- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz Gaz 78 #12692 üzenetére
Remélem, igazad lesz. Én a nagy csővel se szeretem a Sturer Emilt, papíron jó az a puska és ha betalál, akkor sebez szépen, de valahogy nálam nagyon megbízhatatlan. Mindemellé még lassú is a szerkezet, ezzel így még menekülni se lehet.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Enzolord
addikt
válasz Gaz 78 #12692 üzenetére
Az szerintem is pocsék... Kipróbáltam, de egy hulladék, úgy szórja a skulót szanaszét, mint nagyapám a tikoknak a tengirit.. De a "kis" csővel hihetetlen jó vele a játék, amíg fel nem fedeznek..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- SSD kibeszélő
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 2042
- Klasszikus, átlátható HardverApró listanézet (2025-01)
- Nyaralás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla