Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
veterán
új player jelen
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
válasz Stauffenberg #28115 üzenetére
AMX 12t ami nagyon jó scouthoz amint észrevettem. Pici távirányítós tank, megy mint a veszedelem, meg azért lő is.
-
veterán
tuti a grille miatt vesztették el a németek a 2. vh-t...
-
veterán
két barom elkezdett lőni, levágtam őket, most kék vagyok... ez milyen hátránnyal jár?
-
veterán
válasz csaabz #29261 üzenetére
Med 6-ossal folyamat 8-9-ek ellen rak van, hogy 5db 9es ellen. Akkor szereztem Oskin medált
Gyűjtöm screenshotokat, amikor első háromban szerepelek. 1100 csatából olyan 30ban eddig. Ez jóindulattal 3%(#29270) virkir
olyankor váltok át kis tankra. azzal fun bár most vk3061el is jó a dolog...[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ha team killer vagy ( azaz kék a neved a garázsban) az embereid nem fejlődnek. 2 team kill kb 10k xp-vel jön le.
mod: ma kilőttem két type-ot vk3601h-val
[ Szerkesztve ]
-
veterán
elit tanknak van valami előnye azon kívül, hogy ki van rá fejlesztve minden, és az xp a legénységnek jut?
-
veterán
köszi
-
veterán
-
-
veterán
még azt nem értem, hogy frontál puszival hogyan lövik ki a motort. pedig nem orrmotoros a gépem
(#29585) ollie
Panther 2 milyen? csinálnál még egyszer eddigiek tudatában?[ Szerkesztve ]
-
veterán
köszi infót arra hajtok eleje óta. ill nem egészen, de olyan szép nagy csöve van... xD bár ezzel a vk3601h-val is egész jókat játszom, mióta megkapta a legjobb motort, meg a 88-as ágyút. t8-asokat lövöldözöm kifele, most is jött 2 frag 8asból.
-
veterán
Csak kérdezem, hogy tank váltás után nem-e bukják. Mert valamennyi %ot bukik átképzéssel. Tehát most a 100%os legénységet átrakom majd vk3002db-be, az xp bukta. De lehet benne hagyom, és majd ezeket rakom át közvetlenül Panther 2-be. Ne bukjanak xp-t, és amikor az meglesz, akkor fullos legénységgel kezdjem a tankot. Nem tudom még addig ez a tank jó lesz creditet farmolni mod: hummellel karöltve
[ Szerkesztve ]
-
veterán
5en maradtunk, én a hummellel... ők 11en voltak. 4en életben maradtunk, 5 frag jött, és nyertük
-
veterán
-
veterán
valaki árulja el nekem, hogyan tudom az xp-t free xp-vé alakítani elite tanknál...
-
veterán
Ha a 7es tank többnyire bukta kreditben, mi lesz 8on vagy 9en?
-
veterán
válasz Iron Funeral #30462 üzenetére
értem én, de általában 3-6 IX-el rak össze, és akármelyik pályán akármerre megyek, 80%ban IXek jönnek szembe. Legfőképp T34. Öld meg 7es med-el 3-4 lövés vagyok.
-
veterán
tüzérséggel a legjobb pénzt szedni. 5-6os hoz a konyhára szépen.
-
veterán
veszek neked kreditet amikor meglesz a 9es heavy tankom. abból veszel magadnak egy 7es vk3002db-t, aztán meglátjuk ki tud játszani
(#30475) Sanya
viszi, de 10ből 7szer 10k+ jön nettóban...(#30473) fsb1000
lineage2-n nevelkedtem pár évig, kikockulom a P2-t hamar.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz fsb1000 #30477 üzenetére
itt az volt a lényeg, hogy hiába lövöm a 7es med tankkal a 9es heavy-t (80%ban ezek jönnek szembe)
azért írtam, hogy veszek ollie-nak egy ilyen DB-t, aztán amikor meglesz a 9es heavym, akkor játszunk egyet
ezen okból bukták a köreim a 7essel döntő részben. bár most jól rak beどんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
válasz fsb1000 #30566 üzenetére
reggel volt 150k pénzem. mostanra van 7k, és nem igen vettem semmit, egy lánctalp kivételével a 3002db-re.
3szor egymás után lőttek ki ma faház mögött (falon át egy lövésből), úgy, hogy nem láttam senkit sem a radaron, és voltak körülöttem 3an.
7es ágyúval (132 pen/220dmg) folyamat pattanok az 5ös med tankokról, azok 3-4ből kilőnek. 1250 hp-val.
idegesít, hogy állok a 3 bokor mögött, álcahálóval, 3 tankosomnak 70-80%os a camoja, majd a semmiből elkezdenek lőni. mögöttem/mellettem csak csapattársak ugyanígy.
de ami a legjobban elvette a kedvem, hogy akármerre megyek/akárhol állok hirtelen t9-ek vesznek körbe, komolyan, már pezsgőt bontok, amikor csak 1 tiger jönszóval ma eléggé elment a kedvem ettől. elbasztam az egész napom, elment a kevéske kreditem.
oszt ennyi dióhéjban.
didn't penetrate
bounced off
didn't scratch
etc.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
ja, ez meg a folytatása.
folyamat defeat-ek. 10-14en nem tudnak 2 (!!!!!!) tankot kilőni. én kiszenvedek két fraget, a többi majom meg kettőt nem bír összehozni, hummellel otthagynak az enemy scoutjainak, állnak, és nézik, ahogy szétlőnek.hát a faxom idegesíteni magát ezzel.
-
veterán
válasz Chris0321 #30576 üzenetére
De hallod... Ma nyert a másik csapat úgy, hogy 1 tankot vesztettek, azt is én lőttem ki. 14en képtelenek voltak egyet leszedni.
lol?
ezzel nem azt akarom sugallni, hogy milyen király vagyok, mert nem vagyok így két hét játékkal a hátam mögött. egyszerűen csak az alapvető logikát nem értem a többi emberben[ Szerkesztve ]
-
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robogó, kismotor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- Androidos tablet topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest