- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
diegho #45411 üzenetére
azt elfelejtetted megemlíteni a Scorpio G esetében, hogy ugyan a torony teljesen körbe forog, de olyan lomhán, hogy azzal ugyan auto célozni szerintem felesleges, főleg kapás lövésezni, tehát annyira még sem fényes! Szerintem. Amúgy jó-jó tényleg a tank, de szerintem közel sem OP.
(#45412) csapee: minap Grille15-öt Type64-el auto aim (gyári jobb klikk) simán belőttem futtában. Meg is lepődtem rendesen. Igaz ez volt az utolsó lövésem, utána elfüstöltem és vége is lett a csatának, mert utoljára maradtam Himmelsdorfon.
(#45415) patrikgtaivs: tudomásom szerint - de le is írtad - jó régi motoros vagy a WOT világában, így bizonyára tudod Te is, hogy aWG pont leszarja, hogy Te vmit jó magyar HUF-ért veszel meg Tőle vagy csak játékban kreditért, mert simán nerfeli, szétcseszi a prémium tankokat is. Pályafutásom során több ilyet is megtapasztaltam sajnos, egyik ezek közül pl pont a Type59! Egy rakás fos halmaz az a tank, nem is vittem ki már talán lehet egy éve is a garázsból. (tényleg, meg lehet azt nézni vhol, akár játékon belül, hogy adott tankkal mikor mentem az utolsó csatát?) Szal szerintem a Scorpio is eljut majd erre a sorsra, csak kérdés, hogy mikor jön el ez az idő!
(#45417) sith7: Gratulálok, ez nagyon szép eredmény.
-
Atlantis
veterán
válasz
diegho #45411 üzenetére
Ezt nem vitatom, de mégis inkább látni azt, hogy (random csatában) hátul maradnak vele. Én se szoktam nagyon előnyomulni vele, próbáltam ugyan, de úgy veszem észre, ha meglátják, jó eséllyel ez kapja a fókuszt, mert minden paradicsom tudja, hogy ezt biztosabban átüti, mint a bármelyik medet és méretre sem kicsi a gép, van rajta lőhető felület. Az meg eléggé demoralizáló, hogy lősz kettőt, mielőtt kifiléznek és irány a garázs. Szerintem ebben a tankban pont az a jó, hogy több játékstílusra jó lehet, de egyikre sem kimagasló, ezért nem nevezném OP-nak.
csapee: ki mondta, hogy szarul megy vele? Csak leírtam, hogy szerintem miért nem OP, szó nem esett róla, hogyan megy vagy nem megy vele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- iPhone-t használók OFF topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- Trollok komolyan
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest