitter_autoinstall_0.7.1.1_only.bat fájlt duplakattintással.
Itt most jó ideig dolgozni fog, hagyni kell szabadon végezze a dolgát. Amikor végez eltűnik a fekete hátterű DOS/Parancssoros ablak.Jó játékot, stabil FPS-eket!
-
Chris0321
addikt
Valaki nem tudja megmondani, ha a bejelentkező oldalt akarom megváltoztatni hova kellene bemásolni a dolgokat?
-
balintka
addikt
Feltettem a módosított OTM-et, de eltűnt a másodperc visszaszámláló a célkereszt mellől. Melyik fájlot kell bemásolnom, h működjön? Azok a célkereszt modok nem tetszenek, amik a csomagban vannak.
Más: KV-5-tel az eddigi legjobb köröm:
Győzelem!
Csata: Fjords 2012. március 13. 17:54:09
Jármű: KV-5
Szerzett tapasztalat: 2 412 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 70 290
Csatában elért Achievement: Acélfal, Elit lövész, Mesterlövész4 kill, pár sebzés.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz Plasticbomb #37254 üzenetére
Pár napja belefutottam egy 3 fős Chaffe szakaszba. Mindegyik team killer volt. Leszedtek a csapatunkból 3 tankot, mire kilőttük azt a 3mocskos dögöt. Rögtön -6 -ról indítottuk a csatát.
-
balintka
addikt
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2012. március 13. 18:19:31
Jármű: Valentine
Szerzett tapasztalat: 2 460 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 14; 2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 783 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 1 120)
Csatában elért Achievement: Elit lövész5 kilövés, sok sebzés, ez a legjobbam a tankkal.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
ma még lehet agyfaszt kapok ettől a játéktól...
-
Murder3
addikt
Célkereszteket hova kel rakni?
mert azok abszolút eltüntekotm se működik
fps-is lerontották
rakás szar ez a játék.[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Plasticbomb #37264 üzenetére
Így van!
Nekem sikerült eltüntetni a nagy próbálgatások közben az egész Res mappát, tölthettem le újra az egész klienst...
-
Chris0321
addikt
válasz Murder3 #37281 üzenetére
Nekem rendesen működik.
res_mods/0.7.1.1./qui/flash
Ide másoltam be a célkeresztet, az OTM-et és a bejelentkező képernyőt is itt cseréltem le.
Ki is próbáltam, működött. A virkir mod packból valókat tettem fel.Esetleg valaki tudna abban segíteni, hogy a kamuflázst ami lehetővé teszi, hogy más skint tehessek fel a tankokra hova kellene bemásolni?
A skineket tankonként külön mappába kell rakni? Nem találtam csak olyan helyet ahol egy mappában vannak nemzetiségenként.[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz Dobi 562 #37279 üzenetére
Torrentel lekaptam a teljes telepítőt, így nekem csak újra kellett telepíteni, aztán gyorsan csináltam róla egy másolatot, aztán már csak azt másoltam vissza minden alkalommal....
A Skineket a tankokhoz, meg val úgy tudod beadni, már ami jó méretben, hogy amikor valamelyik textúrát csináldo, a tankok skinjeihez bemásolod, aztán ráküldöd azt a bat fájlt ami létrrehozza a pkg fájlokat. Gondolom én.
-
Fel
addikt
A Geuss What #2 verseny feladványa: [link]
Szerintem egyszerű... Aki átlát a szitán, annak könnyű -
Zeratul
addikt
Victory!
Battle: El Halluf 2012. március 13. 19:25:45
Vehicle: IS
Experience received: 3 432 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 40 639
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Reaper -
echterion
nagyúr
Győzelem!
Csata: Karelia 2012. március 13. 19:33:32
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 3 186 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 39 285
Csatában elért Achievement: MegszállóVégre megvan ez az achi is. Csak két killem volt, de szinte minden utamba kerülőt én szedtem le 40-50 hp-ra, mielőtt kilőtték előlem. Viszont egy t29-est egyedül intéztem el. A tornya pattogott, de a törzsét még ez a ratyi 88-as is átvitte mindig.
Ja, egy kérdés: az a mod, ami kiszínezi a célkeresztet annak függvényében, hogy hol tudom átlőni az ellent, az melyik és hol találom meg? Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Jamboo529
senior tag
válasz virkir #37241 üzenetére
Volna pár kérdésem a csomaggal kapcsolatban.
Lehet, elsiklottam felette a fórumban, ha már írtad akkor előre is bocsesz.
Az ok amiért írok, hogy a csomagból a teljes gui mappát bemásoltam a 7.1.1 be, ahova kell, és nekem nem indult el a játék, bejött a loading képernyő, de sehol 30 játékos.
(A spaces és a vechiles tudom mire jók, azok nem kellenek nekem.)
Ezért mindent kitöröltem, és igyekeztem összevadászni azzal, amit régebben már feltettem.
Jó pár fájl neve ismerős volt, ezeket bepakoltam, és most megy is, de kíváncsi vagyok a maradék mire jó.
Szóval a következő fájlok mire jók, melyik tartozik össze mivel, és, hogy bírom működésre őket:battleloading.swf
PlayersPanel.swf
StatisticForm.swf
XVM.xvmconfvalamint a 3 szinttel feljebb lévő
Ingame_player_rating mappa, és teljes tartalma (2 fájl)??
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Mennyi ilyen volt nekem is.
Azon a mappon voltunk amelyiken kis emelkedőről indul mindkét csapat és középen van két hegy egy dombon. PzIV-el mentem, TigrisII volt a top tank mindkét oldalon. Az ellenségnél szakaszban volt kettő. Mentem előre a hegy mellett, utánam a mi KT-nk. Egyszer csak meglátom az ellenség KT-it magam előtt. Na mondom, nekem végem. A hegyhez simultam a bokrok közé. Mivel pont az oldalára láttam rá, gondoltam mielőtt szétkap rálövök. Volt olyan rendes, hogy hagyta lesebezni magát 10-20%-ra. Egyáltalán nem foglalkozott velem, másfelé nézett. Lehet nem hitte el, hogy tudom sebezni. Utána persze szétkaptak. Gondoltam ezt végignézem. Odaér a sértetlenül maradt ellenséges KT a mienk közelébe. 100%, hogy látta mert átváltottam a tankjára. Simán fedezékben maradhatott volna és elkezdhettek volna csiki-csukizni. Ezzel szemben a mi KT-nk mit csinált? Szépen sarkon fordult, a hátát mutatva az ellenséges KT-nak és elindult a távolabb lévő ellenség felé és el is kezdte lőni miközben a KT szépen lőtte a tank hátulját és szét is kapta gond nélkül. Hiába jeleztem neki, hogy ott van mögötted te állat le se sz*rta. Nem egy hasonló csata volt, én már nem foglalkoztok ilyen idiótákkal csak ha már sok volt aznap. Olyankor írok pár kedves mondatot a kedves csapattársaimnak. -
mynames
senior tag
Mi a véleményetek az új patch-ről?
Én látótávcsökkenést tapasztalok, de lehet csak bebeszéltem magamnak..nem tudom. -
erikke17
őstag
válasz mynames #37296 üzenetére
Nekem érezhetően gyorsabban tölt be a játék, nem tekeri vinyót olyan sokat, igaz ezelőtt is még a visszaszámlálás előtt szoktam beérni..
Mellesleg nekem nem töltötte le játékot újból csak 2x töltött pár megás cuccot aztán dolgozott egy darabig, és még kevesebbet is foglal a játék.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Sixkiller6
őstag
ugye volt vmi olyasmi, h a teljesen kezdőket csak tier1 meccsbe rakja be pár körig?
mert akkor gondolom ezért nem tud berakni sehova a 7.2 tesztszerveren... nem jön össze 30 tier1es
ez elég idegesítő- no es importante -
-
Skyhunter
őstag
A nyelvi file-okat hol tárolja a játék? Sikerült visszarakni a modokat, de akármilyen nyelvi csomagot állítok be a launcher-ben, csak angolul indul el a játék.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest