- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
PAtr0n #13097 üzenetére
Azért ha muszáj nem lövetem szarrá magam.
Ja, köszi!
Volt ma egy csatám t-44-el. Ott muszáj volt előre mennem, és ha nehezen is de lehoztuk. Szerencsére lehet megértette mit is akarok, de a végére alig maradt hp-m. ez volt az
-
Atlantis
veterán
válasz
PAtr0n #12685 üzenetére
Hát nem tudom, ezzel se értek egyet, bár lehet, hogy csak a Sturer Emil miatti szenvedés szól belőlem. Ennél az egynél tényleg jó a gun depression, de a többinél szerintem nem kiemelkedő vagy egyenesen rossz, cserébe a vízszintes mozgási tartomány eléggé szűk (mondjuk ha majd lesz forgótorony, ez a gond megszűnik). Az ágyúja 0,36-os, ami nálam nem a német pontosság szinonimája...na, már nincs messze a Borsig, ha az is ilyen hulladék lesz, mint az elődei, akkor feladom ezt a vonalat.
patrikgtaivs: Ah, erről nem is hallottam, majd meglátjuk, milyen lesz. Amúgy nem hasonlítok az itteni avataromra, csak a hajmennyiségünk közös. A FB-s adatlapod alapján te se vagy vörös ördög
...
-
válasz
PAtr0n #12603 üzenetére
Hát rólam azért pattognak rendesen a szeretet csomagok, persze attól is függ, hogy milyen messze és milyen szögben vagyok az ellentől. Előfordul, hogy a lehetséges kapott sebzés 1k-3k között van. Én november óta játszok csak vele, de nagyon jó vele menni. Gyakran tesz be top tanknak, akkor pedig dara van. A t150-t lehet, hogy megveszem, mert nem lenne rosz a t150-is4 vonal, de még ott a kv2 is amit nem rég vettem. Az egy borzadály, még a kv1-nél is lassabb. Kéne rá felszerelés a legénységeit és kéne húzni.
-
válasz
PAtr0n #12592 üzenetére
Köszi.
Még egyik kollégám szervezett be a WoT-ba. Azt mondta orosz vonalon menjek és a kv1 rémálom lesz, hát nem lett igaza. A kedvenc tankom lett belőle. Az utóbbi néhány napban inkább csak ezzel megyek. Nagyobb tankokkal valahogy nehezebb még a mészárlós küldetéseket is megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Lian Li Galahad II Trinity Performance 360, Fekete, !!! AKÁR 20.000ft-ért !!!
- Samsung Galaxy S25 12/128 Új 3 év garancia
- GIGABYTE GeForce RTX 3070 Gaming OC 8G 3X WINDFORCE - Garancia
- Multimédiás PC / Ryzen 5 5600G / 16GB 4000Mhz DDR4 / 1TB SSD / Wifi 6
- Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest