-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz PAtr0n #13097 üzenetére
Azért ha muszáj nem lövetem szarrá magam. Ja, köszi!
Volt ma egy csatám t-44-el. Ott muszáj volt előre mennem, és ha nehezen is de lehoztuk. Szerencsére lehet megértette mit is akarok, de a végére alig maradt hp-m. ez volt az
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Atlantis
veterán
válasz PAtr0n #12685 üzenetére
Hát nem tudom, ezzel se értek egyet, bár lehet, hogy csak a Sturer Emil miatti szenvedés szól belőlem. Ennél az egynél tényleg jó a gun depression, de a többinél szerintem nem kiemelkedő vagy egyenesen rossz, cserébe a vízszintes mozgási tartomány eléggé szűk (mondjuk ha majd lesz forgótorony, ez a gond megszűnik). Az ágyúja 0,36-os, ami nálam nem a német pontosság szinonimája...na, már nincs messze a Borsig, ha az is ilyen hulladék lesz, mint az elődei, akkor feladom ezt a vonalat.
patrikgtaivs: Ah, erről nem is hallottam, majd meglátjuk, milyen lesz. Amúgy nem hasonlítok az itteni avataromra, csak a hajmennyiségünk közös. A FB-s adatlapod alapján te se vagy vörös ördög ...
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
KISDUCK
addikt
válasz PAtr0n #12603 üzenetére
Hát rólam azért pattognak rendesen a szeretet csomagok, persze attól is függ, hogy milyen messze és milyen szögben vagyok az ellentől. Előfordul, hogy a lehetséges kapott sebzés 1k-3k között van. Én november óta játszok csak vele, de nagyon jó vele menni. Gyakran tesz be top tanknak, akkor pedig dara van. A t150-t lehet, hogy megveszem, mert nem lenne rosz a t150-is4 vonal, de még ott a kv2 is amit nem rég vettem. Az egy borzadály, még a kv1-nél is lassabb. Kéne rá felszerelés a legénységeit és kéne húzni.
-
KISDUCK
addikt
válasz PAtr0n #12592 üzenetére
Köszi.
Még egyik kollégám szervezett be a WoT-ba. Azt mondta orosz vonalon menjek és a kv1 rémálom lesz, hát nem lett igaza. A kedvenc tankom lett belőle. Az utóbbi néhány napban inkább csak ezzel megyek. Nagyobb tankokkal valahogy nehezebb még a mészárlós küldetéseket is megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- MIUI / HyperOS topik
- World of Tanks - MMO
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Klasszikus, átlátható HardverApró listanézet (2025-01)
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla