Új hozzászólás Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz Atlantis #9743 üzenetére

Ahogy érzed. :)

(#9748) dfsz34: Na ez jól hangzik, lassan nekem is el kéne kezdeni azt a tankot, ha le lesz árazva. Amúgy sokan szidják, talán 8.9-ben kap majd egy kis buffot.
    - - - - - - - - - - - -
    Ez már régóta így van, de egyre jobban kezdem úgy érezni, hogy a csapattársak is inkább ellenségek lennének. Lökdösnek, megállnak előttem, bemennek elém, amikor több száz méterre célzok (épp beléjük nem lövök).

Pl Ma Mines-on mentem volna IS-8-al oldalba kapni a dombra felvonuló medium-okat (teszt szerver). Megy előttem a T-54, hirtelen megáll, és elkezd visszatolatni, mert rájön: jahogy egyedül vagyok mediun 4 ellen. :W Természetesen egy-két kiváló lövést halasztottam el, mert valaki nem figyel. Igazán elgondolkodhatnának az emberek a visszaszámlálónál, hogy milyen tankok vannak a csatában, hova is akarnak menni, ahelyett, hogy a f*szukat verik. Vagy nem tudom, ennek a játékosnak ki volt kapcsolva a playerspanel? :F

Kegyetlen rosszul megy, már a második napja nem igazán bírtam értelmes kört menni.
    - Tudom, hogy nem nagy szám Object 268-al 5800 sebzés, de én félévente sebzek T10-es tannkal 4500 felett
    Ennyi volt a mai kép gyűjtemény, szégyenemben inkább régieket rakok be...:
    - 50B 8000 DMG
    - 3. helyen a -HHR- a top listán
    - 4540 sebzés haver KV-5™-jével
    - keresd a hibát

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák