- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz diegho #27874 üzenetére
Az "én simán összehozom a 65%-os win rate-et egyedül" mi, ha nem a "nézzétek milyen király vagyok" mentalitás fitogtatása? Ez ráadásul teljesen terméketlen, ebből tényleg semmit nem lehet tanulni - nem ugy, mint egy replayből.
"Nem rakok replayt, mert abból nem fog tanulni senki semmit"
Állítólag régen nem hogy replayket, hanem egyenesen oktatóvideókat gyártottál - amiket én már őszinte nagy bánatomra nem láttam, de megnéztem volna őket."Megkérdeztem ki akar szakaszozni párszor itt, akik akkor felvettek és hívnak játszok velük azóta is és elmondom mit csináljanak, vagy mit rontottak el."
Most akkor mi van? Pont az előbb írtad, hogy az elmúlt 1 évben az egyéni küldetések szakaszos részét leszámítva tök magányosan játszol.Ha meg egyébként ennyire készséges vagy, egy saját csatorna által akár 5 számjegyű emberrel is megtehetnéd ezt - persze semmi sem kötelező, nincs jogom előírni, hogy mit csinálj.
Az biztos, hogy ha én olyan jó játékos lennék mint Te, ráadásul ennyi időm lenne játszani, mindent elkövetnék annak érdekében, hogy a lehető legtöbb emberrel megosszam a tudásomat, mert miért ne?5 évet Kung Fu-ztam, ott hallottam pár bölcs mondást, ami idevág, az ez:
"Add tovább a tudásodat, és így válj hallhatatlanná".Egyébként az egyéni arcképet az arcképgyárosok csinálják, neked csak a képet kell nekik elküldeni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook