Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
-
kirjak
aktív tag
Prémiummal lehet 4-en szakaszozni?
-
törölt tag
Hű de brutális lesz a hétvégi ákcsijó

-
Dobi 562
addikt
Ez pedig egy 7K sebzéses kör M103-al, 86K bevétellel (hála az akciónak):
Majdnem az összes ellenfélnek sikerült bevinnem egy kis sebzést.

-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
CW csata? Remélem lenyomtátok őket!
-
Patrick76496
őstag
válasz
Cucuska2
üzenetére
A jó ROF megvan, a "kicsi" gun depression is, de azt azért nem mondanám rá, hogy tud elégszer pattintani.
(#5556) Bingisz: Mivel sok mindenben nagyon hasonlít a Conqueror-ra, ezért gondolkoztam, hogy ezt is úgy kéne használni. Próbálkozok, kösz a tippet!

(#5583) Tomi0703: Sz*rni beléjük, én még akkor sem mindig köszönök vissza, ha ők köszönnek először. Az ilyen egyszerűen nem érdemli meg, hogy hozzászólj egyáltalán.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Stigma.HC
üzenetére
Én is így vagyok. Amint látom, hogy tölt a pálya nyomok egy Alt + Tab-ot és addig csinálok valamit míg nem kezdődik a meccs. Köszönni külön én is csak a fórumról ismerősöknek szoktam vagy ha valaki magyar akkor ír be és jó passzban vagyok akkor szoktam írn, de amúgy nem mert volt már pár kellemetlen emlékem...
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Pár napja engem is betaláltak így mikor kilőttem szegény srácot. Nagyon nem tud érdekelni csak egy
fejet írtam neki. Erre még jobban bedurrant az agya.
Sokszor bent sem vagyok a csata elején, hanem lent van a tálcán a játék, mert épp mást bogarászok. Így nem látom ki mit írogat eleinte. Meg nem is nagyon szoktam figyelni ki magyar és ki nem. Néha látok egy-két ismerős arcot fórumról akiknek emlékszem a nevére de kb ennyi. -
Tomi0703
addikt
No, én már abbahagyom. Egy hete folyamatosan csökken a winrétem' és "unicum" pléjerek a csapatársaim.
Ez volt a mai utolsó köröm.Ja, ugyanebben a csatában, honfitársunk beírta, hogy büszke lehetek magamra. Megkérdeztem miért. Jött a válasz:

Nem köszönt a kör elején, szóval mégis honnan a tökömből kellett volna tudnom, hogy magyar. Meg eggyátalán mi az, hogy köszönjek... Fingom nem volt, hogy magyar, de nem is érdekelt volna, pont az ilyenek végett.
Ezt leírtam neki, mármint, hogy honnan kellett volna tudnom, hogy magyar, meg, hogy miért kellene köszönnöm. A válasza az volt, hogy: "Le se tagadhatnád, hogy magyar vagy!" Vicc... Rendesen felhúzott ez az idióta.
-
Dobi 562
addikt
Ezentúl légy-szíves hívjatok úgy, hogy a WoT Rákfenéje:
Miattam nem sikerült sebeznie. Végig ugatta a közös csetet, szurkolt hogy lőjenek már ki végre. Gondolkozom rajta hogy felrakom a chat letiltó mod-ot, de félek akkor szakasztárssal sem tudnék kommunikálni illetve azzal az elenyésző kisebbséggel akivel érdemes.
-
Gaz 78
aktív tag
Harminc csatát nyomtam le az M103-mal és szinte kivétel nélkül,és ezt halál komolyan mondom, én vagyok a top tank. Talán 5-6 csatám volt mikor a középmezőnyben voltam.
..mit tudok tenni
..megyek előre -
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz
üzenetére
OK, de az M103 33% eséllyel kerül olyan csatákba mikor Ő a top tank.
Mi van ha nincs st1 vagy e75? Vagy t10-es csatában van felette egy bat meg egy AMX?Csak azért kérdem, mert nagyon gyakorta látom, hogy senki sem megy az "elsővonalba"... mert úgy olvassa a fórumokon az ő tankja nem az első vonalba való.
Ha mindenki ezt követi, akkor a második vonalból lesz az első, ráadásnak rossz pozicióban.Én egyáltalán nem tartom papírtanknak vagy a amx-el összehasonlíthatónak az M103-at.
Van annak elég rendes páncélja. -
Steelheart2
őstag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Hát azért az alap gun elég kevés oda.Az elöl menés meg elég bajos ezzel a tetü lassu tankal.Gondolom elöbb az ágyut fejleszti és utánna a motrot és a torony marad a végére.Az tuti,ha van arty,akkor mindenki téged fog löni,mert lassu vagy.
A pattogás meg már nem annyira menö a gold korszakban.
-
Tomi0703
addikt
Kv-4-ről a top ágyút nem tudod átvinni az ST-1-re. Amúgy el lehet az alap gunnal is boldogulni KV-4-en mivel tudsz elől menni be tudod célozni a gyenge pontokat, az ellenség meg addig pattog rólad.
Jobb lenne ha lenne IS-3-ad és azon ki lenne már fejlesztve a BL-9 mert anélkül T9-be 175 pennel fogsz rohangálni.(#5575) Steelheart2: Nekem nem volt akkor szenvedés az a talán 44k xp vele.
-
Steelheart2
őstag
-
virkir
veterán
Nem mondod, hogy a T5E1-el szerencsétlenkedsz?
Mi a viharnak a lánc amíg nem kell a torony meg úgy általában. Három tonna plusz terhelést bír el az alap felfüggesztés felesleges azzal tökölni mindent rá lehet pakolni.
Első az ágyú akár free-ből, hogy adja a sebzést, majd a torony-T10-es ágyú-motor és legvégül a lánc-rádió. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
üzenetére
Nyomatom az M103-at,és lassan visszanyeri a legénységem a 100%-os alapképességet,és ennek fényében szépen jönnek az eredmények
Persze zömével bukó de legalább sebez a tank szépen.
Szoktam nézni,hogy hol sebzik,általában a csőszájat lövik - szerencsére nem szokott elromlani a löveg tőle. A hasát tényleg kevesen lövik ill. ha el is találnak akkor lepattan szerencsére. Na majd odafigyelek arra a lánctalp melletti részére,kicsit beforgatom majd ezután,és a tornyát is mozgatom majd töltés idő alatt
Annak ellenére,hogy nincs még rajta célzórendszer,elég gyorsan céloz.
Most az uccsó csatában sikerült 5 tankok lelőni 8 és 9-es szintűeket az alap csővel erőből - azaz nem lesebzett 10%-os roncsokat lőttem hanem szépen,sebezgettem-felgyújtottam!!! azokat
Lassan meg lesz rá a futó és aztán kifejlesztem a 9-es csövet rá. -
Tomi0703
addikt
válasz
üzenetére
Az végülis nem is olyan rossz, de érzek valami utálatot a eme hozzászólásodban szegény tank felé...

(#5552) jahrn: Értem. Igazából amiket nagyon utálok azokat csak duplázókra veszem elő, mert nem romlik vele olyan mértékben a statom (hihetetlen nagy statbuzi vagyok
). Szóval valószínűleg ezt is csak arra venném elő. Plusz amilyen fukar vagyok, a free xp-t tuti sajnálnám elkölteni rá, pedig van 90 k-m (E-75-re tartogattam, de arra is sajnálom).(#5558) scyllarus: Valahol láttam egy videót, amiben egy AMX40-et lő először sima ammóval beléereszt 5-öt, semmi, majd gold (aból is vagy 5-öt semmi és végül HE-vel, szintén semmi. Hozzáteszem oldalt állt neki az AMX. Vicces egy tank az biztos, de ha csak duplázókra veszem elő, akkor nagy gond nem lehet.
Én az AMX 50 100-ért megyek főleg és az a felett lévőkért (tesztszeró, ha van folyton ezekkel játszok ott). BDR-t nem próbáltam bár elég jónak tűnik, csak szegényke papírból van. Az ARL-t próbáltam és tetszett is, ráadásul papíron elég jó ágyúja van (mocskos nagy átütés azon a szinten). M4-et nem próbáltam, de ezt is itt olvastam, hogy annak meg jó a gun depressonje (jól írom?), és természetes pontos és jó az átütése. Szóval a 4-es tank után már jóság lesz, ebben bízom!Köszönöm szépen!

-
törölt tag
Érdekes, mert én ha csak lehet, a hasát (a lánctalp mellett közvetlenül) lövöm. Ha olyan ember játszik vele, aki egy kicsit is tud vele játszani, akkor a tornyán a búbot nehéz becélozni, mert folyamatosan mozgatja...
Tegnap elött T28 prot.-tal löttem is ott egy ammoracket egy 1083 HP-snak
-
scyllarus
veterán
válasz
Tomi0703
üzenetére
Túl lehet élni. Tényleg fos, de valahogy el lehet vele lenni. D2-vel 1-1-ben szétszedtem az utolsó D2-es csatámban. Volt egy eset, amikor utolsónak maradtam, az ellenfélnél is egy B1... 36x lőttünk egymásra, amíg kiszedtem 4%-ról!!! és nem sebződtem közben. Az ágyúja használhatatlan, páncélnak azokat a részeit nevezzük, amik megszakítják a weakspotok halmazát
Ezzel együtt nekem sem volt rossz statom vele.
De utána a BDR és az ARL nagyon jók, megéri szenvedni értük. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
üzenetére
Ezidáig a pár csata alatt amit mentem vele,úgy tapasztaltam,hogy a hasát nem lövik át-nem is próbálják alul sebezni - elég erős az alépítmény páncélzata
..inkább a tornyot lövik állandó jelleggel,a szemfülesebbek megvárják még elfordítom más irányba a löveget és akkor tüzelnek. ...szóval nehéz ügy,de majd belejövök mint kiskutya.....Bingisz: Gyorsan rájöttem,hogy M103-mal nem nagyon szabad legelöl kavarogni

-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
M103?
Support tank. Távolról tud pattintani is lövéseket. Az a lényeg, hogy ne te legyél a legelső vonalban, mert nem oda való. -
Cucuska2
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
A csudálatos M103 csudálatos. Mikor mire kell. Tud elégszer pattintani, jó a ROF-ja. Ha nagyon unatkozok, akkor pedig arty martaléknak használom. Egyedül a kicsi gun depression zavar, azért viszont kár.
-
Patrick76496
őstag
Mai képsorozat:
Egy értelmesebb 1390 kör, még mindig a WZ-s haverom utasításaival. Egyszerűen nem merem oktató nélkül csatába vinni:

FCM 36 Pak 40-re ajánlom a távcsövet periszkóp helyett
:
Más: Megkérdezném az M103 fan club tagjait, hogy mire használják azt a csudálatos tankot?

Másabb: Vissza kéne venni az ST-I-et. Kegyetlen durva tank, egyszer áraznák le, én biztos lecsapnék rá. Hiányzik a szovjet vas, ezt az élmény jelenleg egyik T9-10-es tankom sem tudja visszahozni. Régi szép idők..
-
bullseye
addikt
Végre kidobtam a VK45P-t. Még kb. 2000xp kellett volna, de nem bírtam idegekkel, az utolsó 6-8 csata olyan szép lemmingvonatos volt. Ez a sor kipipálva, Maus-om valószínűleg sosem lesz, Lassú, páncélos szenvedésre meg ott az angol TD vonal

-
Tomi0703
addikt
Emberek!
Most végeztem a D2 géppel (stílusosan egy jó körrel lett meg a következő tank). Úgy hallottam, hogy a B1 valami nagyon nagy rakat fos. Mennyire éri meg szenvedni vele? Úgy tudom, könnyített MM-je van (most lusta vagyok utána keresni). Azt is olvastam valakitől, hogy szinte gold ammóval is használhatatlan (igazából látom az adatain). Úgy tűnik nem éri meg szenvedni vele, de kíváncsi vagyok ti kiszenvedtétek vagy esetleg átugrottátok. Free-m van, de sajnálom rá (E-75-re tartogattam, de arra is sajnálom elkölteni, olyan szépen mutat, hogy már 90k van).
-
Gaz 78
aktív tag
Ok
.Hiszek nektek
..szépen nyomom vele aztán lassan kifejlesztek mindent rajta 
Még csak a rádiót vettem meg rá,ettől eltekintve sajna stock :/ Klassz az,hogy a lövegét jól le lehet engedni,ez előnyös mikor egy dombtetőre érek vele
Pontosan lő,gyorsan mozog a torony és az alap mocival is megy 35-tel, amit elég gyorsan elér 
A sebezhetősége miatt vagyok egy picit borúlátó,de majd elmúlik
-
Gaz 78
aktív tag
Akciósan megvettem az M103-at ..de szenvedek vele :/
Sajna nagyon könnyen lelövik,bár még nem tapasztaltam ki,hogy miként is mozogjak vele.De a tornyot mindenki átlövi elég könnyen :/
Jó ez a tank? -
nemeth989
senior tag
válasz
SSJmeszes
üzenetére
Igen, meg ha valaki pénzes, akkor a prem tankkal szerzett xp-t, átválthatja freere aranyból. Ugyanakkor sokan a személyzet húzására is használják, de a prem tankok legfőbb erőssége, hogy sokkal több dohányt lehet velük szerezni. 1-1 jó csatában simán kilehet hozni 80-100K credit pluszt, amit más tankkal T5-ben mondjuk 4-5 jó kör után tudna csak az ember elérni.
-
SSJmeszes
senior tag
Sziasztok!
Lehet én nem látom értelmét, de mi értelme Aranyért venni tankot?
Még a tapaszpontokat sem lehet átváltani pénzre vagy valami ilyesmit cselekedni? -
jano_77
nagyúr
válasz
üzenetére
Köszi...közben rátaláltam, ráadásul számomra jobban érthető nyelven is

Szép eredmény!
-
AMD Power
titán
Ha valakit kékkel jelöl a játék csatában az mit jelent?
-
Patrick76496
őstag
Már miért kéne átvariálnod? Nekem is ezek vannak, csak a 2 látótávnövelő helyett javítás és safe stowage van.
(#5464) virkir: A napokban az aztán a ritka, amikor nincs esze az ellenségnek. HAMI, KAZNA, BIA, -ICE-, MUROP ma ilyenek voltak az ellenségnél. Sőt és nem csak ma, lassan már egy hete, így megy.
(#5465) Atlantis: Ha nem világít a lámpa, akkor veszem észre, hogy nem vesznek észre.

És akkor a holnapi napra végre jó köröket kérnék a random istentől, főleg M103-mal mert nagyon nem szeretem és akció lesz rá holnap. Ámen!

-
törölt tag
Kicsit büszkélkedem, megérte fent maradni... bár most meg annyi adrenalin összejött, hogy azért nem tudok majd aludni

Győzelem! (prémium)
Csata: Sand River 2013. május 15. 0:02:33
Jármű: AMX 50 Foch
Szerzett tapasztalat: 1 633
Szerzett kredit: 53 824
Csatában elért Achievement: Dumitru medál, Radley-Walters medál, Kolobanov medál, Top GunRáadásul mindezt úgy, hogy nem hiányzott HP-m

-
Stigma.HC
senior tag
Szerintem ma nem sokat fogok játszani

Wins / Battles 0 / 7 eddig
-
Magany
tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Szoval ez a nagyoknak jár, akkor nem is bánom hogy nincsen. Viszont igy senki nem tudja hogy en a magyarokat támogatom. Tegnap probaltam századba bekerulni, a magyarok be sem vettek de szlovakok vagy csehek sem. Egy olasz század végul be vett a sorba a KV1 el, no de azok........Kitalálták hogy mindenki el megyen balra es persze korulvetek oket es egyenkent leszedtek mindet. Amugy KV1S bol állt a század
-
tocsek18
senior tag
nah jön tőlem is egy kis epénisz nektek

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fejet írtam neki. Erre még jobban bedurrant az agya.

:
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)